Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kosinalajos #64047 üzenetére
A kártyás fizetés a bankodnál rendben van?
De jobb lenne ha az AliExpress mobil app-ban előre hozzáadnád a bankkártyát, amelynek során a kártyának aktívnak és fizetéshez 1000 Ft-nyi elérhető pénzzel kell rendelkezni.
Ha fizetéskor történik az ellenőrzés akkor a banki rendszerben 2 tranzakcióra kell számolnod, szóval 1-re korlátozás már hibát erredményez, nem tudod kifizetni.
Indításnak ha lenne ott a kártya akkor azt törölni kellene és azután hozzáadni.
Ez az hiba üzenet Error code: CSC_7200026 a kártya hitelesítés sikertelensége esetén keletkezik, adott esetben a rendszer blokkolja ezt a kártyát, azért is van ott az a Submit appeal hogy fel vedd velük a kapcsolatot.
Megoldások:
- Javasolt a böngésző gyorsítótárának és az Ali... kezdetű sütik törlése, a mobil app gyorsítótárat is érdemes törölni.
- Próbálod az app-os hozzáadást
- Felveszed velük a kapcsolatot és a kártya blokkolás feloldását kéred
- Egy másik IP címmel lépsz be (Internet csatlakozó eszköz újraindítása általában új ip cím) vagy VPN-t használva lépsz be, itt is más lesz az ip cím.
- Egy másik bankkártyával fizetsz. -
válasz
t72killer #64042 üzenetére
Agyalás után szvsz beleugrok, de nem az elektroncsöves, hanem az olcsóbb tranzisztoros verzióba.
-
kosinalajos
csendes tag
-
hroberto
veterán
válasz
kosinalajos #64044 üzenetére
Volt már erről szó nemrég, olvass vissza kicsit! Az Aliexpress megszüntette a PayPal fizetési lehetőséget.
-
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam amit egyáltalán nem értek.
Rengeteget vásároltam már aliexpressen, beállított paypalom van, amire mindig csak annyi pénzt töltök amennyit el akarok költeni. Kimegyek alira, ráklikkelek, hogy place order, kiválasztom a paypalt, bejelentkezek, azonosítás stb. és kész.
DE!
Most a fizetési módok közül eltűnt a paypal, mindenárom bankkártyát akar csak, pedig az eladó felületén ott a paypal!Ugyanakkor a paymentemből is eltűnt a paypal... mondjuk itt sose néztem, de gondolom ott kéne lennie:
Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek?
Itt van egy előző vásárlásom is, mindig paypallal fizetek:
-
Olyan nagy értékű dolgot, mint egy kb 30eFt árú erősítő be mernétek vállalni aliról
? kb 30%-al olcsóbb mint a legolcsóbb európai ár, így eléggé bizsereg a markom
-
-
DrDobos
őstag
Bocsi az offert: jonni fog a kovetkezo 2 hetben varhatoan 3 ExpressOne csomagom. Milyen lehetoseg van naluk arra, hogy csak delutan hozzak a csomagomat, vagy esetleg bármelyik boxba nem lehet ledobatni? Nem tudom megoldani hogy otthon legyek. Esetleg, mas cimre lehet kerni nagy bonyodalom nelkul?
-
válasz
szimla65 #64025 üzenetére
Ide nem kellett volna, jól gyanítod. HA fizetési kleines kellene a webshopodban Online Payment vagy In-store Payment akkor igen, de amelyek nálunk elérhetőek lehet hogy olcsóbbak. Ezt írják: To delete your account, go to Settings > Account and click on the “Delete account” button.
-
válasz
szimla65 #64020 üzenetére
Nem értem.
Az AliExpress-en a bankkártyás fizetési klienst az Alipay biztosítja (nincs már külön kiírva), ha kártyával fizetsz akkor azt használod.
Ha böngészőn keresztül fizetsz akkor a kártyát megjegyeztetni lehet a fizetéskor és törölni, míg AliExpress mobil app-ban előre hozzáadhatod és törölheted, a kártya adat megjegyzés az Alipay rendszerében történik, amit nem továbbítanak a kereskedőknek, úgy ahogy a többi ilyennél.
Régebben volt Alipay fiókunk is (3 évvel ezelőttig), de azt megszüntették. -
szimla65
aktív tag
Most regisztráltam az Alipay-en semmi mást nem csináltam.Ill csináltam egy vásárlást de sehol nem láttam az Alipay választási lehetőséget.Csak a fentebb írt két lehetőség van.ott a kártyás fizetést választottam ,ahol a kártya adatok megadása után ki fizettem a terméket.Valamit nem jól csináltam vagy nem tudom.Tudnál segíteni,hogy megtaláljam a helyes megoldást?
-
válasz
hroberto #64014 üzenetére
Te nem, más igen. Van valami probléma a logisztikás vámolásnál, tudtommal okmány problémák a szállítónál, erre neked semmi ráhatásod nincs.
Ennyi az utolsó bejegyzés: 09 Dec 2022 21:14 Customs inspection, delivery time might delay 2-10 days.
2 nap biztos kiesik mert hétvége van.
Mivel 5 dolog van összecsomagolva nem lehet tudni hoigy azok közül van az egyikkel gond, vagy az 5 összecsomagolás nem megfelelően dokumentálva, majd kitalálják. -
válasz
szimla65 #64013 üzenetére
Csak 2 éve lett elérhető a Paypal előzótte bankkártyával fizettem vagy 8 évig, néjha méga a PayPal lehetőség idején. Nincs nagyobb kockázat, ugyanaz mintha a Simpley Pay-t, Barion-t használnád, persze ezek nem az Alibaba csopothoz tartoznka.
Az AliExpress kártyás fizetési felülete az Alipay-é kezdetektől, nem kamu cégek. Az adataid, a kártyaadatok megfelelően védettek.
A Google Pay is rendelkezésre áll a komolyabb eladóknál, hogy az mennyire biztonságosabb nem igazán látom, a kártyás fizetéssel sincs problémám.
Nem valószínű hogy a magyar regisztrálok visszakapják ezt a lehetőséget, volt 2 év teszt és valamilyen ok miatt így döntött az AliEXpress vezetése. Én is csak találgatnám a konkrét okot, szóval ebben nem érdemes belemenni. Vissza állt az alap helyzet. -
ANT
őstag
Pozitív tapasztalat ECSCCA.... azonosítós csomaggal: nov. 23-án rendeltem, dec. 6-án lett "Arrive at local delivery office" státuszú, tegnap pedig már a postaládámban volt.
-
válasz
Benoe77 #64009 üzenetére
Sajnos kell valami igazolás a postától bizonyítéknak.
Azért nem adnak mert egy küldemény eltűnés az gondolom kellemetlen a helyi dolgozóknak valamiért, mert azt leigazolni hogy szerintük nem kapták meg kézbesítésre, (ami persze nem igaz) az nem alapoz meg feléjük semmiféle kártérítési alapot viszont az AliExpress elfogadná bizonyítéknak.
Más kérdés ha lopnak náluk arra sem hajlandóak lépni, megszoktak sértődni, de a küldemények eltulajdonítás nélkül is eltünnek, azt viszont nem tudják megmagyarázni hogy mi az oka. Csak úgy eltünnek és nem értik hogy az lehetetlen. -
Ez lett a vége az appeal-nak:
"We are sorry to inform that your appeal request was rejected.
We're really sorry for what has happened and we totally understand your feeling. As the shipping information indicates the package has arrived at your local post office and waited for your collection. And you didn't provide us with the valid evidence (with the seal from the local post office) to prove you haven't received the package within the limit days, we assume you have received the package and we will release the full payment to the seller according to our rule.
Your understanding is highly appreciated." -
-
attamb
tag
Én még kezdő vagyok, de azért nekem is feltünt, hogy vannak egészen biztosan hamis, vagy nemműködő dolgok. Például mikro sd kártya 2 TB kapacítással kétezerötszáz Forintér, stb. Ha valaki mégis megveszi és nem működik, mi történik?
-
Beni2360
félisten
Miért nem tudok dispute alatt egy 271Mb-s Mp4-s videót feltölteni?
Felment de piszkos lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest