Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:56:47

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) lumija620


lumija620
tag

Üdv!
Remélem még nézi valaki a topicot! :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha két terméket rendeltem egyszerre, de különböző eladótól, akkor egy csomagban adják fel vagy egymástól teljesen függetlenül érkeznek?? Illetve a másik az lenne, ha pl. egy eladótól rendelek több terméket és egyszerre fel is tudja adni őket akkor a vámot ill. ÁFA-t az össz.érték alapján kell fizetni vagy csak arra a tételre ami beleesik valamelyikbe?
Remélem érthető azért! :D Előre is köszi!

(#4002) WOT-H-A-C válasza lumija620 (#4001) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Ha 2 különneladótól rendelsz, hogyan kerülhetne egy csomagba?? :F Ez nem lehetséges. Ha egy eladótól rendelsz több dolgot és nem akarod hogy egy csomagba kerüljön akkor fizessed ki külön a termékeket, és külön küldi. A biztonság kedvéért ezt beszéld meg vele, hogy egyértelmű legyen a dolog!

Ha egy csomagba pakolja az összesset akkor az egész után fizetsz terheket.

kirkri: Igen, én is pont azon mosolygok!! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4003) kirkri válasza lumija620 (#4001) üzenetére


kirkri
addikt

1; Külön eladótól rendelt cuccok miként kerülhetnének egy csomagba? :F
2; A csomag együttes értéke után kell sarcot fizetned.

Szerk:
(#4002) WOT-H-A-C: Esküszöm nem olvastam a hozzászólásod és mégis szinte ugyanazon szavakat használtuk az első kérdésre. :D

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#4004) lumija620


lumija620
tag

Köszi a gyors választ! Már szembe köptem magam a tükör előtt az első kérdésem miatt :DD Valahogy azt hittem központilag összerendezik vagy ilyesmi.
Lenne még valami! (Nem fogok mindent belinkelni a későbbiekben, csak az árengedmény mértéke miatt teszem most.)Van egy termék amin -80%-os akció van. Nagyon jó az eladó értékelése és profinak néz ki az egész. Tapasztalt vásárlóktól kérdezném, hogy tényleg vannak ilyen akciók vagy ebben van valami csalafintaság? Egyébként itthon 1 db kb. 1500 ft, itt 3000ft-ért 7 db-ot kínálnak.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#4005) wwenigma válasza lumija620 (#4004) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Altalaban megemelik az arat mielott rarakjak az arengedmenyt, ez amugy is e körül lenne. Itthon meg azert ennyi mert az emberek 99%-a elhiszi hogy ez milyen draga cucc es megveszi... ők is kb. annyiert veszik mint most az akcio targya... vannak akkora haszonkulcsok amin besirnal.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#4006) petir


petir
senior tag

Sziasztok !

Rendeltem hatlapot a telomhoz. Es valami oknal fogva semmi reakcio nem jon az eladotol...lassan lejar az ido mi a teendo ilyenkor ? Rendeltem mar par dolgot de meg nem volt ilyen :( inkabb mondjam vissza a rendelest ? :( ha ranyomok a cancel orderra akkor visszakapom par napon belul a penzem ?

(#4007) WOT-H-A-C válasza petir (#4006) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Milyen rakcióra vársz?? Processing van. :U

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4008) csakugy1234


csakugy1234
csendes tag

Sziasztok!
Mennyire érdemes ali-ról telefont rendelni? Pár helyen olvastam hogy sok a hamis az ajánlatok között. A kérdésem az lenne hogy csak a kínai márkák közül érdemes váltogatni vagy esetleg azok között is lehet hamis? Gondolom az iphone, samsung, sony-k között még több a klón

(#4009) WOT-H-A-C válasza csakugy1234 (#4008) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Megbízhaó eladók:

Eternal Team
Hong kong Goldway
Chigon tech
ETstar
J-AIR

stb...

Igen, sok a klón és kínait is hamisítanak!! Lenovo, xiaomi, jiayu

Ha rendelni akarsz előtte linkeld be ide és segítünk!

Ha kimondottan telefon akkor lehet , hogy jobb megoldás a minideal, toc2.com, ibuygou, stb...

Én a telefonokat egy itteni eladótól rendelem.

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4010) csakugy1234


csakugy1234
csendes tag

Ezeket néztem eddig:
[link]

[link]

(#4011) csakugy1234


csakugy1234
csendes tag

(#4012) WOT-H-A-C válasza csakugy1234 (#4011) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

csak nekem jelenik meg spanyolul az egész?? :F Egyébként a sony refurb, a samu és az apple is valószínű használt vagy felújított. Ráadásul oda kell figyelni milyet veszel mert többnyire az ázsiai piacra szánt darabok nem 100% ossak magyarországon.

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4013) csakugy1234


csakugy1234
csendes tag

leginkább iphone-t szerettem volna de ha az egyik legtöbbet rendelt is gáz akkor a többi se lehet jobb...

(#4014) djnyakesz válasza petir (#4006) üzenetére


djnyakesz
aktív tag

Ahogy írja az Ali is, ha lejár a "processing time" akkor automatikusan visszavonódik a megrendelés, a pénz pedig megy hozzád vissza.

Szerintem várd meg a végét, lehet az utolsó pillanatban adja fel, más egyebet úgy sem tudsz tenni :) :U

(#4015) petir válasza WOT-H-A-C (#4007) üzenetére


petir
senior tag

Na jó de már egy hete igy van :/
Máskor legkésőbb két napon belül postán volt a cucc!

Viszont nagyobb problemam van nekem :( :( :(
rendeltem aksit a telomba raadasul kettőt és nem megy bele :W :W :W :W hát megörülök !!



Mi a teendő ilyenkor??? Nyilván le tudom vágni a kis műanyagot és helyére megy de kapja be hát rá van irva , hogy S4 mini akkor miért nem jo ???
Mit tudok tenni ??

(#4016) tisis


tisis
újonc

üdv! szeretnék rendelni az aliexpress-ről egy SALOMON túracipőt. A cipő(k) fotóin csak a "LOMON" felirat/márkanév látszik. 2-3 napja rákérdeztem a gyártónál, hogy tulajdonképpen milyen feliratúak a cipők, de választ eddig még nem kaptam.
Mivel semmilyen hasonló oldalról nem rendeltem még, ezért nincs tapasztalatom.

Ilyen esetben egyrészt várhatok-e választ tőlük, másrészt nagy valószínűséggel ez egy "LOMON" márkájú cipő és nem "SALOMON" ??? Van esetleg vkinek hasonló tapasztalata?

előre is köszi!

(#4017) kirkri válasza tisis (#4016) üzenetére


kirkri
addikt

Sanszos, hogy ráírva Salomon lesz, de szinte ugyanilyen biztos, hogy utánzat.

21 éve a Prohardveren! ™

(#4018) torrente777_


torrente777_
aktív tag

Megjött a válasz az Ali ról a hibás s4 kijelzővel kapcsolatban remélem már örülhetek.Van még valami vagy csak várjam, a pénzemet,hogy visszautalják?

Thank you for contacting AliExpress.
Please kindly understand that our mediation is on the basis that you provided enough evidence for your claim. If you failed to provide sufficient valid evidence eventually, AliExpress Case Management Team could not consider your claim as requested.

Regarding your dispute about the order<65326384659121>, Aliexpress can provide you two following options, and we kindly invite you to choose one of them:
Option 1) 80% refund without returning goods. (We checked the information and supportive evidence you provided for this dispute, your claim about the touch screen does not work properly is accepted. According to the problem of the order, we can provide you this partial refund option. If you would like to get a full refund, we suggest you to choose option 2.)

Option 2) Return the goods for a full refund. (Please kindly note that if there is no agreement that seller pay the returning shipping fee, according to the return policy that seller set for this order, buyer may need to pay for the returning freight; Thus a partial refund as compensation would be a better choice if you would like to keep the product that still has certain value.If you choose this way, we will ask seller to provide the returning address. Please be aware that the returning address must be confirmed or provided by seller. If you send it to a wrong place, you will be responsible for the loss.)

Please let us know your choice or other remarks within 3 calendar days. If you fail to choose or reach an agreement with seller before the deadline, we will close this dispute directly according to the option 1. If the seller provides valid counter evidence as response, we might update options you could choose.

Note: If you have already settled the dispute with seller, please kindly give a response in the complaint center so that we can be informed and follow this dispute based on the settlement.
Thank you in advance for your understanding and great cooperation.

[ Szerkesztve ]

Rommer.

(#4019) rdanii13


rdanii13
tag

Sziasztok! Ma unalomból keresgéltem Ali-n és rábukkantam [erre], szerintetek érdemes megrendelni, megbízható az eladó?(nem várok tőle sokat, de ha annyit tud mint a Trust GXT 25 egerem, már jól jártam :D )

(#4020) kirkri válasza torrente777_ (#4018) üzenetére


kirkri
addikt

Két opciót ajánlanak:

1; A kijelző visszaküldése nélkül a 80%-t kapod vissza a pénzednek.
2; A teljes árat visszakapod, de vissza kell küldeni a kijelzőt az eladónak.(Ebben az esetben a szállítási költséget neked kell állni, hacsak az eladóval nem egyeztetek meg abban, hogy ő fizeti)

Három napon belül válaszolnod kell, hogy miként döntöttél. Ha nem válaszolsz, akkor automatikusan az egyes pontot alkalmazzák.

(#4019) rdanii13: : Elég jónak mondható az értékelése, illetve az ár sem olyan eget verő, hogy paráznod kellene.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#4021) rdanii13 válasza kirkri (#4020) üzenetére


rdanii13
tag

Köszi :)

(#4022) wwenigma válasza rdanii13 (#4019) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Irodai celra talan elmegy kategoria...

Tisis: gondold mar at, kimesz a kinai piacra eredeti cuccot venni? Hamisitvanyt fogsz kapni, szerencsétől függő minőségben. Aztan ha valahol nyom vagy nem a méret, szembesulsz azzal hogy puszira nem adjak vissza a penzt, 4e a posta kinaba. Ha a minoseg kell azt max itthin kapod meg markakereskedesben. De inkabb javaslom a Decathlon-t a Quechua markajaval (meg Arpenaz/ilyenek), azzal a vilagbol kimesz.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#4023) huliganboy válasza petir (#4015) üzenetére


huliganboy
addikt

Nem minden S4mini ugyan az... országonként, kontinensenként teljesen eltérhet. A leírásban tipusszám nem volt feltüntetve?

Üdv

(#4024) Macskanyelv válasza molvany (#3998) üzenetére


Macskanyelv
csendes tag

Bocsi, hogy csak most reagálok, de tegnap nem jutott rá idő...nos, lehet, hogy leveleznem kellett volna, de én alapból nem is feltételeztem volna, hogy van több szín...de ezek szerint ti sem:) Később rakok fel képet. Nos, nem érdekes, hogy nincs villa. az hagyján, a gond a ronda arany és ezüst kanalakkal van...Az összes kép bronz színű kanálról készült, a színek megadásánál csak bronz volt, felül nem lehetett bejelölni. Azt hittem másban nem is létezik...erre megjön, és a fele, hadd ne mondjam milyen stílusú:( Amikor írta, hogy a villát véletlenszerűen küldi, én arra gondoltam, hogy akinek feltétlen kell villa, írjon, mert véletlenszerűen válogatja (szóval mint pl. én, aki nem kaptam villát, de nem ez zavar).

(#4025) kirkri válasza Macskanyelv (#4024) üzenetére


kirkri
addikt

A hirdetésben az egyértelműen szerepel, hogy a szín bronz, tehát én a helyedben nyitnék egy dispute-ot.

21 éve a Prohardveren! ™

(#4026) Macskanyelv


Macskanyelv
csendes tag

Ez a bibi...Én is úgy gondolom egyébként, hogy igazam van, mert nem szerepelt a terméklapon, hogy írjam meg, milyen színűt kérek..

(#4027) zarew


zarew
senior tag

Ez most mi??? Sok elégedett vevő,stb.

(#4028) WOT-H-A-C válasza zarew (#4027) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

100% kamu! Ha adat hordozó kell akkor mymemory!!!

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4029) zarew válasza WOT-H-A-C (#4028) üzenetére


zarew
senior tag

Értem én, de még az értékelések,meg a rendelések száma is kamu? Hát már az sem igaz amit kérdeznek? :DD

(#4030) mm89 válasza zarew (#4029) üzenetére


mm89
őstag

Azért mert csak bedugják a gépbe és hisznek a windowsnak ami ugye ennyit lát belőle. Ha futtatnának egy h2testw -t akkor kiderülne, hogy csak 8 gb-os. De addigra az értékelés le van már adva, így bukta...
Ami túl szép, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem is igaz..

Egyébként se tárolnék ennyi adatot egy ilyen kis hordozható eszközön :)

[ Szerkesztve ]

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

(#4031) kirkri válasza zarew (#4027) üzenetére


kirkri
addikt

Érdekes, hogy az értékelések 90%-a az USA-ból érkezett...
Ilyen nagy arányú soha nem szokott lenni egy ország javára sem az értékelés. Arról nem is beszélve, hogy az amerikaiak inkább az eBay-t részesítik előnyben.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#4032) BITBOYS válasza zarew (#4027) üzenetére


BITBOYS
addikt

A németek az írják valós kapacitás[link]
ettől függetlenül bepróbálkoznék vele, max ha kamu jelzem az értékelés előtt.

mod: A bolt imádja az alsóneműket is :D elég nagy választékban kínálja

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#4033) xemelon


xemelon
tag

Jo kis cikk pendrive es memkartya témában:

[link]

Simán tele lehet őket írni, vissza is tudod őket másolni a gépre (legalábbis így néz ki)
Aztan jön a meglepetés, hogy a pl. 8 GB feletti részen lévő képeket, videókat (én esetemben 64 GB-os kártyán) nem lehet megnyitni.

Ez persze akkor derül ki szerintem az átlag vásárlónak, mikor már letelt a buyer protection idő.

[ Szerkesztve ]

(#4034) huliganboy válasza zarew (#4027) üzenetére


huliganboy
addikt

Ahogy ez is kamu és a többi ilyen is..... Nem hihetjük el hogy ez igaz lehet ennyiért..... én régebben berendeltem jó pár eladótol aztán mindenkitöl a full refund közben csak az jött hogy őket is átvágta a szállítő kérlek kérlek adj pozitívat........ Hát a 98 %-a az embereknek pozitívat ad már aki nem értékel rögtön mert akkor vége! 10-ből 8 elhiszi.....

Érdekes mindenkinek 499gb az érték amit írnak.....

[ Szerkesztve ]

(#4035) BITBOYS válasza xemelon (#4033) üzenetére


BITBOYS
addikt

Jó cikk, azt mondjuk nem is figyeltem, hogy sokan csak visszajeleznek és nem tesztelik le a terméket. Én bevállalnám és bebuktatnám az eladót, Ali meg visszautalja a pénzem. Érdemes előtte direkt rákérdezni az eladóra, hogy valóban ennyiért tudja küldeni a meghirdetett terméket? Azt fogja küldeni (specifikáció odaír) amit árusít?

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#4036) kirkri válasza BITBOYS (#4032) üzenetére


kirkri
addikt

Az nem erre a konkrét típusra vonatkozik, ha jól látom.
Erre a típusra 78 értékelés jött, amiből csak 5 darab nem amerikai.

21 éve a Prohardveren! ™

(#4037) BITBOYS válasza kirkri (#4036) üzenetére


BITBOYS
addikt

Eddig 3500-an rendelték meg ezt a típust, ebből 78-an jeleztek vissza. Tény, hogy a legtöbbnek még fel sem adták a rendelésüket annyira frissek.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#4038) BITBOYS válasza kirkri (#4036) üzenetére


BITBOYS
addikt

Ha kamu akkor jó pár millás üzletük lesz, annak ellenére, hogy pár vevőnek vissza is kell utalni majd a vételárat :)

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#4039) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Ne még egy a témában :)
[link] Több buktató is van a jelzett oldalon. Érdemes rápillantani :)

Mod: merül az elem a billentyűzetemben :U

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#4040) petir válasza huliganboy (#4023) üzenetére


petir
senior tag

De fel volt ! Es nekem 9195-öm van... Innen rendeltem. Csak olcsobban.. lehet disputot inditani?

(#4041) huliganboy válasza petir (#4040) üzenetére


huliganboy
addikt

Hát nem tudom.... Bár tipus megegyezik de a kontinens verzió így is eltér...... neten elsőre talált kép ha beíírom a googleba! Levelezd le az eladóval!

közben rájöttem az akku száma jelzi hogy eu vagy honkong verzió: B500BE/B500AE Szerintem jelezni kellett volna felé, de okoska nem írta ki!!!

[ Szerkesztve ]

(#4042) WOT-H-A-C


WOT-H-A-C
veterán

Csak jó tanács a samu, lg, sony telefonokhoz való akkukkal kapcsolatban.

Ahogy felettem a kolléga is felhívta rá a figyelmet, különbség van a különböző piacokra szánt telefonok hardveres összetételében, ez vonatkozik az akkumulátorokra is.Ezért kell érdeklődni és tisztázni, hogy nekünk európai kell, viszont jön a másik buktató, mivel kína klón hatalom is, ezért nagy az esély arra , hogy kapunk egy átszitázott akksit aminek a valós teljesítménye valahol 1500-2200 mAh között van. Egy jobb minőségű klónba bele lehet rakni a gyári akksit, ezért én inkább itthonról rendelnék után gyártottat.

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4043) Kasya


Kasya
nagyúr

Tabletnek mennyi eselye lenne hogy fentrakad a vamon? A Swiss post (Netherlands post) jelentheti azt, hogy inenn az EU-bol egy rakarbol kuldik ki? Esetleg a DHL "kijatszhatja" a vamot?

(#4044) BITBOYS válasza Kasya (#4043) üzenetére


BITBOYS
addikt

Az adót akkor is be kell fizetned, a vám 2.5%. 50%, hogy átjön :)
De a DHL azzal kezdi, hogy beviszi vámra

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#4045) zarew válasza Kasya (#4043) üzenetére


zarew
senior tag

A barátomnak 4 napja ért ide a karácsony előtt alin rendelt telója. A követési szám vége NL volt. Simán átjött. Én sem értem.

(#4046) WOT-H-A-C válasza Kasya (#4043) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Ugyan annyi esélye mint a telefonoknak!! Ezeket a leg egyszerűbb beazonosítani csomagolás alapján. Tabletre telefonra nem fizetsz vámot, csak áfát és 2000 ft kezelési költséget. Az teljessen mind1 hogy swájcon, németországon,... hozzák keresztül, a származási ország kína!!! A dhl a te megbízásodban jár el és vámoltat, ezért be is kéri a papírokat az elején. Ennek ellenére minimális esélyed van, hogy átcsúszik.

zarew: ilyenek voltak és lesznek. Egyszerűen nincs kapacitás minden csomagot bevizsgálni.

[ Szerkesztve ]

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#4047) Kasya


Kasya
nagyúr

Koszonom mindenkinek a segitseget. Vegul a " termek megbizhatatlansag" miatt inkabb lehet kihagyom a vasarlast.

(#4048) petir válasza huliganboy (#4041) üzenetére


petir
senior tag

Nahat megmondom oszinten ezt nem figyeltem ! De beszeltem az eladoval pedig...
most itt van ket aku :/ mit tudok csinalni ?

(#4049) djnyakesz válasza petir (#4048) üzenetére


djnyakesz
aktív tag

De ha beszéltél vele, ő mit ajánl? :D Cserét? Visszatérítést? Miegyebet? :U

(#4050) petir válasza djnyakesz (#4049) üzenetére


petir
senior tag

A vetel Utan kozvetlen. De akkor se szolt h nem EU-s. Pedig az orszagbol lathatta..
Mit lehet tenni? Ami mindkettonknek jo...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.