Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7884) ubyegon2 válasza Graphics (#7698) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Nyuggerek f.szok, mert nem bírnak otthon maradni :U
Gyógyszertárban mit vesznek mindennap sorokban az emberek? :U
Nyers kokót?

Mivel látom érdekel a téma, mégha nagyon bunkó módon is említed az öregeket:

Anyám 75 esztendős és a hét elején 3. alkalommal tudta kiíratni a szükséges túlélő gyógyszereit. Mire ez sikerült neki, elkezdte végigjárni a gyógyszertárakat, mert az a vérnyomás csökkentő sehol nem volt, amit szednie kell. Kell igen, mert nem finom vagy unja magát és eszegetnie kell valami szines bogyókat.

Szóval az utolsó gyógyszertárnál már alig bírt járni és megegyeztek a gyógyszerésszel, hogy valamelyik helyettesítő gyógyszer is jobb, mint a semmi.

Na most mialatt anyám végigjárta a várost és beállt sok patika elé a sorba, ezalatt a sok nyamvadtidióta marhabarom ezeket a kóválygó gyógyszervadász öregeket szídja, hogy miért nem ülnek otthon a seggükön!? Na vajon miért nem?

A társadalom ezen érzéketlen és lássuk be, korlátolt felfogású része jobb is, ha nem öregszik meg, mert az utánuk jövő nemzedék tőlük tanulta, hogy csak ő számít, mindenki más dögöljön meg!

Remélem segítettem megvilágítani kicsit, miért mászkálnak az öregek, legalábbis ez is egy ok. Ja és közben a városban többször leült anyám is egy-egy padra, mert nem bírt menni, tudod picit hamarabb fárdnak, mint a fiatalok. Mialatt a padon próbálta magát összeszedni, ezalatt jött pár nyamvadtidióta és ezt látva mindenhová beírogatta, hogy a nyuggerek kirajzottak és üldögélnek a padon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.