Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#39654) lacafaca


lacafaca
őstag

Egy dolgot nyugodtan minden rettegő elkönyvelhet: attól, mert halálra aggódod magad és bizonyosan tudod, hogy márpedig ez a vírus arat és itt ólálkodik közöttünk, mindenkin át fog szaladni...pont...ha tetszik, ha nem. Hordhat itt minden ember maszkot, gázálarcot, vegyvédelmi felszerelést, nincs kibúvó alóla...szóval teljesen fölösleges a rettegés, mert ezzel csak célpontja leszel, nem megúszója. Ha biztosra akarsz menni, irány a lakás, zárd magadra hermetikusan, és amikor már nem maradt csak te, előbújhatsz...vagy választod a normális emberi létezést és leszarod a történéseket, mert aminek jönnie kell, az jönni fog és éled az életed normálisan, ha egy hét még akkor addig, ha 50-80-100, addig. A választás lehetősége mindenkinek a saját kezében. Jó rettegni? Szerintem marhára nem.
Viszont ha szkeptikus vagy, ne akard másra erőltetni a te választásodat, élj úgy ahogy te akarsz, de legalább gondolj arra a rengeteg rettegőre, mert nekik az egy biztos pont a napjukban, ha nem látja a maszktól a vírustagadó pofádat, tedd meg a kedvéért és ne ágálj az ellen a szaros rongydarab ellen tedd föl! Nem fogsz belehalni na. Szóval ez itt a probléma, mint minden másban ebben a retkes világban, pro és kontra: szemét vírustagadó meg akarsz ölni? Milyen vírus teee...hát ennyire hülye hogy lehetsz? Legalább ebbe lenne végre konszenzus, de tudom, ez egy utópisztikus gondolat...majd ha már csak 500M-an maradunk :DDD Ezzel kb le is zárom...ez a véleményem a sokezres posztáradatról, aminek se füle se farka.

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.