Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz vzsryl #22204 üzenetére
Én is levontam iszonyat veszélyes és gyilkos kor a korona .Mindenki nagyon vigyázzon magára és szeretteire.Te mag menjél nyaralni fürödni olaszba lombardiába éld az életed maszk médiahiszti nélkül hiszen ez csak egy digitális hack vírus....Meg amúgy is lapos a föld lecsúszik róla...
[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Ricardo
titán
válasz S e t h #22249 üzenetére
Arra hoztam példát, hogy az estrém túlsúly semmiképp sem jó. 105 kiló? ha nem 160 magas vagy akkor az nem extrém.
tartom azt a véleményem, hogy a sport hobbi szinten egészséges. A versenysport nem igazán. az emberi szervezet nem arra van kitalálva, hogy hosszabb távon ilyen szinten igénybe vegyék. a Testépítésre visszatérve. nekem senki nem mondja, hogy az elszállt testépítőkre ránézve az jut eszébe hogy az egészséges.
-
csiga8
senior tag
Igazából a hiszti az unalmas már.
A szemellenzőt a lovakon azért alkalmazzák, mert a lovak csak azt látják, amit nekik én hagyok, vagy engedek. Nem csak a lovaknál működik...
Légy oly kedves ne csak függvényeket (önmagában) értelmezni, hanem értelmezd azt is, hogy mi mibe kerül.
Értelmezd, hogy eddig több halált okozó betegségek esetén miért nem költünk egy fillért sem. A részinformációkkal lehet a valós információt ferdíteni. A függvények tökéletesen alkalmasak rá.Mit nyerünk és veszítünk. Mik a VALÓS veszteségek? Mik lennének, ha másképp gondolkodnánk?
Légy oly kedves informálódj, mert nem minden ország gondolkodik így. Lásd Japán, Svéd, Dél-Korea ( részleges intézkedések). És működik...
-
pjen
félisten
Milyen jó is ha valaki hatalmat kap.Most olvastam.Egy polgármester alkohol tilalmat rendelt el egy faluban.Most minden alkesz átmegy a szomszéd faluba és viszi a vírust.
-
tag
A 44/2020 (III.11.) Korm. rendeletben gyakorlatilag már megtiltották - többek között - az egészségügyi dolgozók külföldre utazását. A rendeleti kormányzás keretében ezt tovább módosíthatják, szigoríthatják..
'... 11) A magyar emberek védelme érdekében, valamint az egészségügy, a honvédelem, a rendvédelem, a közigazgatás működésének biztosítására nem utazhatnak külföldre (vagy csak az ágazati miniszter külön engedélyével tehetik azt) az egészségügyi dolgozók, a hivatásos, szerződéses állományú katonák, a tényleges katonai szolgálatot teljesítő önkéntes tartalékos katonák, a honvédelmi alkalmazottak, a rendvédelmi hivatásos állomány, a rendvédelmi dolgozók, az adóhatóság alkalmazottjai, és a kormánytisztviselők...." -
Ezekiell
veterán
válasz csiga8 #22253 üzenetére
És a hozzád hasonló "ugyanmár, túl van ez fújva, hol vannak a halottak százezrei he??" típusú arcokból csak egyre több lesz, ahogy közeledünk a végéhez a járványnak (ha közeledünk, és nem lesz 2. hullám). Szemellenző bizony...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
-
-
csiga8
senior tag
válasz Ricardo #22258 üzenetére
Igen, kb 2300 halott van. Akik idősek, akut betegek, nagy részükkel egy tüdőgyulladás is végzett volna.
Magyarországon minden nap átlag 4,5 ember lesz öngyilkos. Minden nap meghal 340-370 ember. Ha hagyják kifutni a vírust, (pl Svéd) nálunk is max 2000 körüli lenne az áldozat, de szerintem annyi sem.
Sajnálom aki elveszti életét, de nem emiatt hal meg. Egy pohárban ez a vírus volt az utolsó csepp. A pohár többi részével mi van?
Több tízezer ( akár százezer) munkanélküli, azok családjával mi van? A sok száz milliárd Ft költséggel mi van?
Feláldozzunk sok tízezer élő életét a fél lábbal a sírba lógó kétezer életért? Annak a kétezernek most lett hirtelen fontos az élete, amikor az utolsó cseppről van szó? Előtte mennyit költöttünk rájuk? Ja, hogy semennyit. Értem. Biztos én vagyok rossz matekból.
-
csiga8
senior tag
válasz Ezekiell #22257 üzenetére
Köszi. " a hozzád hasonló "ugyanmár, túl van ez fújva, hol vannak a halottak százezrei he??"
Honnan is ismerjük egymást? Merthogy én az elejétől fogva ezt mondtam amit most.
Szerintem írtam ide is egy-egy hsz-t korábban. ( ugyanilyen felfogásban) De bizti én magam is csak magamhoz hasonló vagyok.Tessék levenni a szemellenzőt. Nem rajtam van.
-
Ricardo
titán
válasz csiga8 #22262 üzenetére
Amerikában mennyi áldozat van? Mennyi lenne ha nem zárnak le? Igaz késve tették, de zártak. Zárás nélkül a szoksorosa lenne.
Szerinted miért zárt azországok nagy része? Biztos senkinek nem jutott eszébe mi lenne ha nem tenné. Gondolom osztottak szoroztak, és mégis zártak. Mind hülyék ugye?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz t72killer #22180 üzenetére
Én is erre a válaszra gondoltam... marad minden mint előtte.
(#22181) radi8tor: szerintem nem csak itt ilyen, hiszen mennyi ovi, iskola van ahova a szülő beviszi a beteg gyerekeket.
(#22184) DS39 : továbbra is ahogy sokan írták már most is csak a szülők egy része korlátozza, hogy kivel is találkozzon a gyerek, egy jelentős része most is megy mindenhova és nem 1-1 emberrel találkozik
-
Kékes525
félisten
válasz #22743424 #22264 üzenetére
Szerintem nem, mert akkor mi ez a hír: [A Magyar Orvosok Szövetségének korábbi felmérése szerint több mint hatezer szakorvos és rezidens hagyhatja el jövőre az országot, ha a következő hónapokban nem dolgoznak ki olyan életpályamodellt, amely itthon tartaná őket]Bocs, most látom régi a cikk.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
csiga8
senior tag
válasz Ricardo #22266 üzenetére
Mennyi?
Januártól április végéig több évre visszamenőleg nézd meg hányan haltak meg az adott időszakban. Mennyi a változás és az mekkora populációra érvényes. Nem mindegy egy 300 milliós térségben, vagy egy 10 milliósban.
A médiahiszti miatt megfélemlített tömegre való reakciók ezek. Ha nem látod-hallod a médiában, nem is tudsz róla. Mint ahogy sok mindenről nem tudunk, vagy csak nehezen.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
De jó neked, hogy pontosan tudod, mennyi áldozat lett volna, és hogy hogy működött volna nálunk a svéd modell, meg hogy egyátalán működik-e a svéd modell közép-hosszú távon. Irigyellek. Mondjuk sztem sok kutató/járványszakember is irigyel, menjél hozzájuk segíteni a nagy tudásoddal.
"fél lábbal a sírba lógó" - remélem anyád soha nem lesz "fél lábbal sírba lógó", de ha igen, akkor gondolom belelököd. És csak "fél lábbal a sírba lógók" haltak meg, ugye?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #22235 üzenetére
Az jó, van vagy három tucat Golf kulcs mert mindig eltört a központi behúzónyelve és olcsóbb volt az után gyártott szett mint a WV betét.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
csiga8
senior tag
válasz Ricardo #22274 üzenetére
Attól azért több.
Egyébként igen, rendszeresen járok orvosokhoz, mert inzulinos cukorbeteg vagyok, túl vagyok egy infarktuson és van 2 stent a szívemben ( ischemiás szívbetegség).
De nem innen mondom azt amit. Mindegy is. Majd rájön aki rájön. Meg lesz aki nem.
Bár most a koronahiszti miatt minden kontroll csak emailben/telefonon megy.
-
t72killer
titán
válasz csiga8 #22268 üzenetére
Ha linkelnél bármilyen hivatalos számot, sokat segítene. A világon (7.8Mrd ember) 3-650e halottja van az influenzának évente, európában (750M ember) max 72ezer. Ennyire sz.r lenne a magyar eü, hogy lakosságarányban 6-8x-os lenne az influenzás halálozás, mint a világ, ill Európa (!=EU) átlag?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ncc1701
veterán
válasz Ricardo #22238 üzenetére
Ez elég szélsőséges példa, de hozhatnád példának eddie hall-t, vagy thort is, aki 200kg, és 501kg-ot próbál meg felhúzni majd május 2-án. A 180cm/110kg az ránézésre nem egy húb@zmeg kategória, vagy csak megszoktam magam. Bár tény, h az átlag ember szerintem gyenge nyikhaj. Mielött megszólnál, h buzi gyúós, ezzel a testsúllyal egy trekking bicóval 2h50perc alatt tekerem a 80km-t szar úton, balcsi kör megvan 8 óra alatt. Iron man-en azért nem indulok mert fusson a tököm se, de az úszás, és a bicaj része sima lenne.
-
nobela
senior tag
"Sajnálom aki elveszti életét, de nem emiatt hal meg"
Ja, kivéve persze aki k*rvára emiatt hal meg. Mert sok ilyen is van.
Sajnos konkrét esetről is tudok, alapvetően egészséges, életerős ember. Élhetett volna még 20 évet. És most már dobozban van.
Szóval vagy fogalmad sincs a dologról, vagy egyszerűen csak egy elképesztő s*ggfej vagy.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
ncc1701
veterán
válasz Ricardo #22252 üzenetére
Semmiféle versenysport nem egészséges, egyrészt azért, amit írtál, másrészt, mert aki az élen van, az mind teli van cuccal. Mindenki, aki vb-n, olimpián indul, az mind kokszol, versenyszámtól, helyezéstől független. És ez ugye minden, csak nem egészséges, ami elég ironikus, lévén a sportnak az egészségről is kellene szólnia.
-
Kékes525
félisten
-
t72killer
titán
válasz Kékes525 #22282 üzenetére
Dehogy van vége, nálunk 20p múlva családi tornaóra
Ja, h a "képernyő előtt iszom a sört és bámulom, ahogy telekokszolt terminátorok x sec alatt átúsznak egy beltéri vizesgödröt" műsornak van vége? Vérzik a szivem
[ Szerkesztve ]
-
csiga8
senior tag
válasz nobela #22280 üzenetére
Érdekes dolgokról tudsz. Ugye nem baj, ha nem veszlek a hiteles hírforrások közé?
Tudod, amikor egy vitában elindul irányomba a személyeskedés, az mindig azért van, mert nincs konkrét, tény adat a másik fél igazának igazolására.
No, most pont megtetted. köszönöm, hogy elismerted igazam.
-
veterán
válasz csiga8 #22273 üzenetére
Csak egy dolog influenza? Még nem lehet kimutatni a halálozások számában a megugrást? Akkor ez mi?
Segítek... New Yorkban kétszer annyian haltak meg március második két hetében, mind szeptember 11en...
Azóta még meg háromszor ennyien... Csak hogy láss valódi statisztikát...
De volt már itt amerikai, olasz, spanyol, francia, német grafikon is, hogy jelentősen több halott van a korabbi évek hasonló időszakához képest...
-
csiga8
senior tag
New York majd annyi lélekszámú, mint Mo.
Össz számot nézz adott időszakban. Az év első 3-4 hónapjában összesen hányan haltak meg évente. Akik most hirtelen meghaltak, sok közülük közel járt a vírus nélkül is a véghez. Minden évben tél végén, tavasszal.
Azt szeretném végre megértetni, hogy bőven nem annyira kiugró, vagy szörnyű a helyzet, mint ahogyan be van állítva.
Másrészt leginkább idős emberekről van szó. Tetszik, nem teszik, egyszer mindenkinek lejár az ideje. Mint mondtam, sajnálom, nem örülök egyetlen halálnak sem, csak azért gondolkozzunk józanul. Azt a józan határt léptük át nagyon. Ráadásul - szerintem - (sok) mindent rosszul csináltunk.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
válasz csiga8 #22286 üzenetére
Minden tény és adat ellened szól. De kérlek, csinálj még hülyét magadból. Amúgy próbáld meg ezt értelmezni, és utána told a "ez csak influenza" hülyeségedet:
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps(#22290) csiga8: nézd meg a kurva grafikonokat a rohadt nagy kiugró halálozásokkal, 15-64ben is hatalmas kiugrás van, de tényleg csak az öregek halnak meg, mi?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
Vélhetően ismét átkúrták a lakosságot , mint már annyiszor . Nyomorba , kilátástalanságba taszítva jóval több embert ( aktív életkorút ) mint amennyi elhalálozás lesz a koronavírus számláján . És ez napról napra bizonyosabbá válik .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Ezekiell
veterán
Kicsoda, a háttérhatalom? Esetleg a gyíkemberek? Illuminátusok? Mert valami "kormányok fölötti" dolognak kellett akkor lennie, hisz mindenhol elhitték ezt a "vírusparát". Még egyszer kérdezem, kicsoda?
-
csiga8
senior tag
válasz Ezekiell #22291 üzenetére
Látom a szövegértéseddel van egy kis gond.
(Jó ez a grafikon, majd ha otthon leszek, keresek neked másikat.)Tehát a halálozások száma ( idős korú, beteg) és az elhunytak állapota miatti túlzott hiszti a probléma. És akkor próbálom még egyszer lassan írni, hogy megértsd, mi van a grafikon mögött. Az elhunytak, akik betegek, gyógyszeresen, pengeélen életben tartottak, javarészt azok haltak meg. Utolsó csepp volt a pohárba. És addig? Addig senkit sem érdekeltek.
Most meg hirtelen igen.Másrészt majd év végén nézzünk egy átlagot, hogy mennyivel lett több.
De a grafikon tényleg jó.
-
Ezekiell
veterán
válasz csiga8 #22295 üzenetére
Na, bizonyítsd be a hipotézised. Bizonyítsd be, hogy az elhunytak már alapból "haldokoltak", utolsó csepp volt csak a koronavírus. Mutass nekünk bizonyítékot, adatot.
Bizonyítsd be, és ígérem, bocsánatot kérek. Ellenkező esetben abbahagyhatod a baromságaidat.
-
t72killer
titán
válasz csiga8 #22295 üzenetére
"De a grafikon tényleg jó. "
Nem kell sokat ragozni az adott napokon/hetekben meghalt emberek számát egy időtengely felett... Hacsak nem egy kisbolygóbecsapódás vagy az alienek kezdték el nyesni a népet és az egész covid19 csak fedősztori, akkor elég 1értelmű a kép.
#22297: kb 2 év múlva lesz erre érdemi válasz: ha a járvány után jelentősen csökken a halálozás, az azt jelenti, h túlnyomó többségében olyanok haltak, akiknek <2évük volt hátra.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Jójó, de kik vannak hatalmon? Ha ennyire hülye vagyok, akkor kérlek taníts. Mondd el nekünk, idiótáknak, hogy kik is vannak tulajdonképpen hatalmon, és hol.
És még egyszer: gondolom ez világszintű összhatalom, hisz mindenhol bedőltek a "vírusparának". Tehát mi ez a globális világhatalom, és kik vannak benne?
Ja, és némi bizonyíték se ártana
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
szerintem maga a vírusveszély valós, bár eddig úgy tűnik nem akkora probléma nálunk, mint számítottak rá. de ha sehol semelyik ország nem korlátozna, (óv)intézkedne, vajon akkor mi lenne?
a gazdaság megrogyasztása még egy dolog, egy-két helyre így majd bekerülhetnek a kormányközeli vállalkozók, ahol eddig nem volt szerepük. ezt még adom, de az átlag melós nyomorba taszításán mit nyer a kormányunk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest