Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #4699 üzenetére
A Real Madrid hivatalos közlemény formájában biztosította támogatásáról Tito Vilanovát...
Igen, kíváncsi vagyok, ez milyen támogatás. Pénzt nyilván nem a Realtól fog kérni (ha neki nem lenne a kezelésre), morális támogatással meg sokra megy. Tudom, földhözragadt, kukacoskodó ember vagyok.
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #4695 üzenetére
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #4693 üzenetére
Milyen nyilatkozatra gondolsz?
-
baluka26
nagyúr
Marko_Marin_kezd_a_Chelseaben. Atyavilág.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
gyuromoj
veterán
Erről lehet tudni, hogy TV-ben közvetítik-e? Stream is elég lenne.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
7600 GS
addikt
Napi hírmorzsák
A Real Madrid hivatalos közlemény formájában biztosította támogatásáról Tito Vilanovát, az F.C. Barcelona vezetőedzőjét, akinek a lehető leggyorsabb felépülést kívánnak.
Az Atlético Madrid a Marca TV szerint meglepő lépésre szánja el magát, ha Radamel Falcao eligazol tőlük. Kiszemeltjük nem más, mint a Real Madrid támadója; Higuaín. A hírt arra alapozzák, hogy az argentin játékos szerződéshosszabbítása régóta holtponton van. ( )
A TV3 értesülései szerint Perez komolyan fontolóra vette, hogy nem fog elindulni a jövő évi választásokon. Azonban mindenképpen támogatni fog egy jelöltet, aki az ő gondolkodásmódját vinné tovább.
-
zolynet
veterán
Life is too short to stay stock!
-
7600 GS
addikt
Ahogy venember is írja, Cannavaro utolsó idénye egy rossz vicc volt a Real Madridnál. A hollandok közül Sneijder és Nistelrooy (akikre éppen a legnagyobb szükség lett volna) a szezon nagy részében sérültek voltak. Huntelaar és Robben pedig nem tudott konstans jó formát hozni.
Jobbulást Tito Villanovának! Eléggé ütött ez a hír, azt kell mondjam. Mindig van valami ilyesmi katalánéknál sajnos.
-
Richard!
addikt
Köszi az együttérzést
Alig, hogy kiderült, Vilanova rájka ismét kiújult, máris olyan hírek keltek szárnyra, új edző kell tavasszal a csapatnak, olvasható a mundodeportivo.com-on.
A hírek Pep Guardioláról és Luis Enriquéről szólnak, mint olyan edzők, akik pótolhatják Vilanovát, akire csütörtökön vár műtét. A Barcelona ma délután hivatalosan is megerősíti majd, hogy egyelőre nem tárgyal senkivel arról, hogy tavasszal irányítsa a csapatot.
Azért hihetetlen,hogy máris ilyenekről beszélnek...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
rövidhírek:
[link]A legfrissebb hírek szerint tegnap a felülvizsgálat alkalmával fedezték fel az újabb daganatot, ugyanabban a kórházban ahol műtötték tavaly.
Csütörtökön műtik Tito Vilanovát!
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
gyuromoj
veterán
Nem létezik ennél alázóbb szabadrúgásgól
(#4680) richie900812
Legjobbakat kívánom neki![ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Müller 2017-ig meghosszabbította a szerződését!
Szerintem ez annyiból állt ,hogy elé raktak 1 szerződést és alá írta,nem sokat tökölhettek -
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #4674 üzenetére
Ez jó de akk se lettünk bajnokok az erő is elfogyott, egyetlen kupa se lett, így már ink célszerű lenne hagyni a fenébe, elég lenne egy 3. hely, és mindent a 10. Bajnokok Ligájára feltenni !
(#4675) bandus
Ez akk derülne ki ha már akk is Mou edzette vna őket, mert pl. Sneijder az ő kezei alatt brillírozott ![ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #4674 üzenetére
, nanemazért, de te gyengébbnek neveznéd a 08-09-es keretet?
oké, hogy nem volt velünk cr7 akkor, de ott volt a fél holland válogatott: vdv, sneijder, robben, huntelaar, és azt hiszem még nistelrooy is, a védelemben pedig cannavaro. és persze raúl is.
kizárt, hogy az a keret ne lett volna olyan jó, mint a mostani.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
7600 GS
addikt
válasz cyberkind #4673 üzenetére
A 2008-2009-es szezonban a csapat 12 ponttal volt lemaradva a Barcelona mögött ugyanennyi forduló után. Az ezután következő fordulóban a csapat a megszerehető 54 pontból 52-t (!!) gyűjtőtt be. Ha az a keret képes volt rá, ami nagyságrendekkel gyengébb, mint az idei, akkor nem látok arra okot, hogy ez miért nem sikerülhetne most is.
-
7600 GS
addikt
"Ha van olyan csapat, amelyik soha nem adja fel, az a Real Madrid. A végsőkig harcolni fognak, ezt minden évben megmutatják. Nem dőlhetünk hátra. Mourinho fantasztikus edző, sok címet nyert már. Csak magunkra szabad koncentrálni, minden más csapatot el kell felejtenünk" - nyilatkozta Puyol.
-
pohár
félisten
ott repül a tockos
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
Hehe, vicces volt, hogy az Inter szabadrúgásánál a veronai csapat háromnegyede a sorfalban volt.
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #4666 üzenetére
"Vagy akár olyan játékosokat, mint Pepe, aki ugyan néha egy szánalmas és gyűlölni való bohóc, de hiába a közhelyhuszárok, ilyen játékosok nem először fordulnak meg habfehér mezben, és s bár a tetteik elítélendők, attól még szívükben lehetnek Igaz Madridisták..."
Azt hiszem ez a korrekt megfogalmazás.
-
7600 GS
addikt
válasz littlelion21 #4656 üzenetére
A "Madrid utánpótlása szar" című szlogen kitalálóját innen is szeretettel üdvözölném.
-
Ps Vita
őstag
válasz homeless09 #4659 üzenetére
Tessék
Tipikus Gomez gól -
homeless09
őstag
Bayern szerezze meg a vezetést félidőig...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
littlelion21
addikt
Kis érdekesség
-
venember83
nagyúr
válasz KisTücsök #4651 üzenetére
Azért azt még véletlenül sem mutatja a felvétel, hogy éppen merre nézett Ibrahimovic a taposás pillanatában (ami inkább oldal irányban belsőzte a fekvő feltehetően védő fejét). Valóban egy szemétláda sokszor a pályán, ezt nem vitatom, még mielőtt valaki félreértené a hozzászólásom, csak épp ezt is úgy vágják, hogy a lehető legnagyobb sztorit csináljanak belőle.
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #4648 üzenetére
Intéztem pár telefont az ügyben, biztató a helyzet.
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #4648 üzenetére
akkor se, de jobb, mint iskolában/munkahelyen
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #4645 üzenetére
Ez meg a szeretet topikja.
Kösz, még nem láttam eddig ezt a nagyszerű klipet.
Sztbeni: szerintem hétvégén se élvezetesebb hányni, de a ti dolgotok.
baluka: ejtsd már egy pár jó szót a Juve érdekében Drogbánál, nagyon kéne egy épkézláb csatár a tavaszra. Nem is annyira a bajnokságban, mert ott csetlik-botlik mindenki (a Nápolytól most le is vontak két pontot, plusz a kapitányukat elmeszelték fél évre egy másik védőjükkel együtt), de a BL-be lenne hasznos az elefántcsontparti, hadd törjön borsot a viszonylag kis költségvetésű olasz csapat a sok újgazdag klub orra alá.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz gyuromoj #4641 üzenetére
ezeknél a sejkeknél másképp működnek a dolgok.
sok évvel ezelőtti történet.
az egyik uralkodó családtagja bal lábbal ébredt + unatkozott. el kezdett vásárolgatni. délre már valami 160m dezsőnél tartott, mire leállította a család. volt benne 1-2 helikopter, és ez + az...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
ja. vágom. téli, élő hiányos időszak. üdvözloendő. valóban. én a live snookert is szeretem.
nemsokára, (5-20 év, ha megérjük), jön a live menekülő ember is.
gyk, fiataloknak:
[link]csak nézettéség és szponzor kérdése...
lenne néhány versenyző 5letem....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NagyDave
tag
Délután is fognak közvetíteni, de péntekig selejtezők vannak, péntektől délután és este is adják élőben Egyébként eddig sose néztem Darts-ot, de nálam is ez megy most és még jó is
Szerk.: Én a Sport tv weboldalán néztem a műsort
[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #4631 üzenetére
még megy most is
nem tudom, hogy az összes meccset közvetítik-e, vagy csak az estieket, de innen üdvözlöm, aki kitalálta, hogy adják ezt isno, a port.hu aszongyaaa, hogy minden nap este 8-tól adnak meccset, szuper
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
"Sport2-n élőben megy darts, ha érdekel valakit"
óóó bakker. én a tv2-re mentem akkor nem is értettem a dolgot. most nézem, hogy a sp2-ről beszéltél.
erre most jöttem rá. fáziskésés.
bacterhouse.de nagyon köszönöm az infót!
(#4628) vans?
nem bonyolultabb. úgy be van b-va, hogy nem bír felkelni a fotelból, és ezért mobilról van....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NagyDave
tag
válasz Tibiajax #4626 üzenetére
___________________________________________________________________Amúgy úgy terveztem, hogy az Arsenal meccset nézem, de bele se néztem De azért bíztató az eredmény, igaz, a Reading-nek nem az szezonja a legjobb, úgyhogy látatlanba is ki merem jelenteni, hogy nem lehetett ez annyira nehéz meccs, meg az eredmény is ezt igazolja
[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
Sztbeni
őstag
ez az Olvasás-Arsenal egész jó meccs
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Tibiajax
nagyúr
szurkoljunk együtt, h a Barcához kerüljön
-
vans?
őstag
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
válasz gyuromoj #4617 üzenetére
"KisTücsök én írtam hogy Barcelona és legfőképpen Messi "fan" vagy, mert állandóan ajnározod, ájuldozol tőle és megpróbálod szarkazmussal Ronaldo-t lejáratni."
Tudom (oda is írtam, nem tudom, mennyire megy a szövegértelmezés ). Ezt ne nekem mond.
"7600GS nem mondott rólad egy árva rossz szót sem."
Tudom. Miért? Ki mondta, hogy mondott?
Ez a Gullit nyilatkozat amúgy nagyon durva, és most tényleg, no offense, de nagyon nevetséges. Ő sem lehet egy agytröszt. Fúúú.
Vagy a fordítás ennyire szar és/vagy csak kitaláció az egész, és nem is nyilatkozott semmit, akkor viszont nem szóltam, de ezt tartom valószínűtlenebbnek.
-
pohár
félisten
Sport2-n élőben megy darts, ha érdekel valakit
-
pohár
félisten
Cazorla duplázott, Poldi eddig egygólos, ebből simán kinéz egy ötös
-
gyuromoj
veterán
Gullit: A FIFA megalázza Ronaldót
KisTücsök én írtam hogy Barcelona és legfőképpen Messi "fan" vagy, mert állandóan ajnározod, ájuldozol tőle és megpróbálod szarkazmussal Ronaldo-t lejáratni. 7600GS nem mondott rólad egy árva rossz szót sem.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na ez egy rohadt érdekes kezdő... kíváncsi leszek nagyon
-
pohár
félisten
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta: "Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."
Balotelli for president
-
homeless09
őstag
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #4610 üzenetére
Robben: Bitch plz, I don't participate on to Europe League, i'm in Champions League Final!
Falcao: Okay, but i've got hairkurva nagy
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #4606 üzenetére
Ja bocs. Csak nem láttam sehol kérdőjelet. Már miért lenne? Hisz nem is ismerlek.
A második része meg nem neked szólt, tisztában vagyok vele, hogy Te nem írtál ilyet, azért ne vegyél mindent magadra légyszíves. Toltam is egy ilyet ("_____________") a kettő közé. Amúgy gyuromoj hsz-eit olvasd vissza egy kicsit... Bár reagáltál is rá. Na mindegy.
Ps Vita
őstag
-
zolynet
veterán
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #4600 üzenetére
aha, még annak idején én linkeltem be, ha jól emlékszem... de itt már több konkrétum és részlet is szerepel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest