Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #2999 üzenetére
Amikor szóbajött Benitez én csak erre tudtam gondolni. Mármint hogy Torres-ből kell jó formát kihozni...
A keddi meccsen nem a csatáros/nemcsatáros játékkal volt a gond, hanem hogy 170 centis törpéket küldtünk be 190 centis Chiellini - Barzagli - Bonucci közé, akik nem szarakodtak, odarúgtak, ha úgy kellett. Legalábbis nekem nagyon idegesítő volt, hogy Hazard/Mata felugrott, hogy párbajt nyerjen, aztán mellettük a Juve védő levette mellel...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
válasz baluka26 #2968 üzenetére
"Szerintem a Chelsea ebben a felállásban alkalmatlan csatáros játékra."
Ahogy kedden láthattuk - az év legfontosabb meccsén - csatár nélkülire is. De már az elképzelés is eleve megérdemel egy "lol"-t. De várjuk meg, amíg lesz egy csatárunk. Torresnek bőven megvolt a meccsenkénti legalább két ziccer, amikor még volt kedve focizni...
-------------
"Angol tudósítások szerint Beníteztől azt várja a tulajdonos Roman Abramovics – természetesen a mindenekelőtti eredményesség mellett –, hogy kihozza a legjobb formát Fernando Torresből."
Oh, man.
Miért nem csinálsz Torresnek egy külön csapatot, Abra?
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #2997 üzenetére
szerintem majd pénteken, két hét múlva, az aktuális meccsek után
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #2977 üzenetére
Ha a 10. a cél akkor mindegy milyen csapatot kapnak, mindenképp nyerni kell. Papíron egyiknek se kéne nagy fejtörést okoznia, de ez majd csak élesben derül ki.
Amúgy sorsolják majd hogy ki lesz az ellenfél? Ha igen, akkor mikor lesz a sorsolás?
Videoton pedig hajrá![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Sickboy25
addikt
válasz Andris837 #2983 üzenetére
remélem én is... Holnap lesz barátnőm szülinapja, de holnap, meg szombaton fősulin leszek így mára csináltam neki egy kis meglepit... Sajnos ez a hátránya a bérletnek...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Andris837
senior tag
Ma, ha megverik a Genket akkor továbbjutnak.
"November 22-én, vagyis csütörtökön Vidi - Genk és Basel - Sporting, majd két héttel később, december 6-án zárásként Sporting - Vidi és Genk - Basel találkozókat rendeznek. Amennyiben csütörtökön győzünk, és ezzel a 9 ponttal zárunk, akkor következő lehetőségek adódnak:
1. A Basel legyőzi a Sportingot és a Genket is. Ekkor a sorrend: Basel 11, Vidi 9, Genk 8, Sporting 5 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.
2. A Basel legyőzi a Sportingot és döntetlent játszik a Genkkel. Ekkor a sorrend: Vidi, Genk és Basel 9-9, Sporting 5 pont. Mint látható, az élen három csapatnak van azonos pontja, ekkor életbe lép az UEFA ilyen esetekre érvényes szabályzata (UEFA Versenyszabályzat, V. fejezet, 7. cikkely, 5. pont - ide kattintva megtalálja angol nyelven), amely kimondja, hogy pontazonosság esetén az érintett csapatok egymás ellen szerzett pontjai döntenek. Nekünk 6, a Genknek és a Baselnek azonban csak 5 pontja lesz, és csoportelsőként továbbjutunk.
3. A Basel legyőzi a Sportingot, de kikap a Genktől. Ekkor a sorrend: Genk 11, Vidi 9, Basel 8, Sporting 5 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.
4. A Basel döntetlent játszik a Sportinggal, de legyőzi a Genket. Ekkor a sorrend: Basel és Vidi 9-9, Genk 8, Sporting 6 pont. Egymás elleni eredménnyel a Basel az első, mi pedig csoportmásodikként továbbjutunk.
5. A Basel döntetlent játszik a Sportinggal és a Genkkel is. Ekkor a sorrend: Vidi és Genk 9-9, Basel 7, Sporting 6 pont, és vagy csoportelsőként, vagy csoportmásodikként továbbjutunk - függően attól, milyen arányban győzzük le a Genket.
6. A Basel döntetlent játszik a Sportinggal és kikap a Genktől. Ekkor a sorrend: Genk 11, Vidi 9, Sporting és Basel 6-6 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.
7. A Basel kikap a Sportingtól és a Genktől is. Ekkor a sorrend: Genk 11, Vidi 9, Sporting 8, Basel 5 pont, és csoportmásodikként továbbjutunk.
8. A Basel kikap a Sportingtól és döntetlent játszik a Genkkel. Ekkor a sorrend: Vidi és Genk 9-9, Sporting 8, Basel 6 pont, és és vagy csoportelsőként, vagy csoportmásodikként továbbjutunk - függően attól, milyen arányban győzzük le a Genket.
9. A Basel kikap a Sportingtól és legyőzi a Genket. Ekkor a sorrend: Vidi 9, Basel, Genk és Sporting 8-8 pont, és csoportelsőként továbbjutunk."
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
pohár
félisten
válasz Integra #2987 üzenetére
elírtam, my bad... ez Poldi gólja
Giroud nem is rúgott gólt tegnap, nem tudom, miért azt írtam...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fatal`
titán
válasz Andris837 #2983 üzenetére
Ma még nem biztos, akkor sem, ha nyer a Vidi. Legalábbis, akkor 9 pontja lesz, a Genknek 8. De ha a Basel megveri a Sportingot, akkor neki is 8 pontja lesz és, amennyiben az utolsó fordulóban a Basel - Genk X lesz, a vidi meg kikap, akkor még kieshet (3 csapatnak lesz 9 pontja).
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz baluka26 #2980 üzenetére
jó bizony, jókat lehet vidulni a képein
tegnap Giroud is meglőtte élete gólját
ez a forduló már csak ilyen volt... Mexes, Giroud...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sickboy25
addikt
válasz Motion_Blur #2976 üzenetére
Itt a jegyem és sajnos nem tudok elmenni...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #2978 üzenetére
Lehet, hogy hülyén és gyerekesen hangzik, de jó lenne egy picit törleszteni, nem is olyan régen sajnos túljártak a Real Madrid eszén (bár ezt 4 évvel ezelőtt nem volt nehéz kivitelezni). Meg azért lenne egy hangulata is ennek az összecsapásnak. És kiderülne, hogy tényleg olyan jó csapat-e a Juventus, mint azt sokan gondoljuk. Persze ehhez előbb tovább kell jussanak a csoportból, de nagyon meg lennék lepve, ha ez nem jönne össze.
De a MU lenne talán a legnívósabb ellenfél, ráadásul ezeknek az összecsapásoknak jelentős történelmük van.
pohár: Jó ez a kép.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #2977 üzenetére
az Arsenalt is el kéne kerülni, nehogymá most ejtsék ki egymást
majd a döntőbena Lazio drukkerei megint alkottak, 9 Spurs drukker került kórházba
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Motion_Blur #2976 üzenetére
Majd este nem lesz ilyen jó a szájízük, ne aggódj.
A Real Madrid papíron lehetséges ellenfelei : Porto,PSG,Schalke,Arsenal,Shakhtar,Juventus,Bayern,Manchester United
Az Arsenal-Juve-MU trió valamelyikét jó lenne kifogni.
-
Motion_Blur
félisten
Fehérvárt ellepték a Genk drukkerek, nem egy "csapatot" láttam már a belvárosban
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
7600 GS
addikt
válasz Integra #2963 üzenetére
Ebben az egészben az a teljesen vicces, hogy Mancini évek óta szerencsétlenkedik a City-nél, a csoportból sem jut tovább, mégsem küldik el. Di Matteo tavaly nyert egy BL-t, idén meg most egy kis hullámvölgybe kerültek, erre már menesztik. Én ha Chelsea drukker lennék, most nagyon pipa lennék Abramovicsra.
-
IreN!CuS
őstag
EuroBarca-ról
Messi idei statisztikája :
Primera División:
12 meccs
17 gól
5 gólpasszBajnokok Ligája:
5 meccs
5 gól
2 gólpasszSpanyol Szuperkupa:
2 meccs
2 gól
0 gólpasszÖsszesen:
19 meccs
24 gól
7 gólpasszSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
baluka26
nagyúr
válasz DopeBob #2967 üzenetére
Első négy meccse idén eléggé impresszív volt.
Whoscord alapján (ami véleményére én 99%-ban adok) a csapat egyik legjobbja.Szerintem a Chelsea ebben a felállásban alkalmatlan csatáros játékra.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Napfénysüti #2965 üzenetére
Hát én is remélem, hogy talál egy jó munkát Robbie.
Egyébként Pincér úr jól is elsülhet, még azt is el tudom képzelni, hogy ennek a hátterében is Abra nagy Torres-imádata.
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #2960 üzenetére
komolyan sajnálom di matteo-t, nekem egy szimpatikus pali volt. és bazz, csak nyert vele.. gondolom abramovics vérszemet kapott, oszt megint nyerni akart, de úgy tűnik idén elúszik bajnoki is.. vicc, hogy pár meccs és még a legjobbak is repülnek.. nem kicsi az a stressz amiben dolgoznak
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tom5
addikt
Az Ajax kapus...te jó ég...
-
baluka26
nagyúr
válasz Tibiajax #2960 üzenetére
Ja.
Az "átlag" Chelsea szurkolóban háromzor okozott törést Abramovic:
Mourinho elküldése, Ancelotti elküldése, Di Matteo elküldése.Csak imdákozni tudok, hogy a pincér csak év végéig maradjon, és jöhetne egy Hiddink, Blanc, Löw vagy Mourinho.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DopeBob #2959 üzenetére
igen, én is így látom
jól tolta az olasz a cselszit szerintem, az utobbi idők legjobban eltalált embere volt. vicc, h jött hirtelen 3 szar meccs, jó, még a bl-kiesés is, és egyből menesztik
tudom, h erről szol a világ, csak addig kellessz, amig jó vagy, ugy látszik az abramovics-bagázsnál ez még durvábban megy ténylegazt a szar torrest kellett volna már rég elpasszolni és egy igazi vérbeli befejező csatárt venni. van egy jo védelmük, egy nagyon erős kp, elől bénák csak (miota drogba meg anelka elment). hihetetlen, h még mindig nem bírják belátni a torres-viccet ott elöl
torres helyett falcao-t vagy cavanni-t odaraknák (vagy mindkettőt lol.. pénz van..), akiket mata meg oscar kiszolgálna, az olasz megoldotta volna ezt tuti. és akkor nagyon durva chelsea lehetett volna
hülye seggarcok...
modjuk én örülök is ennek, h nem így történ, így nem kell tartani tölük legalább -
Integra
titán
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #2951 üzenetére
Akárhonnan a másodikat, kivéve angolt (már ha lesz ilyen).
Tehát benne van az RMA is.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
A Manchester United H-csoport győzteseként kiket kaphat?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
baluka26
nagyúr
-
Andris837
senior tag
válasz MPowerPH #2947 üzenetére
Hatalmas siker ez, hogy a BVB csoportelsőként továbblépett. Itt még akármi lehet ezután. Szorítok nekik!
Ma viszont EL. Mit tippeltek? A Videoton továbbjut már ma este hazai pályán?iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
MPowerPH
félisten
No, hát sajna én lemaradtam a meccsről, de jó nézni, ahogy a feltörölte a BVB a pályát a hollandokkal. Most akkor jöhetnek az okosok, akik BVB égést jósoltak. Hálál csoportból továbbjutni csoportelsőként, veretlenül...(mondjuk erre én sem számítottam) Egy jobb helyzetkihasználással a City oda-vissza meg lett volna, de még a Real is, ezen kell majd javítani.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem tudom volt-e már linkelve: Fegyelmi eljárás Adriano ellen.
Remélem szankcionálják ezt a tahót.
Més que un club!
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #2943 üzenetére
spanyol nem kaphat még spanyolt (azonos nemzetűek még nem találkozhatnak ilyenkor, ha jól tudom)
-
gyuromoj
veterán
Ronaldo gyerekeknek adta az Aranycipőjét
A Real Madrid "C" csoport győztesét kapja? (Malaga)
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Hát ez gyenge volt City. Egyetlen kamutizit sikerült begyötörni.
Mondjuk nincs szerencséjük, tavaly és idén is szar csoportot fogtak ki, de ennél többet vártam.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
7600 GS
addikt
Tényleg égő lett volna, ha nem szerez pontot a City, ennek rendje és módja szerint be kellett fújni egy kamu büntetőt. És még van pofája Mancini-nek reklamálni a meccs végén, hihetetlen...
Semmi gond, hullanak is ki a francba, még az EL sem lesz meg. Jó látni azért, hogy le lettek focizva, a MU 11 nap múlva szét fogja őket szívatni (feltéve ha úgy játszik, ahogy arra igazából képes).
A lényeg megvan, a Madrid továbbjutott.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Szokásos játék... kimaradt helyzetek és majdnem szopás lett a vége. Ez nagyon kevés lesz a továbbiakban, ha tényleg a 10. a cél.
-
Sztbeni
őstag
mekkora bunkó ez a murinnyó... Hihetetlen
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
fatal`
titán
Bíró nincs a helyzet magaslatán.
Mou meg fogja lincselni
-
homeless09
őstag
Ez a bíró egy vicc.
-
cyberkind
félisten
A kur***** any***** a bírónak
-
pohár
félisten
tiszta Ibra lett a kölök
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon rossz meccs lett belőle Szarrá van tördelve
Ez a bíró gyökér, nagyon nem következetes
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
tényleg jó, h nem raktam pénzt a city és ajax sikerre....
-
Boxer001
veterán
Na mindjárt 1:1 és piros...grat Real, simán meglehetett volna egy félidő alatt.
-
homeless09
őstag
Na szarban a Madrid.
-
pohár
félisten
hoppá, na asszem felpörögnek az események ezek után
-
Integra
titán
lewandowski milyen gólt rúgott...
0:4[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Agüero te szerencsétlen
-
BalaNce87
addikt
Podolskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
hát Fáraó nélkül hol lenne ez a Milan, eh...
na, bekezdett az Arsenal is, ezt szépen csinálja Jacko
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Úgy olvasom hogy az Arsenal már megint szenved...
-
7600 GS
addikt
Örülhet a City, hogy nem egy 0-4 áll az eredményjelzőn, de tényleg. Khedira ( ) helyett egy Benzema bevágdosta volna ezeket, de sajnos a két játékos nem egy szint.
Ti is hallottátok a gól után Hart "Fuck me" kiáltását?
Balance: Ebben nincsen semmi meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
A Dortmund jól elintézte az Ajaxot
-
homeless09
őstag
0-4 lehetne gyerekek....
-
Motion_Blur
félisten
Khedira... istenem....
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sztbeni
őstag
válasz homeless09 #2889 üzenetére
akkor asszem a chelsea fanok készülhetnek a Nordsjaelland elleni vereségre, és hasonló förtelmekre.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest