Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
-
pohár
félisten
kis nosztalgia a Milanosoknak:
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #3992 üzenetére
A megítélése attól még nem fog változni. Ha megnyeri idén a BL-t, akkor teljesítette spanyolországi misszióját, és továbblép. Egy klubnál sem töltött el túl sok időt, itt is ez az utolsó idénye.
Valamiért úgy érzem, hogy úgy lép le innen, hogy BL-t fog nyerni a Real Madrid.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz venember83 #3992 üzenetére
vagy ő qrta el a bl-t is, szerintem ez a sanszosabb
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na kérem, perez aszongya, hogy 2016ig marad murinyó.
jól megcumiztatja a klubot ha valóban igaz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
Szép gesztus: [link].
-
sh4d0w
félisten
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #3986 üzenetére
Olyan lesz, mint a $hitty élő focimanager 2013 araboknak
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
venember83
nagyúr
-
Integra
titán
azért te is érzed, hogy az ajax vs vidi kicsit erős, még csak szurkapiszkának is az..
jól küzdött a vidi, focizni akart, több-kevesebb sikerrel sikerült is nekik és szerintem szép eredmény elsőre. van lehetőség jövőre is, hajtani kell tovább. és megtanulni passzolni. én örülök a vidi sikerének, és már egyáltalán, alapvetően annak, hogy a sousa-val nem a gyökér magyar edzői mentalitást képviselik, mert tudják, hogy az a velejéig rohad.. bárcsak többen követnék őket, hogy kikopjanak végre a politikai és sport hullák a magyar fociból.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tibiajax #3979 üzenetére
Abban amúgy igazad van hogy megérdemelten akkor jutott volna tovább ha több pontot szerez. De hát ilyen ez a sport sajna most nem jött össze.
sh4d0w: én pl Loki szurkoló vagyok itthon de természetesen nemzetközi porondon szoktam a magyar csapatoknak szurkolni annak ellenére hogy ezt nem biztos hogy mindenki így tenné.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
sh4d0w
félisten
válasz Tibiajax #3979 üzenetére
Én tisztában vagyok vele, hogy a csoportban mindenki erősebb volt a Vidinél és a továbbjutás ajándék lett volna. Nem kérem, hogy szurkoljon mindenki a Vidinek - hogy is tehetném? - de legalább ellene ne szurkoljon magyar ember. Tisztában vagyok azzal is, hogy ez ETO-, Loki-, Újpest-, Kispest-, vagy Fradi-szurkolónak nehéz megtenni, de meg lehetne próbálni.
Egyébként meg az a csapat, amelyik olyan szintű játékot képes nyújtani, mint amit az Ajax csinált a Bernabeuban, tűnjön a francba.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
aki azt mondja, a Videoton megérdemelten ment volna tovább, az hazudik. tudjuk ezt azt hiszem, mindannyian
a kötelező hazafiasságot meg most hagyjuk
megírtam multkor is, amelyik csapat ilyen szintű játékot képes nyújtani, amit csináltak a basel otthonában, azt tűnjön a francba. akár magyarrol akár másról van szó -
Sztbeni
őstag
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sickboy25
addikt
Hamsík és Evra a PSG-be igazolhat 13 évesen nagyon szerettem a PSG-t , de ezt már nem fogom szerintem
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sztbeni
őstag
válasz szab.tam #3967 üzenetére
várható volt, hogy x lesz. Amúgy a Basel meg is nyerhette volna. A Vidiről meg be kell vallani, hogy messze nem EL színvonalú csapat. Egy gyenge csoportba kerültek, ahol két csapat is teljesen formán kívül volt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szab.tam #3969 üzenetére
A vége igaz akkor lett volna ez érdekes ha az előzőt nyerik. Így sajnos ez a végkifejlet várható volt. Ez a Genk iszonyat langyosan játszott egyedül üde színfolt benne Köteles volt akinek gratulálok remélem mostantól kezdő lesz.
Egyébként elég dúrva ami most a Genk hivatalos FB oldalán megy...Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
szép volt Inter! nagyon szép.
erős, stabil, megbízható, a beledet kihajtó csapat vagy, boldogság ma inter-drukkernek lenniezzel a teljesítménnyel 'zmeg ugy kikaptok nápolyban, h öröm lesz azt nézni
-
szab.tam
nagyúr
válasz NagyDave #3968 üzenetére
remélem sousa beszól majd valamit....
(igaz, ahhoz legalább nyerni is kéne. holnap, holnapután, februárban, vagy amikor felszárad...)***
ha a vidi megnyerte volna az előző meccset, megnéztem volna, hogy akkor mi lett volna ehellyett.
szántás.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
háborog a lelkem.
de szép lenne, ha kiderülne valami sumákság, egy hangfelvétel. és kizárnák mindettőt.
esély 0.001%, de akkor is. 2 mocskos antifutbalista banda... g*k.
pfúj.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
nagyúr
pá videoton
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #3963 üzenetére
áááá. ezek leborítékolták előre. egy irodában. hanrögzítők elektronikus kizárásával. (ahogy kell.) körbenyálazták egymás bal heréjét, + valami háttéralku, és előre leremiztek. brrrr.
hogy még véletlenül se legyen gól.
kapirgálok az emlékeimben. 90-es években volt valami eb/vb meccs, ahol hiába nyerték meg az utolsó csoportmeccset, kiestek, mert a másikon lefekvés volt. melyik meccs volt az?
unott arccal, már-már sírva rúgták az utolsó meccsen gólokat, hiába....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
van egy vagon elmentett linkem. (ie könyvjelzők, mappákba rendezve...)
csak hát egyik sem akar indulni....de ez most valamennyire működik:
[link][ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #3954 üzenetére
csak címszavakban: coolsport, thefirstrow (tudod, létezik könyvjelző is a világon )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DopeBob
addikt
Remélem a Genk - Basel nem döntetlen lesz, hogy még legyen értelme majd a Vidi meccsnek
MZ/X
-
Integra
titán
na, ennyit a meccsről PP lett
-
Sickboy25
addikt
én egy HD svájci adón nézem tv-ben ( Te is Tibiajax ?)
Elhalasztották a vidi meccsét, pótlás holnap 21.05-kor
bakker ziccert hibázott a Genk
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz NagyDave #3955 üzenetére
4.5 éves xp-m van a htpc-n. (igaz, van pár backup image), de nem telepítek semmi többet....
sopcast - ez nem tudom, ezmiez, de ha nem indul, akkor sem telepítek semmi újat, csak ami már fent van...
na, ezt törölték. ennyi.... pf.
(#3957) NagyDave
egyet azért nem értek.
ok, hogy tarkák a székek, így megtévesztő. de azért jópár helybéli gyökér ott ücsörög. nekik nem szóltak, hogy elmarad a meccs? vagy ha már az asszonytól leléptek, akkor kitartóan végigrágják a megvett szotyit... éjfélig?[ Szerkesztve ]
-
NagyDave
tag
http://www.livefootballol.tv/streaming/channel/rus-icehockey-sopcast.html
Én csak ezt az egyet találtam, ami jó =/ Ehhez kell sopcast, de jó a minőség. Na, hajrá Genk!
Nem bánnám, ha holnap pótolnák a Vidi meccsetSzerk.: Na, holnap este 21:05-kor pótolják!
[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Sickboy25 #3953 üzenetére
genk meccshez dirket stream link? (nem valami 28 kattintás + 17 online póker + aplikáció telepítésesre gondolnék...)
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
liszabonban elég algás az a medence.
pár gumicsizmás csávó elég lankadtan tologatja a pocsolyákat...
nem hinném, hog yebből meccs lesz.legalább ha nyer a basel, akkor majd nyugodtan lehet később focizni.
ha elmaradna, mikor pótolják?***
(#3951) ClayMore
csúszik a kezdés. (ha lesz egyáltalán.)
sok a víz....[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
őő most akkor közvetítik a story 4-en?
elkezdték a jim szerint világotLiverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
salival
aktív tag
-
ClayMore
aktív tag
streamet tud vki a vidi meccshez?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Sztbeni
őstag
vezet a Steaua. Emberhátrányban. Kezdem azt érezni, hogy a Stuttgart elleni meccs egy nagy tippmix parti volt
-
Sztbeni
őstag
hülye Tănasenek kellett kiállítatnia magát egy élet-halál meccsen....
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #3939 üzenetére
de örülnék én a Steauának... Csak a tv-ben nem megy, streamot keresni meg nincs kedvem...
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #3939 üzenetére
majd a VIDI
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #3940 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy attól, mert nem bizonyították még nem biztos, hogy nem is történt meg. Az egyik. A másik meg, hogy ha Mikel (meg a többiek) továbbra is azt mondogatták volna, hogy márpedig megtörtént, akkor még nagyobb büntetést kapott volna, valószínűleg. Amúgy a majmozás része nem is annyira izgat, hanem az, h megint a bíró elcseszett egy nagyon fontos meccset (megjegyzem a Chelsea azóta a meccs óta van hulladék formában és megy egyre lejjebb).
Amúgy a FIFA klub vb-n most debütált azaz új technológia hivatalos meccsen, amivel pontosan meghatározható, hogy bent volt-e labda, vagy pedig nem. Haladunk...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #3936 üzenetére
Senki se tudta bizonyítani, hogy megtörtént. Főleg ha azt nyilatkozták, hogy félrehallották, akkor miért is kéne azt hinnem, hogy megtörtént a majmozás?
Most rákerestem a bírói botrányra, első cikk szerint 4 fordulót pihent. Szerintem ennyit nem kellett volna. Befújt egy olyan színészkedésnek tűnő esetet sárgára, ami nem ért sárgát, de elsőre én is úgy láttam, + azért Torres homorított rendesen. A lesgól, meg a partjelző hibája. Ilyen esetek minden fordulóban vannak, most is kapott Bale egy sárgát színészkedésért, mikor eltalálták a lábát. Nem azt mondom, hogy ez rendben van, de azért nem kell tönkretenni egy embert.
Ui.: Bocs a visszatekintésért tudom ezerszer áttárgyaltuk, csak reagáltam a mondataidra.
Szerintem lezárhatjuk a témát.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
venember83
nagyúr
válasz KisTücsök #3936 üzenetére
Nem hát, bocs, hogy nem álltam be az FA-t szapuló sorba. Úgy gondoltam, hogy vagytok elegen. Persze ez nem jelenti azt, hogy, tegyük fel, nem értenék egyet veletek adott helyzetben.
Tibiajax: Lehet válogatni Stuttgart - Molde, Udinese - Liverpool és Steaua - mittomén között. Egyik se igazán érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
egész fasza kis meccs a nápoly-péesvé
-
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #3928 üzenetére
Ez szerintem rendben van. A bírókat békén lehet hagyni, nyilván nem szándékosan fújta hibákat, nem lehet berohanni csak úgy az öltözőbe és szidni. Nem lehet valakiről olyat állítani, ami tönkreteheti a karrierjét és ráadásul nem igaz(Niggerezés). Ha ezt tolerálnák, többször megtörténne. Mikel tuti meggondolja legközelebb, ha ilyesmi jár a fejében.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
Ez meg egy kis "házon belüli". Éljen az FA!
-
KisTücsök
addikt
Ezt a baszott nagy hülyeséget... Eszem megáll.
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #3916 üzenetére
Nem kell aggódnod, amennyire ismerem az ottani egészségügyi állapotokat, hétvégén már be is állhat csereként, le merném fogadni. A gumibogyószörp csodákra képes.
Integra: Tudnál erről valami videót linkelni? Nem a Bayern meccset néztem, de kíváncsi lennék rá
baluka: Kit kaphat a Chelsea az EL-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
messi akár már hétvégén játszhat. 5 meccse van hátra. lehet, hogy én azért hagynám a hétvégét és csak 4 meccsen játszanék a helyében. biztos ami biztos, 4 meccs alatt is bevakarhat még 2 gólt
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #3912 üzenetére
Nem láttam a meccset, csak a gólt néztem meg, egyből feltűnt, ezért említettem az esetet
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
remélem mindenki látta tegnap a bayern meccsen a hatalmas műesést... szenzációs volt, azért ennyire művészit sem lát minden nap az ember...
-
venember83
nagyúr
válasz baluka26 #3911 üzenetére
Nem is tagadom, már a gól utáni visszajátszásokon is látszott. Ahogy Fernandinho nyilvánvaló kezezése is az ötösnél mondjuk 25 méterről már Pirlonak is. De volt meg nem adott tizenegyes a másik oldalon is, igaz, ott rendkívül könnyedén és színésziesen esett össze a donyecki játékos.
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #3910 üzenetére
Megjegyzem, hogy a szabály az kérlek alássan szabály, és sajnos a jelenlegi szabály szerint ez les, te sem tagadhatod.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
venember83
nagyúr
válasz baluka26 #3908 üzenetére
Mintha ez lett volna a legnagyobb hibája a bírónak...
Megjegyzem, visszafelé mozgott, visszakerült a védők és a középpályások közé, normál esetben az ilyet már rég nem kellene lesnek tekinteni szerintem, és ezt nem csak azért mondom, mert a Juventusról van szó. Amúgy Lichsteinernek hívják, de te nevezheted Forrestnek is.
-
vans?
őstag
válasz Sztbeni #3904 üzenetére
Ha ezt a hsz.-t nem te irtad volna, elgondolkodtam volna rajta, de igy, hogy mar reg ki kellett volna innen tenni teged a picsaba, igy nem. Amugy meg ket magyar jatszik a CFR-ben, de biztosan 'magyarabb' csapat, mint a Vidi (amit en sem szeretek). Hagyjad mar ezt a nagy magyarkodast KIncses Kolozsvarral, amikor a Bukarestnek ugyanilyen elannal szurkolsz, sot.
"Elképesztő, hogy egyesek azt hiszik, hogy nekik mindent szabad." - ez volt a legviccesebb mondatod.
Na abbahagytam, unalmas mar tenyleg.
hábm bábm
-
baluka26
nagyúr
Emelt fővel távoztunk a BL-ből, ilyen jól nagyon rég játszottak a gyerekek. Torres, Mata és Hazard megint ellenállhatatlanok voltak. Csak így tovább, Rafa!
Legalább mi lőttük a legtöbb gólt a csoportkörben (de kit érdekel?! )
venember: Van egy statisztika, miszeront aki a Chelsea-t kiejti mindig döntős, és egy eset kivételével BL-t nyer, szóval én megrakom 2-2ezer forinttal a Juvét és Donyecket a döntőbe.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
volt a tegnapi napban azért dráma...
celtic-nek nagyon örülök, hogy tovább verekedte magát...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sztbeni
őstag
Ezen a hozzászóláson kicsit kiakadtam, de este már nem volt kedvem reagálni. Most válaszolok:
Minek kell itt gúnyolódnod? Attól, hogy téged nem érdekel a Kolozsvári Vasutas (CFR), attól nem kell lenézned azt, aki szereti. Amúgy meg: a CFR magyar csapat volt, a tulajdonos meg most is magyar! Amikor én leszóltam a
Fideszotont(jó, nem politizálunk) Videotont, akkor mindenki ki volt akadva. Ki kell mondanom, szerintem a CFR magyarabb csapat. Én legalábbis sokkal jobban örülök az ő győzelmeiknek. Szóval, ha ne adj isten, továbbjut a Vidi, és valamikor a CFR-el kerülnének össze, akkor nem nehéz kitalálni, hogy kinek szurkolnék.Ezzel a hsz-el gyakorlatilag azt fejezted ki, hogy: Ki nem szarja le...
Persze ha én írtam volna ilyet mondjuk a drágalátos madridra, akkor már itt mindenki szidna, hogy: Te hülye barom, nincs értelmes hozzászólásod!
Hát ez alapján azt kell mondanom, hogy neked se nagyon van. Elképesztő, hogy egyesek azt hiszik, hogy nekik mindent szabad.Szóval legközelebb gondold meg, hogy mit beszélsz. Én nem szólhatok le senkit, de te gyalázhatod Kincses Kolozsvár csapatát, Erdély büszkeségét.
Hát gratulálok...
-
venember83
nagyúr
Porto, Celtic, Galatasaray, Valencia, Arsenal, Real Madrid. Mind verhető, de nem bánnám, ha nem kerülne még össze a csapat a madridiakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest