Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
jól lemaradtam a meccsről, kurva antenna szerelés...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #5396 üzenetére
kabátnál még nekem se, bár egy nagyon régi piacos Nike felsőmnek a zipzárja pont így halt meg... gyanús
legjobb gólöröm
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
válasz homeless09 #5394 üzenetére
XD
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #5394 üzenetére
na, ezért nincs nekem Nike kabátom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
homeless09
őstag
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
baluka26
nagyúr
Pár éve Chelsea játszott több sok gólos meccset, akkor 100 felett lőttek Premier League-ben.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Tibiajax
nagyúr
ez a két csapat mindig min.7-8 gólos meccset nyom?
de ami érdekes az ágyusokkal, h reading ellen is 7gólt nyomtak, nagyon bírják ezt a sok gólos meccseket -
Ps Vita
őstag
Csak ne ez az Arsenal jöjjön ki ellenünk a pályára,mert nagyon para lesz Boa-Badstuber nélkül
-
Boxer001
veterán
Hát igen, szar PL...
-
7600 GS
addikt
Kíváncsi leszek, hogy ezek után mégis ki fog number nine position-ben játszani. Mondjuk szerintem Walcott tipikus winger, ezért inkább Giroud játszana nálam középen, de nem vagyok én Arsene Wenger.
-
pohár
félisten
válasz baluka26 #5374 üzenetére
11
ez a forduló igen gólgazdag lett (Stoke, MC, Arsenal), közben egy kapufa, majdnem 8
-
venember83
nagyúr
Szegény Pardew mit kap holnap.
-
Boxer001
veterán
Walcott mit lőtt?
Jó lesz MU-ba.
Már ha nem jön Ronaldo.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
AZTAKURVA
-
Ps Vita
őstag
Csak belejön Zsírú
-
baluka26
nagyúr
Atya világ. Újkastély kapott tizet két meccs alatt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz venember83 #5372 üzenetére
tippmixen győzelem, neten pedig Arsenal rúg két gólt raktam
és 6-3, Arsenal szett
Giroud belendült szépen
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
4:3
-
Tibiajax
nagyúr
ezazzz. Dembababaaaaaaaaaaa
-
Boxer001
veterán
Mekkora meccs baszki, 3:3.
-
Tibiajax
nagyúr
érdekes kis meccs az arsenal-castle
#5363 venember83 nem, nem jól mondod adja magát megint a két csapat szokásos meccselése
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Az Arsenal ismét saját magát adja, gólzápor mindkét oldalon.
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5361 üzenetére
Igen ez logikusabbnak látszik.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5359 üzenetére
S mi köze ehhez Van Persienek? Nem látom az összefüggést, és a Google alapján nem én vagyok az egyetlen. Kíváncsivá tett Robin úr.
Ez logikusabbnak tűnik: The Dutch media say Tchuna is a friend of Robin van Persie’s who passed away in Rotterdam yesterday. - forrás: [link].
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Lehel is milyen jót nevetett az öreg zipzárproblémáján
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #5357 üzenetére
Szavadon foglak!
-
homeless09
őstag
válasz 7600 GS #5356 üzenetére
Igen Vida a Captain.
Angliában nagy esőzések vannak, a Newcastle ellen is már szakadt az eső Manchesterben, a WBA elleni meccset majdnem is el is halasztották annyira felázott a pálya, de játszható minőségűre sikerült összehozni. RM ellen 5 csillagos gyep lesz
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #5352 üzenetére
Ja, nagyot játszott ma az öreg. Alapjáraton egyébként ő a CSK?
Mellesleg szólhatnál Fergusonnak, hogy sürgesse meg az OT gyepmestereit annak érdekében, hogy mire a Real Madridot fogadja a csapatod addigra azért valami normális gyepszerűség legyen már.
#5355: Oké, de ki az a Tchuna?
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5353 üzenetére
Ha jól tudom egy R.I.P. felirat is volt az alsó pólón.
mod:
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5353 üzenetére
Na látod erről fogalmam sincs
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5352 üzenetére
Ki az a Tchun, akinek a nevét az aláöltözetre nyomtatta RVP?
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5351 üzenetére
Welbeck is majdnem bevágta előtte, meg az első félidőben Young is, de nagyokat védett Foster.
Annyira látszik a csapaton, hogy ott van Vidic a védelemben...odaér,kifejeli(minden fejpárbajt megnyert)....nagyon kellett. És ami a legfontosabb!!! Végre nem kapott gólt a csapat!
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5350 üzenetére
Csodálkozom, hogy a bíró nem fújta be az esztétikai lest. Nem tartott eléggé a sarokba a labda.
-
homeless09
őstag
Mekkora gól van Persie! 2-0
-
homeless09
őstag
Norwich - City meccs elég nagy lehet
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5347 üzenetére
Összevissza a MU ellen
Olyanokat fúj le, hogy az nevetséges.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5346 üzenetére
Most akkor összevissza fúj vagy a MU ellen?
(A meccs csak a háttérben megy, egyéb elfoglaltságom van, csak kíváncsi vagyok.)
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #5345 üzenetére
Eddig is azt tette.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #5344 üzenetére
Biztos nem tudja a bíró, hogy melyik csapat a MU. Mert, ha tudná, hogy melyik a manchesteri alakulat, minden bizonnyal feltűnően ellenük fújna.
-
homeless09
őstag
Összevissza fúj a bíró.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale előző 3 sárgája, amit színészkedésért kapott nem volt jogos. Komolyan tiszta ideg vagyok.
Ilyet vissza szoktak vonni? Reading ellen nem gáz, ha nem játszik, csak azért na'...
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DopeBob
addikt
Durván potyognak a gólok PL-ben
MZ/X
-
homeless09
őstag
Nincs Gera.
-
Tibiajax
nagyúr
Boxer, találtam neked egy mezt[link]
-
NyxNyxNyx
addikt
Tottenham kezdőben a védőnégyes egésze angol. Nem tudom, hogy " ", vagy " ".
-
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #5330 üzenetére
Ezt ugyanúgy csinálja mondjuk a Bayern München is. Elég, ha csak Gomez nevét mondom.
Amúgy Lucio-val mi van? Azt tudom, hogy megy vissza Brazíliába, de miért nem sikerült neki ez a torinói kirándulás?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #5330 üzenetére
igen..
-
Integra
titán
hajhaj, haza kéne érnem a manu-wba meccsre..
-
Tibiajax
nagyúr
jajj ez az akkori barcára annyira jellemző volt, h akik gólt rugtak nekik másik spanyol csapatban, vagy jól játszottak ellenük, megvették.. jellemzően a rühhelt valenciától.. ott volt gerrard, aztán mendieta
hatalmas barcás voltam ekkortájt már, de ezt annyira utáltam bennük. meg persze ezeket a playereket is
ja, és a legjellemzőbb az volt, h megvették az ellenük parádézókat, a barcában meg már szarok voltak persze. vagy közelsem olyanok, mint a másik csapatban
broáf -
IreN!CuS
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
Enrique is nagy kópé volt.. gólja után a mezért mutatva futott el a madrid-drukkerek előtt
-
7600 GS
addikt
El Clasico a Sport2-n, 2002-2003-as szezonbol. Kis erdekesseg, hogy ekkor a Barca a 12. helyen allt a bajnoksagban.
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #5312 üzenetére
Az egész PL-ben azt szivatott meg, akit akart, de tényleg. Élvezet volt nézni az akkori Manchester játékát, sokan kedvelték meg akkor őket, köztük én is. Amikor a Rooney-Tevez-CR trió páros a csúcson volt, akkkor ők voltak a világ legjobb csapata, efelől nincs kétségem.
Az igazi Ronaldo meg a legjobb csatár szerintem aki valaha élt Gerd Müller után/mellett
Nekem még Raúl is idetartozik. Aztán hogy ez elfogultság-e, arra magasról teszek.
venember: Amennyire ismerjük a magyar futball "szakértőket", sajnos elég nagy. Azért remélem, hogy marad, nekem is szimpatikus edző.
Tibi: [link]
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Bevallom, eléggé le vagyok maradva magyar labdarúgás terén, ezt a nyilatkozatot is csak most olvastam. Felettébb szimpatikus edző, mennyi az odds, hogy egy évnél tovább dolgozhat anélkül, hogy kitúrják, elüldözzék?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #5316 üzenetére
nagyon jól cselezett és hihetetlen hidegvérű volt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #5311 üzenetére
kis szr *igánygyerek...hagyjad már békés, "párizs"-gettóból hozok neked ilyet ötöt
----más
nna, ez a képkanu-t annyit láthattuk kb az inter-mezben rohangálni, mint engem csokornyakkendőben
de ezt a képet imádom. és nem csak azért, mert (bocs) minden idők legszebb meze volt épp rajta..[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz Integra #5311 üzenetére
Picit fel van fújva az ügy,nagyon ügyes a srác,de azért annyira nem ,hogy mindenhol róla írjanak,sok kis 11 éves srác van aki szintén ilyen tehetséges,én magyarországi gyerek kupákon is láttam már 1-2 hasonlót,a következő pár év után fog szép lassan kiderülni mit is tudnak,ilyenkor még nincs nagy különbség a gyerekek között
De természetesen azért jól tolja -
Ps Vita
őstag
válasz Tibiajax #5309 üzenetére
Igen,inkább megcsinált 1 trükköt mint gólt lőtt,hülyeség,de nézni azért szerettem
Nekem Robben tetszik ilyen szempontból,mindenki tudja mit fog csinálni,de ezredszerre is sikerül neki(befele csel->löves)
Az igazi Ronaldo meg a legjobb csatár szerintem aki valaha élt Gerd Müller után/mellett(mondjuk ez magánvélemény) -
Integra
titán
-
Ps Vita
őstag
válasz NyxNyxNyx #5308 üzenetére
Szerintem az angol sajtó is ugyanúgy széttszedné,mindenesetre ha Cé elmenne akkor valami nagyon komoly állhatn össze a vörös ördögöknél(mondjuk szerintem ennyi pénzt nem fognak kifizetni a Manchesteriek,az újgazdag klubokon kívül ,pont a Real az egyetlen aki szóba jöhet 1 ilyen igazolásnál)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #5307 üzenetére
Én úgy látom, hogy sokkal jobban családtagként kezelték, kedvelték őt Manchesterben. Madridba olyan, mintha más hozzáállással érkezett volna. Felnőttebb lett. Kevesebb felesleges csel, kevesebb színészkedés. Jót tenne neki, ha visszamenne, mert Spanyolországban szétszedi őt a sajtó, talán nyugodtabban tudná feszegetni határait.
Mondom ezt úgy, hogy én játékilag jobban kedvelem a Real-os Cristiano Ronaldot(, ha nem nyűgös )..
-
Ps Vita
őstag
Találtam egy videót CR-ről,még a MU-s korszakából
Valahogy akkor sokkal jobban tudtam kedvelni,talán az egyik kedvenc focistám volt,sokkal sokoldalúbb volt a játéka,többet cselezett,szórakoztatta a közönséget,mára már ugyan félelmetesen hatékony lett,de tényleg illik rá a Robot név,csak berugdalja a gólokat és kész,sokkal kevesebb szín van a játékában(tudom,tudom a focit gólra játszák )
Akkoriban a MU-t is kedveltem,minden meccsüket megnéztem
Ha visszatér akkor viszont nem tudom milyen rendszerben fog a MU játszani? -
venember83
nagyúr
Mindenkinek megfeküdte a gyomrát a karácsonyi bejgli vagy mi van itt?
-
7600 GS
addikt
-
Ps Vita
őstag
Pár érdekesség:
206 - Az öt topliga elmúlt 10 szezonjában C. Ronaldo az első játékos, aki 200-nál többször lőtt kapura.
141 - Pirlo hozta össze csapattársainak a legtöbb gólhelyzetet 2012-ben a Serie A-ban.
11-A legtöbb clean sheet az öt európai topligából: Sirigu / Neuer
43 - Luis Suárez adta a legtöbb kulcspasszt az idei Premier League-szezonban.
12 - A Marseille már most annyi meccset nyert a francia bajnokságban, mint tavaly egész szezonban.
Christian Benteke vesztette el a legtöbb légicsatát a PL idei szezonjában, összesen 103 -at.
Az öt európai topliga legtöbb gólpasszt kiosztott játékosai > Hazard (16), Iniesta, Özil (15).
Jonny Evans (ön)góljai nélkül A Man Utd egy ponttal jobban állna a Premier League-ben. -
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #5298 üzenetére
Komolyan mondom vak vagy. Látsz valamit kijönni a szájából? Egyszerűen rákiabál.
Egyébként próbáld meg, hogy 20 másodperc ordibálás után mennyi nyál marad a szádban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- BMW topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt