- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- bitpork: Nagy dilema
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #41263 üzenetére
Navas?
Akit a nagy pánikromaiból és honvágyából csak a heti 200+ ezer fonttal lehetett kiábrándítani?Kinél kell gondolkodni a Poolnál? Sokan nem kedvelik Suárezt, de Sterling? Az igen, te vagy az első akitől ezt hallom
Sterling legalább úgy robotol gyerek létére, mindez ellenére házimunkát végez otthon a sziti kinyalt seggű játékosai ellenében, és nem a heti 250 ezer motiválja, de a lényeg h irritál
Agüero, aki azóta is azt mondja, hogy a Realba szeretett volna menni, de a Madridiak nem adtak érte ajánlatot?
Idézem: „Ha a Real Madridot érdekeltem volna, ott lennék. Nem volt más választásom, a Cityhez szegődtem. Egyúttal megragadnám az alkalmat, hogy tagadjak egy, az angol sajtóban nekem tulajdonított állítást: attól, hogy az Atléticóban futballoztam, még lennék a Real Madrid játékosa.”Az meg h Hart miért "mérföldekkel" szimpatikusabb mint Minyon, vagy Yaya mint Gerrard nem tudom. Egy dolog h te kit "imádsz", és h mit mond a vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Túra és kirándulás topic
- Milyen házat vegyek?
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest