Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentes711
tag
Mintha valami tényleg elindult volna az Internél, Mazzari kezdi összerázni a csapatot de még így is messze vannak az ideális formától.
A Roma formája pedig figyelemre méltó, sztem képesek rá,hogy veretlenül fejezzék be a szezont!
A Napoli-t remekül tartja össze a Benitez,nagyon jó futballt játszanak és még sajnáltam is őket (12 ponttal kiesni a BL-ből)
Ja és persze a Juve: No Comment: 9 mérkőzés,9 győzelem 24 lőtt gól 1 kapott!!És a Milan???????
Balo és Kaká.
Allegri képes összetartani ezt a csapatot???"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #34575 üzenetére
Nem a Internazionale-t nevettem ki, hanem a képet. Amit írtak is már, irtó gagyi gif
Bocsánat ha félreérthető volt, nem zavar nyugodtan kirakhatsz ezer képet is. (már régebben hozzászoktam )
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34590 üzenetére
Persze létezik ,de megmondom neked őszintén én ebben az évben nagyon kevésszer láttam az átütő erőt a Madridban.
Jogos volt vagy sem eltörölték , ami után ugyan ott folytatta ahol abbahagyta , és láthattunk "kisebb könyöklésért" is pirosat.Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7600 GS
addikt
válasz IreN!CuS #34589 üzenetére
Sajnos létezik olyan hogy formaingadozás, ez nem FIFA. De ez adja ennek a játéknak a szépségét.
Ramos teljesen jogosan nem volt eltiltott, vicces is lett volna egy olyan eset után eltiltani ahol nem volt vétkes. Az meg nem szánt szándékkal elkövetett könyöklés volt, mindketten a labdára mentek. Mathieu detto ugyanezt eljátszotta Alonso ellen.
Modric az utóbbi évek legnagyobb igazolása, nagyon kellett oda a kp-ra. De persze a sok okos spanyol meg itt is jópáran elkönyvelték hatalmas bukásnak.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34588 üzenetére
Én meg azt vallom ,hogy aki egy "egyszerűbb" bajnokin nem tud a másikkal együtt focizni a nagy bl meccsen sem fog.
Tegnap számomra 1 ember volt értékelhető , ő pedig az általad említett Modrić , amikor Benzi nem fordult a kapu felé , amikor Cé inkább ellövöldözte a csába a labdákat (végén amikor mentek 3 a 2 ellen....)na meg hisztizett végig , amikor Ramos megússza az eltiltást és a tízen valahányadik percben már lekönyökli az ellenfelet fejelésnél, miről beszélünk ? És ez nem csak erre a meccsre értem , mert a legtöbb Madridi meccsen ez van.Persze kinek mi tetszik , de ha már végigszenvedtem a meccset hagyszóljakmáááábe
Tavalyi év csak azért került elő mert tavaly is hasonló volt a szlogen szarni mindenre csak a bl....Idén is nagyjából ezt olvasom a madridi fórumokon
u.i : ha jól emlékszem pl cé Jesé góljánál nem nagyon mozdult meg hogy menjen ünnepelni....csak ,hogy mennyire csapat a csapat (ezt már csak fél szemmel néztem tévedés joga fennáll)
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7600 GS
addikt
válasz IreN!CuS #34586 üzenetére
Először is kit érdekel hogy te a korai kelés ellenére végigszenvedted? Magadra vethetsz csak hogy már félidőbe nem mentél el durmolni, mindenki jobban járt volna, de tényleg. Senki sem kényszerít rá hogy ezt tedd, én sem a Barca meccseken alszok el.
Ha nem hiszed el ezt a tézist akkor az az eset áll fent hogy nem nézel elég béel labdarúgó mérkőzést, ugyanis a csapatok jelentős többsége máshogyan áll hozzá egy ilyen meccshez, máshogy teljesít. A tavalyi évet meg nem tudom hogy hogyan sikerül idekeverned, végülis biztos szóba lett hozva.
Tegnap az egész csapat a tudása alatt teljesített, egyénileg voltak szarok kivéve a kis horvátot mert ő nagy meccset hozott le és ugye ő osztotta ki Jesé-nek az asszisztot is (azért megjegyezném még hogy Arbeloa-ra már meccsek óta nem lehet panasz, ez azért nagy szó). Kellenek az ilyen meccsek egy csapat életében, sokat lehet belőle tanulni.
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #34584 üzenetére
Először is Blablabla !! Nem csak ezt a meccsét néztem a Madridnak hanem igen sokat , most csak kiemeltem ,hogy ezt is végigszenvedtem annak ellenére ,hogy 5:10 kor keltem és kurva szar meccs volt , mert mind a két csapat kuka volt , ami inkább a Madridra nézve szégyen.
Ez a bl-ben minden más legalább akkora blődség mint az esőben eltűnnek az autók közti különbségek ala f1 topic
Tavaly amúgy mellesleg nem ugyan ezt mondogattátok ,hogy szartok mindenre csak a 10. legyen meg , mert a bl úgy is más ? Aztán ha jól emlékszem meglett nem ?
Ezt a tegnapi Valenciát tegnap 2-4 góllal kellett volna pluszban ütni ha valakinek bl álmai vannak.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Hát tegnap végig néztem a korai kelés ellenére a madridi meccset....hát gyerek álmodozzatok a 10.ről mert szerintem katasztrófa volt az egész meccs is a csapatokkal egyetemben
-
bandus
veterán
ezzel a jesével csak az az egy bajom van, hogy ugy nez ki, mint a valovilagos cristofel amugy meg ugyes volt tegnap.
Gondolkodtak kimenni egyc scalke-madrid meccsre, dehat krvamessze van gelsenkirchen, remeltem, hogy kozel a keleti hatarhoz, de nem :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #34572 üzenetére
Utoljára ilyen csillogó zanzás sz*rt a Mézga családban láttam...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
Inter, amoreeeeeee
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Ennyi benzemanak, itt van jese
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezt a lepkét Modric nagy király
-
cyberkind
félisten
Vezet az Inter a 87. percben, Allegri ciao?
Jesé jött, gólt lőtt, Benzema ismét szar se, még jó hogy lassan többet kezd mint CR.[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Ramosra ráférne egy kis pihi.
-
szab.tam
nagyúr
éppen egy reklámot néztem, miszerint valami blondi féle nyomiburger lenyomta a tipszpikszburgert.
ez igaz?(fontos kérdés, de igazodom a trendhez...)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale-lel mi van?
-
IreN!CuS
őstag
Ramos bácsi megint karatézni akart fejelés helyett....
De nem baj 1:1
-
cyberkind
félisten
Sokáig tartott.
-
darál0w
Jómunkásember
alibi védelem volt ez a Valenciátol...csak nézték
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Dinter
addikt
Diiii marijjaaaa
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #34549 üzenetére
Igazabol totalisan semmitmondo ez az iras, foleg mivel a Bayernnel a penzugyi ev juli 1-tol juni 30-ig tart. Akit erdekel a vilag legjobban mukodo klubja, erre kapirgaljon, a lenyeg a vegen a pdf-ekben van.
A lenyeg: a klub 21 eve nyereseges, fizeti a stadionjat, berekre 2012/13-ban 203 millio euro ment el. A tévés penzek angol/spanyol viszonylatban nevetsegesek, viszont a merchandise es a szponzoracio nagyon megy.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
cyberkind
félisten
Benzema megint a csatárunk, yess, tuti gólesőre számíthatunk tőle.
Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo; Xabi Alonso, Modric; Di María, Isco, Cristiano; Benzema.
-
NyxNyxNyx
addikt
38 perce nézem félig a mostani la liga meccset és csak most esett le, hogy ez nem az Atletico Madrid, hanem a Bilbao franc ebbe a "hotel tv"-be.
-
Integra
titán
miből jött össze a bayern 125 millája?
mike:
tegnap játszottak, ezért is voltak ma estig első helyen[ Szerkesztve ]
-
-
Dinter
addikt
http://strawpoll.me/903857
közvélemény kutatás
-
L_YKing
addikt
Jó kis meccs volt.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
IreN!CuS
őstag
Összeszedték magukat a srácok , bíró meg bűn ronda....2 piros maradt el
2:5 2:0-ról szép
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hopsz, egy fabregáz lassított bomba
-
Integra
titán
hopsz, egy továbbra is bűnrossz barcelona védelem...
-
Integra
titán
hopsz, egy pedro tripla...
-
pohár
félisten
haha
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #34536 üzenetére
Nem tudom miért, de el is ment a kedvem az esti rangadótól, aztán még változhat a dolog.
-
L_YKing
addikt
Ez meg nem piros? Ezt nem lehetne később megadni? Csak eltörölni?
-
IreN!CuS
őstag
válasz cyberkind #34533 üzenetére
Nézz ránk szerinted viccelünk ?
Elsőre fogtam a fejem ,hogy színészkedik de még sem
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
8 perc alatt Pedro mesterhármas?
Ez komoly?(#34534) IreN!CuS
Az a baj hogy nem úgy tűnik , már be se merem kapcsolni a tv-t.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
aztak*rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa444444444nééééégy!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
barca kettővel cumin
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #34519 üzenetére
Na végre Messi is megmondja. Egy csapásra szimpatikusabb lett.
Más: Ma végre vezetett támadásokat a Spurs Ha döntetlen maradt volna én akkor is elégedett vagyok, de így tökéletes. Nagyon jó meccs volt. A védelem töketlen, Soldado kutyaütő, de Adebayor nagyon karaj.
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #34520 üzenetére
Ugye Rossel előbb nyilatkozott.
-
7600 GS
addikt
válasz Integra #34518 üzenetére
Javier Faus, a Barcelona második embere a napokban leszögezte: Messi ne is számítson új, jobb pénzügyi feltételeket biztosító szerződésre, és nem teszik meg őt újra a spanyol bajnokság legjobban fizetett labdarúgójává.
Az argentin klasszis kőkeményen visszaválaszolt az őt bíráló alelnöknek:
„Faus olyasvalaki, aki semmit sem tud a futballról. Úgy akarja vezetni a Barcelonát, mint egy üzleti vállalkozást, de ez egy futballklub. A Barcelona a világ legjobb klubja, és a legjobb vezetőket érdemelné” – fogalmazott Messi a RAC1 nevű rádióállomásnak.
„Sohasem kértem új szerződést sem én, sem a képviselőim” – öntött tiszta vizet a pohárba az amúgy 2018-ig kontraktussal bíró karmester, aki jelenleg Argentínában kúrálja sérülését.
Messi maga is hallott azokról a híresztelésekről, miszerint az általa szervezett jótékonysági mérkőzéseket pénzmosásra használta fel. Szerinte ebből egy szó sem igaz.
„Magam semmit sem olvastam erről, de a családom mondta, miről van szó. Mélyen érintenek ezek a vádak, mivel ezeknek a meccseknek a teljes bevétele jótékonykodásra ment.”
Azért viccesek Messi szavai a szerződéshosszabbításról, mert Rosell egy korábbi nyilatkozatában tulajdonképpen elismerte hogy napirenden van a szerződéshosszabbítás.
-
7600 GS
addikt
Megvolt a Barca házon belüli egymásra ugatérozása?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Ps Vita #34514 üzenetére
jegybevételek, cl, kupa, klubvb, közvetítési jogok, és merchandise... amúgy tényleg őrület, miközben mi a csőd szélére kerültünk, ugyanennyi idő alatt a bayern 2 jó bundás csapatot építhetne a pénzből..
-
baluka26
nagyúr
Bayern 125 millió olyró nyereség. Banyek..
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
pohár
félisten
na, ma rúg gólt vajon a Schalke, vagy tovább töketlenkednek?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winnie The P
őstag
válasz homeless09 #34503 üzenetére
ámen
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Enzolord
addikt
válasz Winnie The P #34487 üzenetére
Nem hiszem el, végre, ínséges hónapok után játszik a csapat, erre nem tudom nézni, mert ügyelek a melóban....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23