Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #32298 üzenetére
Csapatom segítését? Akkor már nem segítségét?
És tekintve, hogy ez csapatsport, kell a csapat segítsége...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
cyberkind
félisten
Ribéry: "Régen jó voltam, most én vagyok a legjobb. Megérdemlem az Aranylabdát"
Blatter: "Messi nagyon jó, jófiú, ezért is olyan népszerű"
Cristiano: "“Nem akarok az Aranylabdáról beszélni, mert nem érdekel, én a pályán beszélek. Csak a csapatom segítésére gondolok, és arra, hogy nyerjünk."
Hierro is tudja az igazat .
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Suliba vagyok és lassú a net. Örülök , higy be tudtam írni.
Utána meg vezetek aztán csak utána tudom meg.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Mit ad ma a sp1 meg ezek?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
rúni 2018-ig ha hosszabbít, 62 millát keres.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
vans?
őstag
Egyik TV sem adja a mai Svedo.-Portugalia meccset?
hábm bábm
-
Enzolord
addikt
válasz fatal` #32276 üzenetére
Nekem az tetszett, amikor vagy 2 éve, a United olyan mázlis volt, hogy a szezonban 10 öngólt is rúgtak az ellenfelek, és valamelyik pihent kreált egy ilyen cikket, hogy a Real Madrid leigazolja a United második leggólerősebb játékosát, Owngoal-t...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz peterszky #32257 üzenetére
ennyi hülyét.
brilliáns.
pavlov bá' szanaszét recskázná a plafont...dugó volt zuglóban, égtek a stadionban a lámpák, így biztos a 76 nézőt terelgették és zártak, mert biztos megint a fradisták...
ijj b+***
albán rangadó.
én jova leventén csodálkozok ilyenkor.
30-nak néz ki, és mindig U-akármikben szerepel.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
IreN!CuS
őstag
válasz KisTücsök #32280 üzenetére
zIndex cikkből :
"Róth Antal kapitány nem értette a vereséget, hogy a hazai csapatokban jól játszók most rosszul játszottak. „A képességbeli különbségek döntöttek, sok párharcot veszítettünk” - állapította meg Róth, aki 12 éve sehová nem juttatta ki csapatát, de továbbra is bíznak benne, körülbelül havi egymillióért."
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
KisTücsök
addikt
-
szentes711
tag
Hmmm... Iniesta a Mu-ban??
Nem lenne elég erős a középpálya? Vagy a csapat?
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
fatal`
titán
válasz L_YKing #32274 üzenetére
Ezek még Öreganyámat is leigazolják.
-
L_YKing
addikt
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Sandor+Torghelle
Muhhaahhaah.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
-
cyberkind
félisten
2013-ban:
Cristiano Ronaldo 62. gól.
Liverpool 61 gól
Arsenal 58 gól.
Man City 56 gól.
Chelsea 54. gól.
Man United 54 gól.
Tottenham 39. gól.De meglepő .
-
cyberkind
félisten
Angol források szerint a Chelsea 60 milliót ajánlott Falcao-ért, de a Daily Star információi szerint a Manchester United 100 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni a Monacónak Radamel Falcao játékjogáért.
Azért ez már shit, még a 60 oké, de a 100, hülyék ezek .
-
Enzolord
addikt
Sokkoló volt a hír ma, hogy Sanyi, az Isteni, nem kell a Videotonnak...Ez durva..
De hála Istennek, leigazolja a Real Madrid.. Ala TrollfociLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #32251 üzenetére
még a thököly-t is lezárták.. hogy miért, azt nem tudom, de ha nem lehet egy szaros bóvli meccset úgy lebonyolítani, hogy ne akadályoznák a normális közlekedést, akkor ne szervezzenek oda semmit. vagy valahova ki a mezőre, a szántásba, amúgy is oda való a színvonal.
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #32246 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy aki tulajdonos, az ért is hozzá, de azt csinál, amit akar...
A sz*r döntés is döntés...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
milyen meccs volt ma a népstadionban??
-
szab.tam
nagyúr
(#32237) TommyGun
"Igazából nem is a pénzel van bajom, ez az összevásárolok minden sztárt oszt lesz..."(#32238) Enzolord
"Ez minden vállalkozás tulajdonosának joga, hogy kénye kedve szerint vezesse a cégét...
Ez mindenhol így van..."-> stadler fc?
de a "vissza gáztúrni" felszólítással alapból egyetértek.
építsenek pénzből szibériában, vagy a szaharában csapatot. ott is lehet.
igaz, vaalmiért nem működik, erre volt néhány példa mostanság...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
Mérhetetlenül csalódott leszek, ha ez bekövetkezik. Nem kellene az meghúzni, amit többek között a Nou Campban is megtettek. Ráadásul egy legendás csoportosulásról van szó.
-
Enzolord
addikt
válasz TommyGun #32237 üzenetére
Ez minden vállalkozás tulajdonosának joga, hogy kénye kedve szerint vezesse a cégét...
Ez mindenhol így van...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
TommyGun
őstag
válasz cyberkind #32236 üzenetére
Igazából nem is a pénzel van bajom, ez az összevásárolok minden sztárt oszt lesz vmi inkbáccs citys dolog mostanában mint cselszki bár ők se semmik, de hogy ez amit művel az edzőkkel az röhej. MInek baszta ki rinyát annó hamost visszaveszi? Matteo is megnyeri a csapattal a BLt erre kivágja...ez az ember egy vicc szerintem...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
cyberkind
félisten
válasz TommyGun #32235 üzenetére
Tény hogy az, de a Chelsea az ő pénzén, és így vele virágzik .
Kinek kéne ez a klub annyi pénzért amennyiért eladná ?
Régen, nagyon régen 800 milla fontért adta volna el, de nem lett belőle semmi .
+ nem tenne jót ha a Chelsea is City mennyiséggel szórná a pénzt .[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
válasz cyberkind #32228 üzenetére
Abramovics egy puttó pöcs...örülnék ha végre megszabadulna a kékektől és visszamenne a sztyeppére gázt túrna.
Integra: A jelenlegi német mez nekem jobban tetszik, az a 3 vékony csík keresztbe a nemzeti színekkel szerintem zseniális volt, kár volt hozzányúlni...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Integra
titán
nézem ezt az új német mezt, szép, szép, de még nem sikerült megértenem...
-
szab.tam
nagyúr
válasz cyberkind #32228 üzenetére
elképzelem, hogy kp-ban kapnák ezeket a fizukat a focisták.
1 hét alatt át sem tudják számolni a tételt, már hozza a postás a következő adagot.
milyen stresses lenne már?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
cyberkind
félisten
Jó érzéssel tölt el ezen cikk olvasása .
-
bandus
veterán
-
TommyGun
őstag
Ezen azért felsírtam a röhögéstől [link]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szentes711 #32222 üzenetére
Még biztos fogunk hallani a srácról. Nekem nagyon nem szimpatikus a lövéseitől függetlenül.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
válasz szentes711 #32218 üzenetére
persze, rúg valaki egy amúgy valóban gyönyörű gólt (védelem sehol), és erre máris 30 milla... hehe
-
veterán
válasz szentes711 #32216 üzenetére
Szép volt, de ez a gól a nápolyit is minősíti, az ég világon senki nem volt a közelében.
Mindenki úgy játszik, ahogy hagyják!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Integra
titán
válasz szentes711 #32216 üzenetére
ezzel a fejjel kapásból -3 milla
-
szentes711
tag
Srácok mennyit érhet ez a Poul Pogba gyerek mert az alapján ahogy játszik nem 10 milliót!?
Megint alkotott a srác!
[link]"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
cyberkind
félisten
Tuti hogy volt, de legalább felelevenítem az emlékeiteket .
Blatter és a gravitáció -
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #32206 üzenetére
Abba szerepkörbe egy gyors csatár beleillene, mint pl Suárez, de most nincs különösebb bajom Benzemaval, kérdés hogy meddig tud fejben összerakott lenni, és meddig tudja csak a passzokat ontani .
De Zidane eddig mint másodedző szerintem nagyon megállja a helyét, mindenkivel összhangban van, mindenkivel jóban van, mindenki tiszteli, kell ennél több ? -
7600 GS
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #32204 üzenetére
Az a baj hogy ezek a pillanatok nagyon ritkák a madridi pályafutása során, mert ha legalább csak ennyit nyújtana csatár létére a góllövés helyett nem lenne nagy baj, de eddig a szezon nagyobb részében abszolút csak kereste önmagát, Suárez meg állandóan toppon van, akármit csinálnak vele, vagy csinál magával .
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz cyberkind #32203 üzenetére
Benzema-t egyáltalán nem kéne eladni. A csapat egyik leghasznosabb tagja jelen pillanatban, kár lenne megbontani a CR-Benz-Bale triót, eddig nagyon jól szuperálnak együtt. Szeretem Suarez játékát, nagyon ügyes futballista, de a jelenlegi Madridban nem az ő posztján vagyunk gyengék.
-
-
cyberkind
félisten
Arsène Wenger: "Nehéz eldönteni, hogy Ronaldo vagy Messi-e a jobb játékos. Messi ezidáig az élen állt, de ebben az évben lehetséges, hogy Ronaldo túlszárnyalta őt."
Inkább vidd el Benzemat és kész, Suárez pedig jöhet is helyette .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest