Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentes711
tag
És hogy a VB-ről is essen szó:
A Katar-i szövetség a 2022-es Vb-t November 15-én szeretné kezdeni mert akkor lenne ideális az időjárás.
Egyesek szerint el kellene venni a Vb rendezés jogát Qatar-tól. (Szerintem is)
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
szentes711
tag
válasz Integra #35596 üzenetére
A játékos is nagy mértékben hibás mert a rengeteg pénz hatására kialakul egyfajta egoizmus ami a tanulás és a fejlődés szöges ellentéte. Jelen esetben ha Pogbát vesszük akkor egy remek képességekkel megáldott focista akié egyértelműen a jövő,de a jelen még nem! (Véleményem)
De Pogbát és társait természetesen vonzza az erősebb bajnokság a több pénz és ennyi. Játéklehetőség nem lesz és a játékos formája az átlagosra fog hasonlítani és stagnálni fog! (Jovetic)
Ezért kellenének olyan játékosmenedzserek akik az ilyen fiatal játékosok érdekeit nézik és olyan döntéseket hoznak mellyel nem állnak a játékos fejlődésének útjába.De sajnos nem ilyen világban élünk!
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
szab.tam
nagyúr
válasz szentes711 #35594 üzenetére
"Ezért beteg az olasz foci"
írta véghecento antaliano....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
Most, hogy a City porig alázta a WHU-t, kezdek azon aggódni, mi van, ha bejutunk a ligakupa döntőbe...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
a fiatalokat már eleve a szerződéssel rontják el... milliós fizetések 20 évesen, csak a rolex meg a ferrari.. 22 évesen már csak zsoldosok, nem többek, semmi alázat, semmi tanulni akarás, semmi tűz. primadonnák. de ez nem csak az olaszokra jellemző, általános jelenség.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
már azt hittem, hogy a VB-ről lesz szó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szentes711
tag
Ezt olvastátok már?
Rendkívül érdekes!
[link]"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Integra
titán
válasz NyxNyxNyx #35581 üzenetére
páran akadnak nálam is idősebb reggel, nem sokan, de vannak
35586:
tökéletes lesz, neki kettő is befér egyszerre, vagy egy nagy fekete
na, de komolyra fordítva jó lesz, bár az esetlegesen felmerülő viccekért felelősséget nem vállalok[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Jo ez a sziti
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz cyberkind #35572 üzenetére
Én még Schmeichelt bírtam nagyon. Talán Canizares után ő a második kedvenc. Kahnban az tetszett hogy írtó fanatikus volt a meccseken és bevallom hogy ebben kicsit rá hasonlítok. Én ugyanúgy tudok örömömben meg bánatomban is torz fejjel ordítani. Barátnőm már bevallotta hogy kívülről ilyenkor elég félelmetes arcokat tudok végni és inkább nem is szól hozzám.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #35571 üzenetére
Kapusok közül nálam Kahn és Casillas a favorit.
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #35569 üzenetére
Dehogy fura, szimplán tudod mi a jó. ( )
Xabi Alonso hosszabbított 2 évig még.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz homeless09 #35567 üzenetére
Na még az kéne!
Bár azt biztos van aki furának találja hogy Barca szurkolóként a példaképem egy olyan ember aki a Reallal lett BL győztes.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #35566 üzenetére
Én meg este filmeket.
-
homeless09
őstag
válasz Napfénysüti #35566 üzenetére
Ki van az avatarodon? Coentrao?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Integra
titán
válasz homeless09 #35558 üzenetére
ezeket a faszságokat amúgy maga a fogadó iroda találja ki?
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény maradhatott volna az Evertonnál császár, bebiztosított volt a helye. Most meg szopatják.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Dinter
addikt
De utálom ezt a spanyol éjszakai meccskezdést..
-
Dinter
addikt
Az igen!
-
homeless09
őstag
A skybet 1/12őt fizet azért, hogy David Moyes-t menesztik a következő 24 órában.
-
Tibiajax
nagyúr
állítólag télen lesz a katari vb!
-
L_YKing
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
L_YKing
addikt
Vótmá , hogy nem nyáron lesz a 2022-es VB?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
Moyest vizsgálják, mert a tegnapi meccs után a bírókról papolt...............
Hitzlsperger meg homár
„Hosszú és nehéz folyamat volt, amíg rájöttem, hogy meleg vagyok. Csak az elmúlt néhány évben derült ki, hogy jobban szeretek egy másik férfival élni.”
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz darál0w #35536 üzenetére
"Afrikában nem volt meleg?"
nem, mert telitüdőből fújták azt a szájba*tt vuvuzelájukat, és így volt egy össznépi léghűtés.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
KisTücsök
addikt
Ha ezt a hót gyenge MU-t nem verjük le a Stamfordon, nagyon morci leszek.
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #35541 üzenetére
nap híre..
-
homeless09
őstag
David Moyes a tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatón tagadta, hogy le szeretné igazolni Fabio Coentrao-t.
-
IreN!CuS
őstag
válasz darál0w #35534 üzenetére
Meleg gondolom én
Ünnepek alatti foci vb , jááájjj mennyi válóper lesz
Biztos ott is az volt....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
cyberkind
félisten
November közepe és január közepe között tartják meg a katari foci-vb-t.
Juhúúúú, remélem nem volt még.
-
Enzolord
addikt
válasz Assimilator #35528 üzenetére
Not arrogant, Just Better..
(#35527) venember83 Annyiért vihetnénk az egész csapatot...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Assimilator
őstag
Elnézést kérek az összes MU szimpatizánstól de öröm nézni a csapat a teljesítményét.
Évek óta akkora arcuk van, hogy a nyitott Tower Bridge-n nem férne át. Rájuk fér egy kis földön járás. -
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #35514 üzenetére
Visszavehetik Pogbát, ha akarják. A rendelkezésre álló százasért vihetik.
-
Integra
titán
-
Ps Vita
őstag
cikk Moyes-ról,még csak bele olvastam én is
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #35523 üzenetére
Sőt egyenesen szárnyalunk...
-
DeathAdder
veterán
Ligakupában van idegenbe lőtt gól szabály?
Mert ha van, akkor nincs is akkora szarban a manu.. -
cyberkind
félisten
válasz salival #35521 üzenetére
Inkább az utolsó 2 amivel kiestek két kupából,
és a Liga Kupát simán vihették volna, legalább tűzoltásként.
Haháá, most látom csak, oda-visszavágós ez a kupa, akkor nincs probléma, csak "kicsi".
RvP és Rooney visszatér aztán jajj mindenkinek.
Nem a bírót kéne szidni, elvégre nem a Chelsea új igazolása fújt most .(#35520) homeless09
Pár hónap alatt elfelejtett edzősködni vagy mi van vele, az Evertonnál túl jól csinálta ezt, itt miért nem megy a minőségibb, jobb játékosokkal, érthetetlen az egész.[ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
Azért (mindenfajta trollkodás nélkül) elég gáz, hogy 3 meccset zsinórba veszítettek most.
Az meg még inkább hogy Moyes megint bírózik.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #35517 üzenetére
Na most hogyan tovább, mert egy Chelsea-től vagy nagyobb vereséget kapnak, vagy egy B Chelsea 2-0-ra győz.
Én ugyan nem néztem a meccset, de gondolom a játékosokban abszolút nem volt tűz, csak szaladgáltak azt kész, igaz?[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Bryan Robson, Sir Alex Ferguson és Sir Bobby Charlton a lefújást követően. (Sir Bobby a fejét is csóválta elég feltűnően)
-
cyberkind
félisten
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35514 üzenetére
Pogbát kellett volna akkor játszatni , nem reaktiválni Scholest és akkor most lenne egy jó középpályásunk...
Meg lehet már szekszuálni, ha a középpályánk 80 éves, és nem azért, mert négyen vannak ott...
Nevetséges az egész. Mojos meg olyan tanácstalan, mint egy kisközség...
Nem egy győztes alkat, nem elég jó... Ez van, kevés ide...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz homeless09 #35511 üzenetére
esküszöm sajnálom.
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35511 üzenetére
Szerintem szedálják minden meccs előtt...
-
homeless09
őstag
Annyira látszik Moyes arcán, hogy fogalma nincs mit kellene csinálni.....
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #35506 üzenetére
Ha még Fergi lenne a Boss, ez nem tizi.. Bár szerintem amúgy sem volt az, legalább is nekem nem tűnt annak...
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #35508 üzenetére
= fölé, tudod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
azt hittem fölé lövi...
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Szép volt Clev!!
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #35504 üzenetére
Hát, ha drága anyósom elő állna ehy ilyen ötlettel, azt hiszem bepüréznék, az biztos..
-
Enzolord
addikt
Fukc... nem nézem a topicot tovább, nálam még csak most egyenlìtett Vida.. lelövitek a poeént...
-
homeless09
őstag
Azaz Vida!
-
Integra
titán
manu felébredt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil