Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #799 üzenetére
Mi az a kék Carrick kezében?
-
homeless09
őstag
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
pohár
félisten
válasz venember83 #794 üzenetére
anyám borogass... akkor még elnézem, ha a partjelzőnek (a bíróval együtt) -7 dioptriás mindkét szeme, és nem hord kontaktlencsét meccsre, amúgy meg ppfffff
jövő héten az Arsenal ellen Webb fog fújni, lehet készülni előre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #792 üzenetére
bebe, elég higgadt volt, azt hittem még csinál valamit a labdával az elrúgáson kívül, de nem
más: nem láttam a meccset, de ezt adták meg gólnak???????
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
küldjed Higany
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #788 üzenetére
Ja és hamár Shelvey, azt nyilatkozta pár napja, hogyha tudja hogy ezért ki akarják állítani sokkal durvábban lép oda és nem a labdára (persze lábat törni nem akar, azt azért kihangsúlyozta)
Innen is gratulálok ennek a főokosnak...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
néztem a fradi - eto-t nem volt rossz. igazi kis küzdős, harcos, hajtós meccs volt. régen volt jó szájízem hazai 1:1 után.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
DeathAdder
veterán
válasz baluka26 #785 üzenetére
Jól tudod és Webben is már nagyon ég a bizonyítási vágy, mert sokan megkérdőjelezték pozícióját a Referee Unitednél
Ja és hamár Shelvey, azt nyilatkozta pár napja, hogyha tudja hogy ezért ki akarják állítani sokkal durvábban lép oda és nem a labdára (persze lábat törni nem akar, azt azért kihangsúlyozta)
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Sajna nem láttam a meccset,de nagyon mérges vagyok,mondjuk előre éreztem,hogy ma kikapunk
-
baluka26
nagyúr
0-2, tíz perc vissza. Ezen már nem múlott semmi. Hidd el, ha a harmadik gólt mondjuk Giggs lövi egy csodálatos tekerésből nem lenne bajom a fogyatékos mexikói góljával..
Mike: Nézd. Eddig kettő idegenbeli meccsen volt szorult helyzetbe a mu. Shelvey három meccsre ment el pihenni, ma meg ez volt. Ha jól tudom a ManU - Arsenal meccset Webb vezeti.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
válasz homeless09 #776 üzenetére
Szerintem labdára ment, de egyértelműen veszélyes játék és sárga. Élőben ijesztő volt, lassitásnál látszott csak, h visszahúzta, olyan gyorsan történt.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #778 üzenetére
Ezen én is, mint ahogy lejjebb is írtam. Azt hittem amúgy Mikel-t is kiállítja.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
venember83
nagyúr
Én mondjuk azon csodálkozok, hogy nem tört MU láb ma, nem lett több piros.
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #776 üzenetére
Ne vicceljél már, röhög a vakbelem ahogy próbálják a menyu drukkerek megmagyarázni, hogy ez így kurvára jogos volt
-
Integra
titán
válasz homeless09 #772 üzenetére
Jaja, ez tök jogos volt, szerencsére lassitason látszott, h húzza vissza a lábát.
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #772 üzenetére
Megkapta a sárgáját?
Tücsök: Az FA kupa esetében had ne keressem meg a képet, ahol nyilvánvalóan látszik, hogy Mata lövése bent volt...
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Gyönyörű megmozdulás volt egyébként Torrestől.
Kicsit nagy a kép,elnézést
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
És akkor, hogy tetézzem a bírói balfaszságot, Studge 5 perc állt az oldalvonalnál, állt a játék is előtte, mégsem sikerült a negyedik játékvezetőnek odaszólni a csere miatt. RDM emiatt volt mocskos ideges...
Itt volt óriási manus unokatestvérem+egy Chelsea-s haverom, mindhárman egyből mondtuk, hogy Evans narancssárga. Erre Torres piros.
Egyébként én nem tudom, hogyan tudják megállni a játékosok, hogy ne basszanak pofán ezt a kis csicskaházit. Én majdnem eltörtem a kézfejemet itthonról nézve a lesgól után.
Viszont remélem nem halt meg az a Chelsea-drukker, akit ott próbáltak újraélszteni (nekem legalábbis úgy tűnt az orvos kezéből), de a bíró lelkén úgy már sokkal több is szárad, mint egy nyomorult meccs.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #764 üzenetére
Futott Young, gyorsabb volt mint Iva, Iva elindult befelé, és összeakadtak futás közben. Még csak apró durvaság sem volt, rohadtul szerencsétlen véletlen.
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #761 üzenetére
Én sem verem a mellem a mai győzelem miatt elhiheted. Meccs után pont egy MU-s haverommal tárgyaltuk, hogy azért sokkal jobb érzés lett volna , ha úgy nyer a csapat, hogy nem a bíró dönti el a meccset.
baluka: Mint írtam én nem láttam az esetet, egy facebookos oldal írta ki.
Hmm értem. Majd megpróbálom visszanézni a meccset újból, aktívan csak 60. perc körül tudtam követni.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Még nem is éreztem véleményesnek, bár szerintem csak futottak egymás mellett/mögött, de az adható volt abszolút.
Torres-é abszolút nevetséges, ha nem biztos benne a bíró, akkor erre ad kifelé egy szabadot és viszontlátásra. De nem bazmeg, egy Evans piros helyett Torres piros (mert ugye Torres is gólratörő játékos volt, úgy amúgy).
És akkor még egy ilyen nem is elnézhető gól, bazzeg Cech mögött volt ez az ostoba nyomorult....Kurvára szeretném megélni, hogy egyszer a Chelsea javára tévedjen a rohadt bírói kar, akár Európában vagy Angliában.
homeless: Lerántásnak max az elvakult mu drukkerek látták, mert még véletlenül sem ért hozzá kézzel, úgy amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
válasz baluka26 #733 üzenetére
Egyet kell értenem. Borzalmas az angol játékvezetés. Meg az egész FA. Nálam Suárez rasszizmus miatti 8 meccse verte ki a biztosítékot. Aztán jött a FA kupán a City-MU. Na az mi volt... Meg más ligákban sose adnak 13 perc hosszabbítást. Minek? Nevetségesnek tartom
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
venember83
nagyúr
Ha szabálytalankodott (és a bíró szerint igen, szerintem nem, mármint angol bajnokság szintjén, de ez saját vélemény, nyilván tévedhetek), akkor utolsó embernek tekinthető, úgy pedig rögtön piros a jutalom.
homeless09: Nem a MU tehet a bírói testület színvonaláról, ahogy a Juventus se tehet arról, hogy ma nem adtak meg az ellenfelének egy szabályos gólt, majd egy Juventus lesgólt igen, de attól én még pl. eléggé szégyellem magam Juventus szurkolóként, mert nem így kell nyerni, nem erről szól ez a játék, ez a sport. Nem szeretem a Chelsea csapatát, de ma ezek után nem tudtam objektív maradni.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Iva-é jogos volt. Amikor ment át a baloldalról a jobbra, akkor a bal lábával "érintette" a mús csávó bal lábát, ennyi elég is volt, hogy elveszítse az egyensúlyát.
De hogy még utána is támadtunk meg nyomtunk... Bosszantó.
-
XDmanus
tag
-
homeless09
őstag
válasz venember83 #754 üzenetére
Megértem én, de azért kicsit visszafoghatná magát.
Sajnos nem tudtam folyamatosan nézni a meccset, mert közben dolgom van, de elvileg tiszta helyzetben rántotta le Youngot.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz venember83 #754 üzenetére
Ráadásul ivanovic azonnal pirosat kapott, vagy láttál sárgát?
-
homeless09
őstag
Gyerekek....mintha a MU tehetne arról, hogy fos az angol játékvezetés
-
Sztbeni
őstag
Végre kikapott a Bayern
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
venember83
nagyúr
válasz homeless09 #741 üzenetére
Nem a 3 pont elvesztése miatt morcos a fórumtárs. Véleményesnek láttam Ivanovic kiállítását is, nem láttam, hogy rúgta fel ennyire a United játékosát (Young vagy Valencia, fene tudja), de aztán jött a második sárga Torresnek, majd lesgól, nem csoda, hogy ki van akadva baluka. Lehet, hogy a PL lényegesen színvonalasabb, mint az olasz első osztály, azonban az biztos, hogy a bírói teljesítmények megközelítőleg azonosak, szánalmasra vizsgázott ma mindkét bírói kar.
-
baluka26
nagyúr
Jajj, viszont ma csicskaritó szarházi megnyerte a világ legnagyobb tehetségtelen parasztja díjat a szopásmutatós gólörömével. manu classic, pontosan oda való.
-
DeathAdder
veterán
mu
Azthittem az Anfield után nincs lejjebb, de ismét rám cáfoltak.
Ünnepélyesen megesküszöm, hogy soha többet nem nézek mu meccset, mert csak felhúzom magam nap mint nap (legalább is saf alatt biztosan nem) -
-
baluka26
nagyúr
1:2
Viszont megnyugtató milyen könnyedén állt fel a Chelsea, és az is, hogy kilenc emberrel is voltak támadások.
Amúgy a Eurosportos ember, aki a Bayern - Bayer meccset közvetíti hogyan láthatta a Luiz-féle öngólt?
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
"baluka: Volt egy periódus (első félidő második fele), amikor sokkal jobban tolta a Chelsea, meg a második félidő elején, de aztán kb. egálban voltak a csapatok."
Ja, a két kiállítás között.
Nevetséges. Felállunk 0-2-ről, jobbak vagyunk, sokkal, erre... erre... áh. faszom.
És a vicc, hogy a "bíró" és "segítői" a köv fordulóban is vígan fognak meccset vezetni.
-
XDmanus
tag
ATH. Bilbao 0-2 Getafe 60' Mi van a Bilbaoval? Azért ennyire nem lenne szabad visszaesniük, megértem én hogy nagyon fontos láncszeme volt a Bilbao-nak Javi Martínez, de azért ennyire. Mi lett volna, ha még elviszik mondjuk Llorentét meg Muniaín-t is? El-ben is elég gyenguszok, pedig nem épp egy halál csoportban vannak. Én nem értem
-
pohár
félisten
a Hannover mit csinál ma???
beszarásGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #735 üzenetére
Hagyd, majd alszik egyet és megnyugszik, érthető a düh, bár az utolsó mondat nem kellett volna.
Lenne egy hülye kérdésem, nem vagyok tisztában a lesszabállyal: Az ilyenkor nem számít, ha a lesen levő játékos visszafelé mozog? Chicharito is így tett, ezért kérdem.
baluka: Volt egy periódus (első félidő második fele), amikor sokkal jobban tolta a Chelsea, meg a második félidő elején, de aztán kb. egálban voltak a csapatok.
Torres esetét annyiban nézhette be a bíró, hogy nem látványosan ért hozzá Evans, nekem is csak ismétlésből esett le.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #735 üzenetére
Mit gratulálsz? Szokásos, rommá van verve a manu, egy rohadt momentumuk nincs 60 percig, aztán egy abszolút kamu piros és egy lesgól...
Ugyanez volt a Liverpool ellen. Leszophat az egész FA.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
Sajnálom, h elment ez a jó meccs a biron... Botrány
-
DopeBob
addikt
Jöhetne már a videobiro mert ez igy szanalmas... Tok mindegy milyen jol jatszik egy csapat egy ilyen seggfej elveszi toluk meg az eselyt is...
MZ/X
-
baluka26
nagyúr
Büdös faszszopó cigány ez az egész FA.... lassan végzek az angol labdarúgással....
Szopjátok le a bírót menyusok.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #730 üzenetére
El, túl szép lett volna, ha végre egy odabaszós csatát látunk.
-
Integra
titán
Tessék, meg egy lesgól is, bravúros bírói teljesítmény.. Epic fail
Abramovics milyen rezignaltan ragozik fent a sarokban..
Kellene egy egyenlítő gól[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Nah meg egy lesgol is csak igy tovabb!
MZ/X
-
Boxer001
veterán
Wattafakk kimentem klotyóra, erre megint piros, Torres out
Pirossal eleve el van kúrva a meccs, nem hogy kettővel.
Szép lesgól.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
Ez vmi vicc?
-
Integra
titán
Na végre :-) újra x
-
homeless09
őstag
2-2. fasza
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #721 üzenetére
A spanyol kapusok többsége vonalkapus. De Gea azonban egyre jobban veszi fel az angol bajnokság ritmusát, és kezd fejlődni ezen a téren is. Az első évében sokkal rosszabb volt ilyen szempontból.
-
Integra
titán
válasz homeless09 #718 üzenetére
Nem látta a labdát, ezért lépett balra egyet. Pont megszivta..
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #715 üzenetére
Nem volt ez az övé, nagyon kilőtte a sarkot az ex-madridi.
Egyébként a meccs nagyon jó. A széleken rendre megverik a Kékeket, Valencia nagyon él, de Rooney is hatalmasat küzd.
Még 1 RvP és Rooney gólt kérek.
-
Boxer001
veterán
Mit lőtt Mata, szorítottam, hogy még a szünet előtt szépítsenek, jó meccs.
-
venember83
nagyúr
Na így, legalább a második félidő is lehet így izgalmas.
-
Integra
titán
Nagy gól, 1:2
-
homeless09
őstag
Mata...1-2
-
Integra
titán
Hoppá, 2
-
Boxer001
veterán
Na Lúízka jó helyen ácsorgott.
-
Integra
titán
Hát ez milyen gólvolt ...
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Fox Soccer kimondva elég érdekes.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
7600 GS
addikt
CHELSEA: Cech - Ivanovics, Cahill, Luiz, A. Cole - Ramires, Mikel - Mata, Oscar, Hazard - Torres.
MANCHESTER UNITED: De Gea - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Cleverley, Young - Rooney, Van Persie.Hajrá United!
-
baluka26
nagyúr
Bazzeg Suárez...
-
baluka26
nagyúr
Hát bakker, ez egyértelmű tizi volt. Skrtel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest