Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Dzsudszák ötlettelen beadásitól már rosszul vagyok, kiviszi szélre és beadja a semmire, nulla elképzelés..
-
BalaNce87
addikt
Hihetetlen ez a MU, a góljaik 90%-át vagy a meccs vége felé vagy hosszabításba szerzik, mindig bemákolnak!
-
BalaNce87
addikt
Ez az Atletico-Real meccs egy kabaré, színészkedés, rugdosódás, ezek a rangadók mindig ilyen szintet képviselnek?
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Wenger nagyon korán cserélt, nem tudom mi történt vele
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Az itteni játékosok mind csak a pénzért csinálják már a kezdetektől fogva. Mindegyik agyilag nulla és a gazdag szülők odanyomják őket a tűz közelébe. A tehetségnek kéne döntenie és nem a lobbinak...
-
-
BalaNce87
addikt
Sajnálom a MU-t, de Angliában a bírók 80%-a Fergusson és a csapat seggét nyalja szóval kijárt egy kis dádá nekik is.
-
BalaNce87
addikt
Gúnárz!!!!!!!
-
BalaNce87
addikt
válasz homeless09 #9309 üzenetére
Másik szint vagy nem a Bradford mindenkit kivert.
Itt most kijött a különbség... -
BalaNce87
addikt
Veszekednek az agyatlan nigák
-
BalaNce87
addikt
Na már 3
-
BalaNce87
addikt
Az angol ligakupa döntőjét nem adja egyik csatorna sem?
Ja persze digi...[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Podolskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
BalaNce87
addikt
A Dortmund jól elintézte az Ajaxot
-
BalaNce87
addikt
Egy kis liverpooli szerencsétlenkedés.
-
BalaNce87
addikt
A Barca hogyan kapott ki tegnap? Nem láttam egy meccset sem...
-
BalaNce87
addikt
Viszont azt még mindig tartom, hogy a Barcelona szurkolók is elvakultak és tök mindegy mi történik, akkor is ők a jobbak stb. A TV-ben is nevetséges a kommentátorok nyalása...
-
BalaNce87
addikt
Ezért írtam azt, hogy félreérthető...
Nem tudom lehet igazad van, de belémégett már pár olyan kép mikor nevetségesen estek össze. Messi mondjuk kivételt képez, Puyol meg nem szokott nagyon ilyen helyzetbe kerülni, mert általában ő rúg másokat (amikor nem esik óvodás módjára és töri el a kezét) -
BalaNce87
addikt
válasz IreN!CuS #1626 üzenetére
(#1626) IreN!CuS
(#1627) hunfatal
(#1630) Napfénysüti - (hiába vagy régóta a PHn a személyeskedést még mindig nem tudod elkerülni anélkül, hogy ismernéd kihez beszélsz)Konkrétan a Realról volt szó. Ha félreérthető volt akkor én kérek elnézést.
A Barcelona jó mint csapat de az egyénektől okádani tudnék. Színész az összes kivétel nélkül. Hozzáteszem a csőlátás itt és érvényesül, mert ezt se nagyon ismeri el a Barca szurkolók többsége (akiknek egy jó nagy része három évre visszamenőleg nem is tudta mi az hogy Barcelona).KisTücsök: Ez valami must to know about?
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát ne haragudj öreg de ez is eléggé nevetségesen hangzik meg "kirakatszurkólósan"
Teljesen tipikus az a gőg, ami a hozzászólásodból sugárzik és minden manapság nagy csapat szurkolóira, de főleg a két spanyol nagyágyú fanjaira jellemző. Meg vagytok áldva egyfajta csőlátással, amit az is igazol, hogy nem látod, hogy egy összevásárolt klub (nem csapat), aminek szurkolsz.
Ne vedd sértésnek mert csak olyan vagy, mint minden második-haramadik ember aki saját bevallása szerint "szereti a focit". -
BalaNce87
addikt
Ez az Arsenal botrányos amit csinál Innen felhozni az ellenfelet...
-
BalaNce87
addikt
válasz homeless09 #582 üzenetére
Hát a MU-nál most a Chelsea sokkal esélyesebb. Egyedül akkor van esélye a MU nak ha hátrányból kell felállni...
-
BalaNce87
addikt
Sopcast? csak azért kérdezem mert mindig linkelt streameket tesznek be ide, amiknek a minősége kiritkán aluli, ahelyett hogy sopcastet használnának.
Szerk: Én egy ideje már ezt az oldalt használom (bevált) van választék rendesen, igaz én csak sopcastet használok. A progi meg nem foglal sokat pár mp alatt fent is van és onnantól lehet is indítani az oldalról, igaz néha előfordul hogy nem elérhető a szerver.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vostok (Boctok) Amphibia Black Diver automata karóra
- Amphibia Vostok 1967 DESIGN orosz automata karóra ministry tokban
- Vostok Amphibia Locator fehér-piros buvár automata karóra raket tokban
- Wellensteyn Cape Horne férfi kabát fekete színben L méret
- Eredeti Wellensteyn Centurion férfi kabát XL sötétkék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.