Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
Ha azt mondom, hogy nem izgulok, akkor nagyot kamuzok.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
L_YKing
addikt
http://youtu.be/YegDcu33VG4
Telorol vagyok. Ezen besírtam! dDDDDDDddD
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
na kérem, labbadia-t kirúgták, már csak keller és fink van hátra...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
CR kipakolt: vissza akar menni a MU-hoz!
Brit sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid világklasszis szélsője az utóbbi hónapok bizonytalan hírei után igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és elárulta egykori klubjának, a Manchester Unitednek, hogy jövőre vissza szeretne térni az Old Traffordra.
A 28 éves Cristiano Ronaldo az utóbbi időben nyilvánosan is elmondta, hogy jól érzi magát a Santiago Bernabéu Stadionban, ahonnan idén nyáron nem is fog eligazolni, ugyanakkor Florentino Pérez elnök többszöri kérésére sem hosszabbította meg a szerződését a Real Madriddal.Az eddigi hírek szerint a portugál világklasszis 3-4 évre valóban vissza akar térni az Old Traffordra, hogy ott fejezze be karrierjét, a Manchester United pedig nyáron már tárgyalt is a spanyol klubbal a játékos esetleges visszaszerzéséről.
Bár különböző nagyságrendű összegek keringtek az éterben és a köztudatban, az angolok hivatalosan nem tettek ajánlatot érte, és a Real sem hajlott az üzletre.
A mostani hírek szerint a Manchester United jövő nyáron szeretné visszahívni a játékost, hogy a 2014/2015-ös szezont már az Old Traffordon kezdje.
sporhirado.hu
///
Figo, Ronaldo és Becham állnak a mennyország kapuja előtt. Szent Péter nyit ajtót. Figohoz fordul és kérdezi tőle:
- Mondd fiam! Szerinted mivel érdemelted ki az örökkévalóságot?
Figo így válaszol:
- Én egy művész vagyok. Az én példámon felnőve lesznek a tehetséges fiatalok nagy focisták, és így megmentettem őket a bűnözéstől.
Szent Péter elismerően bólint. Ronaldo kerül sorra, ugyanazt a kérdést kapja. Ő találóan így felel:
- Amikor focizom, mindenkit egyenlően kezelek, nem teszek különbséget az emberek között az etnikai hovatartozásuk miatt. Egy riói srác ugyanolyan nekem, mint egy madridi szupersztár.
Szent Péter ismét elismerően bólint. Végül Bechamhoz fordul:
- Feltételezem fiam, te csak a labdádért jöttél!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #25192 üzenetére
A Pool is, Moses is jól járna.
-
DeathAdder
veterán
Pletykák szerint Moses a Poolba tart kölcsönbe, heti 55 ezer fontért!
(#25191) Integra -
Így is messzemenően jobb mint a többi app -
Integra
titán
válasz DeathAdder #25186 üzenetére
de most már van
esti manu-chalsea meccset be is állítottam gyorsan értesítőre, ha kezd
egyet sajnálok, hogy csak 3 napot mutat jelenleg, remélem azért ezt bővítik majd, noha ha az adott csapatra rámész, akkor az egész szezon beli meccseit is látod dátummal. mindig megy a fejlesztés...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sztbeni
őstag
a BL sorsolás mikor lesz?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
salival
aktív tag
YNWA
-
Dinter
addikt
Gamez rafuj neymarra, o meg majd hanyattesik tole
-
Integra
titán
hülye ez a jesus gamez is, tiszta bolond.... neymar körbefocizza, aztán erre elkaszálja és utána még neki is megy... kicsit frusztrált lehet, hogy köze nincsen a focihoz a kis brazil mellett .DDD
fatal:
tényleg nemtom[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
gyenge ez a barcelona
hunfatal:
passz, fogalmam sincsen, én 3 perc után megvettem.
az biztos, hogy reklám mentes, már ezért is érdemes megvenni, továbbá azért is, mert jó program, támogatni kell az ilyen fejlesztőket.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Dinter
addikt
K.rva elet Malaga kapufa :@
-
Integra
titán
válasz Richard! #25175 üzenetére
nemtom, de igazából tök mindegy, szar van, ez a lényeg
a schalke közben megvenné 5 milláért stocker-t a basel-től (ami a végén 8 lesz), ahogy olvasom, feltéve, ha tovább jutnak a cl főtáblára. keller viszont azonnal repül, ha jövő héten kiesik a klub a cl playoffs-ból.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #25174 üzenetére
próbáld ki, érdemes.
töltsd le az ingyenest, ha tetszik, akkor meg vedd meg.
ez a létező legjobb, messze, nagyon elégedett vagyok vele, már vagy 3-4 éve ezt használom.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #25172 üzenetére
fabregas kivirágzott, él a pályán újra, mint akit kicseréltek, már a múltkori meccsen is látszott, hogy újjá született.
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #25168 üzenetére
-
L_YKing
addikt
Gól!!!! Gyönyörűű!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Ijk
nagyúr
Sancez még mindig gyenge pontja a csapatnak.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
DeathAdder
veterán
Cardiff! Ezért imádom a PL-t
Szoldádó meg amióta itt van csak 11-esekből képest gólokat szerezni... Az első játékrészt láttam, az alapján rászolgáltak a 3 pontra! -
Integra
titán
3 forduló után 15. hely. ennél már csak a schalke áll pocsékabbul..
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #25158 üzenetére
Még nem tudom, melyik a csapatod?
Bár, ha nem a Fradi, akkor sanszos...Más.. Áldassék a Neved Cardiff, leráztad az olajigát, és megmutattad a pénzéhes utcasarkiaknak, hogy nem legyőzhetetlenek...
Legalább ennyi örömöm van ma, ha már Vekker nyert meg a hülye Vonat...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Enzolord #25155 üzenetére
a konkrét esettel a probléma nem egyszerű.
ha tudják, visszafejtik a képeket, majd letiltanak 5 szurkolói kártyát. abból jó esetben 4 azt sem tudta, mit tartott, csak rossz sorban állt.
azt kéne kitiltani, aki kitalálta, legyártatta, becsempészte, és elővette. ilyen sorrendben.
de ha ezek között vannak a szurkolói tápláklánc csúcsán lévőkből is, (és biztos vannak), akkor dehogy fogják egymást kiadni. inkább betakaróznak a komplett bközéppel. így veled is.
és akkor még a kubatovot cseszegegtik, nekik áll feljebb...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
Jövőhéten
hétfő:
-Manchester United - Chelsea
vasárnap:
-Liverpool - Manchester United
-Arsenal - Tottenham"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #25153 üzenetére
A kérdésedre válaszolva, ott voltam a Bközépben, nem, nem vagyok agyhalott, csak ha iszom, és nem is láttam a molinót, mert fenn voltunk...
De tényleg hülyeség a csapatot büntettetni ilyen nem pályára illő f*szságokkal...
Azt nem tudom, hogy Csatáry Fradi drukker volt e, én egy meccsen se láttam...(#25154) Napfénysüti dehogy is... Nincs még kész a ki kinek drukkol applikáció?
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Enzolord #25140 üzenetére
fradinál csomó eladott labda a középpályán, ötelttelen támadójáték.
lokinál fegyelemezett védelem, pár mákos gól.****
csatáry molinó ápdét.
ugye kubatov gábor elnök felhívta az elkövetőket, hogy jelentkezzenek önként.
a szurkolói képviselet pedig összezár, hogy együtt, mindenki volt, és kubatov nem képviseli sem a szurkolók, sem a klub érdekeit.
a fradi b középben mindenki agyhalott? ennyire?
megkérdeznék már egy ottanit, hogy csatáry talán fradi drukker volt? és ezért kellett ennyire megemlékezni róla?
évek óta végre viszonylag minden rendben van a fradinál, erre pár kis fasiszta hülyegyerek csinálja a fesztivált.
áhh. csak felbosszantom magam az idiótákon.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
KisTücsök
addikt
Bírjátok már ki.
Ez az.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #25148 üzenetére
Hát igen, ez volt a baj...
És az a Máté könyökös a tizenhatoson belül szintén tizi lett volna..
De már mind1Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
nabakker
nem baj, meglesz ez, hiába kapott a city 6 percetpffff, majdnem sikerült a bírónak berúgatnia a harmadikat..
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Lol
-
baluka26
nagyúr
CARDIFF!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz salival #25136 üzenetére
Nézd meg a lábát alul. Egyértelműen nem volt tizenegyes, de ez után nehéz lett volna állva maradni.
Első félidőben meg nem adtak meg neki egy 100% jogosat ugyanúgy Shelvey ellen.Bale-nek meg még mindig csak 1 színész teljesítménye volt tavaly
Te jó ég mit csinál a CIty?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Richard!
addikt
Tottenham: A londoniak 30 millió fontos ajánlatot tehetnek a Zenit támadójáért, Hulkért – írja a The Telegraph. A brazil játékos mellett Christian Eriksen, Miralem Pjanic és Alan Dzagojev leigazolása is tervben van a White Hart Lane-en. Az már biztossá vált, hogy a Steaua Bukarest román válogatott védője, Vlad Chiriches 8,5 millió fontért Londonba költözik.
Azért ez már erősítés
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Integra
titán
már csak 10 perc, kikell bírni
jól van, 3:1
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Durván impotens a City játéka,Aguero az egyetlen kb.aki csinál is valamit
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #25137 üzenetére
Biztos, mert egy volt Fradista lett meghívva, ennek ellenére a Loki nem volt jó, csak kiszekszuált mákos volt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
Pont írni akartam, hogy milyen jól tartja magát a Cardiff, erre meg is szerzik a vezetést. Na, szurkoljuk ki ezt a győzelmet.
-
baluka26
nagyúr
CARDIFF!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bagyulajuve
addikt
azért kicsit elfogultan beszélnek a stúdióban a Fradi mellett a stúdióban
Resistencia eterna
-
salival
aktív tag
Bale méltó örököse:
YNWA
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
salival
aktív tag
Nem a spursnek szurkolok, de jól benézte a bíró Shelvey gáncsolásánál a 16os vonalát.
YNWA
-
Integra
titán
haha, nézitek, hogy cardiff city tulajdonosa ki? vincent tan. nem angol, az biztos
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #25122 üzenetére
Én meg mérges... Már megvolt az orvosi és már csak a papírmunka volt hátra, Tottenhamnél az útlevele stb. erre Abra papa felhívja a tulajdonost és ráajánl. F*szom az egészbe, zseniális játékos Chelsea bajnok kb.
Cserébe Chiriches egyre biztosabb. Remélem nem kell a Chelseanek.
Lamela meg az AS Roma keretében, ez is elúszni látszik.Nincs kreatív emberünk
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #25123 üzenetére
jah, a jóó kis szokásos fergeteges 1-0-ás júventus-győzelem...
meccs letudva[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Tévez eddig megteszi, amit az eddigi csatárok nem tudtak, belövi a ziccert. Samp letudva.
-
KisTücsök
addikt
Jön Willian, hivatalos.
Lehet Eto is jön vele majd.
Willianra kíváncsi leszek, hol fog játszani, mennyire válik be. Durva azért ez a középpálya.
Hehe, neki is jó a frizurája.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz KisTücsök #25117 üzenetére
van egy fizetési kelep, ha az 150 misi, akkor akit leigazoltak kap 100 a többi 20 játékos meg osztozik a maradékon... nagyon leegyszerűsítve ez a lényege
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
KisTücsök
addikt
Ráadásul azért akik a legjobb csapatokban játszanak, a legjobb fizetéseket kapják, persze, ugyan úgy edzenek, mint a többi, de ezt gyakorlatilag a sorsnak (vagy ki minek tudja be) köszönhetik, hogy ilyen tehetségesnek születtek. Szerintem nem edz keményebben egy angol első osztályú csapatban játszó játékos, mint egy második osztályban játszó. Még sem ugyan ott vannak, mégsem ugyan akkora fizetést kapnak.
Akárhonnan nézzük, iszonyat igazságtalan, nincs olyan kis kapu, amiért csak a töredékét megérdemelnék. szvsz
Amúgy ez a focihoz tartozik, nem off..
______________"A Daily Telegraph értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata az újabb eredménytelen tárgyalások után végleg lemondott Wayne Rooney átigazolásáról, és helyette a legjobbjait kiárusító Anzsi Mahacskala csatárát, Samuel Eto’ót szerződtetik a „kékek”."
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #25112 üzenetére
Már leírtam ezelőtt, hogy a fizetés mértékével egyáltalán nem értek egyet, de úgy látszik ez te átugrottad és nem olvastad el. Ettől függetlenül megdolgoznak a pénzükért, ezt kár lenne tagadni. Vagy mondhatnám például a Forma 1, ami szintén eléggé magas szintű felkészülést igényel a pilóták (és persze csapataik részéről).
A világ meg így működik (sajnos), kár ezen bánkódni, változni úgysem fog még jó darabig.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #25111 üzenetére
Most tényleg egyértelmű dolgokkal kell érvelnem?..
Nézd meg az összes többi sportot, ugyanez, ha nem keményebb munka, töredékárú fizetés.Vagy nézz meg szélsőséges példákat, ahol az életedet viszed vásárra pénzért (zsoldos, de akár tűzoltó).
A kulcs, a foci többet hoz közvetetten, a nagy nevek miatt többen vesznek mezet, többen nézik a bajnokságot, ami miatt többért adható el a csatornáknak, ami miatt a csatornák több pénzt kérhetnek el a reklámokért. (Plusz még egy csilliárd dolog, amire nem is akarok belemenni, mert nincs senkinek rálátása)
Szinte csak a játékosok munkájától független dolgok okozzák a fizetés méretét, ezért világi faszság azt mondani, hogy keményen megdolgoznak érte...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #25098 üzenetére
Megdolgoztak?
Lololololololol. Nem így működik a világ, legalábbis a klasszikus értelemben vett munkát el kellene már végre mindenki agyában különíteni az értékteremtéstől..They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #25104 üzenetére
zivé?
gyermekkori kedvencem:
"igyím hogyím, zavtra hogyím..."
szabad fordításban: jövünk, megyünk, holnap jövünk...
ez winettou volt a hegy tetején. gojko mitic-csel a cseh tv-n.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
válasz fatal` #25100 üzenetére
Semmi gondom nincsen addig valakivel, amíg tisztességes úton keresi meg magának a mindennapi kenyérre valót, legyen szó bármekkora összegről, nem sajnálom senkitől. De a fizetésekkel én sem értek egyet és azzal sem, amikor valamelyik focista fizetésemelésért rimánkodik a klubjánál.
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #25100 üzenetére
"Az adócsaló milliomos pedig általában véve munkát ad sok-sok embernek."
nem tudom, de szerintem ő inkább a számlagyáros típusúra gondolt.
az túl sok melót nem ad, max a strómanjainak, akik idővel mennek a sittre.***
na, de ne menjünk tovább bele (öö bale ), az általános góg, magóg és demagógba.
nézem a hazai bajnokikat. nagy hazai foci rajongó vagyok, de ez a hét idáig nem nagyon vidít fel.
egy valamit észrevettem: a kommentátorok akkor is látványosan dícsérik a meccset, ha nyilvánvalóan hulladék. néha nem értem, mit néz a csávó?
szerintem az mlsz és a tv-k közti szerződésben benne lehet, hogy nem szabad negatív kritikát nyomni.***
(#25102) hunfatal
ez igaz. ők már inkább milliárdra hajtanak.
de a legtöbbjük folyamatában elveri a zsét. aki nem, attól meg elkobozzák, amikor megbuknak...
de konfrétan: ismertem ilyen figurákat. nagyságrendekkel eltérő a volumenük...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest