Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #27393 üzenetére
Vihetitek mindkettőt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Kaká egy hónapra kidőlt...
Szegény srác..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
válasz Integra #27395 üzenetére
Én sem vagyok megengedő, Piqué már nem élne, ha rajtam múlik
De időközben átgondoltam, jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy az egyéni hibákat leszámítva nagyon nehéz helyzetben van a védelem a jól kontrázó csapatok ellen, mert a középpálya nem tud hatékonyan visszasegíteni. Ez a tiki-taka átka. Erre építenek ellenük már 1-2 éve.
Majd a meccsek megmutatják, hogy ez idén mire lesz elég.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Integra
titán
válasz forceberg #27394 üzenetére
ha jól értelek, azt akarod mondani, hogy a játékosok maguk rendben vannak, csak maga a védekezés, a taktika rossz? hát kik védekeznek? ezek a játékosok, a végeredmény meg ugyanaz: pocsék
és óriásiakat hibáznak sajnos.
és amiért ez pont a barca esetében hatványozottan gond, az az, hogy a barca ellen játszó csapatok ugye bunkerfocira állnak be, 4-4-2 vagy 5-5, aztán meccsenként 2-3 kontra. és ebből szinte mindig gólt kapnak.. ez nagyon kevés lesz idén a cl-ben.
sajnos én nem vagyok ilyen megengedő velük szemben[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #27392 üzenetére
És jön a helyére Hazard bácsi !
Vagy Oscar ! -
DeathAdder
veterán
-
Enzolord
addikt
Arra leszek kíváncsi, hogy mit fog csinálni, ha már nem kell a Reálnak C...
Nem hiszem, hogy onnan engednék visszavonulni, legalább is, nem jellemző rájuk ez a fajta viselkedési forma...
Bárkit képesek elhajítani egy perc alatt, ha már úgy érzik, más jobb lehet azon a pozin...
Lásd Raúl... Na mind1, legyen boldog a Reálban, de ne akarjon visszatérni 35 évesen, hogy mindig is a Manu volt a szíve csücske...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz fatal` #27388 üzenetére
én sem. (mindig valami hazai meccsel van egyidőben.)
de véleményem nekem is mindig van. csak kérdezz!fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz baluka26 #27370 üzenetére
Azért Ronaldo nyilatkozatai szerintem teljesen rendben vannak. Legtöbbször profin nyilatkozik és nem szól hozzá ahhoz, amihez nem illik, és semmi köze. ( pl. Bale igazolásánál is tudott csendben maradni, nem üzengetni neki a sajtóban ala Modric )
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz baluka26 #27367 üzenetére
Majdnem akkora, mint Shevchenko...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz fatal` #27379 üzenetére
max a te vagy röhejes a szemellenződ miatt...
a barcelona sem szent és ha valami nem megy, akkor megpróbálja ugyanúgy vásárlással megoldani mint bárki más... a védelem meg továbbra is egy nagy nulla, lehet struccpolitikát folytatni, csak nem érdemes.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #27372 üzenetére
"egy egyszerű parasztgyereket megcsapott a pénz szaga"
kb.
de az avantadort csak bérelte.
(ööö, izé: szerintem lindát is...)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
Nekem úgy tűnik, hogy CR akar valamit kezdeni a karrierjével, ezért eléggé profin viselkedik a pályán és azon kívül is. Dzsudzsákkal tehetségileg nincsen baj szerintem, ügyes szélső, csak hát ő tipikus az a szindróma, hogy egy egyszerű parasztgyereket megcsapott a pénz szaga, és akkor már egyből kell az Aventador, meg hozzá a Linda.
Legalábbis nekem ez jön le a viselkedésükből.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
balázsnak volt egy viszonylag szimpatikus időszaka, ekkor született pár normális megnyilatkozása. a psv alatt.
nagyon emberi volt, amikor világosan elmondta, hogy volt egy időszak, amikor fejébe szálltak a dolgok, szakmai hibák is tetézték, stb.
de már akkor is tudott meggondolatlan dolgokat nyilatkozni. fő kedvenc példám, amikor lerondázta a holland lányokat. egy állítólagos profi ilyen sértést vendégként egy országban nem tehet meg. le kell tolni az unlamas, sablonos szöveget, miszerint gyönyörű ország, nagyon szépek a lányak, bla-bla...zsuzsinknak pedig a hét eleji hisztije eléggé hasonlított cr "itt nem szeretnek engem" kezdetű dalbetétére...
tehetség, profizmus. teljesen más alapokon nyugszanak.
meg a szimpátia is...viszont ha a profizmusnak csak egy mércéje van, mennyire működik az önmenedzselés, akkor minkettő kőprofi? a lehetőségeikhez képest a legtöbbet megkeresik...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #27355 üzenetére
"... egy nárcisztikus díva, egy ripacs, és ennek megfelelően absz érzelem ember is, előbb beszél, mint gondolkodik."
ja. a portugál dzsudzsák...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
Azért ez egy kicsit égő...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #27364 üzenetére
Na igen, mindig az a legnehezebb, azokat eltakarítani, akik nem csinálják a dolgukat, de olyan fizu figyel be nekik minden hónapban, hogy ragaszkodnak hozzá, mint floki a lábtörlőhöz, és nem eresztik...
Pedig jót tenne a német bajnokságnak is, ha a Bayernen és a Dortmundon kívül lenne még ütőképes csapat...
Ezért szeretem az angolokat, ott van 6-7 erős csapat...
Spanyoloknál 2 Olaszok meg kompletten leszálló ágban vannak, régi fényükhöz képest...
Ja, Franciáknál is 2...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz Enzolord #27363 üzenetére
viszont nagyon egyedi a csapat is. aki megy a dortmundból nagy igazolásként, eddig nem nagyon jött be a vásárló csapatoknak. és szerintem a dortmund ezért sem venne nagy neveket a legmagasabb szintről, mert (ok, pénze sem nagyon lenne hozzá) nem lennének jók a gépezetbe. teljesen másként működik klopp és a csapat is, mint a többiek. ez az erejük.
amúgy a hamburg pont most van ott, hogy akkora nagytakarítást terveznek csináli mint anno a dortmundnál és ők is a követendő példa egyben, ám jelenleg a hsv menedzsment keményen betart, mert féltik az állásukat (meg a zsíros pénzeiket)... kühne támadja őket ezerrel, meg még jó páran, de jelenleg állóháború van. pedig a komplett anyag már asztalon van, új, kicsi főnökség, új sportvezetés etc.. minden.. kühne maximálisan támogatná és magath is ott van hozzá, aki híres arról, hogy szétcsap. jelenleg reménytelen, még mindig nem elég nagy a nyomás, majd ha idén kiesik a csapat a bl-ből....
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #27362 üzenetére
Igen, azt sejtettem.. Szerethető csapat klasszis teljesítménnyel egyelőre sztár allűrök nélkül...
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #27360 üzenetére
Cimborámmal néztük tegnap a meccset, nagy Bayern drukker, és ott anyázott, hogy miért nem a Reust igazolták le Götze helyett..
És igen, a Dortmund megint eltalálta, hogy kiket igazoljon!
Majdnem írtam, hogy nem értek egyet az ismeretlen jelzővel, de látom, idézőjelbe tetted..
Visszatérve, szépo, és eredményes focit játszik a Dortmund, élvezet volt nézni a többi meccs után...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz Enzolord #27359 üzenetére
idei szezon abszolút a pénzről szólt szerintem. ki mennyiért és mennyit fog keresni, és tök mindegy, hogy kell e vagy sem, hogy alkalmas a posztra vagy sem, de valaki aki rohadt drága, egyszerűen kell.. mintha hidegháború lenne, csak fociban, olyan fegyverkezés ment. és gyakolratilag a legtöbb átigazolást egy-egy játékos indította el. szerintem teljesen beteg ami most történt, de lehet, hogy csak én gondolom így.
a dortmund volt az egyedüli, amelyik itt megintcsak zseniálisan húzott, "ismeretlen" fiatalokat hozott, akik viszont a játékba, az egyes pozíciókba tökéletesen illenek. és hogy mennyire? annyira, hogy pont tegnap demonstrálták a falábú sc ellen, hogy mennyire jó az egész gépezet.. nálam idén is ők a favoritok, remélem idén megnyerik a cl-t götze egy pillanatra sem hiányzik, szerintem senkinek sem, sőt, lehet, hogy ő is még megbánja, hogy távozott..
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #27358 üzenetére
Na igen, bár szerintem a Dortmund idén még keményebb lesz, mint tavaly...
Nagyon kíváncsi leszek az idei BL-re , hogy kinek mit dob a gép...
Remélem, nem járunk úgy, mint tavaly...
De, ami a legérdekesebb számomra, az a nagy csapatok igazoláspolitikája volt most nyáron...
Szinte senki nem oda igazolt, ahova kellett volna... Mármint, egyik nagy csapat sem arra a posztra, ami igazán kellett volna neki...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz Enzolord #27356 üzenetére
szerintem a manu képes nélküle is győzni
a real ugyanabban a dilemmában van, mint a barcelona vagy a psg és a többi kiba drága csapat. nem lesz egy csapat attól jó csapat, hogy mindenkit méregdrágán összevásárolnak. ráadásul a real-nak ez elvi kérdés, hogy náluk legyenek a legdrágábbak. ehhez képest a mutatójuk nem az, amilyennek látni szeretnék. jött a kis dortmund és elseggelte őket pikk-pakk. szerintem idén is zakózhatnak a nagyok.
a bayern azért mert a pep féle turbózott tilitoli és rotálás nem érik be, nem működik rendesen, látszik is a bayern bl meccsein, nincsen az a fajta erő és örömfoci mint jupp-nál.
a barca azért, mert nincsen védelme, hiába kezd leszokni a túlerőltetett tilitoliról.
a real azért mert nincsen csapategység, hiába a sok sztár.
psg és a monaco detto.
idén nagyobb lehetőséget látok az angolok győzelmében, mint a spanyoloknál vagy a németeknél....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #27355 üzenetére
Nekem nagyon sokat segített benne, hogy szeresem, hogy Unitedes volt...
De ezekkel a mostani nyilatkozataival szerintem az összes szimpátiáját elvesztette a United drukkereknek...
Egyet értek azokkal a dolgokkal, amiket leírtál róla, már a Unitedben is benne volt a hiszti, de ott azért még kezelhető volt...
És valószínű még az is bennem van, hogy titkon bíztam benne, hogy vissza jön.. Nem kapom meg a kari ajimat, amit beígértek, és ez nem jó...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz Enzolord #27354 üzenetére
nem csipázom cr7-et különösebben, mégis azt gondolom, hogy amikor azt mondta, nem színészkedett. cr7 egy nárcisztikus díva, egy ripacs, és ennek megfelelően absz érzelem ember is, előbb beszél, mint gondolkodik. ő -véleményem szerint- akkor valóban úgy is gondolta, hogy megy a retekbe ha lehet. aztán az alatt a pár hónap ami eltelt, beszéltek a fejével, lehiggadt, meg kapott egy zsíros fizu emelést is és látta, hogy megjött bale. ja és murinho is eltakarodott.
-
Enzolord
addikt
válasz Integra #27351 üzenetére
Persze, hogy meg kapta volna...
Csak ahogy eljátszotta, hogy mennyire nem érzi jól magát, meg nem bíznak benne, nem támogatják kellő képen, és .. amiket elírtam.. Majd a legjobban kereső focistát csinálják belőle, és minden nagyon szuper...
Ez az, ami nekem nem pálya....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
bandus
veterán
válasz Integra #27351 üzenetére
en is igy latom... ezt szerintem o is komoly erositesnek erzi, amivel meg jopar cimet nyerhetnek, ha osszeall a csapat, es erre manchesterben nem lett volna ekkora eselye. szerintem a penz meg csak hab a tortan, meg azert az is biztos jo neki, hogy legalabb ebben messi elott lehet
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Integra
titán
-
Enzolord
addikt
Hát, eddig legalább tiszteltem Ronaldot, de ez most elmúlt....
Eddig miket nyilatkozott? Soha ne mondd, hogy soha, lehet, visszamegyek a Unitedbe, nem vagyok boldog, és társai...
De, megkapta a rengeteg pénzt, pedig szerintem, eddig is maradt neki valamicske, miután kiköhögte az albit, meg a rezsit, és jönnek a nyilatkozatok, hogy sose is akart elmenni, meg hogy milyen jó a világ legjobb csapatában lenni, és társai...
Ezt nevezzük a nők közt pénzéhes ....
Tényleg egy gusztustalan lett a mai football világ...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz Enzolord #27345 üzenetére
Ja, tényleg. Most csak valami 6-7 milliót keres szegényke. Szóval csak 20 gólt várok tőle idén. 20 millás fizetésnél legalább 60-at vártam volna.
_____________________________________7600GS: Pont a minap gondolkoztam róla, hogy ez a C meg Messi a szemünk láttára írják át a történelmet. Messi asszem valami negyedik a PD góllövőlistáján, 1-2 év és Ő lesz az első, aztán még hány év van neki hátra... C meg... hát biztos Ő is döntögeti a rekordokat.
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #27344 üzenetére
Igen... így, hogy szegény Etoo elesett egy csomó pénztől, és mély szegénységbe süllyedt...
-
7600 GS
addikt
CR a Real Madrid játékosa 2018-ig.
-
szab.tam
nagyúr
válasz salival #27339 üzenetére
a helyzet az, hogy a topik címe ez:
"A fociról könnyedén, egy baráti társaságban".
ha akarsz egy kökemény szakmai topikot a foci témában, nosza: nyiss egyet.
(szerintem kongani fog az ürességtől.)
táposoknál is van pl. "mélyvizes szaktopik.de amíg szabályzatba nem ütközik, és a cím adta témába beleillik, addig a többség fogja meghatározni a fősodort. hiába nem tetszik 1-2 fórumtársnak.
hasonló képpen jártam én is. egy topikba nagyon sokat posztoltam, főként a hűtőépítéseimről. a nagytöbbségnek igen tetszettek a képekkel telepakolt hsz-ok.
egy valakinek b*-ta a csőrét, de kegyetlenül. de hiába, ott volt a többség.
most elég sok új kolléga is becsatlakozott oda. megváltozott a stílus, és a fő irány. most nekem nem tetszik. így jártam, nem pampogok. akkor szólok csak hozzá, amikor számomra érdekes téma van, a többit átgörgetem.szerintem nem bonyolult.
vagy igen?[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Bár United drukkerként távol áll tőlem, hogy az Arsenallal bármilyen szinten szimpatizáljak..
De ez remek írás, és hiányoznak a régi Viera Keane párharc..
Remélem, egy Fellaini-Flamini kontraszt ki fog alakulni, hogy régi fényében tündököljön eme párharc...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
CR-nek most hosszabbítják meg a szerződését.
-
Kicker
őstag
válasz DeathAdder #27336 üzenetére
Ha az elejét is nézted volna, akkor örülhet az Everton, hogy nem 3-5 lett.
[ Szerkesztve ]
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
7600 GS
addikt
válasz Integra #27333 üzenetére
Először is, nem én szoktam minden egyes meccs után odaszúrni a rivális csapatnak, hogy így szarok meg úgy szarok, az más emberek reszortja itt a topikban, nem nevesítek.
Másrészt meg abba lehetne hagyni ezt az állandó üldözési mániát. Ha egy mondatomba szerepel a Barcelona, akkor az törvényszerűen azt jelenti hogy csak odaszúrhatok, igaz? Mondjuk nem bánnám, ha megmondanád, hogy ez a mondatom pontosan hol is volt "odaszúrás" a katalán csapat részére, tényleg leköteleznél. Csak azt próbáltam kifejezni, hogy a vártnál sokkal szorosabb eredmény született.
Harmadrészt semmiféle összefüggést nem vontam a két klub tegnapi játéka között, ez sem tiszta számomra hogy honnan szűrted le.
[ Szerkesztve ]
-
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #27332 üzenetére
nem gondoltad volna? az összes meccsükön ez megy, eltilitolizzák/elbohóckodják az összes helyzetet, aztán most valóban majdnem jól meg is szopták.. amúgy meg szakadj már le a barcelonáról, mi köze van a real tegnapi teljesítményéhez? vagy mit akarsz igazolni velük? vagy csak bekellett mindenképpen szúrni egyet, ahogy szoktad
-
7600 GS
addikt
válasz bandus #27328 üzenetére
Igen, én is így vagyok ezzel, hogy mindig a győzelem egy Real Madridnak, de egyszerűen a FIFA-vírus mindig kihat a csapatra, és eléggé nehezen tudnak vele megbírkózni. A feljutó csapat meg azért eléggé csalóka megnevezés, a Villarreal-nak tavalyelőtt volt egy nagyon szar szezonja, de egyébként pedig általában spanyol élcsapatként tekintettünk rájuk, tetszetős focival.
A Barca-ról meg nem gondoltam volna, hogy ennyire megizzad a Sevilla-val
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #27325 üzenetére
kb pályán se volt, le is cserélték.
ettől függetlenül ő volt jó időben és jó helyen és belőtte, ráadásul jobb lábbal csúszott be
és az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a villareal olyat játszott, hogy a madrid csak futott a labda után az első félidőben, így esélye sem nagyon volt bélának labdára. kicsit mérgesek lehetnek a hazaiak, mert ezt a real-t megtudták volna verni, óriási helyzeteket hagytak így is ki.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #27327 üzenetére
szerintem a realtól mindig csak a győzelem elvárható, főleg ilyen összegű igazolások után nincs kifogás, hogy miért nem tudták megverni a feljutó csapatot...
bale szerintem izgult, olyan nagy megmozdulása nem volt, átlagos teljesítményt hozott a góllal együtt is.
-
DeathAdder
veterán
Hogy játszott Bale tegnap?
kimagasló, elvegyült, vagy inkább szürke volt? -
KisTücsök
addikt
Az Everton - Chelsea-n mi volt? Komolyan 1-0? Hogy játszott a Chelsea?
Ja meg Neymar hogy tolja eddig a Barcában? Tegnap a második félidőt láttam, elég meggyőző, magabiztos volt. Egy kicsit még jobban ráérez, bevállalósabb lesz (mondjuk nem minden labdájával Messit keresi) és termelni fogja a gólokat. Vagy nem..
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
Sunderland v. Arsenal
Vhol a biro is benne van a sun bukasaban... :Sஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
bandus
veterán
jol osszefoglaltad ha jovore koltozes lesz, biztos az emirates-be veszek berletet, nem a kekekhez
a Madrid meccset meg rossz volt nezni, tenyleg otlettenul, pontatlanul jatszottak :/ ezt a csapatot meg kellett volna enni... remelem c.a-nak van valami konkretabb elkepzelese is, mert ilyen jatekkal nem igazan fognak tudni helytallni a bl-ben... a heten ha jol sejtem mar lesz meccs, megpedig torokorszagba latogatnak talan
-
L_YKing
addikt
Erre ébredni nem is rossz.
Ennyit ér Bale?
Azért ez egy 100milliós döntetlen nem?Ronaldo who?:
http://youtu.be/nwcYiZvK8Mo(Telorol vagyok)
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lvnt
őstag
Amikor először komolyabban felmerült Özil neve, mint lehetséges érkező játékosé, az volt az első gondolatom vele kapcsolatban, hogy ő és Santi még gólkirályt faragnak Giroud-ból, és ebben még így sem igazán valószínű elképzelésben egyre jobban kezdek hinni.
A sors úgy hozta, hogy a spanyol nem lehetett vele az első csatájában (ez kissé ömlengős lett ), ennek ellenére tudott kreatív lenni önmaga is Özil, hogy ő volt az egyetlen vérbeli kiszolgáló a csapatban. Mert akármennyire is nagyra értékelem Wilshere-t vagy Ramsey-t, őket nem sorolnám be ebbe a kategóriába. Se Cazorla, se Rosi, se Chamberlain, de még egy Arteta sem volt ott társaságul a pályán. De megoldotta ő magától is. Gólpassz és kulcspasszok. Ennyit lehet várni tőle.
Valahogy úgy fogalmaznám meg a világklasszis jelző jelentését, hogy olyan ember, akit akkor sem fordul meg a fejedben a padoztatása, ha éppen rossz formában van. Egyszerűen mert nem lenne értelme, előbb utóbb úgyis jön egy zseniális mozdulata, formája, amivel mindent jóvá tesz. Akármennyire is próbálok visszagondolni, de Henry és Bergkamp óta nem igazán volt.
Persze, volt nekünk Cesc-ünk vagy RvP-nk, de előbbinél a német sokkal ösztönösebb tehetség, utóbbi meg az utolsó évével sem vált igazán a szememben azzá, inkább a United-ben, ahol valahogy jobban elkerülik a formahanyatlások.
És remélem, hisztek nekem ennyire, még ha nem is lehetek ezzel a csapattal kapcsolatban teljesen objektív, hogy nem a ráköltött fontok mondatják velem.
Fabregas a vezéregyéniségével múlhatja egyedül felül őt, és akármennyire is szeretem őt mint ex-kapitányunkat, megmondom őszintén, nem biztos, hogy az ő érkezésének örültem volna jobban. Ez a srác futballistának született.És had egy hadd engedjek meg magamnak néhány szót a tékozló fiúról, Flamini-ről is. Miután futballprostinak állt Milánóban -s ez nem a Milan ellen szól-, kevesen gondolták, hogy valaha is megbocsáthatnak neki annyira a drukkerek, hogy megtűrjék a pályán. (Ne feledjük milyen körülmények között lépett le, míg Eriksen esetében például arról volt szó, hogy megújítja a szerződését az Ajax-szal, ha nem sikerül idén eligazolnia, hogy a klubjának jobb legyen.)
A tökéletes Arteta-pótlék, sőt. Igazából nem is tudom, hogy kit vennék le a pályáról, ha a két spanyolból valamelyik felépülne.
Látszik, hogy nem felejtett el focizni Itáliában, csak valamiért nem feküdt neki az olasz bajnokság. Egy gyilkos passzolónak már megadta a kellő hátteret a középpályán annak idején a francia, miért ne tehetné meg ezt egy most a kis angol mellett?Persze, amikor már kezdené jól érezni magát az egyszeri Arsenal-drukker, hogy tabellaelsőség, góllövőlista, rekordigazolás meg minőségibb pad, akkor természetesen lesérül a tavalyi idény legjobbja egy hónapra...
Na jó, elég a regényből meg az én mérhetetlenül elfogult szövegeimből. Bocs, srácok, remélem ennyit megengedtek nekem, ha már ilyen ritkán írok mostanában a topikba.
-
szab.tam
nagyúr
sp2-n női röplabda döntő ismétlés.
elképesztően izgalmas és szinvonalas.
győnyörű, magas csajok, szakértő közvetítés.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Napfénysüti #27311 üzenetére
más:
olyan jó volt nézni a vendég fradi táborban kis fiatal gyerekeket, fradi mezben. kb. 10 éves formákat. 3-4-et. kislány is volt közöttük, nagypapa féle magyarázta nekik a dolgokat. tök jó kép volt. (asszem 1x a 73. perc tájékán volt bevágva a tv-ben, de lehet, hogy tévedek.)
az ilyeneket sokkal jobb nézni, mint a csatáry molinót, meg a szétlőtt agyú kopaszt....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
"a haja berezonál a téridőkontinuummal, és ezért nem megy neki"
szóval ezért szar Benzin, áhááá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
lopez előtt le a kalappal, madrid legjobbja volt messze
-
cyberkind
félisten
Bejött a ponthátrány, de a rossz oldalra !
2-2, hogy lehet akkorát cummantani ! -
pohár
félisten
Isco is mi a faszt csinál... a térfél közepén ad egy passzt, aztán sétálgat tovább a pályán, nemhogy futna fel, vagy akármi... össze-vissza passzolgatnak, elpattan, felpattan a labda, ááááááááááá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
annyira, de annyira tudom, hogy lesz egy gól a 93-94. percben...
és nem lett.
nagyon jó meccs volt.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #27302 üzenetére
reméljük, ebben a magas röptű gondolatban nem volt sok melód...
vagy igen?***
más:
nézem a mozgásokat. az itteni fiúk szétszóródnak a pályán, nagy mozgással, komoly területeket mozognak be.
a hazai meccseken pedig valahogy mindenki a labda felé mozog. mint a rögbiben tolongáskor.
a kifejezés a "tolódás".
én értem, hogy a magyar, őskövület edzők ezt nem értik, de akkor miért nem mennnek nyugdíjba?
legalább pl. akkor, ha már megkapták az életműért járó kitüntetést.
miért kell megvárni azt, amikor majd a pálya szélén próbálják rajta a defribbillátort.
(gyk: konkrétan garami józsibá'-ra gondolok. aranyosak, kedvesek, szeretjük őket. de mé' nem mennek el inkább unokázni, dédunokázni...)[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
máriát elfújta a szél
másik oldalt meg lopez menti a real becsületét[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
szeretem a magyar focit. nagyon. itt nagyjából tudjátok.
de mikor fogunk ilyen meccseket látni?
(nem hangulatban, küzdelemben, hanem minőségben...)***
idei, idáigi mb1 össz. nézőátlag: 3k...
-> kb. max. 8 csapatos bajnokság kéne, tényleg.
dupla körökkel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- GTA VI
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest