Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
szegény leverkusen, itt is köhög erősen a védelem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
salival
aktív tag
Jesszus mi van itt. Nem szeretem Pepét, de nonszensz, hogy örökre eltiltsák. Komolyan steril jókisfiúk focizását akarjátok nézni indulatok, érzelmek nélkül? Gondoljatok bele hány "vadállat" futballistát tisztelünk manapság legendaként.
Komolyan én nem pártolom a durvaságot, alattomosságot, de amilyen diszkurzus folyik itt a topikban az szörnyű.
YNWA
-
Sdi
addikt
CR x2
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Dinter
addikt
Négy
-
Integra
titán
válasz bandus #27587 üzenetére
attól, hogy nem nézel barcelona meccset, még nem leszel igazi fasza real szurkoló, te ugyanúgy lehetsz divat real drukker, mi köze van ennek ahhoz, hogy ki milyen durkker? semmi.
az meg a te csacsi hozzáállásod, hogy nem nézel barcelona meccset, ők is tudnak nagyon jókat játszani. de ha így érzed magad igazi drukkernek, ámen
nyílván ha a real kiesik és a barcelona van a döntőben, akkor te már elvből be sem kapcsolod a tévét. hát persze...[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Mit művel már a Juve... De legalább a Sahtar vezet
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Tibiajax
nagyúr
'zmeg, holnap Barca-Ajax...
miért......
-
Dinter
addikt
Szép
-
bandus
veterán
-
pohár
félisten
válasz venember83 #27582 üzenetére
no akkor szurkold ki magadnak a Juve győzelmét, hozzon már egy kis pénzt
deszépdeszépdeszépdeszép
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
Alabaez a passz....
És Robben -
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #27578 üzenetére
Rosszkor hoztad fel a példát. Ezen a meccsen kifejezetten jól és szabályosan játszik. Az az ugrás max szabadrúgást ért.
Modric amúgy elég szar ma.
venember83: Azt mondod megnyerik? Kéne mixre nagyon. 8k múlik rajta
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #27566 üzenetére
Érveljek jútúb videókkal? Bár szerintem láttad az adott meccseket. Nincs agya szegénynek, nem gondolkodik, ennyi. Ehhh, egy Reálost próbálok meggyőzni, hogy Pepe nem pályára való. Persze...
Amúgy én Suarezt is, Bartont is eltiltanám. Most hirtelen még ők jutottak eszembe.
Mondjuk én vagyok a hülye, hogy manapság már azt merem feltételezni, hogy a sportban a kölcsönös tisztelet az elsődleges. Legalább a pályán, ha már a szurkolók között nem.
-
pohár
félisten
Benziiiiiin, jeeee
áhá! már nincs meg a haja, egyből jobban megy neki így
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dinter
addikt
Benzii
-
bandus
veterán
azlért az már tényleg idegesítő, hogy minden szirszart befújnak ezeknek a rohadt janicsároknak... de tényleg mindent.
meg az sem tesz jót a topik hangulatának, hogy a sok szánalombarcás megmondja az okosságot. nem szeretem a barcelonát, de nem is nézem a meccseiket, csak hogy benyöghessem, hogy épp melyik huszáruk mennyit színészkedik, vagy bármi egyéb negatívumot.
reméltem, hogy benzema nem lövi el, mert amilyen formában van... de ez talán jóttesz az önbizalmának.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz Dinter #27570 üzenetére
arra értettem, hogy mit fogott a török kapus
kis tekeréssel még talán befért volna a ficakba
City fakkje
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
a törököknek mekkora helyezet kell, hogy berúgják?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
ááááá, majdnem
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #27563 üzenetére
Engem igazából pont hidegen hagy, hogy hányan értenek jelen esetben veled egyet. Eléggé gyenge érv az, hogy úgysem vagyok egyedül a véleményemmel.
Nna, Junventus mi a frászt csinál?
hunfatal: Casquero neve mond valamit? Emiatt az eset miatt bélyegezték meg őt, máskor ilyet nem csinált. Ha még nagyon szigorú vagyok, akkor idesorolhatom még a Lyon elleni magaslábat is.
De amúgy kár ilyen felesleges vitákon koptatni a billentyűzetemet, tényleg nem éri meg ilyeneken veszekednem.
mod:
Te is megmondóember vagy egyébként? Vagy jós? Esetleg mindkettő?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz NyxNyxNyx #27561 üzenetére
Ez egy ilyen dolog, változtatni rajta nem tud senki.
De azért eléggé szégyen, hogy efelé tendálunk, hogyha valakinek nem szimpi a feje, akkor azt hátrányban kell részesíteni. Még egyszer csak azt tudom mondani, hogy az utolsó 2-2,5 szezonban Pepe eléggé jól viselkedett, sokkal jobban mint pl. Ramos. Ha jól emlékszem, a tavalyi szezont piros lap nélkül hozta le.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #27558 üzenetére
Úgy látszik, mégsem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. (már megint...)
És igen, Pepet nem szabadna focipálya közelébe engedni.
barca0519951: Csak, hogy nehogy az érzékenyebb lelkűek megsértődjenek.
Amúgy - bár nem tartozik most ide - Pepe mellett még egy-két játékost is simán eltiltanék örökre.
[ Szerkesztve ]
-
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #27553 üzenetére
Az ilyen kommentek tényleg lol kategória, már ne is haragudjon meg senki.
Ha ezt bármely más védő csinálja, nem vetted volna a fáradtságot hogy leírd ezt a véleményt. Az a gond, hogy (nem csak) itt mindenki háromszorosan durvának nézi Pepe szabálytalanságait, holott az utóbbi 2 évben talán az egyik legnyugodtabb játékos a védelemből. Ramos sokkal többször vannak durva, felesleges belépői, csak hát ő már olyan respektet alakított ki magának hogy a bírok sokszor nem adnak neki sárgát.
Benzema frankón játszik, nagyon tetszik ahogy szépen visszalép a lasztiért és kéri folyamatosan.
Hunfatal: Milyen érdekes, hogy ezt pont egy gránátvöröskék érzelműnek sikerült leírni, de tényleg.
Ezek alapján már jó pár játékost el kellett volna tiltani örökre a focipályáról. Pepének 1 nagyon ostoba tette volt az eddigi pályafutása alatt, és ezért bélyegzi meg őt egy életre a többség.
Példának okáért, Stoichkov egy hatalmas paraszt volt anno a pályán, voltak undorító dolgai, még sem volt egy rossz játékos, és szerintem nem is protestáltak azért, hogy tiltsák el örökre mert!!!!4444!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nah a végére felélénkültek, de azért nem kéne így eltolni a helyzeteket... benzema meg katasztrófa, konkrétan arbeloanak több jó megmozdulása volt a meccsen, mint neki. botrányos.
casillast rettenetesen sajnálom, drogbát is, remélem a szünetben rendbe tudják rakni, elég csúnya volt az az ütközés. illetve mindkettő. de casillassal nem tudom mi történhetett, az ismétléseken úgy tűnt, mintha ramos csak súrolná...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #27553 üzenetére
Most ez konkrétan egy erős ütközés volt... Ilyenből van minden meccsen. Az hogy általában eltiltani való-e, nem tudom. De vicc, hogy igazából nem is kell szabálytalannak lennie már kapja a sárgát ( nem erről az esetről írom, hanem általában )
Juve meg összekaphatná magát
bandus Benzema kifejezetten jól tartotta meg sokszor a labdát és szépen is passzol. Most nem vele van a baj, hanem Di Maria egy szerencsétlen balfasz. Ronaldo esete meg nem tizi.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ps Vita
őstag
Most nézem Alaba szabiját
Dá'szépen csapódott -
DopeBob
addikt
Ronaldo lassan olyan lesz mint Robben "fenykoraban"
A passz vajon mi? :-$
MZ/X
-
KisTücsök
addikt
Miért nem tiltják már el örökre... Nem pályára való ez az ember.
-
Dinter
addikt
Pepeeee
-
Integra
titán
na, drogba szétesett
-
L_YKing
addikt
Kit érdekel?: pepe hajhagymája? Meg hogy milyen jól nő?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Dinter
addikt
Szeretnetek tudni a meccs végeredményét?
-
cyberkind
félisten
Az aranyifjú Isco 0-1 !
No Isco, No DIsco ! -
bandus
veterán
az a kisebb baj, hogy a galata ezzel az agresszív letámadással nem hagyja a realt, hogy a saját fociját játssza. a nagyobb baj az, hogy valamiért nincs focija a realnak. nem látok semmi elképzelést, sokkal signifikánsabb javulást vártam ancelottitól.
gyönyörűűű de nem nézem a topikot inkább, mert vagy két percet késik a stream..
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Jájjj!
Jílmáz ideges!Lopez
Akkor is jobb Casillas.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
fatal`
titán
A többi meccs is ilyen szar?
Mi maradt ki közben... És megint... Érik a török gól.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Tizi volt??
Szerintem nem nagyon. De majd a szünetbe!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
bandus
veterán
én befújtam volna a tizit.
-
Dinter
addikt
Mi volt ez az osztott képernyő? Jaaa, azok kötelek
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
Ott az 1-0, Rooney!!!
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
cyberkind
félisten
Na frankó ez is !
-
L_YKing
addikt
Ennek annyi...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Ramos....
Cassilas karrierjének annyi ha most megint kidől sok időre...Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Dinter
addikt
Jön lopez?
-
fatal`
titán
Csóri Iker
-
fatal`
titán
Hajrá Galata, CSZKA
-
Ps Vita
őstag
Hajrá Sneijder,Drogba,Yilmaz
Fingasátok meg őket -
bandus
veterán
válasz 7600 GS #27510 üzenetére
vajon a teljesítmények miatt, a sérülésből való felépülés miatt, vagy a rotálás érdekében változott most a kezdő? reméljük ez utóbbi én azért a pályára várom bale-t valamikor. hajrá hajrá
és benzema is végre rájött, hogy hülye a frizurája
nah, jó szurkolást, nyerjen mindenkinek a kedvenc csapata, kivéve ha a galatasaraynak az
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #27520 üzenetére
szóval akkor ma szurkolunk a
- passz
- sociedad (mondjuk..)
- csak a törökök
- csak a dánok
- portugálok pusztuljanak, ma is
- péesgé
- 'egyet jegyezz meg fiam, bayernnek soha..
- hm hmm, passz. ez jó kis meccs lesz(forrás #27471 hsz)
Nna jó szurkolás, meccsnézést mindenkinek.
-
7600 GS
addikt
Ja és persze szurkolunk a Sociedadnak is a Shaktar ellen!
Real Sociedad: Bravo; Estrada, Mikel, I.Martínez, De La Bella; Markel, R.Pardo; X.Prieto, Griezmann, Vela; Seferović
-
Dinter
addikt
Miert? Miert arbeola??
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #27513 üzenetére
Majd attól függően, hogy éppen mi a helyzet a pályán, kétlem, hogy beküldi Bale-t Ancelotti döntetlennél pl.
Juve kezdőcsapat: Buffon, Bonucci, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Peluso, Tévez, Quagliarella. Vicc, hogy a bal oldali középpályás/szélső posztján egy Peluso van a Juventusban...
-
7600 GS
addikt
A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe, Arbeloa, Khedira, Modric, Isco, Di María, C. Ronaldo, Benzema.
A Real Madrid cserejátékosai: Diego López, Nacho, Bale, Illarramendi, Casemiro, Jesé, Morata.
A Galatasaray hivatalos kezdőcsapata: Muslera, Nounkeu, Eboue, Chedjou, Felipe Melo, Inan, Sneijder, Engin Bayter, Riera, Drogba, Burak Yilmaz.
A Galatasaray cserejátékosai: Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Semih Kaya, Bruma, Nordin Amrabat, Umut Bulut.
-
homeless09
őstag
MU kezdő: De Gea, Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Fellaini, Kagawa, Rooney, RvP
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
Akinek kell az esti meccsre link, meg egy csomó más sport eseményre, annak itt egy honlap...
Cimborámmal itt nézzük a meccseket, ha nem adják tvben..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz cyberkind #27500 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak színleksziás vagy...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.