Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Napi LOL,
Bale a Realba cirka 100 millióért
Kaká a Millánba(még nem hivatalos) ingyen(anno 'asszem 65-ért jött)Komoly játékospolitika
Azért itt mindenki nagyot nézne,ha Wenger gyorsan leigazolná a két kegyvesztettet,Özilt és Matát
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz homeless09 #25983 üzenetére
előbb-utóbb úgyis mindenki a pálinkánál köt ki, mindegy, hogy mellette még mást is szeret...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
Bár Özil kijelentette, hogy maradni akar a Real Madridban, az Al Jazeera szerint az Arsenal 47 millió eurót ajánlott érte, sőt a két klub állítólag meg is állapodott egymással.
+ az Facbook-on is egyre több ilyen buz**** van már !
Imádom Özilt de ha egy "senki" spanyol játékos Isco (aki hihetetlenül mutatkozott be és hihetetlenül termeli a gólokat) kiszorította akkor mi lenne hogy itt van Bale, ha játszani akar és nem Mata sorsára jutni, sajnos lépnie kell !(#25992) salival
Még nyáron a Lyon ellen lesérült, azóta nemrég meggyógyult, de vissza is kell szoktatni !(#25995) Ps Vita
10 milla se lesz, de nembaj megteheti a Madrid, de jó nagy gyökérség !
Mi, ingyen ?
Nem is erről volt szó, még 8 milla se lesz, faxa ![ Szerkesztve ]
-
salival
aktív tag
Amúgy reálba a 40 millás Illarramendi csodagyerek miért nem játszik, miért nem fér a padra? Sérült?
YNWA
-
szab.tam
nagyúr
david mateos vételárát lehet már tudni?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
jujj.
az ilyen rátaposásost rögtön pirossal díjaznám.annyira, de annyira gusztustalan és alattomos.
pont, mint az achillesre és szérkapocsra utazó. (pl strestik félék.)***
3. félidőben lesz a kis radó.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bandus
veterán
transfermarkton azt írják, hogy özil az arsenallal egyezhet meg. az szerintem jó erősítés lenne az ágyúsoknak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
L_YKing
addikt
Megtapsolják Muntari altestét.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
homeless09
őstag
válasz Integra #25981 üzenetére
Múlt hétvégén barátnőm nevelőapjával ittam valami istentelen finom whiskey-t, meg nem mondom most, hogy mi volt a márkája, majd megkérdem tőle. Ja meg erdélyi pálinkát, csak a gyümölcsöt éreztem rajta....pedig sose voltam nagy pálinka fan.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
IreN!CuS
őstag
válasz fatal` #25976 üzenetére
Hát az első Valencia-i gól gyönyörű volt , de eddig az egész meccs rendben van. Legalább nem lesz unalmas a 2. félidő ,mint lett volna 0:3-nál.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
fatal`
titán
Zseniális első félidőt nyomtunk 42 percig, aztán 5 perc alatt elszartuk az egészet, ügyes.
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #25967 üzenetére
dupla postigára mit szusszanjak?!
erre csak inni lehet nyugtatónak, végülis alig ittam péntek óta.. csak fél badacsonyt kiittuk a készletből, ma este már nem oszt nem szoroz, ma már nem vezetek többet, szabad a pálya...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ijk
nagyúr
Mi a fene van itt? Jó lesz ez a meccs.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
SpaceKombajn
aktív tag
9 perc alatt 4 gól, nem semmi, remélem nem hagyják abba.
spacetime
-
Dinter
addikt
Gyerünk Valencia!
-
fatal`
titán
És ez mi az isten...
-
Tibiajax
nagyúr
ujjj postiga, mit lőttél
-
L_YKing
addikt
-
Integra
titán
re,
sikerült hazaértem a messi hármasra brutál hétvége után......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
L_YKing
addikt
3!!!
Neymar se semmi!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
fatal`
titán
Mieeeez
-
Tibiajax
nagyúr
félelmetes ez a srác... kapus meg se tudott mozdulni
mod. 3.
és egyre jobban érzik egymást a brazillal is, ez a lényeg[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Mössiiiiii!!!
-
cyberkind
félisten
Érdekes hogy Bale bejelentése után jött egy Fifa14 új videó !
-
Tibiajax
nagyúr
Genoa lelátóján feszít a never walk alone felirat..
milyen eredetiek ezek a genovai szurkolókAmbrosini meg a lilákhoz igazolt? ezt se tudtam.. milyen mozgások voltak itt, keresek mostmár egy hülye táblázatot, lássunk már átfogóan, ki hová merre költözött
mod. lol Gomez.. és tényleg tisztára olyan golt lőtt ö is most, mint a zsiru-csávó[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz homeless09 #25955 üzenetére
Európa Liga !
-
homeless09
őstag
2 rangadó, 0 rúgótt gól. 2 hét múlva Man. City....háááát...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
pohár
félisten
Mexes fakkyeah
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fatal`
titán
Messiiiiiii
-
Tibiajax
nagyúr
ez az, kicsi Messi.
-
L_YKing
addikt
Neymar
Nem les!!!Messiiiiiii!
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Messi és Neymar együtt kezd.
-
Ps Vita
őstag
válasz baluka26 #25922 üzenetére
Ettől független sima sárga,de ha nem lett volna már egy sárgája,akkor is kaphatott volna akár érte pirosat szvsz
Igazi narancssárga belépő
Ez a Bale ügy meg.....picit sajnálom,neki is sokkal jobb lett volna,ha a reális(nem reálos...érted?én se ) áráért igazolják,mondjuk 40-50 millió
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Na a nedvesedésnek vége, Bale a miénk, remélem nem Owen szintű cumi lesz a vége !
-
Tibiajax
nagyúr
ejj de olyan semmilyen nem lett az új Inter idegenbeli mez..
pont amilyen a játékuk ismindegy, ma este mindenki szurkol az Internek, Barcának, Marseilles-nek. Akik nem, azokat holnap felkeresik ők
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Walk on walk on with a hope in your heart
And youll never, ever walk alone!Nem érdekel milyen módon, de legyőztük az ősi riválist! Az elmúlt években lefociztuk őket, mégis volt ott kamu tizi, kamu piros és vereség, most nem fociztuk le, de annál fontosabb, hogy nyertünk.
Köszönöm Liverpool[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #25818 üzenetére
Akkor se reagál semmit.
-
7600 GS
addikt
válasz bandus #25930 üzenetére
Értsd amit írok.
Én is jó teljesítményt várok el tőle, de azt nem tudom hogyan gondoljátok, hogy mindenféle alapozás nélkül hogyan találja meg már az első meccsein az összhangot a társakkal, még ha nem is 20 millió volt. A kondijáról nem is beszélve, az sem lehet valami hűde fényes.
Lőjjön 15-20 gól körül ebben az idényben, meg találja meg az összhangot a többiekkel minél hamarabb, aztán majd belerázódik, reméljük előbb mint utóbb. De ha a BL egyenes kieséses szakaszára megtalálja a közös hullamhosszt az pont jó, hiszen minden futball értő tudja, hogy az igazi bugi tavasz elején kezdődik. Ja meg persze adjanak el sok Bale feliratú mezt, térüljön csak meg minél hamarabb az ára.
-
bandus
veterán
-
KisTücsök
addikt
válasz kacsaesokos #25920 üzenetére
lol. Jól elfajultak ott a dolgok. Felét, se...
Amúgy valaki linkeljen már Bale-ről egy normális képet, már ha tud.
-
L_YKing
addikt
https://www.facebook.com/FCBHUN/posts/622444921109323
Telorol vagyok
-
lvnt
őstag
válasz bandus #25917 üzenetére
De. Egyre több Arsenal-közeli forrás szerint egy német válogatott klasszis leigazolása már majdnem végbement. Közben Wenger azt nyilatkozta nyíltan ma, hogy lehet, hogy meg fognak lepődni a drukkerek. Ja, és közben arról is beszélnek, hogy Özil Londonban tartózkodik.
De persze holnap éjfélig minden kiderül. -
Enzolord
addikt
válasz baluka26 #25922 üzenetére
Azt azért nézd már meg szemből, hogy hogy megy....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
baluka26
nagyúr
-
7600 GS
addikt
A nyakamat tettem volna rá, hogy a Londoni Derbi után jelentik be.
Sok mindent nem kell tőle várni ebben az évben szerintem, elvégre a teljes felkészülési idényt kihagyta. Ezt csak azért írom, hogy a sok jövőbeni fikázót kicsit helyretegyem.
Isten hozott Gareth, sok sikert és sok gólt Madridban!
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz viharhozo #25921 üzenetére
Te még mindig olyan agyhalott vagy, mint régen. Egy képből megítélni egy szituációt. Ráadásul a szokásos-szemellenzős módon...
Labdát ér először, mert Götze hosszen szökteti magát...They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
viharhozo
addikt
válasz L_YKing #25806 üzenetére
A kepbol egyertelmu, h a labdahoz koze nem volt.
Egyebkent meg: Götze folytatta a játékot, de a csapatorvosok mai diagnózisa szerint a jobb bokájában az ízületi tok szakadt el. Götze egy hétig lesz gipszben, utána minimum 10-14 nap rehabilitációra lesz szüksége.
Regebben szo volt itt jegyekrol a Bayern-meccsre. A szep. 25-i Hannover elleni kupameccsre most siman lehet a neten jegyet venni.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Ps Vita
őstag
Na kiváncsi leszek mit mutat majd Bale egy ilyen felkészülés után Madrdiban...
-
-
salival
aktív tag
-
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #25900 üzenetére
Ljajic úgy néz ki mint Clark Kent a Smallvilleből..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
fatal`
titán
A Sport1 analógról veszi át a spanyol bajnokság meccseit?
Digiális, SD-t nézek, de ez a minőség valami kritikán aluli.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #25882 üzenetére
Új igazolások akik játszottak: Capoué = VKP, Paulinho = ~VKP, Chadli balszélső. Tőlük mit vársz? Szép játékot nem lehet csak stabilitást, na ebben buktak meg. Chadli-nak néha vannak jó megmozdulásai, de nem ez a szint. Paulinho a szerepét ellátja, Capoué meg egy tank, ha ez most nem is jött át. +Nem volt kreatív ember a pályán.
A Tottenham szar volt. Mintha most játszottak volna együtt először, semmi rendszer. Jövőre lehet ebből valami, addigra talán összeszoknak az újak akik még nem is játszottak. Dawson nem PL szint. Mintha a játékosok nem fogták volna fel, hogy mekkora a súlya a NLD-nek.
Grat az Arsenal-nak, megtették amit kellett, Giroud megmozdulása klasszis volt.
Más: szakértő: "3 éve Bale csak egyszerű balhátvéd volt".
Vaaagy esetleg mesterhármast lőtt a címvédő Internek?[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest