- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
venember83 #183662 üzenetére
Igen, ez vérciki.
Nyilván felültervezték magukat, azt hitték alhangon egy BL kieséses szakasz meglesz, elég nagyot bukott a Barca a nemzetközi (le)szerepléssel. De ez az "optimistán bele a reménytelenségbe" attitűd nagyon hibás gondolkodás. A stadiont még megértem, az idővel pénzt fog termelni, visszahozza az árát a huszoniksz év alatt - de sorban eladogatni a bevételt érő jogokat, elkótyavetyélni fillérekért játékosokat, és méregdrágán sztárokat igazolni, vagy közepesen drágán tucatjátékost hozni - nem is tudom, melyik a nagyobb luxus.
Szerintem még a sociok is aláírnák, hogy legyen pár, kevésbé kiemelkedő, kevésbé sikeres szezon, de anyagilag jöjjön egyenesbe a klub. Mert a Barca neve még így is jól cseng, minden nyáron jön 2-3 név, akik kevesebb pénzért is hajlandóak itt focizni - hogy aztán legalja módon elbánjon velük a vezetőség (lásd Depay, Kessie, Auba, de a Braithwaite sztori sem volt túl szimpatikus na...) . És hoznák Messit (mert szponzormágnes, de amúgy meg úgy is anyagi bukta), miközben pl. egy Gavit meg nem lehet regisztrálni? Van baj.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Dehogy férne bele, szerintem ígyis tovább nyújtózkodnak, mint ameddig az a bizonyos takaró ér.
-
válasz
BL esélyes csapatba akart menni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest