Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#249000) ZavaBalazs válasza Hasaggymeg (#248996) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

egyébként most valami ilyen bajom nekem is van, és ezzel kapcsolatban tanácsot szeretnék kérni:
hátsó kerék felől elszórtan hallok valami surrogó hangot, kb mintha a kerék pörögne ki (nyilván hülyeség, nem ez történt, csak így tudom jellemezni) , múltkor egy ismerős biciklijén nem rendesen meghúzott hátsó gyorszárral, elmozgó hátsó kerékkel tapasztaltam hasonlót, csak ott - monti lévén - sokkal hangosabb és vázrezegtetőbb érzés volt, ahogy beleért a gumi a láncvillába. de itt figyelem menet közben, oldalirányú terhelésnél sem ér a villához, de általában ekkor jön elő, nem amikor szögegyenesen áll a bicikli.
bubázás közben vettük észre, hogy feszes gyorszárral is kicsit kotyog a hátsó kerék, velencén meg pont egy bicikliszerviz előtt vitt el az út, ide betértünk. szaki rögtön kezelésbe vette, a hajtásoldali kontraanya volt lelazulva (állítólag, én nem értek hozzá :DDD ), mondta, hogy ez megesik, ha az ember magának (esetemben a cimborám nekem) szereli otthon a biciklijét, mert nem húzod úgy vissza, mint a gyári / mint egy szaki, aki már ezerszer csinált ilyet.
na most ehhez képest az út végére már megint kotyogott és surrogott, szóval a kérdésem, hogyan tovább? kónuszcsere házilag, vagy vigyem szervizbe, ahol ezt rendberakják? ha utóbbi, akkor tudtok tippet adni, lehetőleg IV. kerület - nyugati pályaudvar vonzáskörzetben? vagy mivel csepel bicikliről van szó, hagyjam a faszba és vegyek egy használt karbont ;]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.