Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119100) trialboj válasza 6030D (#119058) üzenetére


trialboj
őstag

"M400 lett és bevált arra, amire kell."

Neked mire kell? Pulzusmérésre? Arra nem elég egy akármilyen mellkaspánt, stravaval párosítva? Engem is érdekelne, hogy most szezon végére mennyire sikerült összekapjam magam, de ezért nem vennék egy okos órát is, amin az egyetlen fontos adat a pulzusszám jelzés.
Neked azért kellett az órás megoldás, hogy valós időben is lásd mennyire pörög a ketyegőd, vagy van bármi egyéb értelmes funkciója?

Idén, én még nekifutnék egyszer ennek a görgőzésnek, de magában egy rettenet unalmas marhaság, van hozzá valami megoldás, hogy legalább stravara mérje mennyit tekertem?

(#119098) jjeahh
Hirtelen felindulásból írtam, akkor még nem jutottam el oda hogy már megvan a nyertes(amire amúgy kíváncsi vagyok, BFig tolj valami review-t, jövőre nekem is kellene // kétoldadlú szivacsos ragasztó + gyorskötegelő, és fent is van a bringán, neh 1 hónapig várj 1 műanyag tartóra). Nem vitázom veled, de én csak a jó részét látom, és használom az okos telónak. Azt nem monda senki hogy jobb mint egy garmin cuccos, de ha nincs célszerszám, csodálatosan el lehet tengődni egy alap modellel is.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.