Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
A hűtés kapcsán ne legyenek illúzióid! A pasztázás gyárilag olyan, mintha ráhánytak volna a procira. Ha rá és nem mellé, akkor még szerencsés is a dolog. És a legolcsóbb cuccal, hogy minél gazdaságosabb legyen. A One X nálam is némán kezdett, majd most 3 éves korában már hajszárító, meg néha le is állt, hogy ne süsse meg a procit. Elvittem tisztíttatni és újra pasztáztatni, megint néma lett Gears 5 alatt is. Az új tulaja már így élvezheti. De biztos vagyok benne, hogy egy-két év múlva az XSX-emmel is ugyanez lesz. Mondjuk egy pasztázás nem a világ vége, pár ezer forint. És hát ha kell neki, akkor muszáj.
Anno pár éves PS3-amat már nem lehetett elviselni a helikopter zaj miatt, így nézett ki a pasztázása:
Gondolhatod, mennyire sikerült elvezetnie a hőt, ennek a rászáradt szmötyinek. És ilyen filléres szaron mennek el a konzolok...
Bár, ha azt nézzük, hogy az első gaming pc-m Nívea krémmel is évekig húzta... Bár az szerintem drágább cucc volt, mint amit a ps-be tettek.[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
toompa
őstag
Lehet hogy nincs köze hozzá, de azt vettem észre hogy a beállítások érvényesítéséhez kell egy teljes ki-bekapcs.
Így lehet hogy instant on-ban maradsz, hiába állítottad át. Próbáld ki. Én nem szoktam variálni.
De jártam már így hogy egy beállítást csak egy teljes kikapcsolás után jegyzett meg. -
MrPeekaboo
senior tag
Ez talán nem hiba, hanem egy jó tulajdonság. Nem tudom, hogy mióta működik így, de ha a konzol frissítése és a játékok és app-oké is be van kapcsolva, akkor energiatakarékos módban is pár óránként bekapcsol a konzol és frissítéseket keres, ha talál, akkor telepíti őket.
-
MrPeekaboo
senior tag
Én is mindig energia takarékosan használom a konzolt és korábban, amíg nem volt ilyen módban is rendszer frissítés, addig sokszor belefutottam abba, hogy a konzol bekapcsolása után rendszer frissítést talált és azt muszáj volt felrakni. Főleg úgy, hogy insider vagyok és sűrűn jönnek ezek. Azóta ilyenbe nem szaladtam bele. Egyébként a GP app-ból a letöltésisorba állított játékokat már nem húzza le teljesen egyhuzamban ebben a módban, csak részlegesen akkor tölti őket, amíg frissítéseket keres.
-
MarioAna
senior tag
A simához képest nem tudom mennyi pluszt ad ez a remastered verzió. Nem mintha az original Crysis 1 bármilyen formában is "csúnya" lenne mai szemmel nézve. Kicsit ezekkel a remasteredekkel az a feelingem, hogy egy sima játékba beraknak 4k textúrákat (amiket egy mezei modder megcsinál amúgy) és eladják újként.
Ha csak a játékmenet érdekel akkor EA Playben benne van mind a 3 rész (a 2. rész zenéje az fixen a best ever valaha is - Hans Zimmer miatt ) . -
Peat76
őstag
-
parandroid
félisten
"A garancia ugrik, ha szétszedem?"
Természetesen. Ha nagyon poros, vidd ki az udvarra, erkélyre, biciklipumpával fújd át. Nem kell ezt túlvariálni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ProEvoFan
nagyúr
Honnan készítetted a fotókat?Bárhol benézek a gépbe, mindig eltakarja valami. A tetején a ventilátor lapátok miatt nem látok semmit. Az alját is eltakarják az alkatrészek.
Lehet elviszem benzinkútra, ahol amivel az autó gumikat szoktam felfújni és óvatosan, gyenge levegővel adok a pofájának. -
Busaboy
aktív tag
Én porszívóval csináltam a One X-nél, hetente kiszívattam belőle a port a szellőzőkön keresztül. Annak akkora ereje nincs, hogy esetleg elmozdítson valamit, de a port, szöszt, (macsek szőrt) kihozza tökéletesen. SX-nél is alkalmaztam már, bár még két hetes sincs, de a tisztaság még sose ártott.
Keke
-
addikt
Lehet egy normális légtisztító és egy jobb porszívó hasznosabb lenne a lakásban/házban. Nem bántásból írom, de nekem egyik konzolom sem néz ki így.
Amúgy nálunk is porosabb lenne minden, környéken meg mellettünk is sok a park. 2 naponta lehetne port törölni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zoltn
senior tag
Sokaktol olvasom ugyanezt akritikat, h gyenge a graf. Konzolon meg nem lattam sajat szememmel, de megjeleneskor PCn vegigvittem es amultam a grafikatol. Valaha megjelent legszebb jatek. Szerintem. Tervezek egy masodik vegigjatszast sx en, es hat ezek kicsit elriasztanak. Na fel is rakom az 5oras demot.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Busaboy
aktív tag
Elfelejted, hogy egy 200 ropis konzoltól vàrod el, hogy hozza azt a grafikai teljesítményt amit elvàrnàl. A konzol gaming mindig is kompromisszumos volt, főleg grafikai fronton. Lehet az SX akàrmennyire is erős. A jővőben biztosan lesznek gyönyörű next gen gamek. (Bízom benne)
De a CP egy prev genre fejlesztett game.
Panaszra szerintem így se lehet okunk, pc-n reprodukálni, hogy így nézzen ki nem 200ropi lenne. Max a videókartya, önmagában.A jàték tovàbbra sem nex gen, frissítést kapott, hogy ne úgy nézzen ki mint egy krumpli és ne 20fpsel kelljen végig szaggatnom a pàlyàn a homályos/hiànyos texturàk között.
Next gen game/next gen frissítés nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Keke
-
Bazsi1987
őstag
Én csak series s nyomom van benne 10 órám már, oké nem a legszebb, de összhatásba mégis azt mondom legszebb játék legkidolgozattabb ami xboxra kijött, minden sikátorba utcán boltba azt érzem hogy tényleg ott lennék ilyent tán a last of us2-be éreztem hogy ennyire jól ki van dolgozva a körültem való világ, story tetszik játékmenet is bejön, én nem értem a sok fanyalgot tán ez azt egy story játékot tudom kiemelni boxon ami felveszi a versenyt a sony ip-kel (tudom nem csak boxra van ez a Microsoftra nézve szégyen) Nálam simán 9 pontos már most
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Még annyi, hogy porálarcot érdemes felvenni, mert tényleg rengeteg por jött ki.
Gondolkodok PC ventilátorhoz való porvédö vételén. eBayen lehet rendelni méter x méterben. Méretre vágom, és fekete ragasztószalaggal vagy gyorskötözővel rögzítem. Nem lesz a legszebb, de hatékony.[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
Szúnyoghálóval nem sokra mész, azon legfeljebb a nyárfaszösz akad fenn, konyhai szagelszívókba való szűró jobb, csak abból gyanítom nincs fekete csak fehér. Azok átengedik a levegőt de a port elég jól megfogják.
Vagy szerzel fekete arcmaszkot és szétszeded. A három rétegből elég egy, a külső, már az is sokat megfog és talán még nem zárja el túlzottan a légáramlatot. Nekem vékony (kb három-négy mm vastag, át lehet látni rajtuk) fekete szivacs van a korábbi gépem toronyházának (cooler master centurion 590-es) elején, azt kellett néha kimosni egy zuhannyal, belül szinte semmi por nem volt a gépben sosem. A nagy ventilátor nyílások elé meg az alaplapok csomagolásához használt fekete szivacsokat (ezek kb egy centi vastagok általában) tettem, azokat is ki kellett mosni úgy két évente, mert látszott rajtuk a por.
Jó lehet még egy darab fekete geotextil is, az is légáteresztő.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
-
negyven2
veterán
Amúgy GTA Forumos-os nemrég futottam bele egy érdekes spekulációba ami egyrészt egy régebbi spekulációra is hivatkozik, másrészt meg a kiszivárogott dolgok alapján gondolják talán túl. Ezek szerint a következő GTA az PS5 konzol exlusive lesz, és majd egy-két év után jöhet majd PC-re, de Xbox-ra nem, és ezért a Sony elvileg vagy 1-1,5 milliárdot fizetett a Rockstar-nak.
Ugye a korábbi pletyka úgy amire részben hivatkoznak az úgy szólt, hogy a 1 milliárd és 30 nappal hamarabb jön ki, de most azért dobták mert a kilopott videók alapján konzolból csak egy csak PS4 devkit-en futó videó volt a PC mellett. Nos bár szerintem baromság az egész (a 30 napos meg szimplán pénzkidobás), de ha mégis így lenne, akkor az a Sony-ra nézve a legnagyobb hipokrata megnyilvánulás lenne, hiszen most azért veri az asztalt, mert a CoD túl nagy cím ahhoz, hogy exlusive legyen cí legyen (valójában a 2025- utáni PS-es exclusive bónuszok elvesztése fáj nekik), de akkor az nem hatna negatívan a játékiparra, hogy minden idők egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb címe csak PS-en lenne elérhető.
És a csak a tisztázás kedvéért ismét leírom, hogy a fenti GTA VI dolog csak egy fórumos eszmefuttatásból jött ki, és abból, hogy a Sony (is) szeret timed exclusive deal-t kötni a kiadókkal (és ezt nyilatkozták is). Amikből aztán lehet több év, vagy a soha más konzolon elv is)...
btw. azt nem értem, hogy a Google miért fejezete ki aggodalmat a felvásárlás miatt, mikor most lőtte le a Stadia-t? Vagy egy hónapja még nem volt tervben a Stadia bezárása? Bár elnézve ez a lépés még a partereinek is új hír volt...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
IntelKiller7
Topikgazda
En nem ajanlom. Evekig hasznaltam Cloud II-t, majd rendeltem egy ilyet mert 10k volt alzan. Nagy csalodas volt. Tiszta doboz hangja volt. EQ-t nem lehet allitani.
Jo szarul is szolt.
Probaltam PC-n is Cloud II es Razer Blackshark V2-vel osszehasonlitani, de csunyan leszerepelt.
Inkabb vedd a wirelesst, azt tudod allitgatni.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest