Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz XFishboneHUN #69254 üzenetére
Ez biztos? Mármint nem a Win10 stream, hanem az, hogy lehet egyszerre játszani (streamelve) és filmet nézni az XONE-on.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Medocsabi
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #69257 üzenetére
Én nem próbáltam,de kb ezt hype-olták az elején,hogy miközben tvt nézel aközben simán játszhatsz a boxon. gondolom akkor ezt is meg lehet oldani...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Medocsabi #69258 üzenetére
Azt hiszem két külön dologról beszélünk: az XONE bemutatásakor valóban volt szó arról, hogy tudod nézni snapelve az XONE HDMI bemenetére kötött set top box adását játék közben.
Amire viszont én kíváncsi lennék, az az, hogy valóban lehet-e (ahogy korábban a kolléga írta) egyszerre futtatni egy játékot, és egy appot (pl. Netflix, Media Player) az Xboxon, mert nekem gyanús, hogy nem."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Medocsabi
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #69260 üzenetére
jahogy ja,kevertem sry
-
sch_a
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #69260 üzenetére
Dehogy lehet... Egy az egyben azt a képet streameli, amit a hdmi kimenetén is ad.
-
i@lex
őstag
Nekem ennyi volt a Division. Nem, sajnos nem jön át. De senki se belőlem induljon ki, egyedi eset vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
En most kezdtem. De tenyleg jobban nez ki mint a beta foleg az alpha. Fps t is tartja egyelore.
-
Rage47
veterán
en is belenéztem most, szebb mint a béta. vagy a környezet jobb
most nincs idom de később benézek meg -
Dinasti
senior tag
Hogy van ez a Division? Kitolom a story módot és marad a pvp a dark zone ba?
-
-
Sonnerzon
újonc
Sziasztok!
Digitálisan vett Divisionben az előrendelői ajándékot hogy tudom elérni?
-
Rage47
veterán
meg most sem ért vissza a MS headsetem Frankfurtbol
lehet tényleg 28 napig tolják a szállítást
pedig mar kétszer hívott Barnabás hogy megjött e -
Madoc
veterán
Argentinába a Division season pass 3700 ft. Most értem haza vele.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Dani82
senior tag
nincs valami magyak division community, egyutt tolni ezeket a coop missionoket?
amugy lehet atrakom angolra, mert a magyar nyelv igy jatekban eskuszom zavarobb -
sting2
addikt
A Világ összes Wireless fejhallgatója zsinóros "kacattá" válik, amint egy XO van a közelben,ehhhh!
Ráadásul vegyek egy Jack-es kontrollert mert csak azzal...
Szánalom, MS politika.
Kezdek nagyon kiábrándulni ebből a Zöld, csempés, - állandóan a világot megváltani akaró , Windows rendszerből.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Tejföl
tag
Samsung telefon headset tökéletesen kompatibilis tény hogy nem egy 5.1. Ezenkívül én beats-el használom.
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
-
Krisz0630
senior tag
Akinek van MS Stereo Headset:
A mikrofonja tisztán adja át a hangot? Maga a füles telt mély hangokkal rendelkezik? Jól szól?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Lefty
addikt
Na argentinabol home tarsam behuzta a gold Divisiont ugyhogy jovok en is.
-
Rage47
veterán
ez fogadott este mikor beléptem a játékba
http://is.gd/e0Jx3U
idiotak -
tunkiih
őstag
Kicsit elvitt minket a Division.. Beta, Alpha után a brigáddal neki estünk melo után.. kb fél7 fele.. most szálltunk ki.. Perfekt! Ahogy azt eddig is tudtuk csapatban van ereje a játéknak abszolut.
Rage47 (#69288): Az elején nekem is volt ilyen, ha sprintelsz 1-2 mp után simán átdob rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Elorendeloi cuccok kozul a katonai hatizsak tunik jonak meg egy ket fegyo. De csak az elejen ernek vmit ahogy nezem. Illetve csak kozmetikai cuccok. De pl ubisoft club rol is lehet venni pontokert pl broker ruhat.
-
nagyúr
válasz tunkiih #69295 üzenetére
Mi is most hagytuk abba. Ahhoz képest, h nem is nagyon akartam ma vele játszani, csak beleraktam 10 és fél órát.. Épp mondtam pzs-nek, h összesen 20 órát adtam a játéknak, így már a felén túl vagyok.
baker: Ez az egyik Safe Zone-ban van, ahol nem tudsz lelőni senkit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest