Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStraw
senior tag
válasz zsolti72837 #68404 üzenetére
És az miért jó?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
-
BigStraw
senior tag
válasz zsolti72837 #68407 üzenetére
És ha az incidens után regisztrálom, akkor már nem jó?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
pelenka35
őstag
Trackmania turbo béta kulcs
XPM??-TQHW?-J?FTH-RC9C6-V6Y7Z
?=1+1+1
Sajna nekem nincs most időm rá.
Gamertag:Rob3rt75
-
JamesHun
addikt
XPCGD-CM?WG-FGRWX-GPKM?-QCJYZ
? háromanégyzeten
trackmania
SeriesX: JamesSHun
-
HKorn
veterán
Ha van olyan aki megvette a Quantum Breaket és esetleg nem kell neki az ajándékba kapott Alan Wake az szóljon, átvenném.
Run&Ride
-
Bogyi007
veterán
Tartom a tétet - egy sörrel megtoldva ha az illető Szegeden jár.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
őstag
van két karcos one lemezem egy halo 5 és egy far cry 4
az egyik 2 a másik 6 % nál áll meg a telepítésben
valaki tud valakit aki vállal blue ray polírozást?
egyáltalán lehetséges ez?cryptot minden termékemért elfogadom
-
i@lex
őstag
Aki játszott-játszik az új Far Cry-al, írhatna pár sort róla.
Érdemes megvenni? Csak mert az ezüst országában viszonylag baráti áron elérhető.A FC 3-at imádtam, a 4-et már nem annyira. Ez ezek alapján tetszene?
[ Szerkesztve ]
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
Ma raktam össze az új Xbox ONE-mat. Viszont a tápból erős búgó hang jön mintha csapágyas lenne egy ventilátor Tapasztalt valaki hasonlót?
-
parandroid
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
FullGas
aktív tag
Picit utána olvastam ennek zúgásnak [link]. Viszont azt kéne még kiderítenem hogy milyen mértékben normális ez a búgás/zúgás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elérhető a The Solus Project Preview Kiadása
2690 Ft
Ennyit talán megér. Early access, de a végső kiadáskor nem kell újra fizetni érte.
Live-Die-Respawn
-
Stevenstyle
senior tag
válasz bulikavagyok #68364 üzenetére
Az nem rossz, csak akinél (pl nálam is) a NAS hardvere nem elég, az kb. a hajára kenheti
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zkas90
senior tag
Javában zajlik Madridban az idei dotNet konferencia, ahol a Microsoft CEO-ja, Satya Nadella tegnap tartott bemutatója során megerősítette, hamarosan Xbox One-on is elérhetőek lesznek a Windows 10 univerzális applikációi, így a fejlesztők a jövőben már úgy dolgozhatnak alkalmazásaikon, hogy azok a redmondiak konzolján is tökéletesen működjenek.
A win10 eljövetelével már lehet úgy írni appokat, hogy azok működjenek desktopon, mobilon/tableten és xboxon is. Egy kódbázissal az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
"Windows 10 Universal Apps are coming to Xbox One."
Kicsit Reagen elnök könyvtára jut a windows store-ban lévő appokról, hogy amikor leégett, mekkora volt a szomorúság, mert mindkét könyve elégett, és az egyik még ki sem volt teljesen színezve. Valahogy így lennénk szerintem a MS Win10-es appjaival is, ha elérhetetlenné válna a Store, buknánk mind a két használható appot, ami létezik, és az egyik ráadásul még be sincs teljesen fejezve. Szóval kicsit szkeptikus vagyok a hírrel kapcsolatban.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kipróbáltam a The Solus Project 1 órás bétáját.
Sok minden nem történt, de rohadjak meg érdekel a játék, meg hogy milyen titkokat rejt. Szegénykém nem valami szép, de lassan már legalább One-on is lesznek túlélőjátékok.
A cucc early access még, 2690-ért lehet megvenni.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #68440 üzenetére
Lolwut. Még konvertál, most került fel negyed órája kb.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit késve, de.. Bitang jó ez az Unravel..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
SütiGTi
senior tag
Star wars problemaval nem talalkozott valaki? Nem akar belepni. Folyamat azt irja hogy connecting es semmi, ha nagy nehezen belep akkor meg ugy lat mintha most kezdenem a jatekot, minden nullas es a multiplayerre pedig azt, hogy ESTABILISHING OPTIMAL SERVER LOCATION. :-(
-
ITjunior
tag
Ha eladom a konzolt, akkor amiket vettem rá játékokat online, azokkal tud játszani az új tulaj anélkül, hogy az én profilomat használná?
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest