Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
Nem lehet kimondani, hogy nem játszik le zenét vagy videót. Mindent tud, csak 1-2 baj van vele. Filmekhez is jó, csak mkv-t ne akarj magyar felirattal nézni. Netflix pl. tökéletes.
-
Sh4rk
aktív tag
Éjjel heccből bekapcsoltam a dlna szervert és hibátlanul játszik mkv, mp4, avi stb...Felirat nincs se nyelv választás de lejátsza a filmeket... De továbbra is mennek. Plexen nyelv és felirat is van.
Zene lejátszás simán megy, igaz háttérben nem. Zene mappa dlnan keresztül tökéletes. 170 GB zene mappa tallozhato stb...Igazából lássuk be cd, dvd, bd tartalmak hivatalos támogatással mennek és tökéletesen is megy.
Nekem egy komolyan kiépített hálózaton minden megy gond nélkül.Nem akarásnak nyögés a vége. Ha nem megoldást keresünk csak hibákat akkor csak hibákat találunk.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz Rage47 #69654 üzenetére
Minden sorozatomat ami feliratos és pl mkv-s is a Boxon nézem....
Ezt pakold el a Pc-re és neked is menni fog ugyanez...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
s7evcsenko
addikt
Valaki kitolta a Assassin's Creed Syndicate - Jack the Ripper DLC-t?
Megér 3k forintot? Sehol nem találok olcsóbban..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hamarosan mindegy lesz, ki milyen platformon játszik
FPS-nél mondjuk ideális lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bisza
tag
Sziasztok!
Most sikerült beszereznem a The Divisiont.
Esetleg ha van olyan, aki szintén most kezd el vele játszani az bejelölhetne ismerősnek. Aki bejelöl, azt előre is köszönöm.
Láttam itt korábban egy listát, akik a Divisionnel játszanak, arra fel lehet még iratkozni valahogy?
Holnap délután kezdenék a játéknak neki. (Akkor leszek box előtt a leghamarabb sajnos)
A gt-m: Bisza80
A fent említett listán lévő neveket, ha felveszem ismerősnek, az nem szemtelenség, vagy tolakodás?
Tudom hogy "nyilvános" lista, de nem tudom, hogy működik ez. Eddig többnyire csak olvastam a fórumot és egyedül játszottam, de a forumot olvasva megtetszett ez a játék és úgy látom jó nem egyedül nekikezdeni.
Szívesen játszanék itt a forumon lévő magyar emberekkel.
Előre is köszi mindenkinek.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
Def26
félisten
-
DefJamHUN
aktív tag
Gta v heist valaki?
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
parandroid
félisten
Pedig alig várom már a QQ-t. Végre kiderülne, hogy mekkora jó dolog a kontroller, az egér-támogatás tök fölösleges, a sok pro meg végre halomba irthatná a bill-egeres lámákat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Def26
félisten
válasz parandroid #69673 üzenetére
Szerintem azért lehetne meglepetést okozni nekik. Néha bejátszok 1-2 klánba bf4 -ben és azért elég komolyan tolják többen is.
Pár napja próbáltam bf3 -ban játszani pc -n és hát, teljesen idegen lett 2 év alatt az egérrel való játék. Pedig régebben jól ment.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Jovanny2
őstag
Ha valaki esetleg lemezesben utazik.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
DeathBat666
aktív tag
The Division 1080p/30fps? Nem zavaró a 30 fps, folyamatos a játék?
Csak azért kérdem, mert xbox one-on csak 2-3 játékom van, de azok mind 60 fps el futnak, azért kérdezem.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz DeathBat666 #69680 üzenetére
1080p és 1792x1008 között ugrál 30 fps -el. Dinamikusan változik attól függően, hogy mikor rogyna térdre a rendszer.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sch_a
addikt
Nem zavaró. Egyébként szerintem az eddigi legszebb játék One-ra. Na jó, azért az FM6-on is ámuldozok még néha.
-
redXIII
senior tag
Én fps problémával még nem találkoztam, pedig noname kűlső vinyóról megy a játék. De fegyver hang buggal már igen. Csak a bétát próbáltam ps4-en is, de akkor nem igazán vettem észre különbséget. A játék felbontásáról meg fingom nem volt hogy mekkora, de nekem még fel sem tünt eddig hogy variálná a felbontást. (ellentétben mondjuk a halo 5 story részével. ) Grafikailag ott van a játék.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Bogyi007
veterán
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Quantum Break előrendelve.
Véleményem szubjektív...
-
Sh4rk
aktív tag
Nem túl jó a heti eresztés...
-
Sh4rk
aktív tag
válasz joocek #69687 üzenetére
Nem értem mit vitatsz. Amit leírtál azt is a játék tudta és nem a box.
Ha a microsoft megcsinálja és az amúgy is gyengécske vas agyát megosztja a játék és zene között akkor megint egy használhatatlan feature jön. Ha megtudják úgy oldani, hogy a játékélmény ne romoljon akkor a legnagyobb királyok. -
hackeeeee
Jómunkásember
A QB-ben várhatóan lesz felirat?
Szingapúrból rendeltem elő.
Véleményem szubjektív...
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
válasz s7evcsenko #69691 üzenetére
igen, igaz, nekem se jelenik meg vásárlásnál az akció....ott már teljes áron lehet vásárolni....
Xiaomi 13 eu dev...
-
F.B.I.
veterán
Aki fejhallgató ügyben tanácstalan és van kedve rendelni, annak EZ érdekes lehet, adapterrel együtt csomagolják, értékelések a hozzászólásokban, van komolyabb terméke is a márkának.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest