Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #68850 üzenetére
Mármint? Ne reménykedjek, hogy nem lesz?
Jahhopp, sorry. FB-n láttam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
retesz147
addikt
március 6-ig él az 1 havi Live, ha ma lemondom,hogy ne hosszabbítsák meg, ma el is veszik, vagy csak március 6-án?
köszi!Xiaomi 13 eu dev...
-
godzsy2
senior tag
Venni akartam a szingapúri store-ba gift cardot paypal-on keresztül, de nem engedi. Létezik, hogy ezt a legutóbbi bejelentések miatt szigorították? Még egy hónapja sikerült vásárolni, az Unravelt így vettem meg, de most arra hivatkozik, hogy a pénzintézet nem engedi. A paypal-omon magyar cím van megadva, lehet hogy már ezt figyeli a rendszer?
-
Bogyi007
veterán
válasz godzsy2 #68859 üzenetére
Van valami gubanc arrafele, nekem a 2 szingapúri dolláromat (399 ft) nem oldotta még fel az Otp amit az ottani Store zárolt még le bő egy hónapja - nem az összeg hiányzik, csak fura, miközben az orosz és a magyar store 2-3 napra rá visszaadta az összeget....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hadogabi1
senior tag
válasz Bogyi007 #68860 üzenetére
Nekem most zárolta le de nem nagyon foglalkozok vele. Max ennyivel drágább volt így a játék.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
retesz147
addikt
egyébként megdrágultak a store-ok? mert 2-3 hete ruszkiknál gyenge 9e volt az 1 éves Gold, most meg 13+eFt...
meg g2a-n sincs 12e Ft alatt....
más:
1 hónapja mikor venni akartam Gold-ot feldobta ugyan ezt az ablakot, az 1 hónapos ingyen Gold-al, akkor ráböktem és az most jár le 6-án, ma keresgéltem kicsit és megint ezt dobta fel, akkor most kapok megint 1 hónapot, vagy a végén majd kidobja, hogy á-á, már felhasználtad barátom...?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
godzsy2
senior tag
válasz Bogyi007 #68860 üzenetére
Nem tudom mi a bánat van, de most még az USD-s gift code-ot sem engedte böngészőn keresztül beírni, lokációs problémára hivatkozva. Nem akartam már vpn-nel szarakodni, így beírtam a konzolon.
Sajna amit vásároltam csak pár százassal olcsóbb USD-be, mint forintba... megvettem én volna forintba is, hogy ne kövessek el ADÓCSALÁST, de az a köcsög MS nem enged itthon fizetni se PayPal-lal, se Maestro kártyával. Én meg nem fogok 5ezret fizetni a bankomnak csak azért, hogy kapjak egy Mastercardot.
Az MS kényszerít a kerülőútra!!!
-
Blaise
veterán
Lejött a március preview update, de nem látszódnak a Store-ban a megvehető preview játékok...nálatok is ez van?
-
Madoc
veterán
Nekem is még a "bundle only" feliratok vannak. Azt hittem én vagyok a béna mert csak pár percet néztem délelött az uj dash-t.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bogyi007
veterán
A múlt héten akciós Saint Raw IV-ben érdekes dolgokat lehet művelni. - Még a zene is frankón illik a jelenethez, pedig minden teljesen véletlenül jött össze.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Blaise #68870 üzenetére
Jelenlegi ütemterv szerint a hét vége felé már látni fogod őket One-on...ha nem, akkor se ijedjél még
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
retesz147
addikt
Most jelenleg az indiai és török store-ban a legolcsóbb az 1 éves gold, ~9500Ft...
Volt már valaki ott vonattal vásárlás céljából? ha igen felkereshetne pm-ben.
Köszi!Xiaomi 13 eu dev...
-
pelenka35
őstag
Forrás gamestar :Tegnap vált elérhetővé a Preview tagok számára az Xbox One márciusi frissítése, ezért Major Nelson közzétett, pontosan mit változtat az ehavi update.
A legfontosabb, hogy innentől kezdve Xbox One-on is lehet majd kompatibilis Xbox 360-as játékokat venni, nem kell a böngészőt használnunk a vásárlásra. Mivel állítása szerint a játékosok már több mint harmincmillió órát játszottak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően One-on elérhető játékokkal, fontos volt, hogy ezt mihamarabb lehetővé tegyék.
Emellett már lehet Twitch közvetítések közben a party chatet használni (az xboxosok és PC-sek akár együtt is beszélgethetnek), beállíthatjuk, hogy a party chat egyszerre legyen hallható a fejhallgatón és a hangszóróból, beállíthatjuk, milyen hosszú legyen a játékmenet rögzítési ideje (15, 30 vagy 45 másodperc, esetleg 1, 3 vagy 5 perc), könnyebben elérhetjük az achievementjeinket, közvetlenül az Activity Feedben játszhatjuk le az ott megjelenő videókat, megnézhetjük a gamerscore ranglistát a PC-s Xbox appban, 16 fővel is party chatelhetünk az eddigi 12 helyett, rákattinthatunk linkekre és YouTube videókra a Game Hubokban, összehasonlíthatjuk avatarjainkat barátainkéval, végezetül pedig a reputation ratingnél csak azokat a játékosokat láthatjuk, akik nem "good" minősítéssel rendelkeznek. '
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
retesz147
addikt
válasz Döglött Róka #68874 üzenetére
Lehet, valszeg igazad is van.
De ha azt nézzük, hogy ~13, 5-ből kihozható 1éves gold+1éves ea acces a 18 helyett... Úgy már azért van egy kis értelme...
Xiaomi 13 eu dev...
-
ephraim
újonc
Srácok, ajánlom figyelmetekbe. Ha tenyleg így lesz akkor jó lesz az az upgrade.
[link]Minden problémára van egy egyszerű és gyors megoldás, amit tökéletesen sz*r.
-
pzstm
titán
válasz ephraim #68879 üzenetére
nagyjából semmi részletet nem tudunk még, E3-on hátha okosabbak leszünk. (meg ma délután beszélek Mike Ybarrával, ha lesz publikus infó/megnyugtató infó, megosztom)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
FullGas
aktív tag
Valaki tudna segíteni abban hogy hogy kell futni vagy késelni COD Bo3-ban?
-
H4rt1g4n
tag
Néhány héttel ezelőtt dilemmáztam, hogy a Halo 5-ot vagy a BO3-at vegyem meg..
Aztán az lett a vége, hogy végigtoltam inkább az AC : Syndicate-t!
Nem bántam meg, szerintem az eddigi legjobb AC, mind a város, mind a sztori, de főleg a főkarakterek szempontjából. Most, hogy elfogytak a mellékküldetések is, ideje beruházni a season passba
Utána pedig jön a BO3..vagy a Halo5
XONE gamertag: TheZolee88
-
nagyúr
válasz Rage47 #68887 üzenetére
+1. Szerintem is a Halo a jobb választás. Valószínűleg tartósabb is lesz mint a BO3. Ahogy kijön novemberben az új CoD, a legtöbben kukázni fogják a régit. A Halo multija jövő év végéig fullon lesz szerintem..
Szerk.: Nem mellesleg a sztorija is ezerszer jobb mint a CoD-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Legolas91
csendes tag
Sziasztok!
G2A-val mik a tapasztalatok?
AC: Unity-t, esetleg Forza 6-ot vennék tőlük. -
cyberkind
félisten
Ez az új Lambo-s Forza kép vajon a Horizon 3-hoz vagy a 7-hez lett kitalálva?
-
tiv83us
veterán
válasz Rage47 #68877 üzenetére
Ez engem is rohadtul idegesit, mivel a Turtle Beachem mikije halott, igy kulon vettem egy headset, cask hogy a nyakam kore tekerjem a mikijet es erre nem hallok semmit a Turtle Beach fulesen kivul.
Ezt a "nagyon komplikalt" ficsort meg a 360 is tudta, en nem ertem miert nem tudjak ezt megoldani...figure85: Na akkor most megis lehet? Kell valamit allitani?
ps: nekem amugy semmit nem updatelt. Utoljara 2/19-en, mikor a konzolt vettem.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
addikt
válasz ephraim #68879 üzenetére
Ezek kozul barmelyik johet csak a csereprogram ne. Tmobilos iphone 6s utan azt hittem rosszul latok.igazabol egy ev alatt kifizeted a keszulek arat de nem tarhatod meg hatalmas biznisz.
Talan a 3 fajta konzol 3 teljesitmennyel a legszimpibb igy elsore. ( pl mostani basic meg ket morcibb valtozat)
Ez a fejlesztheto upgradelheto dolog egy pc azt ne akarjak ujra feltalalni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest