- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sting2
üzenetére
Kérdés, hogy vajon csak jól megvagy vezetve, és a marketing-pszichológia áldozata vagy, avagy a valós szükségletednek megfelelő terméket keresel.
Mi itt mindannyian, talán nagyon kevés kivételtől eltekintve úgy felülünk a marketingnek, mint vitorlázó repülő a termikeknek.
Szerintem pont ő az, aki még mindig X360-on játszana, ha lenne rá játék, akit az általad felsorolt összehasonlítások nem érdekelnek (nem fog rajtuk).
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sting2
üzenetére
Majd meglátjuk. Ha hirtelen olyan ajánlatot kapok vagy hirtelen az anyagiak úgy adódnak, gond nélkül rendelek be egy X-et és/vagy egy PS-t
De addig is jó az S.Mindenkinek:
ingyen játék: Mouse Dreams1 725,00 HUFIngyenes
Se G, se Achi -
Ragnar95
félisten
válasz
sting2
üzenetére
Ja, csak nagyon nem mindegy, hogy csak az átvezető videók kell renderelnie a grafikus motornak, ergo kb az összes erőforrás a rendelkezésére áll vagy közben a játéklogikának is futnia kell.
Számomra inkább azért aggasztó hogy még mindig csak cinamatic trailert kapunk, mert ez nem arra enged következtetni, hogy ne csúszna tovább a megjelenés, hiszen ha jól állna a játék, mutatnának feltételezem valódi gameplayt is. -
Bogyi007
veterán
válasz
sting2
üzenetére
Nincs velem semmi gond, csak egyrészt olyan dolog van felfújva ami egyrészt leírva is túlzásokba volt kifejezve, másrészt egyedi eset, harmadrészt nem is ebben a topicban kellene kibeszélni. Visszaolvastam most egy nappal később amit írtam s szerintem semmi vállalhatatlan nincs benne, esetleg tehettem volna még 4 csillagot a többi mellé s akkor lehet találgatni hogy mit írtam volna oda.

s7evcsenko: semmi okom nincs ezen a hozzászóláson felhúznom magam szerintem.

Minden oké van két fasza konzolom rakat játékkal az egyiken ráadásul sok régi kedvencet 8s elérek a másikon meg sok nagy kedvencem van amit az ottani legjobb minőségben tudok játszani. Ennyi van és kész. Én boldog vagyok jelenleg.
-
-
gurubefree
senior tag
válasz
sting2
üzenetére
Teljes mertekben meg vagyok elegedve a video es audio minoseggel ! A mic. nem lett kiprobalva mert az eleg erdekes modon van megoldva. A boxon csak mic in van .... ezt meg le kell tesztelni . Van par video a YouTube-on a Globmall-rol. Nekem 2 rovid video mar fent van amit csinaltam vele ott meg lehet nezni a video es audio minoseget .
Teljesen egyszeru , PC free megoldas. A TV es az Xbox koze kerul ( HDMI) , usb pen-drive-ra rogziti . Probaltam ssd-vel de azzal nem mukodott. Full HD 60hz( 60 fps ) . 15 perces video ~1.5GB-2GB igy any 16GB tarolora fer eleg sok.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
sting2
üzenetére
Szerintem igen! De nyilván nem tetszhet mindenkinek.

Def26: Game HUB boxon vagy bármelyik Xbox alkalmazásban, de amúgy 19 óra 17 percet játszottál.
Plusz itt is meg tudod nézni! -ez szerintem a nettó játékidőt mutatja.
Én még nem találkoztam belassulással, és buggal is csak alig. Tényleg remekül van optimalizálva.i@lex: +1. Én is hasonlóképp érzek 20 óra játék után. Nagyon hosszú idő után valószínűleg ez lesz az első játék aminek végigjátszom a kampányát. Tavaly félbemaradt az Origins, a Wolfeinstein 2, a CoD WW2, a Ghost Recon és a BF2 is, de ezt valahogy nem bírom letenni.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
sting2
üzenetére
Nekem bejön a játék, óriási élmény, gyönyörű és élkepesztően hangulatos az egész -tehát nagyon kellemes csalódás. Bár igazából semmilyen elvárásom nem volt vele kapcsolatban, az összes bétát kihagytam, plusz a róla szóló híreket sem nagyon olvastam. Egyedül a várható játékidőt tudnám felhozni negatívumként, mert ebben a formában nem hiszem, h 50 óránál több lenne benne. De mivel, h mostanában amúgy sem játszok ennyit egyik játékkal sem, így ez számomra nem igazán jelent problémát. Nálam simán 9/10-es a játék!
Játszottam haverral, egyedül és random emberekkel is, kis hajóban soha nem volt problémám senkivel. Ma teszteltem egy nagy hajót is, ott random játékosokkal már tényleg elég nagy volt a fejetlenség. De hát erre valók a barátok.

Xanax88: Minden multi játékkal ez a helyzet nagyjából. Próbálj ismerősökkel játszani, vagy keress egy klubbot ahol összejöhetsz más magyar játékosokkal. Ha nincs ilyen, csinálj!

-
RudY
addikt
válasz
sting2
üzenetére
Sea of Thieves
Sajnos én csak szólózni tudok/fogok, így is többször szünetelni kell, így csak szívna miattam egy csapat. Hajózás, tájékozódás simán megy, kigyúrom magam és elkapok néhány nagyobb hajót... vagy nem
Kikapcsolódásnak nem rossz, főleg pörgősebb gamák után, úgyhogy bejön. -
Xanax88
tag
válasz
sting2
üzenetére
Nagyon hiányzik neki egy jó matchmaking vagy valami...
Ha nincsenek haverok akkor csak a szerencsétlenkedés megy.
Harmadik próbára is csak külföldiekkel és csak balf@szokkal dob össze.Aztán lehet én nem tudok valamit.
De egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy egy összeszokott csapat nélkül bukós.Pedig reménykedtem, mert iszonyatosan bejön a koncepció.
Meg kicsit üresnek hat és az a kevés dolog is átláthatatlan. Bár ezt ne vedd alapul, kb 2 óra után mondom...
+ én nagyon kicsinek érzem a pályát... azthittem a béta után azért ez változni fog.
Igazából én hasonló játekokban képes vagyok órákig ellenni a semmivel... zenélgetek, táncolok, közben irl bontom a söröket
szóval ez sem lesz rossz, a hangulata megvan hozzá, hogy már csak egy online sörözés miatt is belépjek ha úgy alakul. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sting2
üzenetére
Köszi!
Nem akarom ezzel offolni a topikot, de elmondhatom, hogy pont ugyanez történt. 2 felnőtt 4 gyerek. A legkisebb elkezdett szerda este rókázni, majd másnap a 2 felnőtt és a 2 középső, ráadásul mi éjszaka kezdtünk neki a bulinak, így mostanra vagyok úgy, hogy már nem érzem magam egysejtűnek, hanem papucsállatkának.A legidősebb (szőke, kék szemű 7 éves kislánynak még semmi baja) :|
-
parandroid
félisten
válasz
sting2
üzenetére
Azért ha kiderül regisztráció után, hogy csak egy év már rá a maradék gari, akkor nyugodtan vonj vállat, hogy nem baj, olcsó volt. Arról nem is beszélve, hogy tényleg simán lehet lopott cucc, akkor ha lebukik az orgazda, te is azonnal benne vagy az ügyben, jó esetben csak a gép ugrott, meg némi szabadidőd az idézések miatt.
Nem baj, csináld csak nyugodtan, én mindenesetre használt cuccnál is mindig ragaszkodok a szériaszámot is tartalmazó eredeti számlához, vagy bizonylathoz, simán kizáró ok, ha nincs.
p
-
NyMRooD
addikt
válasz
sting2
üzenetére
Nem mondtam, hogy hű de nagy látszata van. Ha pedig téged és a közvetlen hasznodat nézzük az tényleg nincs, de Ms-re vonatkozólag közvetett van több is mivel a hivatalos áfás vásárlásnál elkönyveli az Ms, hogy +1 xbox eladva Magyarországon, a nem hivatalosnál meg, hogy +1 xbox eladva Csehországban és ez vezet el oda (többek között), hogy:
- hasonló népesség mellett több játék jelenik meg a cseh nyelv támogatásával mint magyarral,
- egyéb (Ms/Xbox) szolgáltatás is hamarabb lesz elérhető Magyarországon ha nagyobb a közösség,
- a nagyobb közösség kihatással lehet a játék és kiegészítő árakra is (akcióknál biztosan)De no offense ez a te dolgod, csak ha egy hasonlóan jó ajánlat van értelmes boltban is (minimális különbséggel) akkor én inkább választom.
-
NyMRooD
addikt
válasz
sting2
üzenetére
Kórházak, oktatás, nyugdíj és szociális rendszer, rendőrség, tűzoltóság ezek fent tartása (bármilyen minőségben) nem kevés pénz, na ebbe add bele egy picit az ha számlával vásárolsz (de ha pl német amazon, valamilyen úton módon abból is csepeg felénk vissza) és bizony ez úgy működik mint a Tesco, a legkisebb is számít (nem mellesleg lopott is lehet a cucc). Persze van az az összeg aminél megéri vagy megérthető, de időszakosan megbízható forrásból is lehet venni még olcsóbban is, lásd a múlt karácsonyi időszakot.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
i@lex
őstag
válasz
sting2
üzenetére
Elárulod nekem hol laksz?

Csak mert nálunk ha multimédiáról van szó, 165 ezer forintért jó ha a belépő szintet kapod meg, de semmiképp sem a "legjobb élményt".Az Xbox One X nagyon betalált, és tök egyértelmű, hogy ez a konstrukció full veszteséges a Microsoftnak, de az is, hogy ez nekik bőven belefér.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
sting2
üzenetére
A tévén a HDR+ módot választottam (még az előző boxhoz), de utána nem állítottam semmit. Illetve beállítottam az UHD colort -ahogy Jovanny2 javasolta felettem. Próbáltam a game módot is, de így jobban tetszik.
Azzal nem tudom, h megy-e a HDR? 
Szerk.: Megvetted a Panát? Gratula hozzá!

-
törölt tag
válasz
sting2
üzenetére
AC Origins-nél tuti hagynám a 4K-t One X és PS4Pro-n is próbáltam mind a két gépnél levettem a felbontást 1080p-re. (Hozzáteszem ez a játék hibája, mert bődületesen rossz technikailag. Jelenleg pc-n játszom vele mert ott stabil)
Amire figyeljetek. 4K-ról ha kikapcsolod a settingsben a felbontást, akkor vedd ki a pipát az Advanced TV settingsnél, hogy Allow 4k games & app menüből. Mert hiába rakod FHD-ra a Dashboardot, a játék vagy app 4k-ba fogja elindítani magát.
De mint mondtma, ha 4K-s TV-n valamilyen oknál fogva úgy érzed, hogy egy játék "AKAD" és lerakod 1080p-re se mondod meg a különbséget. 0db recével lett több nekem pl az AC Origins 1080p-ben, de én fluidabnak éreztem és az is volt így a játék. (Ugye a gép eleve nagyobb felbontásban renderel, supersampling.)
Egyelőre ennél éreztem ezt, de a PC-met a 4K-s tv-n ha azon játszom hiába van GTX1080Ti videókártyám is 1080p-ben használom.
Ui.:
Akinek van gyereke vagy szereti a platformer játékokat, Super Lucky's Tale ki ne hagyjátok. Zseniális régi spyrokat juttatja eszembe. A magyar felirat pedig plusz pont! (Fontos, hogy elindítod a játékot az intro és az első bevezető párbeszédek után érhető el csak a settings. Ezek után tudsz csak nyelvet változtatni. De ezek után újra megtudod nézni az introt és a bevezetőt)
-
boost
veterán
válasz
sting2
üzenetére
Kb másfél hónapja bejelentettem itt, hogy rendeltem egy XBO X-et, és hát eddig tartott a történet.
Multiplatform cuccokra lett volna az XBO-X, hogy a legjobb minőségben legyen, de hát rájöttem, hogy nem játszom multiplatform cuccokkal. Eddig minden AC érdekelt, de ma már az sem. AC
riginst meg Wolfeinstein 2-t sem rendeltem meg. SWBF2-t sem fogom. Valahogy nem érdekel. Eltünt a lelkesedés. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sting2
üzenetére
Na erről van szó, nem kell félni a "nem natív 4K" miatt. A PS4 Pro-n is mocskosul jól néznek ki a rá felkészített játékok.

Pedig egészen biztosan jönnek majd (ha nem is ide, de úgy általában internetszerte) a hőbörgő majmok, hogy nem natív 4K 60 fps az összes létező játék ami csak megjelenik X-re, pedig a Microsoft ezt ígérte (megjegyzés: nem ígérte).
-
Prof01
veterán
válasz
sting2
üzenetére
Nem éri meg 2x annyiért. Egyrészt nincs 4K TV-m, másrészt nem hiszem, hogy a 6 TFlops elég lesz 4K 60fps-hez, szóval azzal inkább megvárom a köv. generációt.

A konzolozás nekem mindig is a kényelemről és az olcsóságról szólt. Ha annyira érdekelne a grafika, akkor építenék egy erős PC-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én még anno az ingyenes frissítést használtam win10-re. De ehhez a géphez kelleni fog az ssd. Amíg nincs ssd, addig ne frissítsd,ha most még jó. Biztonsági program? Az mi? Vírusirtó? Az nem árt, ha van.

Akkor maradt a Tv audio out, ami egy Series 7 Samsung, azzal csak jó lesz, ahogy nézem az X-en csak optikai kimenet van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Öltönyt meg majd rá érek akkor venni, amikor fel is kell vennem vmi alkalomra..

Hátrány, hogy kezdhetem újra a gyűjtést, de ahogy nézem egy LG FHD tévé manapság nem egy horribilis összeg már, és egész kellemes inch méretek vannak jó pénzekért.
riginst meg Wolfeinstein 2-t sem rendeltem meg. SWBF2-t sem fogom. Valahogy nem érdekel. Eltünt a lelkesedés.
l.skywalker
IntelKiller7