Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
Sziasztok! Záros időn belül én is boldog tulaja leszek egy Xbox One-nak, szóval néhányótokat felvettelek friendnek. Az én gamertagem ferensz. Ha az illetékes látja nyugodtan rakjon be az első hsz-be engem is
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #24856 üzenetére
Első körben Fifa 15, Titanfall, EA Access játékai, GTA V, Ryse, meg Halo
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #24860 üzenetére
Személyesen megyek majd érte, még nem tudom, hogy pontosan melyik nap fogok tudni elmenni érte.
-
ferensz
senior tag
Na a delutani szunyokalasbol mire kelek? Valami huppan egy nagyot az agyon, hat nem az asszony egy Assassins Creed bundle geppel?
-
ferensz
senior tag
AC Unityben sikerült úgy fent ragadnom az oldalán, hogy nem tudtam semerre sem továbbmászni, fast travellel tudtam csak eljönni onnan
-
ferensz
senior tag
válasz Rage47 #25507 üzenetére
Én használok. Azért lutri, hogy mikor fog bekerülni, illetve be fog-e egyáltalán. Ha meg bekerül, akkor úgy kell felfogni, hogy a játék ára az gyakorlatilag azt a kiváltságot adja, hogy korábban játszhattál vele. Illetve ha jól tudom, amikor az EA Access-re nem fizetsz elő tovább, akkor onnantól kezdve már nem használhatod a Vaultban lévő játékokat, míg ha megveszed, akkor ez nem fordulhat elő.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #25924 üzenetére
Hm, ez erdekes, nekem csak egy Bundle Only felirat jutott
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #25926 üzenetére
Nem, nem hiszem, mert ha a régiót átállítom US-re, akkor lesz egy GOLD-os menüpont, ahol benne vannak a kedvezményes, meg ingyenes cuccok, ott meg is találom a Sunset Overdrive-ot, meg a Free Weekendet, rányomok, és bejön a Bundle Only Sunset.
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #25937 üzenetére
Úgy is próbaltam [link]
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #25946 üzenetére
Ugyan ez. US alatt már megjelent egy külön menüpont is, hogy Play Sunset Overdrive free, de onnan is csak a Bundle Only Store feliratot kapom
-
ferensz
senior tag
válasz JamesHun #26384 üzenetére
A másik kedvencem, amikor beugranék egy ablakon, és gyakorlatilag ötször körbemászom az egészet, mire hajlandó bejutni, ott pedig természetesen minden random dobozra felugrik egyből . Framerate drop megszüntetés is jól jönne, mert van, hogy levágnék a földre egy füstbombát, nem érzékeli, hogy megnyomtam a gombot, nekiállok nyomni mint a marha, erre meg eldob kettőt egyszerre.
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #26471 üzenetére
Remélem a Bears meccsen a szakkommentátor a Sanyi lesz
Na, csak nem az összes szurkoló előmászik a bokrokból?
[ Szerkesztve ]
-
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #26686 üzenetére
Szabja meg magát a Digi, eltűnt minden szolgáltatásuk, hogy fogom így letölteni a Titanfallt?
-
ferensz
senior tag
válasz JamesHun #26704 üzenetére
Xboxon nézed? A Store-os weboldalon nekem is annyit írt, de magáról a konzolról simán meg tudtam venni az óccsó árért.
Zolar: Most, hogy mondod asszem nem voltam bejelentkezve amikor néztem, így már világos
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz JamesHun #26707 üzenetére
Ezeket a kódokat nem próbáltad?
14 day Xbox Live Trial code: QY4H7-HY89Q-MWRGP-RJVXC-P388D
7 day Xbox Live Trial code: MF8BW-D92BC-6XH3J-K3CJG-6BX62wannnabeees ajánlotta fel őket korábban
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #26861 üzenetére
Fasza volt nagyon, később még egy fél órát Frontier Defense-eztem még És többet nem fogok lemerült elemmel nekiállni, a végén már kényelmetlen volt az 50" 40 centiről.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #26878 üzenetére
Igen, az életmentő víz után erőre kapott. Ki lett engedve most, hogy az asszony Titanfallozik, az első útja egyből az Xboxhoz vezetett
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #26896 üzenetére
A Titanfallozik erős kifejezés, lelkesen próbálkozik.
-
ferensz
senior tag
Urak, valaki próbált már K&H MasterCard bankkártyával Amazon gift cardot? Nekem visszadobja a vásárlást ilyen indokkal: The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information. Nem fasza így az oregoni pizzázó címe?
-
ferensz
senior tag
válasz A.tessz #27154 üzenetére
A banki adatokban csak card numbert, cardholder's namet meg valid thru adatokat kért, no meg a billing addresst, a bankkártyára vonatkozóakat ötször átnéztem, és jók az adatok.
bulikavagyok: Azt is próbáltam, ott sem fogadta el a bankkártya adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #27157 üzenetére
Kinyomozva, a gond az, hogy menet közben vont valamit a KH, és nem maradt rajta elég pénz. Természetesen a vállalkozói bankszámlám mellé meg Maestro kártyát kaptam, amivel gyakorlatilag kitörölhetem a seggem. Átutalni meg felesleges hirtelen, mert holnapra már nem lesz 30$ a Forza
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #27190 üzenetére
Valahol le kéne formáztatni elsőre az Xbox-szal, és utána az adott játékon Select => Manage game és elméletileg itt lehet áthelyezni.
-
-
ferensz
senior tag
válasz cyberkind #27336 üzenetére
A legutolsó bétát kipróbáltam, szerintem valami siralmas volt. Mintha fel lett volna szappanozva a pálya, a fizika valami katasztrófa, semmitmondó tucat történet, unalmas volt úgy az egész ahogy volt. Lehet hogy hosszabb távon faszább, de másfél óra után gyalultam is le.
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #27517 üzenetére
zzzzsssssskpfff
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #27661 üzenetére
Na ja, meg egyébként is ki fog hinni a te képzeletbeli barátodnak, amikor a kollegának már kikotyogott minden titkot a mindentudó Szupport Szilárd
-
ferensz
senior tag
válasz wannnabeees #27714 üzenetére
Nem tudom, hogy mikori, random google találat [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest