Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
Van még valaki, akit beválasztottak a Sea of Thieves Technical Alpha-ba?
Holnap kapunk egy 3 orás tesztet, keresek még pár kalózt! 
-
tunkiih
őstag
Van itt olyan, aki esetleg aktivan küldi a Rocket League-t ?
3v3 rankedhez szükségünk lenne egy emberre mindenképpen, de persze nyitottak vagyunk unranked meccsekre ha valaki még nemrég kezdte..
Továbbá trade-hez is keresnénk embereket egyúttal.

-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Megértem.. én igazabol arra szanom mikor hirtelen nem akarok semmivel jatszani a teli napokon, akkor tovabbviszem szep lassan, a sok COD MW-FH3 mellett belefer neha..
Leköt abszolut. 
-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
tunkiih
őstag
A heti akciobol behuztuk a Firewatch-ot, igazabol mar minden megvan de az a jatek még érdekelt.

Akinek meg hianyzik valami, itt a tokeletes alkalom..

-
tunkiih
őstag
válasz
Peat;)
üzenetére
Persze, az a céljük hogy a gyári elemek helyére tedd be őket.

hackeeeee: énis lecseréltem időközben a gépet, az enyémnek semmi hangja.. instant on-ban is hogy nincs táp már (fehér led), felsem tünik hogy éjszaka abba van időnként.. még annyira sem mint az előző pedig azis csendben volt.

-
tunkiih
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Mikor Magyarországon megjelent a ONE akkor is teli volt a piac kerregő gépekkel.. alaplapi hibával kaptam is egy uj gépet a központtól.. majd jött egy update ami a többieknek is megoldotta hetekkel rá..
Örülnék ha nem kéne elküldenem ezt is.. de ha esetleg igen tuti varok enis februarig.. 
-
tunkiih
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Mindenképp ruházz be egy freekre. Megéri a pénzét és ahogy mondod, nem csodát kell várni tőle.

-
tunkiih
őstag
válasz
sting2
üzenetére
Hozzáállás kérdése, mi csak olyan jatekokat veszünk amit hosszutavra tervezünk vagy brutalisan olcsó.
Lemezeset csak akkor, ha tudom hogy kipörgetem és továbbmegy például. 
Sosem volt sok jatekom/jatekunk .. igyekszünk olyanokat küldeni amik online jopar ora elmenyt adnak.

-
tunkiih
őstag
Megvettük home társammal az uj codot.. bár ez furán hangzik mert az IW-nek max a sztorijat toljuk ki.. teljes erőből csak a CoD 4 remaster motivál minket... nagyjábol mindenkit felvettem már az évek alatt, de ha valaki akar jönni még CoD4-ni vagy éppen Overwatch, Horizon 3-ni, csak bátran!

-
tunkiih
őstag
válasz
birorichard
üzenetére
Énis több év PC Call of Duty után jöttem át, de átlehet szokni, ne add fel!

Nyilvan egy kiemelkedően erős játékost linkeltem a pelda kedveéért, itt is vannak szintbeli különbségek ahogy PC-n is de saját tapasztalatom alapjan átlehet szokni aztan egyeni a hatar utana ugyis...

-
tunkiih
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Megszokás kérdése.. idővel el lehet sajátitani, sőt.. nekem egérrel fura már a játék igaz évek ota nem jatszok pc-n.
Kell pár honap szerintem azért, hogy magadnak érezd.Pont most neztem egy ehhez kapcsolodo videot, igaz mas konzol, de stimmel a celzas resze..

-
tunkiih
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Talán mondhatom, hogy az egyedüli játék, amit bánok a home társammal , hogy megvettünk az a Dirt Rally. 0 tartalom, ráadásul a multiplayer is egy nagy visszalépés volt a Dirt 3 után.. direkt a multi miatt vettük meg, hogy legalább együtt nyomhassuk már le a szakaszokat.. na mindegy tanultunk belőlle...
Az irányítás valóban nehezebb a forzától. Fele ennyit sem adnék a játékért így utolag, azt hittem tartalomban-játékmodokban legalább üti a hármat(max csak akkor ha hardcore rallyfüggő vagy - mi nem ezt kerestük volna benne).. 
Nem olvastunk utána, bizalmat adtunk a játéknak, nagy hiba volt.

-
tunkiih
őstag
Operations Gear Pack in Gears of War 4
DGDPQ-6TGRM-2KTDM-MKRC6-3VCMZ.
Vigyétek! 
-
tunkiih
őstag
Overwatch-ba keresünk továbbra is embereket Competitive Play-re!

6-8an vagyunk jelenleg, jó lenne ha mindig lenne pár ember fent.
Utoljára irtam ki.

-
tunkiih
őstag
ezt már elviselném...

(#81775) eastone1: számomra nincs, az 500 gb fat gepet, elit alapgépre cseréltem
a kontrollere nem kellett viszont... kellett a tárhely, az sshd-t meg nem bánom, energybe van mindig a gépem raadasul. mire 4k tv-m lesz, addigra már nem is one lesz itt.. 
-
tunkiih
őstag
Srácok, aki szeretne csatlakozni Overwatch csapathoz, várjuk!
3-4 fő van eddig, örülnénk ha meglenne a 6 fő. 
-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
melyiket?

A Forza Horizon 3-at.
Free Roamba oda is jöhet még ember. -
tunkiih
őstag
Horizon 3-at előrendeltük mi is, továbbá az Overwatch squadunkba jövőhéttől keresünk még 1(akár több) embert is, fix 5 főre.

-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azonnal ráugrottam, hiába hogy még free az Overwatch.

-
tunkiih
őstag
Jókor jött ez az Overwatch free weekend, meg is győzte a baráti köröm, ugy néz ki visszük tovább..
Így nem kell agyalni már idén, hogy BF1 vagy CoDra van szükség, kivétel a CoD4 Remastered (oriic ne felejtsd el
). -
tunkiih
őstag
Call of Duty® 4: Modern Warfare - Remastered Multiplayer Reveal Trailer
Ezt nem láttam a posztok között, .. hivatalosan még nincs kint.

-
tunkiih
őstag
A Horizon 1-ben csak nekem veszett el a singleplayer mentésem? Multiban maradt a szintem.. :/

-
tunkiih
őstag
Ahogy a kollega is írta, 24bit-en érdemes hagynod és az 50 és 24 hz-t pedig pipáld ki. Még a megjelenéskor néztem ennek utána, ugy emlékszem mikor egy barátomnak beállitottuk neki nem engedte kipipálni azokat.
Rég volt..
) A szinmélység pedig ugye adott a perifériából -
tunkiih
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Annyit mondtam, hogy remélem bekerül.. 15-20 százaléknak is örülnék, mert nyárr végéig már más nemkell..

-
tunkiih
őstag
Trialokat is megkapjuk? Kipörgetném az NFS-t..

-
tunkiih
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Berántottuk, este támadás!
Felkerült az uj Divison Trailer is, hátha ujra kedvet kap a brigádunk hozzá..
Tom Clancy’s The Division - Conflict Trailer -
-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hát.. nem igazán egy kategória a 2 játék, de én a Turbot mondanám.
-
tunkiih
őstag
Holnapi Divison Raidre(incursion) felszabadult 1 hely, kb. este fél10től lenne aktuális. Mondhatni kihuzott karakterekkel esünk neki, örülnénk ha a vállalkozó szellemű kollega is hasonlo setup-ba lenne.
GT az aláírásba... 
-
tunkiih
őstag
Kicsit elvitt minket a Division.. Beta, Alpha után a brigáddal neki estünk melo után.. kb fél7 fele.. most szálltunk ki..
Perfekt!
Ahogy azt eddig is tudtuk csapatban van ereje a játéknak abszolut.Rage47 (#69288): Az elején nekem is volt ilyen, ha sprintelsz 1-2 mp után simán átdob rajtuk.
-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ez már inkább FIFA topic.

-
tunkiih
őstag
válasz
BigStraw
üzenetére
Dehogy, kedvre rakosgathatod a régiót a gépen. de az usa felület sokkal szebb meg tartalmasabb, kár átenni.Az xbox.com-on vásárolok én pl és így nem kell a magyar felület a konzolra...

(#68981) pzstm: Tűkön ülünk miis már a brigáddal, addig mehet a Rocket na meg SW/CoD.. addig..

-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nem is mondom akkor a rocket league-el jelenleg hogy állok meló mellett..

( (#68516) -ra megy inkább)
-
tunkiih
őstag
Ugy látszik a TM Turbo Betat a home társnak hála nem kellett kihagynom..
Engem meggyőzött, tipikus TM. -
-
tunkiih
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szerinted, ha a 360as gépeknél többet ártott mint használt hivatalos MS közlemény szerint is (ezeket nem ők gyártják), konkrétan csak elfüstölte a gépeket mert visszajutott a hő, akkor megéri ilyet venni?

Világosan leirtam, hogy 1 zsák sz.r találmány ezis, mint ez a tartó, nehogy vegyetek...

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vicces tényleg ez a 3 órás időintervallum.. 

)

GT az aláírásba...
l.skywalker
IntelKiller7