- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Nincs értelmes áron török feltöltőkártya, vagyis a napokban néztem, és 70 forint fölött jött ki egy líra aminek árfolyama kb 49 forint. Szóval erősen megtévesztő a store checker török ára.
Alapvetően úgy nézne ki a folyamat, hogy megvásárolod a random ország gift card-ját, megadod a szállodai címed, és telefonos appon keresztül aktiválod. Azért telefonos app, mert ott lehet a leggyorsabban régiót váltani.
-
rdt89
addikt
válasz
Tejföl
üzenetére
A HDMI kábelt mozgasd meg a gépben és a tv-ben egyaránt, tegnap nekem is ugyan ez volt, és visszaállt minden a régi kerékvágásba.

Nekem sokszor kapcsolja be magát random a gép, utána alig tudom leállítani. Van, hogy 10-szer kilövöm mire felfogja, hogy nem kell visszakapcsolnia és ezt a nap bármely szakában random eljátsza, pedig ki van kapcsolva minden ilyen belőle.
-
Alien83
senior tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Az ilyen kérdéseket nem szoktam érteni, én mondjam meg neked MELYIK stílus áll hozzád közelebb?
ÉN?
Melyik stílus?FPS monoton arénahardc, vagy külső nézetes, sokorás sandbox stílusos single?

Vajon melyiket?

Ég és föld!
Amivel szívesebben ellennél, azt vedd!

Kérdezhetném úgy is, hogy mi érdekel jobban?
Single vagy multi, ha Single akkor Maffia 3! -
Ti Bo
aktív tag
válasz
Tejföl
üzenetére
A Battlefield 1 biztosan hozni fogja amit az előzetesek alapján vár tőle az ember, főleg ha érdekel a korszak. A Mafia 3 nálam személy szerint egyelőre még kétséges helyet foglal el, hisz pont a korszak nem az ami miatt szerettem anno az 1-et, majd azt követően a 2. rész is hosszas szidalmazások után belopta magát a szívembe. Az előzetes gameplay videók alapján nagyon ostobák az ellenfelek és az autók is kissé furán viselkednek. A sztori biztos jó lesz, ehhez kétség sem fér, de inkább kivárom a megjelenést és kipróbálom mit mutat.
-
vzozo
senior tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Szűklátókörű-e vagy? Jövőre gondolni? Hosszútávra tervezni? Esetleg csak az esztétika miatt?
Kb. az ilyen emberek nem értik, hogy miért vesz valaki szingliként többszobás lakást, vagy nagyobb autót. Mert esetleg nem évente-kétévente akar cserélgetni, ahogy változnak az életkörülményei?
-
carlos636
csendes tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Igen, nagyon csábító ajánlatok vannak, de az, hogy gmail-es cím a support, ami ráadásul el van írva az fb oldalukon, amin össz-vissz egy komment van... hát nem tudom. Én várok egy bátor emberre aki, kipróbálja.

Más: Akinek kell mirror's edge béta kulcs az írjon, van kettő.
-
parandroid
félisten
válasz
Tejföl
üzenetére
Igen, a sörösdoboz JBL Flip 2 van a lányomnak is. Engem is meglepett, hogy milyen elfogadhatóan szól - pedig direkt ACDC-t, meg Marilyn Mansont engedtem rá az üzletben kipróbálni, hogy meghallgassam, mit kezd a visítással, meg a hörgéssel is.
A Bose Soundlink azért még annál is komolyabb, és szebben szól, bár ahogy írtam, továbbra sem ér fel egy rendes 2.1-es rendszerrel. Viszont kicsi, kompakt, két kábel megy bele összesen (áram + optikai hang), és összehasonlíthatatlan a hangja a tévéével (pedig egy tévéhez képest az sem szól rosszul).p
-
joocek
aktív tag
válasz
Tejföl
üzenetére
egy ilyen kütyü! van itthon is a somogyinál!
http://www.ebay.com/itm/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-Signal-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-RCA-WK-/281926979918?hash=item41a428514e:g:ef4AAOSwFqJWs0Z~
vagy a hardverapron van hasonló csak komolyabb kb 10000ft ért! ha érdekel segitek
-
Def26
félisten
válasz
Tejföl
üzenetére

Nekem ilyen Magyarországról Angliába a vonal. (Telenor hipernet home, mobilinternet 4g). Ezzel teljesen rendben tudok játszani.
A ping kicsit magasnak tűnhet, de ugye direkt nem Magyarországi szervert választottam, mert az xbox -os multi szerverek sem itthon vannak. Szerintem legrosszabb esetben is Anglia, ezért oda pingeltem.Csak battlefield 4 -ben mértem az adatforgalmat, ott 30 perc játék 50-60MB -ot használt. Ezt 64 emberes pályákon mértem még kb 1 éve. Nem tudom, hogy azóta változott e valami.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Gondolom valami okból kifolyólag nem tudja frissíteni a szoftverét (firmware, OS). Kérdés, hogy ilyen állapotban mennyi ideig fog működni, ugyanis a 360-nál volt olyan, hogy bizonyos dashboard verzió alatt nem engedte fel a live-ra a konzolt és az újabb játékokat sem hagyta addig elindítani, amíg nem történt meg a frissítés. A One-nál is el tudom ugyanezt képzelni.
-
parandroid
félisten
válasz
Tejföl
üzenetére
Nem nálad van a para, nekem ugyanez a helyzet a Fallout 3-mal. Németországban vett játék, német ip-ről, németre (sem US-re, sem magyarra) állított régióval sem működik. Egy fos az MS kódbeváltó rendszere - meg ahogy írtam korábban, a store is. Bár az végül működik a német ip, német bankkártya, magyar store kombinációban is, csak némelyik játékkal sokszor kell próbálkozni, míg másokat simán elfogad elsőre.
p
-
Baltazár123
őstag
válasz
Tejföl
üzenetére
Ilyen van hozzá [link]
Elvileg már megjelent.Van erről egy cikk [link] és én nem próbáltam, de a cikk szerint már most is használható usb egér és billentyűzet (azaz wireless is, mert annak is usb a bedugós része, legalábbis én más fajtát még nem láttam). A játékok még nem használják, de tervben van az is. Ahova gépelni kell (böngésző stb.) oda jó.
-
joocek
aktív tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Ha csak ritkan akarod használni. A smart glass tökéletes megoldás.
A 17milllios tésvé meg azert fogyott el mert irtam veszek minden szobába egyett. Csak most az a baj hogy nem ferek be a wc be . A tv elfoglalja az egészet......

Nagy kamu volt az egész volt olyan termék amit 60ft vel drágábban vettem meg az mm. Ben 1 hete.az E-n meg 30% kedvezmeny volt rá0
-
-
Dreimus
senior tag
válasz
Tejföl
üzenetére
Most épp akciós egy nagyobb tárhelyű gép az edigitálnál, sztem ezt érdemesebb venni plusz a garanciával se lenne sok gond,
Ha már edigitál akkor Varta elemek is vannak akciósak.
Illetve G2A-n megint van éves előfizetés kártya akciós.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tejföl
üzenetére
Nem, az Xbox 360-as verziót külön meg kell venni. Néhány játéknál pár hónapja volt egy akció, hogy ha megvetted az x360-as játékot, akkor megkaptad a One kiadást is, de ez már nem él. (Destiny-nél volt ez talán, meg valamelyik CoD-nál. Talán a Ghosts-nál.)
#45716) Tejföl
Miért szomorú? Két külön rendszerről beszélünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tejföl
üzenetére
Nincs ilyen. Amire te gondolsz az az Online Pass, de az már nem létezik. A season pass-t ha megveszed, akkor a DLC-ket kapod meg a játékhoz megjelenéskor.
Ergó, ha játszani akarsz neten, elég ha csak megvan a játékod, és van gold live előfizetésed. Természetesen az AW-ben ilyenkor csak az alap pályákon tudsz játszani, a dlc pályákat külön meg kell venned. (külön, vagy season pass formájában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Bose Soundlink azért még annál is komolyabb, és szebben szól, bár ahogy írtam, továbbra sem ér fel egy rendes 2.1-es rendszerrel. Viszont kicsi, kompakt, két kábel megy bele összesen (áram + optikai hang), és összehasonlíthatatlan a hangja a tévéével (pedig egy tévéhez képest az sem szól rosszul).

l.skywalker
IntelKiller7