Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #68253 üzenetére
Az eleje brutálisan nehéz, Virágnak vettem meg még anno, mert gameplayek alapján tetszett neki nagyon, de nem jutott benne messzire
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Ami változott:
- Minimális grafikai változás a Karaktereknél.
- Videók kerültek a Galériába.Mára sajnos csak ennyire futotta.
Köszi a figyelmet!
-
godzsy2
senior tag
Miért van az, hogy nekem a Far Cry 4 és ez a Primal is olyan fos színeket használ(t), hogy kifolyik a szemem?!
A játék követi a napszakokat és este a kékségben nincs is gond, legyen kék, az az este színe, napnyugtakor viszont teljesen narancssárga/barnás minden. A Far Cry 4-ben volt egy napszak, amikor tök szép színhű volt minden, de az sem tartott sokáig.
A játék motorja ilyen szar, vagy a TV-mmel van valami? A 24 bit-es beállítást használom a konzolon, szerintem a TV-m nem tudja a 30-at vagy a 36-ot. (nem emlékszem, hogy most ez a legnagyobb választható vagy a 32.)
A többi játékkal nincs bajom, a Rise of the Tomb Raidertől kezdve a Son of Rome-ig minden szép volt, ez a nyüves Far Cry sorozat ilyen zavaró. A Primal-t még nem vittem odáig, hogy eljöjjön az a bizonyos napszak, de szerintem a FC4-hez hasonlóan ez is szép lesz.
-
Bogyi007
veterán
Eheti Goldos akciók
A Metro fullos pakk és a Saint Row IV fullos pakkja is 1497.5 forintért több mint elgondolkoztató ajánlat.Egyikkel sem játszottam még, lehet próbát teszek velük....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #68258 üzenetére
Metro pakkról itt egy teszt is:
Saint Row IV Gat out of Hell: (egyben a mostani akciós pakkról is írás):
Szerintem megveszem mindkettő pakkot, 3000 Forint még nem nagy bukta, ha nem jönnek be esetleg...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz ferensz #68254 üzenetére
Biztos, h egy játékról beszélünk? Nem egy tipikusan lányos játék! Én is kipróbálom majd, de egy óránál tovább nem fogom bírni szerintem..
Jovanny2: Nem csak Neked tűnt fel, üdvözöltem is újra köztünk, csak rejtélyes módon eltűnt a hozzáoszlásom. Max 2 hozzászólásából kiszúrom már a stílusa miatt.. Egyébként egy héten belül most próbálkozott másodszor.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz tunkiih #68244 üzenetére
Az intro nagyon tetszett....
Aztán 10 perc után abbahagytam a tesztelést - nem az én világom ez a játék...
-
Krisz0630
senior tag
Trackmania Turbo béta kulcs:
7W3GW-6W7TC-T2QTF-CJW93-P9Q2?
Utolsó betű az angol ABC utolsó betűje.
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
-
Krisz0630
senior tag
válasz bulikavagyok #68266 üzenetére
Nincs mit, jó játékot neki hozzá.
Más: senki nem írt még az új Far Cry-ről. Ilyen kevesen vették meg?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz XFishboneHUN #68269 üzenetére
Olyan rég jelent már meg, de mintha csak tegnap lett volna.
-
Bogyi007
veterán
-
godzsy2
senior tag
válasz Krisz0630 #68268 üzenetére
Mi megvettük a hometársammal, de még csak az első küldetésen vagyok túl. A FC3-at dobtam még anno 360-on, az FC4-et megvettem lemezesen használtan és az nagyon tetszett, állítólag a FC3 sokkal jobb volt, nem is értem miért nem adtam meg neki az esélyt.
Ez a FC Primal is jónak ígérkezik, de már most látom, hogy hiányozni fog a skuló. Nyilazni nem szerettem a FC4-ben sem, lopakodni annál inkább, s mivel itt nincsenek komoly lőfegyverek ezt a szenvedélyt teljesen kiélhetem az új részben.
Tetszik, hogy kitaláltak egy halandzsanyelvet a játékhoz, a felirat is tört angolsággal van, jól jön ki a játékban a "Te jönni velem" és a "tigris harapás lenni mély" nyelvtani használat.
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni megmondani, hogy a mostani gold akcióknál a saints row alábbi kiadása önállóan is játszható vagy szükség van az alapjárékra hozzá?
Üdv,
Balázs -
-
Jovanny2
őstag
válasz istvankeresz #68283 üzenetére
Ne várj vele. Nem lesz mostanában újra ennyiért. Ez már tényleg ajándék ár.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bogyi007
veterán
válasz b_alazs #68282 üzenetére
Figyu a játék és a kiegészítő itthon egybe kerül 1497 forintba, maga a játék 1596-ba a kiegészítő külön 1196 forintba...
Ha csak nincs meg a játék neked, akkor értelmetlen a kérdésed...
-
parandroid
félisten
Azt nézegettem, hogy érdemes-e beleugrani egy Handsome Collectionbe, most hogy 21.000 helyett ~9000 az ára, de aztán szerencsére megnéztem, hogy dobozosan a német Gamestopban 40 EUR a normál ára, Amazonról 35-ért itt van UK importból, ebayen meg már ingyenes szállítással van 30 EUR alatt is fix áron, szóval inkább megnézem a helyi gamestopban a használt játékok között, aztán ha ott nem tetszik az ár, akkor várok valami aukciót, vagy leárazást még. Megint egy ritka jó MS digitális ajánlat - komolyan, ezek a saját pénzük ellenségei...
The Crew-val ugyanezt játszották, azt végül ~17 EUR-ért vettem meg a helyi MM-ben (igaz, Wild Run nélküli kiadást, de a terepezés, meg a motorozás amúgy sem érdekelt), amikor náluk éppen nagyon akciósan 30 EUR volt 60 helyett.
Addig meg még megjön GwG-ben a Borderlands 1, legalább ki tudom próbálni, hogy mennyire jön be, aztán ha nem tetszik, akkor legalább ezt is megúsztam. Érdekes, annyi jót olvastam erről a játékról, de valahogy mindig kimaradt a próba, boxon is, meg PC-n is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
istvankeresz
aktív tag
válasz istvankeresz #68288 üzenetére
Bezsákolva a Metro bundle.. csak nehogy vásárló függő legyek...
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Bogyi007
veterán
válasz istvankeresz #68290 üzenetére
Baromi jó árban van, de látom hogy van Trial mindkettőből, azokat leszedem s majd kipróbálom őket - ha boldogulok velük a játékban akkor megveszem.
Saint Row pakkot meg már be is zsákoltam.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz zkas90 #68214 üzenetére
És akkor mi van, ha számlát kell adni róla? Hogyan jön ez a kérdés lényegéhez?
0 Ft-ért kapja az ember, nyilván nem fog panaszt emelni miatta, ha "véletlenül" kattintott a gombra. Sem az eladót, sem a vásárlót semmilyen hátrány nem érheti, ergo felesleges a megerősítés. -
oriic
HÁZIGAZDA
Április 22. helyett csak június 3-án jelenik meg az Assetto Corsa konzolokra
(#68294) toturi
Itt nincsenek különböző géptípusok, max a HDD méretében különböznek hogy 500GB-os vagy 1TB-os. Amikre figyelj. Ne legyen sérült a gép, ne legyen szétszedve (gari miatt), meg működjön a kontroller rendesen, ne legyen annak semmi baja. Kb ezekre kell figyelni. Meg a szokásos, olvasója megy-e, kábelek megvannak-e, venti forog-e rendesen, ilyen apróságok.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Kvelstadt
veterán
Üdv!
Ha xo-t akarok venni van bármi amire figyelni kell mint pl az előző generációnál hogy mimye lap legyen benne vagy ilyesmi?
Kb semmit nem tudok a next gen-ről de most lehet lassan váltani fogok és érdeklődnék hogy mire kell figyelni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
parandroid
félisten
válasz Kvelstadt #68294 üzenetére
Semmi, csak hogy 500GB, vagy 1TB, meg hogy milyen játék jár hozzá. Még annyi, hogy az újabbakhoz jack-dugós kontrollert adnak, amibe dughatod direktbe a headsetet, a régieken ilyen nem volt, oda audio adapter kellett ehhez.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Madwe
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #68292 üzenetére
De minden netes vásárlásnál kötelező a megerősítés, független ez az ártól... tényleg 1mpes teendőd kell rugózni ?
-
törölt tag
Nem úgy van, hogy az 1 terrás Xbox One-oknál matt a felület is már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest