Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Van aki használja a HOME-t? Működik? van nálam egy kölcsön ONE. Most gondolkozok rajta hogy vegyek egyet. Ha ez mükszik akkor más fajta gépet vennék! ( tartozék és cím szempontbol).
A sztereó headset milyen? Én 360 turtleB-t hsználok. itt is kiprobáltam nagyon jol szol. De a ONE stereot sehol nem tudom kiprobálni!!!
Ja és most ha cserélek és van egy csomo mentésem akkor mindet tegyem átt a felhöbe? hátha a játék meg lesz ONe ra is?[ Szerkesztve ]
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
válasz whathisnow #49801 üzenetére
Szia én hasonló módszert használok!
Működik! De a VGA nem lesz az igazi kép. Én 360 én one is DVI-t használok sokkal szebb. Egy olyan monitor meg nem tul drága. 22" 20-25 ezertöl kapható.
-
joocek
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #49960 üzenetére
Én most tesztelem a ONE-T. De 360 nem kellet hozzá folyamatos live! Az ONE nem tudom de szerintem ott sem kel.
-
joocek
aktív tag
Van valaki aki állítva használja a One-t? Mert láttam hozzá állványt. Érdemes meg venni hely hiány miatt akarom!
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
van tipp hol érdemes meg venni a fifa 16 ( lemzes és 360 kel)
-
joocek
aktív tag
Mivel ajándékba lesz és én soha nem fifa-ztam így nem is ismerem! Van jelentősége a Deluxe Edition változatnak?
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50093 üzenetére
Nem is értem a problémát!
nekem Halo3 kontrolerem van. legalább 5 éves. soha semmi bajom nem volt vele. De a környékemben sem sok gyári pad ment tönkre.
Viszont a rezer onza ahogy hallom igen csak hullott! pedig én is akartam venni!XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50112 üzenetére
Most komoly???
Mennyit játszol vele? Ütőd vered? vagy rendes felhasználó vagy? mert kicsit bosszantó akkor a vissza lépés megint.. Elég sok pénzt költünk erre és folyamatosan fejnek mindennel. Legalább ezzel ne!!!
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50122 üzenetére
Én szinte csak COD oztam vele!
-
joocek
aktív tag
Ha van pár magyar forint az acontomon azt el tudom költeni a singapore storban is? Vagy ott csak a dollaral lehet fizetni?
-
joocek
aktív tag
sziasztok!
Van valaki akit priviben zavarhatok a homo-lással! Speci kérdések lennének! a leirásban nem találtam rá választ!
-
joocek
aktív tag
-
joocek
aktív tag
A kérdésem a következő!!!
Nálam egy kölcsön ONE van! egy nagyon meg bizható haveromé. Neki fent vagy a saját és az én acont-om is. Neki is nekem is vannak már saját játékaim. Mind a ketten elsőre vagyunk regelve ONE-n. Hogy csináljam a home-lést úgy hogy neki ne keljen net a játékhoz. Ő nincs mindig netes helyen...
Előre is köszi!
-
joocek
aktív tag
Amúgy nem lepődnék meg a valami bolt csinálná! Sajnos a Mobil telefon piacon jól bevált fogás! Ólcson felrakott hirdetés. Ha meg mész érte vagy hívod pont el fogyott. De ha te akarod el adni akkor nézd meg ennyiért van már!!!
-
joocek
aktív tag
Tényleg sikerült valakinek be állítani a hang vezérlést. 2 hete próbálom de semmi. De azt írja hogy támogatja!
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50816 üzenetére
ez a beálitás minden képen érdemes? Vagy csak a forza-hoz? Én COD -ozni szoktam ...
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50740 üzenetére
kérlek segits...
keresem a játékot minden oldalt de sehol nem akcios!!!Most melyik országban akcios???
Köszi!
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50916 üzenetére
AAAAA! ezt el felejtettem!
3 napja járt le a goldom és lusta volta az ujat fel tölteni! bár már megvárom a holnapot gondolom még él egy pár napig?
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50920 üzenetére
köszi az oké!!!
Mert addigra meg van az uj gépem is!!!Más!
Ha van egy régi gépem amit nem én fogok használni! De meg marad HOME társnak.akkora hogy csináljam hogy a régi gépen maradjanak úgy a játékok hogy ne keljen feltétlen net???
-
joocek
aktív tag
sziasztok!
A 14 napos az promo kód ugye? Azzal nem tudok vásárolni kedvezményesen?
Köszi!!
-
-
joocek
aktív tag
Sziasztok
A csaló férgeket fellehet dobni valahol? COD igazi gusztustalan férgek! vezetön nem is kicsit a féreg be jön hozzánk és 2 perc alatt csinál 25 halált a haverja meg 0 halál és mllio ölés persze mindent amit lehet be hoz!!
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #51394 üzenetére
Le mértem !!!
A PC aku 0.3 A vesz fel.
Aku nélkül 0.07
Ceruza aku 0.07Így szerintem nem tölti! Én amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve. szerintem a 20-30 ora simán benne van. 360 ceruza aksit használtam. De az bosszantó és macerás volt. mindig a leg rosszabb időben merült le.
Amúgy meg ha az eladó nem akar semmilyen papírt le másolni vagy adni. Menny tovább van rengeteg gép eladó.[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #51411 üzenetére
ÁÁÁ
Srácok! Az MS magasról le szXXX a szolgáltatót. közel nem ad el annyi gépet ,hogy meg egyezenek ilyenbe. sokkal többet érsz neki mint ügyfél. annál hogy ha az ő érdekeit nem sérted akkor le tiltson bármit...
-
-
joocek
aktív tag
Sziasztok
Mást is igy fel bosszantott a CALL OF DUTY AW. Sztori mód! mért kel enyi ki bXXX unalmas videó???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest