Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aki esetleg úgy érzi hogy ő a kiskirály és nagyon sok midenen van, meglátogathatja az alábbi árust:
[link] Exotic itemeket is árul.
Live-Die-Respawn
-
B3ny00
aktív tag
sajnos lőttek a mai destinynek , elkészült imprezam menni kell érte
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
RevolutioN2
tag
válasz tunkiih #18054 üzenetére
Nekem azt mondták ma az ms supporton, hogy a dashboard fileok valahogy több helyre szóródtak szét és ezeket keresi veszettül amikor a menüben vagyok. A játék fileoknál nincs ez a hiba. Nem javítják, hanem csere egy új készülékre ami ha megérkezik Magyarországra akkor először a supportra kerül akik kiküldés előtt átellenőrzik még egyszer és akkor értesítenek. Azt mondta, hogy felhív közben egy párszor és értesít a fejleményekről merre jár a konzol. Korrektek, segítőkészek. Ja és azt mondta okvetlen cseréltessem, mert előbb utóbb meg fog halni a hdd
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
B3ny00
aktív tag
Korrekt a support, én kinectet csereltetek, folyamatosan hívogat Barnabás, hogy mi a szitu.
-
tunkiih
őstag
válasz RevolutioN2 #18055 üzenetére
ez jól hangzik. nekem szimplán fel lett véve a dolog a hét közepén mechanikai problémával, aztán kaptam a fuvarlevelet és a myservices oldalon követhetem a dolgokat. hallottam olyat is, hogy van akinek rosszat küldtek megint, gondolom ezért van az hogy leenőrzik a kiküldés előtt mostmár.
[ Szerkesztve ]
-
RevolutioN2
tag
Üdv! Valaki egy kis destiny?
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
XFishboneHUN
senior tag
Az agyam eldobom megint csak most tudok a géphez ülni! Kedd óta be se tudtam kapcsolni az Xboxot, ez felháborító!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
gulb
senior tag
Nah jo akinek vannelado Fifa15 irjon mar ram egy arat) ez brutalisan odaveri a 14-et...aki nem latja azzal komoly gondok vannak)
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Van a bungie-net-en egy Salvage event, ami ezen a hétvégén érhető csak el. Ezt hogy is lehet teljesíteni?
Szívesen megcsinálnám valakivel/valakikkel más egyéb pályák mellett is.
Level5Level6vagyok még csak, délután 15-től szívesen játszanék[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
norbi2010
őstag
-
a.sebi
őstag
Basszus, egy erős közepes multi játékors vagyok, codba free for all, tdm lazán első 3 ba benne vagyok, titanfall, 10 ből 7 meccset nyerek, de ez a destiny rohadt nehéz ha utolsóelőtti vagyok es nem uccsó az csoda! Van valami tükk ami fontos lehet?
-
tag
Hali. A Kinect Sports Rivals magyarra állításával kapcsolatban van valakinek új információja?
-
norbi2010
őstag
Ha a story-t se próbáltad ki akkor mit játszol?
(#18072) a.sebi: Crucbile Capture-t. (ha van ilyen egyáltalán )
Valaki nem jönne majd Vénuszon játszani? Elég nehéz egyedül. Amúgy kreatívabbak is lehettek volna Bungie-éknál, minden story küldetés abból áll, hogy elmész A pontba, Ghost csinál valamit, te meg ölöd az ellent.
-
hadogabi1
senior tag
válasz P@ppaJoe #18071 üzenetére
Még mindig a patch-et várjuk. A héten nem hiszem hogy lesz belőle már valami.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
adrian94
őstag
amikor bejelentkezek xbox.com-ra és rámegyek, hogy Fiókom akkor ezt írja ki :
"Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben.
date: 2014.09.13. 8:19:55
s: pmMmjFhU9L3rglWjb/69s8u/MbRttuIbwoWmIMd0mlM=
req: 982dcb31-d6c3-4ad5-a245-a00068d3b3345"Ez mi lenne ? már napok óta nem jó... valaki esetleg tapasztalt ilyet ?
-
mtgtoki
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a COD ghosts a 4. küldetés után nem akar menteni. Achievementek között látom a már később megcsinált küldetéseket de ha rámegyek a resume game-re mindig ugyanoda dob vissza. Mission selectben sem tudok a negyedik küldetésnél későbbit választani.
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Miként lehet a Forzában osztott képernyőn játszani? Nekem csak egy accountom van, de van két kontroller, s ki szeretném próbálni valamelyik családtaggal. Hiába megyek a free play-re nem tudom aktiválni a második játékost.
Kellene egy másik account hozzá? miként tudok belépni egy második accounttal is?Köszönöm
-
XFishboneHUN
senior tag
Titan, warlock, vagy hunter, melyik a jobb?
-
Krisz0630
senior tag
válasz XFishboneHUN #18085 üzenetére
Mindegyik karakternek megvan a maga képessége, tulajdonsága. Én Hunterrel kezdtem el, nekem az volt szimpatikus. A Titan nekem egy egyszerű katonánk tűnt, a Warlockot második végigjátszásra próbálom ki majd.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
B3ny00
aktív tag
válasz XFishboneHUN #18085 üzenetére
én hunterrel kezdtem ,nekem bejon ,tobbit nem probaltam
-
XFishboneHUN
senior tag
Elkezdtem a Warlock-al eddig tetszik!
-
Deathjay^
tag
Én is tudok jönni Destinzni de nincs most mikrofonom
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
XFishboneHUN
senior tag
Van pár verseny a karrier módban! Azokkal el lehet lenni egy jóóó darabig!
-
tDr1v3r
veterán
válasz XFishboneHUN #18097 üzenetére
Én is azzal játszok mert nincs Gold-om a multihoz. Mondjuk ha lenne még úgy se merészkednék fel... még a drivatarok ellen is marha béna vagyok, pedig csomó segítség be van kapcsolva.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest