Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz Rederik #11032 üzenetére
External HDD viszonylag az elején van annak a bizonyos listának.
Hogy pontosan miket fog tudni az external HDD esetében kezelni az még rejtély
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DummyBoy
senior tag
válasz Rederik #13920 üzenetére
1: Igen, plusz a Live-os free cuccokkal.
2: Sajnos igen, a lemezekkel bohóckodni kell, de ha feltelpíted a lemezről a játékokat a boxra, akkor csak a másolásvédelem miatt fog kelleni, nem azt fogja használni, hanem a HDD-t.
3: Nem sokat, szerintem az eladótól nagyban függ majd, a Facebook-on azt írták nem lehet becserélni a játékokat. (Pedig egy CoD - Titanfall cserében én is benne lennék ...)
Life is shor...
-
a.sebi
őstag
Ami kesobb jelenik meg azt kesobb toltheted le....
A lemezt szerintem csak ellenorzi....de kell a jatek mukodesehez....
Es ha mast jatszol cserelni kell....
A 2 game árábol biztos adnak egy extra kontrollert...de olcson fogjak beszamitani a gemeket..... Mert sokaknak meglesz, es egybol meg nem fogjak megvenni az elso kerdered valasza miatt...
Szerintem kulon aruld es majd visszajon a kontroller ara....
Bocs az ekezetek miatt csak sietek.... Bocs elkéstem[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
"de a 4 játék közül aznap még csak a COD-dal tudok játszani?"
Nem feltétlen csak azzal. Ha okos voltál, akkor csináltál az első ingyenes ONE játék megjelenésél egy profilt, vettél rá GOLD előfizetést, és simán hozzátársítottad minden hónapban az ingyenes játékokat a profiodhoz. Ez még úgy is megy, ha magyar profilt csinálsz, csak a xbox.com jobb oldalán át kell állítani usa-ra az oldalt, és egyből meg lehet vásárolni az ingyenes GOLD játékokat. Még most sem késő, két játék van e hónapban is.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Rederik #14587 üzenetére
DVD lejátszó alapból kuka, médialejátszó akkora volt mint egy 2,5"-os külső vinyó (most már TV-m leváltotta, illetve One is le tudja majd váltani hamarosan), set top box van, hangfal és házimozi erősítő viszont nincs nálam, így viszont kényelmesen/bőven elférek, pedig kis lakásban lakom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Rederik #15129 üzenetére
Nem, minden játék csak a megadott időablakban érhető el. (Adott hónap 1-15 ill. 16-30/31)
Szerk.: Legalábbis az X360 játékoknál ez van, XONE-nál nem tudom. Csak benéztem hogy melyik topikba írok...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eastone1
senior tag
válasz Rederik #15264 üzenetére
Nincs gond a.sebi fórumtárs régóta van itt és neki még jó a memóriája. Sok hasonló kérdésre emlékszik és szomjazza az újat.
Van mindig valaki aki válaszol valami okosat.a.sebi: gondolkodtam rajta, de hiányzott volna a halo multihentelés. Nem hagynám ki
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
válasz Rederik #15414 üzenetére
Én személyesen a Westendbe valamikor reggel.
Szabit kell kivennem emiatt. Persze ha már kivettem ki is próbálom rögtön a boxot[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
-
tnc
csendes tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Rederik #17494 üzenetére
Nem jól érted:
"you will now be able to playback MKV files stored on a USB device or a device on your home network that supports DLNA streaming."
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
-
DummyBoy
senior tag
válasz Rederik #18140 üzenetére
Minden versenynek megvannak a szabályai, hogy milyen típusú és milyen teljesítményű kocsival mehetsz Itt nem lehet irgalmatlanul feltuningolt kocsikkal menni az alap gépek ellen.
Amit az elején kapsz, az pont olyan amilyen kell.
Ha veszel egy újat belőle, az ennél alacsonyabbról indul, azt tuningolhatod magad, de csak addig, amíg az adott verseny engedi.
A teljesítményt egy betű és utána egy háromjegyű szám jelzi. (pl: A C kategória teteje asszem C500 ezután már D501 jön!)
A karrier alatt bármennyi és bármilyen kocsit vehetsz, ráadásul a karrier egy csomó versenysorozatból áll, minden versenysorozathoz használhatsz más és más autót, tuningolhatod is (Van quicktune is!) de oda kell figyelni a versenykiírásra!
Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest