Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
(c) Polygon und The Verge
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
A kontrollernél a stickeknél is lesz vibramotor.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
Ez a tévézéses izé hasonló lesz, mint most 360-nál... ott most is van HBO Go, Sky meg társai, most annyival lesz több hogy tud alapba EPG-t (eddig ezt is tudta Media Center-rel), meg talán kap külön appot a többi csatorna is. Meg ugye a HDMI In-re köthető STB....
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #579 üzenetére
Azért van a szarozás, mert nem jelentettek be annyi játékot... meg ugye a negatív reklámok (24 óránként netes aktivációs izé, használt játékok ellen tervezett dolgok, etc etc), plusz a Sony-s fanboyitás.
Az E3-on úgyis sok újdonság lesz... meg változtatás is remélhetőleg, például az összes pletykált-bejelentett negatív dolgot kukázhatnák.
Ez a TV-s központúság meg... biztos megcsinálja ugyanezt a Sony is, nekik ott van a hatalmas TV-s és filmes bizniszük is ugye, hülyék lesznek nem kihagyni.
-
tDr1v3r
veterán
Ha tudnád, hogy mennyi biszbaszt levédetett már az MS... Nem biztos hogy alkalmazni fogják, annyira ők se hülyék hogy ilyen szar húzásokkal vásárlókat vesszenek...
Ez esetleg a családi felügyelethez kerülhet be szerintem, ha általánosan alkalmaznák abból igyencsak nagy botrány lenne... ők meg nem akarják azt.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Ez a használt játékos dolog nem lesz megvalósítva szerintem... most is látszik a közvéleményen hogy kb. minden jóérzésű ember undorodik tőle, ez szvsz elég jó indok lenne arra hogy az MS se alkalmazza.
Az hogy a kiadó mit csinál (online pass) már nem a konzol baja...
-
tDr1v3r
veterán
Az azért az megvolt, hogy a Dice nyal a legjobban a Sony-nak?
De amúgy igazuk lehet, de ez nem feltétlen fog számítani mert sok dologban hasonló specifikáció van, Xboxra meg ugyanúgy kell optimalizálniuk... vagyis na, én remélem hogy fognak.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Persze hogy nem... de szerintem nem fognak olyan sokat tweak-elni (effekteket biztos nem, meg felbontást meg élsimítást se szerintem), esetleg a látóhatáron vagy az egyszerre lerenderendő dolgokat fogják kicsit visszafogni. Ha teszik... de igazából úgyis a gyengébbre fogják szabni, ez viszont azt jelenti hogy PS-en kevesebb vacak port lesz.
-
tDr1v3r
veterán
Én úgy tudom hogy a W8 (RT API?) csak a dashboard-nál meg az arcade játékoknál fog működni, a játékoknak valami full basic NT kerneles cumó fogja szolgáltatni az alapot.
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Az szerintem sw hibája... az első Assassins Creed is szutyi volt PS3-on, az is hajlamos volt belassulni-akadozni-fagyni többször.
A PS4 tényleg durván kisebb, azért kíváncsi vagyok hogy lesz-e valami hátránya az élettartam szempontjából...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Amúgy szerintem az lehet, hogy az SDK-n át futottak a játékok...
-
tDr1v3r
veterán
válasz Firestormhun #1369 üzenetére
A vizes blokk lefogatója alapján meg Intel APU-t használ AMD helyett.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #1405 üzenetére
Majd idővel olcsóbbak lesznek, hasonlóan mint Steam-en.
-
tDr1v3r
veterán
válasz gyáliSanyi #1723 üzenetére
Nem, ezért is adtak ki új X360-at... a PS4 támogatni fogja GaiKai-on keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #1725 üzenetére
Jóvanna', félrefogalmaztam. :<
-
tDr1v3r
veterán
Az éjszakai mód megoldható lenne sötét skyboxxal meg némi módosított lightninggal, az eső meg nehogy olyan erőforrásos legyen... az ami a PGR-ekben van is már marhajól néz ki, és nem igényelne sokkal több erőforrást szerintem. Vagy ha igen, akkor optimalizálnak...
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz x360elite #2137 üzenetére
Miért, a PS4 visszafele kompatibilitása jobb lesz? Nehogy azt hidd, hogy lesz itthon is kiszolgáló szerver... örülhetünk ha nem 1 mp késéssel jön meg a kép a német vagy brit szerverekről.
Én értem az érvelésedet, de... hát na, mindenki más. Nekem legacy játékokhoz marad a 360 az biztos, de ha lesz is valamilyen módon visszafele kompatibilitás a One-nál akkor is a régi kicsikén fogok játszani a Halo 3-al.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Helmoras #2142 üzenetére
Ha a saját nickemmel írom, akkor valószínüleg személyes vélemény... egyrészt, másrészt meg minden alapom meg van rá hogy ezt feltételezzem a mostani és a régi állapotok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest