Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazsmerlaca
senior tag
További kérdés srácok:
1: Ha a kontrollerbe bele van dugva a mikorofon-fejhallgató akkor az nem meríti le gyorsan az akksikat?
2: A fejhallgató működik játék alatt is? Mert nekünk nem sikerült működésre bírniKöszi!
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kazsmerlaca #17201 üzenetére
1. Nyilván fogyaszt belőle.
2. Mi volt a terved vele, a játék hangját hallgatni?
-
tDr1v3r
veterán
válasz kazsmerlaca #17201 üzenetére
Milyen fejhallgatóra gondolsz? A gyárira? Az csak chatre van tudtommal.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kazsmerlaca
senior tag
Igen, a gyári fejhallgató amit a kontrollerbe kell bedugni. Csak chat? Gáz
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
SütiGTi
senior tag
válasz kazsmerlaca #17204 üzenetére
Átalakítót kell venni és bármilyen jack dugós fejhallgatóval tudod állítani, hogy csak a chat vagy a játék is a fülesen jöjjön...
-
Mate
nagyúr
Felhívtam őket.
Mondta, hogy csak xbox.com-on lehet aktiválni és csak angol régióval. Ez már önmagában nevetséges, hogy MO-n megvett játékot, angol régióval kell aktiválni, no mindegy.
Mondtam neki, hogy minden régióval próbáltam és sehogy se jó. Ekkor mondta, hogy az nem lehet, mert csak 3 havonta lehet régiót váltani, így kizárt, hogy többel is próbáltam.
Ezen túllendültünk, mondta, hogy ha azt írja, hogy próbáljam később akkor próbáljam később....
Destinity viszont dobozos lesz szerencsére.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kazsmerlaca #17211 üzenetére
7-8 ezer ft. Ha ezt használod bármilyen sima jack dugós headsetet használhatsz, nem csak chatelésre, hanem arra is hogy halld a játékok hangját. (joy update azért kell hozzá)
Live-Die-Respawn
-
gduck
addikt
-
XFishboneHUN
senior tag
Amikor az előrendelői csomagot én bejelöltem, hogy kérek törzsvásárlói kártyát 576 bolthoz, de nem adtak...Aki bejelölte az kapott?? Na majd ha holnap megyek a Destiny-ért megreklamálom!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
i@lex
őstag
Mindenesetre Forzám még mindig él.
-
SütiGTi
senior tag
Én így vettem együtt...nagyon jó...
-
pzstm
titán
válasz eastone1 #17223 üzenetére
Vagy valaki szolt hogy gyanusan tömeges a probléma és nem customer centricity a hozzáállás a fogyasztó hülyének nézésével
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
FefeeX
veterán
-
tunkiih
őstag
Bejeloltem mindenkit a GT listarol. Par nap mulva kezdek!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Rendelt még valaki Destiny-t a KSZ-től? Én most kaptam az emailt, hogy éjféltől átvehetem, mert kinyit a bolt.
Jön még valaki innen?
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz medvekutya #17234 üzenetére
Nem hiszem
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
dunc
nagyúr
Holnap mehetek a Destiny-ért, de azt se tudom eszik vagy isszák! Remélem nem olyan mint a Killzone....
-
-
Gabesz77
senior tag
Urak, eladó Kinect esetleg valakinek?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Mate
nagyúr
Itt lehet lesz eladó Destiny, vagyis inkább csere valami másra (Pest)
-
i@lex
őstag
Munez: ment Forza Invite.
Még mindig van Forza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest