Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Holnap jön a Horizon 2 demója ugye?
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Preview társak, frissítés érkezett
Destiny-s audio issue továbbra is benne van, amúgy under the hood módosítások történtek, stability improvements és társaik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
Szóljatok, ha felkerül a forza horizon 2 demo pls
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz MunezXBK #18362 üzenetére
A cirill megverdekes karakterek már nekem is volt...ne foglalkozz vele, megjavul
Nemreg jött Liveon:
Preview Known Issue: When resuming your console from standby with a game in the disc drive, you may notice a 30-60 second delay in resuming the game. For more information, check Known Issues in the Preview Dashboard.Újabb érv a lemezes verzió ellen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Beka88
csendes tag
Sziasztok
Remélhetőleg én is tagja leszek lassan az xbox one tulajok klubjának. Viszont lenne egy két kérdésem, most nem konkrétan a játék része érdekelne, hanem a multimédiás tulajdonságokra. Konkrétan hogy a tv nézés müködik rendesen itthon is,és set top box nélkül majd csak a külön digitális vevővel lehet majd elérni ha jól tudom?
A másik kérdés hogy nem tudom itt ki mennyire nfl rajongó, de ez az app milyen? -
JamesHun
addikt
99% ba leszedi, de nekem már volt olyan, hogy melóba betettem letölteni játékot és 4 órával később hazaérve még el sem kezdte leszedni, elkezdtem játszani erre játék közben már leszedte
De most reménykedek, hogy észhez fog térni
360 nál is volt ilyen üzemmód, csak azt úgy hívták, hogy hazacsörögtem, hogy kapcsolják be és mire hazaértem leszedteSeriesX: JamesSHun
-
vg
addikt
Tök idegesítő ez a xbox.com-on a my accounts menü alatti hiba: "Uh oh... that shouldn't have happened.
It appears you've found a glitch in the system." Ez One géppel létrehozott profil és azóta ilyen, amióta hozzáadtam bankkártyám. Másnak is ilyen, vagy ez egyedi "szolgáltatás"? -
nagyúr
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
Van vmi hátránya rám nézve annak, ha nem itthon, hanem az USA-ban vásárolom meg a kinect-es Xbox One-t?Köszi!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #18373 üzenetére
Demo-t Én sem, csak live-on.
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #18373 üzenetére
belépsz smartglass appba, jobb felül (legalábbis WP-n nekem) nagyító ikon, majd ott beírod amit keresel és simán kidobja...Horizon2-t még pont nem
-
nagyúr
-
nagyúr
Ezek szerint van még 5 óránk...
-
vg
addikt
Ja igen, átalakító. Réges régen kaptam kölcsön egy rokontól egy angliai Sega Game Gear cuccost, és ahhoz is kellett ilyen átalakító. A második napon elfelejtettem és úgy tettem fel tölteni. Pár percre otthagytam, majd basszus futottam is vissza...addigra már füstölt. Apám nagyon örült, hogy fizethette ki.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
FefeeX
veterán
Szerintem ez nem hiba. Olyasmihez tudnám hasonlítani, mint mikor még nem kopott be a fékbetéted, és finoman fékezel vele, fura hangot ad. A táp is akkor cicereg, mikor épp kevés áramot vesz fel, de nem minimálisat. Ergo nem hibás, csak épp váltásközeli állapotban lehet. Nálam is csinálja néha, de a gond akkor lenne, ha ezt nagy igénybevétel esetén csinálná és egyszer csak elpukkadna... Ha nem akarod hogy cincogjon, kapcsold ki, ne éberstandby-ba tedd
-
eastone1
senior tag
Egy kicsit uncsi ez a sok ledobálgatás vagy vesztett kapcsolat a destiny szerverrel. Pláne úgy, hogy sokat tölt.
-
adrian94
őstag
Nekem is ugyan ezt csinálja... tegnap beszéltem a supportal telefonon és utána néztek, a profilommal minden ok ... utána meg kérték, hogy csináljak egy PrintScreen-t erről a hibajelenségről és utána kérdeznek a Microsoftnál, hogy mi lehet a baj mert ők nem tudták megmondani..
-
pzstm
titán
hétvégétől suli, jövő hét elejétől meló, elég keveset leszek csütörtök utántól online
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest