Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110601) parandroid válasza sch_a (#110595) üzenetére


parandroid
nagyúr

Ez egy érdekes kérdés. Engem a rohadt WoW szivat, az az egyetlen játék, ami miatt kénytelen vagyok PC-n játszani (az utóbbi években ugyan nagyságrendekkel kevesebbet, mint korábban).

Az egy jó kérdés, hogy az FPS/TPS-ektől mi tart vissza (régen, még az ezredfordulón, elég sokat cs-ztem). Egyrészt a gép előtt órákat görnyedni nem akarok, másrészt abszolút nem áll kézre a kontroller, és nem is erre való, viszont játszani én már csak a kanapén fekve szeretnék. Nem hiszem, hogy lenne megoldás a problémámra. :DDD WoW-ot is kipróbáltam extra hosszú HDMI-kábellel a tévén, nem is lett volna gond, de egy fél óra után úgyis azon kapja magát az ember, hogy előregörnyed a billentyűzet fölé, akkor meg már megint ugyanott vagy...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#110602) parandroid válasza Bagan (#110600) üzenetére


parandroid
nagyúr

EA Access-be biztosan nem, mert az EA-nek (szerencsére) semmi köze hozzá. Game Passba sem valószínű, eddig egyetlen Forza sem volt benne. Majd egyszer lehet havi GWG játék, de az még jócskán odébb van (talán jövő ilyenkor, amikor már a kutyát nem érdekli).

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#110603) 42861 válasza Bagan (#110600) üzenetére


42861
senior tag

Nem EA játék a Forza.

(#110604) oriic válasza Bagan (#110600) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Access-be biztos nem kerül be, ode leginkább EA játékok kerülnek egy-két ritka kivétellel.

Live-Die-Respawn

(#110605) l.skywalker válasza parandroid (#110601) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Na a WoW is jó példa. Anno elkezdtem amikor kijött a Pandaria. Fél év múlva beszart a laptopom, azóta semmi, pedig nagyon tetszene... És nem hiszem, hogy az egér akkora előny lenne benne.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#110606) boost


boost
addikt

De messze van még november 7. :U

(#110607) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Far Cry 5 - 20 perc open-world gameplay

[link]

Live-Die-Respawn

(#110608) bulikavagyok válasza oriic (#110607) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Tetszik! A Primal kimaradt, ez valószínűleg nem fog. :)

Más: Van vkinek refund tapasztalata US gift card-os vásárlás után? Én eddig egyszer kértem, de az magyar (bankkártyás) vásárlás volt. Nem tudom, h ilyen esetben a magyar support segít-e?! :F

(#110609) TJ22


TJ22
tag

Sziasztok az volna a kérdésem a Konzolkirály megbízható bolt,van valakinek tapasztalata velük?
Köszi :R

There is always hope

(#110610) Madoc válasza bulikavagyok (#110608) üzenetére


Madoc
veterán

Szingapuri gift cardos vásárlást refundoltam. Support chaten megírtam hogy szeretném,azonositottak,megkérdezték 3x hogy biztos-e,és visszarakták az egyenlegemre a pénzt.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#110611) Madoc válasza TJ22 (#110609) üzenetére


Madoc
veterán

Jovanny2 talán tud segiteni.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#110612) dandy91


dandy91
tag

Sziasztok!
Megvettem első konzolom ami egy X1 lett. Pár kezdő tanácsot kérhetnék ? Inkább fps és a sport játékok érdekelnek. Amik megvannak Fifa 17 és R6 Siege amit jelenleg pc-n gold és plat szinten játszom. 3 hónapos livom van jelenleg és 1 havi EA accessem. Kontrollerrel kicsit nehezebb fpst játszani de lassan alakul... Nem tudom ismeritek-e a Kontrollfreeket? Berendeltem belőle egy párat fps-hez de csak a jobb analógon használom. Eddig vegyesek a tapasztalatok de mivel új a kontroller használat ezért nem tudok semmi konkrétat. NFL-t hogyan tudok rajta nézni ? Olvastam valahol a neten hogy lehetséges de nem jöttem még rá. A másik kérdés még hogy ki milyen fülest használ ? esetleg tundátok linkelni párat olyan 20-30 e között ? Milyet érdemes bluetoothost vagy vezetékest ? FHD 120 cm-es tv-n játszom jelenleg. Köszönöm előre is a segítséget.

"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0

(#110613) l.skywalker válasza dandy91 (#110612) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

NFL GamePass app van Xboxra, de ugye ez fizetős. Vagy 200 vagy 120 usd/év. [link]

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#110614) r.levente75 válasza dandy91 (#110612) üzenetére


r.levente75
addikt


Nekem ilyen van, ez 20k alatt van. Nagyon jó cucc, szerintem.

(#110615) bulikavagyok válasza Madoc (#110610) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Köszi, ez jó hír! :R Akkor mehet a COD refund. :)

(#110616) Zjunior válasza bulikavagyok (#110615) üzenetére


Zjunior
veterán

Nem tetszik?

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#110617) l.skywalker válasza bulikavagyok (#110615) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Látom bejött😀

Btw. holnap este 7-itt tart a Beta

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#110618) sugarforce


sugarforce
őstag

Némi cod-tapasztalat: Alapvetően sokkal jobban bejön, mint a bf1 multija (bár azért egy pigeon war menetet bármikor lenyomnék :D ), testzik, hogy nincs agyon bonyolítva a fegyverfejlesztés, mint az elődökben. Viszont annak ellenére, hogy a pályák teljesen jól lettek ellensúlyozva, hamar unalmassá válnak. Azért visszasírok 1-1 harbor-t vagy carentan-t. Azokkal évekig toltuk multiban, sokkal izgalmasabb volt, mint ez jelenleg. Persze változnak az idők, az igények, ez a 3-4 pálya és a játék módok, amiket beleraktak a bétába, nem igazán sarkallt rá, hogy előrendeljem, vagy megjelenés után 1-2 héttel, hónappal megvegyem. Majd ha leértékelik pár ezerre, akkor talán.
Amiről már itt korábban szó is esett, a grafika nem lett igazán jó. Persze az effektek tök jók, de valahogy egy bf1 után valami jobbal is előrukkolhattak volna. Persze így is lehet játszani, meg összességében nem csúnya, de valahogy az AW-nak mintha jobb grafikája lett volna. Persze ez sokadlagos, ha egyébként egy magával ragadó játékról beszélnük, ami elől fel sem tudok állni. Itt nem így van.
A másik, hogy a sok chronusmaxos meg elmehet a sunyiba. Látom fentebb pont ez volt a téma. Nagyon bosszantó sokadjára végignézni a killcamet és látni, hogy nem azért lőnek le, mert balfasz vagyok (na jó de, azért is ) hanem mert egér-billel tolják. Persze én is lehetnék jobb, ez nem is vitás, van hova fejlődni, csak sajnos nincs már annyi időm, mint 14-15 évesen, amikor egésznap cod:uo-ztunk a haverokkal, még suli helyett is. Elég bosszantó tud lenni, persze így nem is csodálom ezeket a 7-8x K/D arányokat. Viszont megofgalmazódott bennem, hogy két lehetőségem van a jövőre nézve: vagy leredukálom az online fps játék időmet, vagy veszek én is egy chronusmaxot. Valószínűleg az első opció marad, mert nem látom értelmét beruházni egy konzol árát heti 3-4 órányi multi miatt. Akkor már inkább hozzárakom az új tv árához, azzal többre megyek.

(#110619) bulikavagyok válasza Zjunior (#110616) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Sajnos nem, csak 15 percig bírtam. Ma délután kap még egy esélyt, de nem sok reményt fűzök hozzá. Valójában a home partnerem kedvéért vettük, de szerencsére neki sem adja. Így idén marad a Battlefront 2 és a BF1.

l.skywalker: :K

[ Szerkesztve ]

(#110620) Atomgeszi válasza bulikavagyok (#110619) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Hu. Battlefront 2. Na, arra én is kíváncsi leszek.

Abból még írtak ki bétára időpontot, már, ha lesz egyáltalán?

(#110621) Stauffenberg válasza maximilian4 (#110582) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Csak egy ígéret van rá, hogy hamarosan már jön a hivatalos egér+bill támogatás Xbox One-ra. Konkrét dátum nincs.

(#110587) Silenc3Hun: "Azt mondjuk mindig elfelejtitek, hogy a bill-eger támogatás nem csak az MS-en múlik, hanem.a fejlesztőkon is."

Ebben mi a bonyolult? Főleg egy játéknál ami eleve kijött PC-re is. Bármelyik fejlesztő rövid idő alatt kitolhatná a patchet. Én emiatt nem aggódnék, sőt többek között éppen a Blizzard volt aki az Overwatch kapcsán megdorgálta a konzolgyártókat, mivel ők érzékelik, hogy mennyire sokan játszanak emulált perifériákkal és azt szeretnék, hogy a fair play jegyében legyen végre natív egér+bill támogatás.

(#110589) sch_a: "Mi a francnak vesz valaki konzolt, ha utána sír az egér+bill-ért?"

Én már sokszor kifejtettem a fórumon, hogy nekem tökéletesen elég a gamepad is, de ez csak odáig fair play, ha mindenki ezt használja. Annak meg sok oka lehet miért hagyja valaki ott a PC-t. Nem akar állandóan gépet fejleszteni, sok a csaló multiban, a casual multis címek gyorsan kihalnak (kb csak a direkt e-sportra fejlesztett játékoknak tud tartósan fennmaradni a bázisa, mint a Counter-Strike, Overwatch, DOTA, stb). Egy Call of Duty például hamar elnéptelenedik PC-n.

(#110592) sch_a: "A konzolok arra lettek kitalálva, hogy hátradőlj a fotelban és játssz a nappaliban a TV-n. Ha görnyedve akarsz egerészni, ott a PC."

Nem nehéz belátni, hogy ha ezt az életmódot fent akarod tartani, ahhoz hivatalos egér+billentyűzet támogatás kell. A különféle adapterek előretörését nem tudod megakadályozni, így te kontrollerrel - ha tetszik, ha nem - hátrányba kerülsz és egyre esélytelenebb leszel. Ha jön a hivatalos egér+bill támogatás, akkor a matchmaking külön szerverre teheti a kontrollereseket és az egereseket. Ez olyan szörnyű lenne? Pont nyerne rajta mindkét tábor.

De egyébként hiába minden fújogás az egér ellen, ez a jövő konzolon is. PS4-en már most van hivatalos támogatás, a Hori Tac Pro hivatalosan támogatott PS4 kiegészítő lett, nincs varázslás, csak bedugod és megy. Xboxon is jön a hivatalos támogatás, ezt maga a Microsoft mondja.

(#110622) l.skywalker válasza sugarforce (#110618) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Egy jó sztori számomra tudná adni. Régi feeling valami atom és hosszú történettel. Mert valljuk be, nincs világháborúra készült hosszú offline sztori játék, mint anno volt a COD I-II vagy a MOHAA

(#110621) Stauffenberg: nekem kezdésnek az is elég lenne, ha a Dashboardon lehetne végre egeret is használni...

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#110623) bulikavagyok válasza Atomgeszi (#110620) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Ezt passzolom. Ha jól emlékszem az első Battlefrontnak is volt bétája, szerintem ennek is lesz.

(#110624) gyuromoj válasza bulikavagyok (#110623) üzenetére


gyuromoj
veterán

Star Wars Battlefront II - megvan, mikor kezdődik a nyílt béta

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#110625) oriic válasza bulikavagyok (#110623) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Star Wars Battlefront II

Open beta:

október 6-tól október 9-ig.

Akik előrendelik a játékot azok már október 4-től játszhatnak.

szerk:

Lassú voltam. :O

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#110626) sugarforce válasza l.skywalker (#110622) üzenetére


sugarforce
őstag

Ezzel én is így vagyok, csak ebből ugye perpill nem láttunk semmit.
Ha lesz egy jó sztori, talán még egy 10est hajlandó vagyok érte fizetni, pláne ha nem 4-5 órás a játékidő. Viszont így teljes áron ez felejtős egyelőre.

(#110627) bulikavagyok válasza gyuromoj (#110624) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Köszi, ezt megnézem! Remélem nem akarom majd ezt is refundolni. ;]

Oriic: Köszi Neked is!

[ Szerkesztve ]

(#110628) i@lex


i@lex
őstag

Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek nincs-e kölcsönbe vagy akár eladó scuf key-e, sajnos ugyanis elkavarodott valahol az enyém, és gyorsan kellene, a scuf oldaláról legalább 2-3 hét mire ide ér.

Fontos lenne! - Postaköltséget mindent állok.

(#110629) Atomgeszi válasza oriic (#110625) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Jól van, erről legalább nem csúszom le, mint a COD-ról. :DDD

(#110630) oriic válasza Atomgeszi (#110629) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Amilyen peches vagyok kb megint dolgozom azon a hétvégén. :DDD

Live-Die-Respawn

(#110631) Zoleee83 válasza l.skywalker (#110622) üzenetére


Zoleee83
addikt

Pont ezen gondolkodtam, hogy ha lesz egy jó sztori hozzá akkor érdekelhet, de ha csak annyi lesz mint BF1-ben biztosan nem veszem meg.
Mostanában tipikusan 2-3 órás sztori FPS-ek készülnek, az is csak azért van benne hogy felkészítsen a multira., tisztelet a kivételnek.

Más:
Nem ismerem a Chronusmax-ot, de érdekes lehet számomra, PS4-en tudnám használni a box kontrollerét vezeték nélkül, vagy akkor már inkább a Nacon?
Illetve a fenti két kontroller használható-e egyáltalán kábel nélkül PS.en?
(Nem nem multizom, nem cheat-elni akarok, hanem single-özni, Xbox kontrollerrel kényelmesen, vagy hasonlóval máshol is.)

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#110632) oriic válasza Zoleee83 (#110631) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Egyelőre csak a gyári kontrollerek használhatóak mindkét konzolon vezeték nélkül. Egy kivétel van: a Scuff kontrollerek, de azok is csak azért, mert a gyáriból alakítják át őket. Minden más kontroller csak és kizárólag vezetékesként fog működni mindegyik konzolon.

Live-Die-Respawn

(#110633) frankdelgado válasza Zoleee83 (#110631) üzenetére


frankdelgado
őstag

Cronussal nem is érdemes multizni, fóleg bt al màr nagy lesz a lag. Xim 4et ajànljàk mindenhol, de az meg 50 maki. A nacon nak mostanàban jön ki a 2es verziója, az 1esről nem irtak jókat, pedig hivatalos kiegészítő. A cronus és tàrsaihoz egyébként sok szabadidő kell...

(#110634) maximilian4 válasza sch_a (#110595) üzenetére


maximilian4
addikt

Szvsz. a konzol mindig is sokkal, de sokkal komfortosabb lesz játékra, hiszen ez egy speckó cucc, csak erre lett kitalálva és garantált hogy évekig támogatja a legújabb játékokat amik szépen futnak majd rajta, mert csak egy gépre lesz optimalizálva. Azért pc-nél más a helyzet. Ott nincs olyan hogy csak egy gépre van optimalizálva. Ezernyi komponens van a piacon, és lássuk be hogy a pc nem csak játékokra van titalálva. Sok mindenre jó, de kizárólag egy dologra sosem lesz olyan jó mint a konzol és nem is olyan kényelmes vele játszani. Ahhoz hogy te évekig smooth tudjál játszani a legújabb címekkel nagyon sok pénzért kell pc-t építeni. Na most nekem ehhez nincs kedvem és pénzem sincs. Ha átgondoljuk sokkal gazdaságosabb egy konzol. Valamint tényleg biztos lehetsz benne hogy nem fog sz*rul futni a játék. Maga a szoftver is egy olyan cucc ami játékra van kitalálva, pc-n soha nem lesz ilyen egy oprendszer, a hardver lehet "gamer". Egy szó mint száz. Nekem van egy 8 éves pc-m, amit már azért tuningoltam, de az alaplap-processzor duo jócskán behatárolja a teljesítményt. Viszont kapott ssd-t, kapott egy erős core2quad procit, amit az alaplap támogat, aránylag egy erős videókarit amit ki tud hajtani, de ez mára kevés és sokat fogyaszt, viszont játékokon kívül mindenre bőven elég gyors nekem. Ahhoz hogy játszani tudjak és addig ne kelljen azon aggódni hogy a játékok szépen fognak futni amíg pl. egy XO vagy PS4 karrierje tart (remélhetőleg még hosszú évek, bár a prev. gen. konzolok élettartamából következtetve még fiatal az este) nagyon sok pénzért egy új pc-t kéne építenem. Amiről továbbra is azt mondom (lehet pár embert megsértve), hogy nem játékra lett kitalálva (gondoljunk bele mire használták az első pc-ket) és sose lesz olyan kémyelmes játszani rajta mint konzolon. Egyébként mint írtam a legtöbb játékot kontrolleren játszanám, csak nem akartam égni komolyabb multikban, hiszen írtátok korábban hogy killcamban is látszódik a különbség kontrollerhez képest és nem kicsit alázza a kontrolleres társait.
Egyébként én is gyorsan fejlődök. 3 napja van meg a cucc, de már a gears of war-t lassan a legnehezebbre kell állítani. Mikor elkezdtem a kegkönnyebb szinten is volt hogy meghaltam. Tehát azért látványos a fejlődés, és tényleg meg lehet szokni. :)

[ Szerkesztve ]

Maxi

(#110635) frankdelgado válasza dandy91 (#110612) üzenetére


frankdelgado
őstag

Bluetooth füleseket nem tàmogat a box, most jöttek ki a teljese wireless turtle beach stealt 600as fejesek, 100 euró körül, itthon még nem làttam, h lehet e kapni. Kontiba dugósbol széles a vàlaszték, kezve azzal ami itt màr belinkeltek.

(#110636) oriic válasza frankdelgado (#110635) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"turtle beach stealt 600"

Közben ugye a napokban nézegettem a cuccot, Amazon szerint szeptember 4-től lesz kapható csak nem?

Live-Die-Respawn

(#110637) byervin


byervin
csendes tag

Olyan kérdésem lenne hogy nekem az alap Battlefield 1 van meg ,szeretnék az ujjabb dlc-kel is játszani. Melyiket vegyem meg csak a prémium passt 12990 vagy a Revolution-t 15990 èrt. Xbox One-on játszom.

(#110638) Stauffenberg válasza byervin (#110637) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

A Revolution kiadásnak semmi értelme esetedben, mert az egy alapjáték + premium pass csomag.

(#110639) Kecuhun


Kecuhun
senior tag

Home-olok valakivel és hiába állítja be home-nak az én accountomat másnapra "eltünik" neki. Nem tud játszani a játékaimmal. Tegnap már elhasználta mind az öt home lehetőséget így az Xbox Supporthoz fordultunk segítségért. A supportos lenullázta a home-ot, majd újra beállítottuk azt és működött. Viszont ma reggelre megint nem tudott játszani a játékaimmal. Mi lehet a baj?

(#110640) Jovanny2 válasza Kecuhun (#110639) üzenetére


Jovanny2
őstag

Ha felvesz egy új accountot, miután már homeolva van, az új acc lesz a home. Nem lehet ez a baj?
Így csináljátok?
- Mindketten felveszitek mindkét accountot
- Kijelentkeztek
- Ő be a tiéddel, beállítja homenak, kilép a tiédből, de még nem lép be az övével, közben te vársz
- Te ugyanígy, miután végzett
- Ha mindketten végeztetek, beléptek a sajáttal, és kész.
Ha minden jó, a saját accounttal bejelentkezve a homenál a gomb "Make this my home xbox".
Ő homeolt már?

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.

(#110641) Madoc válasza Jovanny2 (#110640) üzenetére


Madoc
veterán

Egy gépen akármennyi acc lehet home.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#110642) l.skywalker válasza oriic (#110636) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Igen. Holnaptól ;)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#110643) frankdelgado válasza oriic (#110636) üzenetére


frankdelgado
őstag

Akkor jönnek ki. Örülök h résen vagy. 1 napot siet az oràm.

(#110644) i@lex válasza i@lex (#110628) üzenetére


i@lex
őstag

Megoldódott.

(#110645) oriic válasza frankdelgado (#110643) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Csak türelmetlen vagyok sry. :D Fizetés lesz kedden és már nyomnék rá a preorderre. :DDD

Live-Die-Respawn

(#110646) bobooo


bobooo
addikt

CoD: WW2 kód:
V67MP-6FDYD-64V9G-3JPXT-YGCHZ

(#110647) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

Live-Die-Respawn

(#110648) liszkai_davi válasza bobooo (#110646) üzenetére


liszkai_davi
csendes tag

Köszi szépen a kódot!

(#110649) frankdelgado válasza oriic (#110645) üzenetére


frankdelgado
őstag

Ha megjön egy tesztet közzé tehetnél, igaz én most màr vettem egy px5 öt, de bàrmi lehet..

(#110650) Atomgeszi válasza bobooo (#110646) üzenetére


Atomgeszi
veterán

2 napja keresek, erre lecsúszok. :( :O

Akinek lenne még egy elfekvőben, pls. küldjön már egyet pm-ben..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.