Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8201) Ptech válasza Nevar (#8199) üzenetére


Ptech
őstag

Így van sajnos. A legtöbben csak a grindot látják 70-en, csak ez lebeg előttük. És még ők vannak felháborodva, hogyha le mered csapni őket, és vesztegetni a drága idejüket.
Volt most a szerverünkön egy jó kis Moonglade adok-kapok, szinte egész este egymás gyilkolása volt, meg gonosz módon a másik frakcióból ha valaki Omen-t ölt, akkor a tank lenukolása ;]
Erre ahelyett, hogy beszállna mindenki a buliba, vernyog hogy mekkora időveszteség ez neki, meg miért nem tudják visszafogni magukat a gonosz PvP guildek. Hát vicc az egész. Ha valaki egy kis spontán és érdekes WPvP eventet csinál az már gond? Hozzáteszem RP szerver, tehát szoktak lenni elég gyakran PvP eventek (Astanaar-Splintertree, Tarren Mill-SS, Gurubashi Aréna 1v1 tournament ami általában 100v100-á alakul a vége felé XD) amit a játékosok szerveznek, és rengeteg ember szokott eljönni, de valahogy az ilyen spontán dolgokat nem csípi senki, csak a PvP guildek, nemtom miért.
A BG-k már tényleg rettentő unalmasak, én ált csak hétvégén játszom pár premadet és kész. A PuG meg a sok random aki rohangál mint a fej nélküli csirke már annyira felidegesít hogy egyszerűen nem vagyok képes így BG-t játszani, már nem játék, hanem kínszenvedés.
Az előző posttal meg kb ugyanazt akartam mondani amit most te ezzel, WPvP-vel (sajnos) nem lehet csillogó cuccokat szerezni, csakis grinddal. Hogy most épp PvE-t vagy PvP-t farmol az illető az ilyen szempontból majnem mindegy is, szvsz ezért a PvE nagyobb kihívás, mert nem lehet kis adagokban megölni egy BT bosst, vagy meg tudja a guild ölni, vagy nem, kétesélyes. Míg Arénában és BG-n (megint csak sajnos) ha eleget játszol belőle, még ha vak is vagy akkor is kapsz epicet előbb-utóbb, így 0 odafigyeléssel IS lehet top cuccokat szerezni.

(#8202) whitezo88 válasza Wolverine (#8179) üzenetére


whitezo88
nagyúr

és mennyibe tart egyet létrehozni? csak mert nem akarok hajcihőt, csak bemenni, és megcsinálni a bankban (vagy ahol ezt lehet)

egy ilyet elfogad gondolom? [link]

[ Szerkesztve ]

(#8203) -conrad- válasza Bencus88 (#8183) üzenetére


-conrad-
addikt

:Y
Nem tudom milyen feral druidával dueleztél...
1v1 két azonos szintű druida, "egy spellt marad 40% hp-je" ilyen nincs.
Amúgy meg root, elkezdesz castolni, ő shapeshift, már kinn is van, macicharge, megszakad a spelled és kifiléz.

Szintezéshez azért jó a feral, mert csak ütni kell, nem kell manát iszogatni ha elfogy, márpedig, ha sorozatban ölöd a mobokat akkor elfogy. Igaz, hogy a HP-d fogy, de a mana mindig 100% on lesz akkor is ha 2 mob közötti 1-2 mp-ben hotolsz caster formában és folytatod.
Feralként 70ig kb. 1 stack víz sem fogyott el, kaja nem is volt nálam.

Látom Woverine is reagált rá, még nem értem végig a tegnapi termésen. :)

[ Szerkesztve ]

(#8204) Vistaboy válasza Ptech (#8201) üzenetére


Vistaboy
veterán

Na látod, ebben egyetértek veled. A múltkor, amikor többen mentünk egyszerre fosztogatni Barrens-be, az más volt. Kinyírtak akkor is egy jópárszor, de addig volt sikerélmény is. Az 1v1 pvp-ben eddig abszolút vesztes vagyok. Ha többen megyünk, és mindenki segít mindenkinek, akkor ha a végén meg is ölnek, de addig csak sikerül egy-két skalpot szerezni, ami egy olyannak is, aki abszolút noob, sikerélményt és lelkesedést adhat. De az nem lelkesít senkit, amikor egy full epic cuccba öltözött 70-es csak azért csap le hogy a végén jót röhögjön rajta hogy milyen ügyes is volt.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#8205) Nevar válasza Vistaboy (#8200) üzenetére


Nevar
aktív tag

Azért neked is tetszett az ashenvale pvp érdekes módon, pedig ahogy leírtad nem is volt valami húú de nagy csata. Majd kíváncsi leszek mit mondassz, ha netán lesz alkalmad még megtapasztalni (sajna nem valószínű) egy jó kis 20v20 outdoor pvpt, mikor a csapatok falutól faluig verik egymást oda-vissza.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#8206) Nevar válasza Ptech (#8201) üzenetére


Nevar
aktív tag

Nálunk hétvégén volt egy kisebb pvp hellfire-ön, olyan 6-7 allis betámadta spinebreak postot (lehet nem ez a neve), mi meg 2-3an próbáltuk védeni, aztán jöttek még allik is meg hordások is, lett belőle egy 2 órás kis csata, az volt a gond, hogy az a 2 óra nekünk eléggé szívás volt (értsd: cd-n volt a ress :DDD ), aztán mikor megjött a guildemből egy priest, szépen leirtottuk az allikat, de akkor kb egyből el is mentek sajna.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#8207) anxius


anxius
aktív tag

Vista hánykor kezdődik ma az insta maraton?Most picit nem húzom,bevárom Nezzéket,addig viszem a druidot,de persze az instákat ki nem hagynám:)

(#8208) bobace válasza whitezo88 (#8202) üzenetére


bobace
őstag

Ez a kártya van nekem is, jó lesz. Létrehozása meg nem két perc sajnos, nekem volt tuti 1 hét mire kártyát kiküldték, lehet 2 is, már nem emlékszem. A bankban ott gyorsan ment, csak utána még megjön. És a fizetéshez meg pont a kártya száma kell, meg az a 3 jegyű szám, amik meg ha jol emlékszem nincs rajta a szerződésen.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8209) SzlobiG válasza arpi6k (#8191) üzenetére


SzlobiG
félisten

A gladis cuccokat igen azt könnyű kifarmolni, de az arénás coccukat legalább olyan nehéz mint a bossokból.:)

Nevar: Kössz, megpróbálom.

(#8210) whitezo88 válasza bobace (#8208) üzenetére


whitezo88
nagyúr

tehát az ügyintézés hamar megy? (gondolom iratok/egyebek bemutatása után stb) aztán csak várni kell míg megjön postán?

(#8211) Ptech válasza SzlobiG (#8209) üzenetére


Ptech
őstag

Magyarázd már el miért is ugyanolyan nehéz arénából kifarmolni, ahol ha MINDEN játékot elvesztesz akkor is kapsz pontot.
Olyan mintha nem töltődne vissza egy raidboss HPja, és megölhetnéd 100 részletben is, ha csak 2%-ot tudsz lecsípni a HPjából tryonként akkor is meghal az 50ediknél.
Legalább ne írj égbekiáltó marhaságot ha láthatólag sem az arénát, sem a 25man PvE-t nem ismered...

(#8212) bobace válasza -conrad- (#8203) üzenetére


bobace
őstag

Ez pontosan igy megy, meg ahogy Wolverine kollega leírta. Azért én is leírnám a tapasztalataim ez ügyben. Nekem ugye a noskill gladi S1 gearem van. Na most ha Moonkin formban vagyok, ez kb 13k+ armor. Egy két durva kivételtől eltekintve még nem volt olyan feral druid aki lebirta volna szedni a hp-m 50%-nál többet a pounce-maim, FC-bash kombo alatt. Na most ez után elnyomok vígan egy cylonet és ha mákom van nem jön ki trinkettel,( ha kijön elnyomok mégegyet, bár itt már megeshet hogy kb 30-40% hp-m van, ami egy kb 90%-os ellen ellen nem tul jó), akkor az 1000 hupommal egy HT és 90%, aztán pedig szétszedem akármit csinál. Szal ha az elejét túléli a balance druid akkor utána nyer. Ez igaz a rugó ellen is, ahogy nőtt az armorom ugy kezdtem túlélni a CS+KS kombókat, utána FF és root, aztán vagy futok ha gáz van, vagy kinyírom, attól függ mennyi a hp-m maradt :D DE ettől független szerintem a druid ugy ámblokk akár feral akár balance kb ugyanazok a classok ellen maradt esélyes illetve esélytelen és ez nem tetszik...

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8213) bobace válasza whitezo88 (#8210) üzenetére


bobace
őstag

Ha az emlékeim nem csalnak egy kb 15 perc volt az egész, plusz várakozás sorszámmal a kézben.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8214) Vistaboy válasza Nevar (#8205) üzenetére


Vistaboy
veterán

Igen, az tényleg fun, amikor csapat vs. csapat van, nem pedig 1v1 lvl70 fullepic vs. lvl64 kék-zöld között. :P

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#8215) Vistaboy válasza anxius (#8207) üzenetére


Vistaboy
veterán

11 után, amint meglesz az első csapat, indulunk. :K

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#8216) SzlobiG válasza Ptech (#8211) üzenetére


SzlobiG
félisten

Mert gladis cuccokkal nem fogsz 1800-as ratingeknél járni és 1500 körül meg kb 300pontokat kapsz, akkor számold ki mennyi idő alatt jön össze egy S3-as cucc...szal nem írok marhaságot mert kb annyi idő alatt jön össze mint ameddigre meglesz raid alatt.

(#8217) sasa311 válasza Nevar (#8199) üzenetére


sasa311
veterán

Azért PreBCben kevés szánalmasabb dolog volt, mint MC / BWL bejáratnál gankelni a a bejáratot, amikor még jönne be 2-3 ember, hogy kezdődhessen a raid.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#8218) Bencus88 válasza sasa311 (#8184) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Oksi csak úgy érzem lehet inkább draeneiket kellett volna választanom.Van valami különbség a 2 között?
DebilEvil:Köszi :R De sztem mégis maradok a mostaninál :R

(#8219) Vistaboy válasza anxius (#8207) üzenetére


Vistaboy
veterán

Esetleg maximum 12 óra. Lehet hogy el kell mennem az ebédért, de nem biztos, mert ma olyan kaja van, amit az asszony nem szeret. :DDD Én meg nem vagyok éhes annyira, hogy az miatt elmenjek itthonról, amikor már mehetünk instázni. :P

Ripper03: A kapott tárgyakban nyilván van eltérés, de azért arra ügyelhettél volna hogy Allys-ként ne a BE-kkel haverkodj. Attól még a hordások ugyanúgy le fognak csapni. :U Amúgy a Lower City-ben van egy BE csaj, az adja az Aldor-Scryers váltóküldit, szal ott helyre lehet hozni a dolgot.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

(#8220) Bencus88 válasza Wolverine (#8187) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Őőő igen akkor azt választottam remélem nem bánom meg idővel:)
Igaz formváltással hamar ki lehet szabadulni, de én a balanceba a fáimat tartom igazán jónak:)anyira lekötik az ellenfelet vége is van.Nemrégen ölök egy trasht betámad hátulról egy 66 rugo rá a fák lefogtam felhileltem magam egy spell crit 1-2 moonfire és meg is halt.
A feral is nagyon jó bár én már anyira kitanultam a balance-t nem tudnék váltani:)

(#8221) animatrix11 válasza anxius (#8197) üzenetére


animatrix11
őstag

megvolt, nem használt, küldüldi fórumokon is irták ezt a hibát, mindent kipróbáltam, de nem müxik :O

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#8222) Ptech válasza SzlobiG (#8216) üzenetére


Ptech
őstag

Mert gladis cuccokkal nem fogsz 1800-as ratingeknél járni

Nem? Miért is nem? Látni olyat pedig nem is egyet, akinek a legjobb ratingje 1400, mégis 3 db S3 van rajta, a többi meg S2, feltankol season végén, és már veszi is meg a legújabbakat rögtön ahogy kijönnek. Csak segg kell hozzá, semmi más.

szal nem írok marhaságot mert kb annyi idő alatt jön össze mint ameddigre meglesz raid alatt.

Voltál te már raiden egyáltalán? 25 man? Mert az nem úgy működik, hogy bármit csinálsz, megdöglik teljes Hyjal és Black Temple. Nem pontokat lehet beváltani itemekre, amiket szépen lassan gyűjtögethetsz és a következő seasonból rögtön bevásárolhatsz. 25 embernek kell odafigyelni, különben nem megy le semmmi. Vagy meg tud egy guild ölni egy bosst, vagy nem. Vagy van loot, vagy nincs, arról már nem is beszélve, hogy nem mindig az esik, ami neked kell, és ha még az is esik, akkor is a DKP dönt.

(#8223) Bencus88 válasza -conrad- (#8203) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Nem mindenki olyan okos mint ahogy azt gondolod.Amúgy ha egy spellt belenyomok 2500-as crit mér ne maradhatna 40% a hp-ból?Hirtelen nem mindenki vált formot mert kényelmesebb megvárni míg lejár vagy hirtelen nem tudja mit csináljon és máris megvan a baj.Kicsit késik a formváltásból vagy abba reménykedik egy gyenge moonfiret rányomok kiszabadul és ledarál.Nem mindenki használja okosan a feralt :C

Megértem jó a feral meg nem is kell poti, de én egyszerre 3 trasht ölök le villámgyorsan:DDe gondolom feral se rosszabb.Szerintem zárjuk a témát kinek a papp kinek a papplan:)

(#8224) whitezo88 válasza bobace (#8213) üzenetére


whitezo88
nagyúr

értem. még annyi kérdésem lenne hogy annyi feltétel kell ehhez a kártyához, hogy elmúljak 18, és igazolni tudjam magam mindenféle irattal?
(és még annyi h rögtön tudok rá pénzt rakni, hogy ha kijön postán még ne kelljen elmennem bankba, hanem rögtön át tudjak állni erre a fizetési módra?)

(#8225) Bencus88 válasza Vistaboy (#8219) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Engem lecsapni?? ;] Amúgy elrontottam igaz, de nem para(remélem :U )
Micsoda tudok váltani???Azt mutasd meg hol légyszi

(#8226) bobace válasza whitezo88 (#8224) üzenetére


bobace
őstag

Na erre már nem emlékszem :) De mintha az OTP oldalán fent lennének a feltételek :U
Azt hogy lehet e rá egyből pénzt rakni, azt sem tudom, én anno diákmeló miatt csináltattam, és nem nekem kellett rátolni a pénzt hanem nekem tolták.De ha megkérdezed tuti megmondják, akár előre telefonon is.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8227) bobace válasza Bencus88 (#8225) üzenetére


bobace
őstag

Attól is függ kivel vagy jóban mi a proffod. Pl enchantereknek érdemes Scryersenek lenni. JC-seknek Aldor. És allis létemre én is BE-kel vagyok, végtére is NE-ként nézve rokonaim :U Én is mint kezdő noob anno Aldorral kezdtem, mire kifarmoltam azt a csomó kroki cuccot, eluntam az egészet, azóta is honored vagyok :D
DE ha még mindig váltani akarsz itt a quest: link

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8228) SzlobiG válasza Ptech (#8222) üzenetére


SzlobiG
félisten

Igen tudom, hogy látni mert én is látok nem is egyet, de azokat se egy két hét alatt szedte össze...

Nem voltam, de tudom hogy működik egy runért kapsz meghatározott DKP-t haveroméknál 500-at és ha esik cucc az viszi akinek több a DKP-ja van. Meg ha van egy jól összeszokott csapat, jól gearolt akkor lehet farmolni a raideket is simán pl: BS-en a mostly minden héten ledarlája BT-t.:U Szal sztem ha valaki bekerül egy jó teamba hamar feltud "öltözködni".:U

(#8229) -conrad- válasza Bencus88 (#8223) üzenetére


-conrad-
addikt

Rendben hagyjuk. :)
Amúgy meg resto vagyok, és igaz, hogy nemhogy 3, de 1 mobot is lassan ölök le, de pvp-ben csak hotolom magam aztán egy idő után megunja az ellen és lelép. :)
(legnevetségesebb az a rugó volt, aki duel alatt max 2-3 moonfire használata mellett kvázi saját magát győzte le, mert szétverte magát 25-ösével a thorns-omon amíg én hot-oltam magam. :) )

(#8230) Ptech válasza SzlobiG (#8228) üzenetére


Ptech
őstag

Nem voltam, de tudom hogy működik egy runért kapsz meghatározott DKP-t

És mivan ha nem megy le semmi? Mert olyan is van új bossokon, a rendszer meg különbözik minden guildnél. Ha nincs kill, nincs DKP sem, vagy csak minimális attendance DKP.

jól gearolt akkor lehet farmolni a raideket is simán

Ahemm, ez kb bemutatja hogy mennyit konyítasz az egészhez.

BS-en a mostly minden héten ledarlája BT-t.:U Szal sztem ha valaki bekerül egy jó teamba hamar feltud "öltözködni"

És azt hiszed ők felvesznek kék-zöldekben lévőket is? Egy BT guildnek a legjobbak kellenek, skill felkészültség és gear alapján is. Másrészt meg ők is eljutottak valahogy oda, nem gondolod te sem komolyan, hogy egy endgame guildbe csak úgy akárki bekerül? Nem lehet egyből BT-t farmolni kékekben, és nem is úgy működik, hogy felvesznek bratyiból haversrácokat csak hogy felgeareljék őket.

(#8231) Nevar válasza sasa311 (#8217) üzenetére


Nevar
aktív tag

És az ilyenekből mekkora guild pvp-k lettek. Akkor még pve-ztem is, de kb az ilyen "eventeket" sokkal jobban élveztem mint magát a raidet.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#8232) arpi6k válasza SzlobiG (#8228) üzenetére


arpi6k
addikt

"Szal sztem ha valaki bekerül egy jó teamba hamar feltud "öltözködni""

Nagyon kevesen tudnak bekerülni ilyen guidokba... Vagy kapcsolatok kellenek, vagy jó gear + raides tapasztaltok + szerencse. A legtöbb komoly guidnak megvan a fix csapata raidekben ahova befurakodni iszonyatosan nehéz. Szóval ez a könnyű felöltözködni enyhe túlzás. ;)

Intel & ATI

(#8233) Nevar válasza Ptech (#8222) üzenetére


Nevar
aktív tag

Ezt a pont átvitelt is kb megszüntetném. Aki jól játszik, annak úgyis meglesz a full gear 1-2 hónap alatt. Aki meg nem, nos, az pve-ből se kap (maxos)geart, miért kapna pvpből.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#8234) SzlobiG válasza Ptech (#8230) üzenetére


SzlobiG
félisten

Benne van az is a pakliba ha nem megy le, de itt még minédg azon van a hangysúly, hogy úgy ahogy a T4-5-6 cuccok jönnek lassan az arénás cuccok is.

"Ahemm, ez kb bemutatja hogy mennyit konyítasz az egészhez."

Miért ha jól gearoltak mindenki tudja a taktikot simán farmolják SSC-t, TK-t meg Hyjal, szal nem kell a menőzős dumát nyomtani.

Haverom se kék cuccokba volt gondolhatod, de van neki egy T4-es cucca azt kész a többi craftolt meg itt ott esett és felvették.

Na mind1 nem folytatom tovább a vitát mert felesleges.

(#8235) Ptech válasza Nevar (#8233) üzenetére


Ptech
őstag

No igen, van benne valami, csak akkor meg nem sok minden maradna azoknak, akik tudnak pontokat félrerakni, Blizznek meg pont az az érdeke, hogy mindig legyen valami, amiért érdemes játszani.

Aki meg nem, nos, az pve-ből se kap (maxos)geart, miért kapna pvpből.

Hát pont ezt szüntette meg Blizz TBC-vel, TBC előtt azért számított valamit, ha 'full epic' voltál. Most mi kell hozzá? Kara/ZA/segg BG-khez, egyik sem nagy teljesítmény.

(#8236) arpi6k válasza arpi6k (#8232) üzenetére


arpi6k
addikt

Még annyit tennék hozzá hogy mi még csak most kezdtük el "farmolni" karát, de hiába vagyunk aránylag jó gearben a boss taktikákat mindenkinek meg kell tanulni. Ez pedig idő. Elég nagy idegrendszer is kell hozá meg elszántság, hogy egy boss a 10. próbára pl lemegy 2%-ra és akkor van a wipe... De ha lemegy... Na az a feeling. :)

Intel & ATI

(#8237) Bencus88 válasza bobace (#8227) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Köszönöm szépen :C

Hú ezt a questet lehet fel is vettem:D

[ Szerkesztve ]

(#8238) Ptech válasza SzlobiG (#8234) üzenetére


Ptech
őstag

Gearnek nem sok köze van SSC és TK 80%-ához, csak az, hogy képes vagy-e 24 emberrel együtt csapatban csinálni valamit, egyedül Vashj és Kael ami komolyabb gearcheck, Hyjal meg könnyebb, mint akár Vashj, akár Kael, még Archimonde és Black Temple első 2-3 bossa is egy vicc Kael'thas-hoz képest.

Miért ha jól gearoltak mindenki tudja a taktikot simán farmolják SSC-t, TK-t meg Hyjal, szal nem kell a menőzős dumát nyomtani.

Oh igen, hiszen te csak tudod, hisz Józsi már mondta neked kétszer is, hogy SSC meg TK tök könnyű, csak gear meg taktik kell, és Józsi BT guildben van ám.

(#8239) Wolverine válasza SzlobiG (#8234) üzenetére


Wolverine
félisten

Ehhe. BT-be járó guildeknél áéltalában minimum T5 geart követelnek, és már kész BT/Hyjal kulcsot (ami ugye Vashj/Kael/Winterchill killt feltételez); ergo komoly elit guildbe nem fogsz bekerülni egyszerűen.
A Mostly Harmful nagy guild, 250+ taggal. A haverod bekerülhetett Kara-gearrel is, ezt nem vitatom; de max. a 5-6. raidben lehet bent, ami nagyrészt friss 70-eseket/recuitokat és altokat tartalmaz. A top raidre még nincs esélye, mert durván alulgearelt; se elég hp-je, se elég dmg-e, se elég healje nincs (tökmindegy, milyen kasztban van...) Az MH-s top raiderek aligha vannak többen 40-nél, ami egy normál elitguild átlagos létszáma.
Az meg, hogy "ha jól gearoltak mindenki tudja a taktikot simán farmolják SSC-t, TK-t meg Hyjal, szal nem kell a menőzős dumát nyomtani" - erős csúsztatás, mert hiába tudod a taktikát, ha nem tudod végrehajtani, mert szar géped van és szaggatsz/szar a neted és laggolsz/egyszerűen nincs meg a kellő WASD skilled és nem tudsz mozgás közben megfelelő dmg-et vagy healt tolni... És még ilyenkor is lehet balszerencsés eset, amikor valami egyszerűen nem sikerül és wipe lesz.
szerk: arról nem is beszélve, hogy az elitguildek már nem járnak Vashjhoz és Kaelhez sem, csak altokkal; és Zul'Amanba is max. macimountot farmolni :DDD

Vistaboy, a PvP-s cuccok semmi másra nem jók 80%-ban, mint PvP-re; és PvE-s epicek is vannak szép számmal. Heroic instákból és Karazhanból jön majd a Badge of Justice, amit Shattrathban válthatsz be; Kara/Gruul/Magtheridonból jönnek a T4 tokenek; SSC/TK-ból a T5; BT/Hyjalból a T6. (és rengeteg szetten kívüli epic is van ezekben az instákban meg Zul'Amanban, jelentős része craftolható is... a craftolhatók kb. T4 szintűek tudtommal) A questelés meg azért jó, mert lvl70 után egy teljesített questért xp helyett pénzt kapsz, jellemzően 7,5-12 goldot; elit questekért 16-25 goldot. (nekem ebből lett epic riding skillem, csak a questekből 4000 gold bevételem volt eddig)

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8240) Wolverine válasza Bencus88 (#8220) üzenetére


Wolverine
félisten

Két druida közül az nyer általában, akinek tovább tart a manája a neki szükséges dolgokra :U

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8241) (Kolombusz) válasza Nevar (#8194) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Xavidapro, arra emlékszem.
Engem is genkelt annak idején.
Utána "vérdíjat" tűztek ki a fejére, elment 3 klántárs és bekempelte. :D

(#8242) nak0n válasza SzlobiG (#8234) üzenetére


nak0n
aktív tag

PVP
Ha segged van a dologhoz, a geart tutira meg tudod szerezni magadnak, S3 vállasok és fegyverek kivételével MINDEN cucc kiszedhető seggeléssel. Ha ügyes vagy, hamarabb, ha nem vagy ügyes, később, de kiszedhető.

PVE
1. Keríts magad mellé 24 embert, megfelelő kasztelosztásban, akik már fel vannak öltözve 10 fősből/heroicból minimum.
2. Keríts egy jó raid leadert, aki a másik 24 embert a harc alakulására is figyelve folyamatosan irányítja. 3-4-5 órán keresztül (guildtől függően, meddig tolják) keményen koncentrál, nem könnyű dolog.
3. Imádkozz, hogy a másik 24 ember is 3-4-5 órán keresztül folyamatosan koncentráljon, hogy ne dögöljön meg feleslegesen és/vagy ne wipeoltassa be a raidet.
4. Imádkozz, hogy a mákfaktor mindig átsegítsen, ha arra van szükség.
5. Imádkozz, hogy a végre leölt boss (aminek a saját csapatodnak megfelelő taktikája kidolgozásában benne van sok-sok óra próbálkozás és rengeteg arany javításra/consumable-re) kidobja azt a cuccot, ami neked kell belőle. De mindegy, úgyse azt fogja dobni. (Erre jó példa, hogy február óta, mikor is először betette Karába a lábát kicsi paladinom, chess event összesen 2 alkalommal dobta a pajzsot. Ezen a két alkalmon nem voltam Karában, mert valami közbejött, amúgy mindig ott rontottam a levegőt. Nem érdekel, legyen bármilyen jó pajzsom, akkor is meg fogom szerezni ezt a sz*r cuccot, már csak becsületből is. :) )
6. Ha a mákfaktor átsegített az ötös ponton, akkor meg Bélának úgyis több DKPja van, mint neked, és elviszi a lootot.

Ennyi talán a különbség PVP és PVE között.

(#8243) anxius


anxius
aktív tag

Valaki mondana egy addont,ami eltünteti az olyan dolgokat,hogy mondjuk ha az Arcane Intellectet magamra akarom castolni,akkor ne kelljen alt+click?Tehát h ha nem választok ki senkit akire castolja,akkor egyből magamra lőjjem
m

(#8244) Nevar válasza nak0n (#8242) üzenetére


Nevar
aktív tag

Ennyi talán a különbség PVP és PVE között.

ööö...rofl?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#8245) Polacheck


Polacheck
HÁZIGAZDA

flameszagot érzek :D

less qq more pewpew!

(#8246) sasa311 válasza SzlobiG (#8234) üzenetére


sasa311
veterán

Szerintem amíg nem raideltél HE tartalmat, addig ne erőltetsd ezt, mert nincs igazad.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#8247) bobace válasza anxius (#8243) üzenetére


bobace
őstag

Én Bartenderrel kenem. Ha nincs kijelölve senki auto magamra rakja, ha harcban vagyok akkor a self-casting jobb klikk.

Nekem pedig olyan addon kéne mai a global cooldown-t irja jó nagyba :D A Quartzos bar nem tetszik.

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#8248) Ptech válasza anxius (#8243) üzenetére


Ptech
őstag

Interface Options => Auto self-cast, még addon sem kell.

(#8249) anxius


anxius
aktív tag

Köszi szépen mindkettőtöknek:)

(#8250) Wolverine válasza (Kolombusz) (#8241) üzenetére


Wolverine
félisten

A Xavidapro-Goldsword duó a wow.hu-n is sok kellemes percet szerzett a trolloknak... Aztán unalmas lett és mindketten bannal zártak.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.