Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79324) BeZol válasza MegalodonS (#79319) üzenetére


BeZol
őstag

Hát a shadow priest szerintem pont progress raidelésre való a leginkább, mert damage buffja van 20-35%-os bossHP-tól (én csak lvl 90-nél járok vele, de vmi ilyesmi van sztem), és ezzel az "előnnyel" pont raidelésen mész a legtöbbre a first killeknél, amikor még nincsen mindenki agyongearelve és sokáig tart leölni bármit. Healerként pedig jó-jó, de nem a legjobb, a sorrend kb. druid-pala-shaman, és csak utána jön a priest és monk.
A warlockokra nézzél rá esetleg, mert ha mennél véletlen pugos normalra v. hc-ra, akkor mindig kell egy lock, aki summolgat ;] , meg a healthstone-ja miatt is kell minden raidbe egy, és jelenleg egyik legjobb ranged dps-nek is számít mind AOE-ra és Single tartgetra bazi erős, és minden mythic+ kulcson ami nagyobb, egy warlock is ott fityeg, de ha úgyis felhúznál mindent 110-re, akkor útközben úgyis meglátod, hogy szimpi-e bármelyik. (amúgy nekem sem jött be a mage)

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy melyik class milyen utilitykkel rendelkezik. Nem árt, ha van pl. immunitás, mert játék elején (igaz nem voltam mythic guildben még) bazi nehéz volt a 10-es kulcsokat összehozni a heti láda miatt, és így könnyebb lehet.

Még annyi, hogy ranged dps-ként nehezebb dolgod van mint melee dps-ként, és raideken is olyan a helyzet, hogy a melee mechanikák pofon egyszerűek, de a rangedeknek mindig szivatósabb az egész, úgyhogy én direkt az extra kihívás miatt váltok majd rangedre, és ezzel remélhetőleg lecserélem azokat, akik jelenleg lassan tanulnak és gyakran halnak le rangedként, de ez a healer témakörre is igaz :U

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.