Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4569) vlevi válasza fatallerror (#4563) üzenetére


vlevi
nagyúr

"legalábbis nekem logikus eddig minden, a start menü elérése roppant egyszerű pedig ezt érte a legtöbb kritika, nem tudom mi a rossz ebben..."

Na, akkor elmondom, hogy ma mi nem tetszett benne.
A start képernőn elkezdtem bepötyögni egy alkalmazás nevét. Ekkor természetesen elkezdtett keresni a telepített programok között. Aztán meggondoltam magam, és nyomtam egy esc-t. Erre, ahelyett, hogy visszament volna a start képernyőre, kihajítja az összes alkalmazást, meg mindent. Ez az első "nemértem". Aztán, amikor nyomtam mégegy esc-t, akkor a start képernyő helyett a desktop-ra hajított ki. Nyomhattam megint a start gombot.
Szóval lehet, hogy jól csinálja, csak nekem tűnik még kuszának.

Ja, a másik, a bezárt app téma. Csak nem záródik az be azért annyira. A readerrel olvastam valamelyik nap egy pdf-et, és amikor befejeztem az olvasást, akkor a start gombbal léptem vissza a főképernyőre. Hibernáltam a gépet, majd másnap, amikor mászkáltam, akkor le akartam törölni azt a pdf-et, mert már nincs rá szükségem. Viszont nem engedte, mert "valami" még nyitva tartotta az állományt. Elsőre nem tudtam mi az, aztán eszembe jutott a reader. De az alt+tab-al nem bírtam elérni, valahogy nem látszott. El kellett indítani, és amikor betöltődött, akkor láttam, hogy tényleg ott volt benne nyitva a pdf. Alf+F4-el kellett kilépni belőle, hogy törölni tudjam a file-t.
Nekem ebből az jön le, hogy valahogy jó-jó ez a "háttérben nem fut az app" dolog, de ilyesmi érdekességekre számítani kell.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.