Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68336) májkimiki válasza King Unique (#68303) üzenetére


májkimiki
őstag

Helló!
Sikerült összehozni a telepítést, igaz csak Legacy módban. A Win7 telepítővel (usb dvd lemez) nem tudtam sehogy bebootolni UEFI módban. Így a Win10 is ilyen formán települt, de szépen működik mindkettő. A Win10 rendszer választójában ki tudom választani, hogy melyiket akarom indítani.
Ez egy Lenovo M30-70 kis noti dvd drive nélkül, jogtiszta Win8-al eredetileg.
A Win7-re egy bizonyos program miatt van szükség (Win8-tól felfelé nem működik teljesen), offline módban. A Win8-at meg upgrade-ltem Win10-re, MCT-vel készített pendrájvról.
No itt jönne egy kérdésem, mert egy kicsit nagyra hagytam a Win7 rendszerpartícióját, le is zsugorítottam a kívánt méretre. Most van egy 47.5GB lefoglalatlan területem, de nem tudok több partíciót csinálni, mert msdos partíciós tábla van.
Melyik programmal lenne érdemes neki vágni a partíciók mozgatásának és aztán a lefoglalatlan területet hozzáadni a tároló partícióhoz. Kiterjeszteni csak a szabad terület előtti partíciót engedi a rendszer a lemezkezelővel.
[link]
Linuxosként a gparted-et venném elő kapásból, a partíciók mozgatásához. Aztán Win10 alatt meg megnövelni az adatpartíciót a szabad terület méretével.
Ha van jobb ötletetek Windows-os programra, ami ingyenes és trial módban ezt engedi, azt szivesen veszem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.