Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56551) gt7100 válasza brd (#56545) üzenetére


gt7100
tag

Azonos szervereket használnak?
Bitről bitre azonos szoftverek és update-ek vannak rajtuk?
Mert ha nem, akkor pusztán ennyi infó alapján nem merném kijelenteni, hogy egyértelműen lokális a gond.

(#56552) DS39 válasza gt7100 (#56551) üzenetére


DS39
nagyúr

nem szerver, de még csak nem is lokális probléma okozza, szerintem az otthoni userek áttérítése a cél ezzel a MS-nak. (ugye jelenleg is a legelterjedtebb rendszer a 7-es a világon, nem akarnak évekig "XP-set" játszani) céges környezetben rengeteg 7 Enterprise-t telepítettem már, és leszámítva a 250 db frissítésének letöltés/telepítés idejét, sosem volt olyan jellegű gond, mint az otthoni Pro-mmal.

[ Szerkesztve ]

(#56553) HoTaZo válasza brd (#56550) üzenetére


HoTaZo
őstag

és DS39

Én úgy gondoltam, hogy a Home a mezei felhasználó, a Pro és feljebb a cégek (már a legkisebb is NAV és egyéb szemszögéből) és persze az igények és pénztárca függvényében az otthoni felhasználók számára.

Tudatlanságomat bizonyítja az is, hogy nem tudom, mi a tartományba helyezés...

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#56554) DS39 válasza HoTaZo (#56553) üzenetére


DS39
nagyúr

hát a NAV szemszögéből az számít legálisnak, amikor egy céget vizsgálnak, hogy van-e adott eszközről/szoftverről/bármiről számla. a Home/Pro/Enterprise verziók szolgáltatási csomagok, frappáns elnevezéssel.

ha egy kis Kft-ről van szó, 5-10 laptoppal mondjuk, akkor nem fontos pl. a tartományba állítás sem.

[ Szerkesztve ]

(#56555) HoTaZo válasza DS39 (#56554) üzenetére


HoTaZo
őstag

OK. Ma is tanultam valamit! :) :R
Akkor a (hipotetikus) cégemhez használt eszközökhöz elegendő az alap programokat és nem szükség szerint a Pro/ Enterprise változatokat megvennem.

Tanítasz még egy kicsit? Tartományba állítás... :)

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#56556) King Unique válasza DS39 (#56539) üzenetére


King Unique
titán

Nemrég az áprilisi frissítő kedd alkalmával engem is jól felhúzott. Először kb. 15-20 percig keresett a WU, de semmi... aztán gép restart és kb. 45-60 percig elkínlódott vele... :W Már azt hittem, hogy kikapcsolom a gépet a fenébe, mire nagy nehezen megtalálta azt a néhány frissítést. Utána már a letöltés, telepítés ment viszonylag normálisan.
Ellenben 8.1 max. egy-két perc alatt megtalálta, illetve nemrég telepítettem egyet tisztán, ahol a 200+ db frissítést szintén elég hamar (pár perc) megkereste. A letöltés (~2 GB) is viszonylag hamar megvolt, ahhoz képest, hogy nincs túl acélos netem. Igaz a telepítéssel elszórakozott 1-2 órát, de az még nagyjából belefér. A Win7 ennyi idő alatt jó, ha megtalálja őket friss telepítéskor... :DDD Aztán Win10 alatt szintén nem volt gond a kereséssel, telepítéssel, ott is mondhatni hamar megvolt. Amúgy az utána való újraindítás az xar mindegyiknél, amíg elmolyolnak 30%-ig, aztán restart és 100%-ig...
Win7-nél ezen már vsz nem is nagyon fognak javítani, mert nyilván nem érdekük... annó az XP esetében is csak röviddel a támogatás megszűnése előtt adtak ki valami javítást, ami rendezte a magas CPU terhelés problémáját.

Illetve elképed rajta az ember, hogy ez a frissítés mennyivel gyorsabb Linux alatt. Amennyi ideig a Win7 megkeresi, addig másik gépre feldobok egy Ubuntut, majd lefrissítem és testreszabom. Direkt ki is próbáltam. :DDD Azoknál a friss telepítés után lehúz max. pár 100 MB-ot, aminél a letöltés kerül csak időbe a sávszéltől függően. Bár abban is jobb, mert kihasználja rendesen, nem úgy, mint pl. a 7-es, aminél a letöltés is lassú. Újraindítást is ritkán kér csak, de az is max. szimpla restart és nem szöszmötöl el vele percekig. De használok Arch alapút is, ami naponta tölt le ~ 100 MB körül. Annál is max. a letöltés vesz el időt, mert utána baromi gyorsan felrakja őket. Lehet, ha összeadnám a napi adagok idejét és viszonyítanám a Windows havi ~100-200 MB-os pakkjának össz telepítési idejéhez, nem sokkal lenne több. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#56557) yanna válasza HoTaZo (#56555) üzenetére


yanna
őstag

Wiki cikk.

(#56559) DS39 válasza HoTaZo (#56555) üzenetére


DS39
nagyúr

biztos találsz ennél szakszerűbb megfogalmazást a wikipedián, de lényege az hogy ez egy közös hálózati "csoport", ahol a cég számítógépeire csak a tartományi fiókkal rendelkezők tudnak bejelentkezni, és egy hozzáféréssel bármelyikbe be tudnak lépni, tehát nem kell "Katinak" minden gépen profilt létrehozni,
emellett a userek hozzáférési szintje központilag állítható a szerveren, az is hogy mihez férjenek hozzá a hálózaton, közös meghajtó alapból csatolva lesz, vagy akár egy neki szegmentált része, ahol a fájljait tarthatja, amiket a hálózat bármely gépéről elér, stb.

szerk.: látom megelőztek a wikipedia linkeléssel :P

[ Szerkesztve ]

(#56560) DS39 válasza King Unique (#56556) üzenetére


DS39
nagyúr

jaja, hát a Linux másképp van felépítve rendszer szinten, ezért nem kell az újraindítás.
egyszer várnám már hogy világuralomra tör, de sosem jön el az a nap :D

(#56561) sh4d0w válasza DS39 (#56560) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Mar eljott, csak nem a desktop rendszereken, hanem minden mas eszkozon :)

Lassu win7 update-re meg megoldas a wsusoffline.

https://www.coreinfinity.tech

(#56562) King Unique válasza DS39 (#56560) üzenetére


King Unique
titán

Újraindítás csak részletkérdés, de maga a frissítési folyamat jóval gördülékenyebb és gyorsabb.
Megvan az oka, hogy desktopon nem tudott annyira elterjedni (pl. támogatottság, egyszerű kezelés, nem azt szokta meg a nép) , de amúgy több téren logikusabban lett összerakva, mint a Windows. Egy 10-15 GB partíció is elég nekik, a Win7 meg a 30 GB-ot már önmagában is felzabálja. Ezért legalább egy 50 GB körül érdemes adni neki. :D

(#56563) DS39 válasza sh4d0w (#56561) üzenetére


DS39
nagyúr

igaz, minden más eszköz fog világuralomra törni. az otthoni userek körében egyre kevésbé van létjogosultsága a PC-nek, az okostelefon, tablet, okos tv ki fogja szorítani a háztartásokból. (én is úgy vagyok vele, hogy amíg a jelenlegi gépek működnek, addig jó, de ha újat kellene venni, nem biztos hogy pénzt költenék PC-re, inkább egy komolyabb tablet + bill. - bár ez nem zárná ki a Win jelenlétét, de inkább Android.)

(#56564) brd válasza gt7100 (#56551) üzenetére


brd
nagyúr

Nem tudom, de nem is érdekel. Bővebb statisztika alapján mondom, amit, nem egy-egy órákig tartó keresés alapján. Tendencia, mond valamit a szó?
Nyilván nem bitről-bitre.
Te nem, én igen. :) Még azt is hozzáteszem, hogy pl. a WSUS offline mindig letölti rendesen a frissítéseket (és nem tart neki órákig), ill. hogy XP-nél is volt egy nagyon hasonló hiba, amit egy kimondott update-tel javítottak (tehát telepíteni kellett a gépre), és utána rendesen működött az Update. Ha ez sem elég, hogy elfogadd, akkor szerintem engedjük el a dolgot, én nem szeretem az értelmetlen tevékenységeket. ;)

The only real valuable thing is intuition.

(#56565) HoTaZo válasza DS39 (#56559) üzenetére


HoTaZo
őstag

és yanna

Köszönöm! :R

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#56566) gt7100 válasza brd (#56564) üzenetére


gt7100
tag

És az feltűnt, hogy két-három nap alatt rengetegen jelentkeztek azonos problémával? (nem csak itt)
Olyanok, akiknek korábban nem volt ilyen gondjuk.

(#56567) King Unique válasza gt7100 (#56566) üzenetére


King Unique
titán

A Win7 nálam mindig tovább kereste a havi pakkokat is, pl. márciusban is elszöszölt vele 10-15 percig. De ez a mostani már túlzás volt... :((( És azon a gépen a frissítés után alig használtam a 7-est, max. neteztem rajta egy kicsit. Tehát lehet, hogy a gazdi is rásegített. :D

[ Szerkesztve ]

(#56568) gt7100 válasza King Unique (#56567) üzenetére


gt7100
tag

Nálam (és még sokaknál) eljutott odáig, hogy megvannak az update-ek, de a letöltésük 0%-nál megállt és nem is ment tovább. Órákig lehetett várni, akkor sem.
Ezért gyanús, hogy valami központilag lett elcseszve.
Mondjuk kell hozzá az is, hogy az update-ekről csak értesítés jöjjön, a letöltést és telepítést csak engedélyezés után csinálja.
Ha valakinél automatára volt állítva a letöltés, annál nem tudom, hogy jelentkezett mindez.
Meg az is lényeges kérdés lehet, hogy 32/64 bit, Home/Professional/Ultimate/Enterprise stb.
Na mindegy, nálam most működik, úgyhogy egyelőre nem foglalkozom vele tovább.

(#56569) ot93 válasza SP4C3 (#56417) üzenetére


ot93
senior tag

Nem-nem nekem kompatibilis a gépem. i3-3220, 8gb ram, hd7770
sőt a GWX is írta, hogy kompatibilis meg az ikon is megvan, amivel tudnám frissíteni... viszont sokak szerintem tudtuk nélkül igénylik a win10-et mert már ha csak belemegyünk abba a progiba már attól is igénylődhet a win10 (tapasztalat, viszont még gyakorlatilag pár percen belül lemondtam) és ezért ha valaki belemegy a progiba, meg kell győződni, hogy nem-e igénylődött és ha igen akkor le kell mondani... :D

lényegében, ha rákattintunk jobb klikkel arra a GWX ikonra akkor nem szabad ott lennie olyan feliratnak, hogy Frissítési állapot ellenőrzése, vagy valami ilyesminek... :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

(#56570) MrChris válasza quailstorm (#56542) üzenetére


MrChris
nagyúr

Nemtom, csak felmerült bennem, mint ahogy van divx codeck és player külön. QT kezelésre nekem szükségem lenne.

(#56571) efi99 válasza gt7100 (#56568) üzenetére


efi99
senior tag

Én még az 1.nap telepítettem őket, akkor még jó volt.
A családban lévő másik két gépen - amiken csak tegnap kezdtem - csak addig jutottam én is, hogy pár óra alatt megtalálta a frissítéseket, aztán letöltés 0% és most itt tartok velük.
Ez már szabotázs...

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#56572) brd válasza gt7100 (#56566) üzenetére


brd
nagyúr

Igen, feltűnt, és pár hónapja ez a helyzet, és leginkább csak Win7-en, pont, ahogyan az XP-s hibánál is történt. ;) Ettől még lehet, hogy a WU servereken változtattak valamit, amivel nem egészen kompatibilis a Win7-es WU kliens. De ez nem hiba, feature, :D lásd másik Windowsok frissülése, ill. a WSUS offline működése akkor, amikor adott Win7-en problémás a keresés/letöltés.

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#56573) gt7100 válasza brd (#56572) üzenetére


gt7100
tag

Ha pár hónapja, akkor nem ugyanarról van szó.
Ez friss, pár napos probléma.
És a korábban már milliószor említett resettel orvosolható is, ha nem zavar, hogy újra le kell tiltogatni amit korábban tiltólistára raktál.

(#56574) brd válasza gt7100 (#56573) üzenetére


brd
nagyúr

Aha, no' és az a reset mit is csinál? Nem véletlen törli a lokális adatbázist a lokális állapotról (más egyéb mellett)? Várjál... de! ;)

The only real valuable thing is intuition.

(#56575) gt7100 válasza brd (#56574) üzenetére


gt7100
tag

De azt az "adatbázist" valaminek tönkre kellett tennie. És gyanúsan sok gépen ment tönkre egy időben. Ha egyáltalán tönkrement és nem véletlen volt, hogy pont akkor kezdett működni, miután reseteltem.

(#56576) Livius


Livius
őstag

Mostanában baromi lassú lett a Windows Update frissítés keresése nálam. Van erre valami megoldás, hogy ne egy évig keresse az új frissítéseket? Ma kb délután 5-kor indítottam el, hogy keressen új frissítéseket, azóta is megy és semmi eredménye nincs még, Windows 7 Enterprise verzióm van.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#56577) yanna válasza Livius (#56576) üzenetére


yanna
őstag

:DD

(#56578) brd válasza gt7100 (#56575) üzenetére


brd
nagyúr

Igen, a bugos kliensnek, ha éppen a DB az ok (mert a reset ugye mást is csinál). Nem tudom a hiba okát, de ha esetleg a WU servereken történt változtatás miatt is van (bár én erre kevésbé fogadnék), akkor is, ezt lokálisan fogják (ha egyáltalán fogják) megoldani egy patch formájában.

The only real valuable thing is intuition.

(#56579) westlake válasza Livius (#56576) üzenetére


westlake
félisten

Megnézed a history-ban, hogy melyik a legfrissebb update, ami fel lett telepítve. Majd onnantól letöltöd manuálisan az összes frissítést, amit máig kiadott a Microsoft.
Ha megmondod a dátumot, akkor csinálok neked egy listát.

[ Szerkesztve ]

Play nice!

(#56580) quailstorm válasza MrChris (#56570) üzenetére


quailstorm
nagyúr

nem lehet szétszedni komponensekre ilyen szinten sajnos

(#56581) efi99 válasza Livius (#56576) üzenetére


efi99
senior tag

Na, ezt tegyétek fel külön, restart, ezután nekem 3 perc után megkereste őket és utána gyönyörűen le is töltötte hamar!
64 bit: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=51853
32 bit: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=51857
:C

[ Szerkesztve ]

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#56582) westlake válasza efi99 (#56581) üzenetére


westlake
félisten

Miért pont ezt? Honnan jött az ötlet? Ennek a frissítésnek semmi köze a WU-hoz.

Play nice!

(#56583) King Unique válasza gt7100 (#56568) üzenetére


King Unique
titán

Olyan van, hogy letöltés közben 0%-ot ír nálam is, majd egyszer csak 60-80%-ot mutat és már kezdené is telepíteni. De, hogy órákig áll egy helyben, az megint extra... Nálam a WU kézire van állítva és amúgy Win7 Professional 64 bit.

(#56581) efi99: ez csak egy sima biztonsági frissítés és nem lennék meglepődve, ha már telepítve lenne. Korábban szintén ajánlott itt valaki a topikban egy másikat, hogy az majd megoldja, de nálam az is már ott volt a telepítettek között. Ezt majd azért meglesem, kösz az infót.

[ Szerkesztve ]

(#56584) brd válasza westlake (#56582) üzenetére


brd
nagyúr

Azt nem tudom, de kipróbáltam és valóban hatásos. Látszólag nincsen hozzá köze, de régen az XP-nél is egy IE frissítés oldotta meg a problémát.

The only real valuable thing is intuition.

(#56585) Livius válasza efi99 (#56581) üzenetére


Livius
őstag

Kösz a linkeket, felraktam és valóban megjavult a Windows Update. 10 perc alatt végre megtalálta a hiányzó 22 frissítést, amit eddig 7 óra alatt képtelen volt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

(#56586) soldi3r válasza King Unique (#56583) üzenetére


soldi3r
veterán

Nekem mar fenn volt.

E30 (oo=[][]=oo)

(#56587) Lauda válasza efi99 (#56581) üzenetére


Lauda
félisten

A 64 bites verziot nekem alapbol felajanlja az update a fontos frissitesek kozott.

(#56588) IstvánLászló válasza Livius (#56576) üzenetére


IstvánLászló
senior tag

Tiszteletem és üdvözletem. Livius

Megerősítem véleményedet hogy igaz amit mondasz te is. :W :)
A kollégám helytálló véleményét igazolom, ezzel a szándékom ez: nem konfrontálni akarok senkit sem mert nem is teszem meg sohasem. :) :K :K
A frissítési mizéria látom nemcsak nálam van jelen: sajnos sok kollégámnak okoz komoly és nem is vicces problémákat.
Lényeg kommunikálni szeretnének egymással; munka; családok;barátaik és másokkal is esetleg....

A kulturált emberi hangú kommunikációt preferálom és a viccet is szeretem és veszem is a lapot ahogyan mások is...
A témához szólnék és idézem a soraidat, " lassú lett a Windows Update frissítés keresése nálam.", gépem végre jól működik most kapcsoltam ki és majd befejezem: a végleges beállításokat is mert elegem lett. :W :W :) :K

A lényeget kihangsúlyozom direktben be is idézem, "Microsoft Windows 7 Professional 64bit OEM magyar XY-forit", az üzletben vett jogtiszta termékért fizettem ki a pénzt, és kárvolt váltanom...
Hangsúlyozom ezért sajnos szánom vagy nem így is van...
A jó öreg jogtiszta Xp-met váltottam le....
A dx10-es support miatt: de jól megtanultam a leckét...nesze.....fogjam meg jól...:W :W :) :K :R
A játékok csábítottak erre de már nincs kedvem játszani, talán majd máskor teszem, mert belefáradtam a mizériába.............

A téma win frissítése megszokott lehetőség számomra is mindannyiunknak.
A net elérésének lehetősége nagyon fontos mindenkinek a számára.
A barátainknak és mindenki másnak is fontos témája hogy beszélni tudjunk egymással kulturált emberi formában.....
A kulturált emberi kommunikációt preferálom de most is de itt: Görögül elkeseredve mondom; a PI......ba: örökös gondokkal és problémákkal, sosem gondoltam hogy így is kikelek emberi formámból...

Döntöttem hogy kell ez nekem nem és nem.
Egy rövid dal szövegét írnám: nem nem soha nem nemleszekjátékszered.....w...........nem....fs......sohasem de nem teszem.....többé sohasem.
Az vezérel mától: kommunikálni kell tudjak minden embertársammal ha kell és szükséges gúnyolódás kizárva részemről bitósan mondom.
A lényeg platformot váltok: Linux is-lett>> irányom a kulturált emberi kommunikáció világát választom és sok rendes embert ismerhettem meg így írásos formában.
A lényeg itteni és más fórumokat és kollégákat sem hagyom ki és köszönök minden segítséget amit itt kaptam tőletek is. :) :R

A gépemet most ki kapcsolom és w.....fs kifejezéssel. format c: label=empty, default: /Boot restart go; bay bay, wind<<<udate=1< 0, time out=??, not fund hi hi, end off ram..................................

Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

(#56589) soldi3r válasza IstvánLászló (#56588) üzenetére


soldi3r
veterán

Szerintem jol dontottel, hogy lecserelted az XP-t. Annak meg nagyon sokaig jogosultsaga lesz, celgepeken az iparban. En barmilyen otthoni PC-re elobb teszek linuxot, mint XP-t, ha nincs W7.

E30 (oo=[][]=oo)

(#56590) efi99 válasza soldi3r (#56586) üzenetére


efi99
senior tag

Nekem is fennt volt az asztali gépen és ott nem is volt problémám, a másik kettőn viszont nem.
Info egyébként innen (német nyelvű):
http://sm.krelay.de/wu/

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#56591) King Unique válasza efi99 (#56581) üzenetére


King Unique
titán

A KB3145739 számú frissítés a mostani (áprilisi) pakkban volt és nálam is már fel volt települve. Ugyanúgy megkapta a Win8.1 is, de ott nem érinti a frissítések keresését. Tegnap még lefuttattam egy keresést és valóban elég hamar (kb. 3 perc) végzett a Win7. Tehát ez úgy néz ki, hogy valóban megoldotta. :K
Gondolom már túl feltűnő volt, sokan panaszkodtak és muszáj volt lépniük...

(#56592) Sky85


Sky85
tag

Sziasztok!

A régi laptopomat (Dell Inspiron n5040) akarom gyorsítani, hogy a HDD-t kicserélem SSD-re.
A géphez van Win 7 Home Premium x64 OA.
Az újratelepítő particióval se érek semmit, mert HDD kikerül belőle és nem tudom egyszerre betenni a HDD-t az SSD-vel.
Nincs hozzá telepítő lemez, ha letöltök egy MSDN-t, akkor azt tudom regisztrálni a meglévő termékkulcsommal vagy valamit még csinálni kell?

(#56593) gt7100 válasza Sky85 (#56592) üzenetére


gt7100
tag

Mindenképp javasolt a hdd tartalmát átmenteni, mert a hidden partíció (már ha az), nem sima telepítő, elvileg benne vannak a delles driverek.
Azt kellene megnézni, nem tudsz-e telepítő DVD-ket gyártani vele. Dellt ilyen szempontból nem ismerem, a thinkpadem előtelepített vistájának volt ilyen opciója, feltételezem, a dell is rendelkezik hasonlóval.

(#56594) soldi3r válasza Sky85 (#56592) üzenetére


soldi3r
veterán

En igy szoktam. Friss drivereket talalsz a Dell oldalan.

E30 (oo=[][]=oo)

(#56595) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Sziasztok!

Eredeti Windows 7 Ultimate OP rendszer van a gépemen és szeretném frissíteni Win 10-re, DE......

Nem tudom a Win7-et frissíteni még csak Service Pack 1-re sem, mivel ezzel a hiba kóddal találkozok a frissítés közben: 0x800f081f

Tud valaki segíteni, hogy miként tudnám frissíteni a Win7-et SP1-re, hogy aztán Win10-re tudjam frissíteni az OP rendszert?

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#56596) Lauda válasza Sky85 (#56592) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Keszitsel macriummal egy boot lemezt, akar lemezre, akar pendrivera. Ezutan kicsereled a hdd-t az ssd-re, a hdd-t pedig rakotod egy kulso hazzal usb-re, majd bebootolsz a bootlemezzel es klonozod a merevlemez tartalmat az ssd-re, majd bootolsz az ssd-rol. Segitseg itt: [link]

Vagy egy masik gepben klonozod a merevlemezt az ssd-re.

[ Szerkesztve ]

(#56597) soldi3r válasza ImACeltic (#56595) üzenetére


soldi3r
veterán

A W10-et kene tudnod aktivalni a 7-es kodjaval.

E30 (oo=[][]=oo)

(#56598) zoo8800 válasza ImACeltic (#56595) üzenetére


zoo8800
veterán

Szerintem próbálj meg egy eleve SP1-es ISO-t frissíteni, MCT-vel
vagy, ami még jobb, tiszta telepítéssel tegyél fel egy Win10-et (Pro-t), és aktiváld a Win7 kulcsával

rip and tear, until it is done

(#56599) Doky586 válasza Sky85 (#56592) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem először a meglevő winből nyerd ki a serialt (pl aida64-el), biztos ami biztos..
De én az ssdre egy friss win installal próbálkoznék és az OA matrica kódjával aktiválnám. (nekem Asus-nál ez bevált, de a Dell-t nem ismerem)

[ Szerkesztve ]

(#56600) westlake válasza ImACeltic (#56595) üzenetére


westlake
félisten

Az Ultimate-ből Pro lesz, úgyhogy ezzel működnie kell. Kiírod DVD-re, vagy Rufus-szal csinálsz belőle pendrive-os telepítőt.
Az ISO mindkét telepítésre jó (meglévő oprendszer frissítése, vagy újratelepítés).

[ Szerkesztve ]

Play nice!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.