Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55544) Prego


Prego
senior tag

Akadt egy szokatlan problémám: Ismerős notijában meghalt a merevlemez (HP 630, 500GB, előtelepített Home Premium). Gondoltam mentsük meg a legális oprendszert, még volt annyi szufla a vinyóban, hogy a RECOVERY és HP_TOOLS particiókat EaseUS todo backup progival lementettem, a SYSTEM Users könytárait sima kézivel.
Vettem egy új merevlemezt (WD black 320GB), a két particiót visszamentettem rá. A rendszerparticióra sikerül visszaraknom a rendszer image-ját ezzel a megoldással, el is kezd futni a telepítő, még a drivereket is felpakolja (látszik hogy kijelző felbontás javul, WiFi bekapcsol.
Majd telepít némi frissítést, egyszercsak kiírja hogy a számítógép újraindúl 1 percen belül. Újraindításnál viszont azt kapom, hogy nincs bootolható eszköz. Asztali gépbe rakva megdöbbentő: az összes partició hiányzik.
Mit próbáljak még ki?

Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.