Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25730) rigo88 válasza föccer (#25728) üzenetére


rigo88
aktív tag

igen, pl ultimate minden frissítéssel, az összes értelmes adobe termékkel, corellel, meg minden hóbelebanccal van 50gb is, de most egy starterről volt szó mindenféle frissítések nélkül, egy firefoxszal, msn-nel, skype-al. ami egy hónapig szerintem ki fogja bírni... összefoglalva egy 4.5 hetes átmeneti minimal állapotot kell varázsolni. nem így akarja "életvitelszerűen" használni a gépét.
(ms hivatalos kiadványa szerint 16 GB available hard disk space (32-bit))

amit pedig már leírtam, az az volt, hogy egy ssd-t fog venni 16ost amit egyébként is megvett volna nekem, itthon nálam meg egyébként is halomba áll a 80as és 160as hdd, amik közül elviszek neki egyet és mindenki boldog :)

:R

PumpkinSeed: és egyébként megnyitja a dokumentumokat, v nem? ha nem, akkor megnyitás ezzel: kiválasztod a word-öt és kész. ha megnyitja akkor... van valahol a tulajdonságok alatt egy olyan, h ikon választása. azt hiszem..

[ Szerkesztve ]

Dirr

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.