Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz macilaci78 #77578 üzenetére
hát kérlek alássan az én sztorim nagyon hosszú stori
a hgw nem mehet csak modem módban mert van iptv.
maga a hgw sem egy élet biztosítás
[link]
a dhcp nagyon instabil.
szerintem két értelmes routeremen van, ugyan is van otthon már négy routerem is, persze ebből kettő van használnatban
asus AC58U B1
Asus RT-AC52U B1
2 db asus Asus RT-N56U Black Diamond 600Mbps kétsávos gigabites wifi routermár úgy volt hogy visszaküldöm gariba a két utóbbit, de nem, mert az új ac58u-val is ezt produkálta, pedig az még hardverileg is rendben van.
és az az érdekes hogy már minden kipróbáltam, és szerintem nem azért vált otthon a wifi SSID-k között a mobil mert lefagyhat, hanem nincs net és próbálgatja a többi között.
már azt is kipróbáltam hogy csak a főrouteren volt wifi, a többin, még a telekom hgw-n is letítltottam de a jelenség megmaradt.
szerintem a hgw a ludas, de inkább a torrentem, épp ezért is lehet ki fogom lőni vagy visszább veszem a torrent mennyiséget.
magam sem tudom eldönteni mi lehet a gond.
amikor megakad a wifin a net, akkor az iptv megy és ezért nem gyanakodtam eddig a hgw-re.
de most már nagyon tanácstalan vagyok ezen a térende lehet még is csak bejelentem hibára, csak ugye az a gond hogy ez már szu8per szerviz kategória, mert a hgw megy, és ők addig vállalnak "ingyen" javítást.
egy hónapja amikor nem tudtam otthon beállítani a belső hálót hogy minden eszköz lássa egymást lanba, kihívtam a szuper szervizes embert, ott volt egy órát, 10 ezer jó magyar forintot fizettem ki munkadíjba a következő hónapban, viszont eljött beállított mindent, majd elment, és este a gyerek tabletje nem tudott feljelentkezni a hálózatra, elhasalt az ip cím kiosztáson.
vissza hívtam, segített telefonban, azon a hétvégén kétszer is.
persze ha egy eszközt indítottam újra, bármit, ugrott a belső háló.
e közben net végig volt, de belső háló nem. így jött az itteni telekomos topikgazda ötletet hogy a hgw marad a 192.168.0.1 belső ip-n és látre hozok egy alhálózatot egy routerrel a 192.168.1.1 ip címekkel.
így most működik a belső háló, amin egy másik szobában van egy router switch módban
minden lát mindent, mindenhol van net.
viszont ez a wifi anomália megmaradt és nem tudok vele mit kezdeni.
már a mobilim is vissza állítottam, ami egy Honor 8, szóval nem gondolnám gagyinak.egyszerűen elfogyott az ötletem
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest