- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #69198 üzenetére
20 ezres történet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #69195 üzenetére
Az hivatalos nevén vezetékes víz, nem pedig ivóvíz, én nem kóstolgatnám... Ellenben egy jó kis víztisztítóval teljesen jó iható vizet lehet belőle csinálni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
partymaci
aktív tag
válasz FoxiestFox #69195 üzenetére
Amíg tarjánban laktunk nem nagyon jött be a csapvíz, megnyitottam és mintha a pöcegödörből jött volna hígítva.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
félisten
Ti nem tapasztaltok anomáliákat a csapvízzel kapcsolatban Makkosház és könyékén?
Konkrétan vagy fehér a sok apró buboréktól, vagy műanyag cső, vagy gyógyszerízű. Néhány hete. -
partymaci
aktív tag
körömlakklemosó
Ja: Szétszedtem az elosztót és valamilyen elktronikus alkatrész mehetett el , nincs benn biztosíték, legalábbis egyszerűen cserélhető.
Valaki aki elektronikában járatos, szokott forrasztani az privizzen rám légyszi. Old fox annó sok ilyet vállalt, ha jól emléxem, praktizál még?
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Szegeden hol lehet kis mennyiségben (2dl max) denaturált szeszt venni? Egy vízálló matricát akarok levekarni az ablakrol. Eddig semmivel sem sikerült...
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
csoszogi
tag
válasz DarkByte #69166 üzenetére
Hali
A csipesz neve: bindercsipesz, többféle méretben kapható, párszáz forint, papírboltokban van. A youtubon van más bindercsipeszes, ötletes telefontartó, valami ilyesmi neveken futnak, többféle dolgokat lehet ezek között találni: 10 LIFE HACKS WHICH SIMPLIFY YOUR LIFE
üdv
[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
válasz macilaci78 #69187 üzenetére
Megnézem, köszi a tippet. ..
Nem látok ilyet sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Emléxem annó már ki lett vesézve az elosztó téma, tegnap az OBI-s 10-es elosztó elszállt, csak azt vettem észre hogy nem indul a szgép. Nem tudom, hogy olyat vegyek-e megint, vagy esetleg más alternatíva? Ki mit használ?Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Polemius
senior tag
válasz martonx #69181 üzenetére
Évekig jártam át a hidakon naponta melózni, én emiatt nem zárnám ki. Ha pedig 2 keréken közlekedik, még kevesebb problémát okoz a közlekedés. Na meg ha valaha megépül a 3. híd.
A vasúti kereszteződések sokkal több szívást tudnak jelenteni Szeged külső részeiről bejárva.[ Szerkesztve ]
-
biomassza
tag
válasz FIREBLADE78 #69179 üzenetére
-
Rhino666
addikt
válasz macilaci78 #69180 üzenetére
Ki kellett volna venni, rájött volna idővel.
2025 - a szólásszabadság halála
-
martonx
veterán
válasz Vesztor87 #69174 üzenetére
Én a Tisza túloldalát a túl kevés híd miatt eleve kizárnám (Szőreg, Deszk stb...).
Nekem személy szerint Algyő nagyon bejön, de Sándorfalván is el tudnám képzelni magunkat. Ugyan Szegedhez tartozik, mégis önálló falu megjelenése van pl. Gyálarétnek, itt még helyi busz is jár.Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rhino666 #69173 üzenetére
Anno amikor fegyverbolthoz kerestünk üzlethelyiséget, az egyik mókus kinyilatkozta kerek perec, hogy se számlát, se szerződést nem ad. Külön el kellett neki magyarázni, mely hatóságok milyen gyakoriságú ellenőrzésére lehet számítani egy ilyen tevékenység esetén és ennek ellenére sem akart se szerződést, se számlát, de még így is kiadta volna a bérleményt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok városban kulcsmásolót,ahol motorhoz is tudnak? Egy kulcs van,kéne egy másik.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
azbest
félisten
válasz Rhino666 #69176 üzenetére
Az a 10-20 eladó valójában 1-2. Ugyanaz a feladó címe. Volt olyan termékfajta, amiből minden ugyanonnan jött.
A postáról írtak is igazak lehetnek. Van akitől rendelve, normál egyedi küldeményként feladva 10 munkanapon belül megérkezik a levél, ezen jellemzően bélyeg is van. Mástól pedig 1 hónapot is gyűlik, mire továbbkerül. Újabban pedig mindenféle alternatív szállítási módokat is bevetnek, amelyek kínán belül vagy európai központig viszi a küldeményt és csak utána kerül be a hagyományos postai rendszerbe.
Nem ingyen dolgoznak. Voltak videoriportok ottani piacokról és kb ebay-es ár feléért lehet venni az árusoktól. Persze valószínűleg nagyobb tételben már nem ott vesznek, legfeljebb ott rendelik meg.
-
Rhino666
addikt
válasz azbest #69175 üzenetére
Baromság. Kb. 1-2-3 cent hasznuk van minden terméken. Gyakorlatilag arra játszik minden eladó, hogy haszon nélkül, de ő legyen a legolcsóbb és kiszorítsa az összes többit a piacról a rengeteg pozitív értékelésével. Minden terméknek meg van a minimum ára, amennyiért nem egy, hanem általában 10-20 eladó is kínál, na az kb. egyenlő is a költségekkel, azért nem is tudnak/akarnak alámenni (nem olyan hülyék, mint a magyar kereskedők). Szerintem az USD/AUD/GBP/HKD váltással is trükköznek valamit, hogy abból pótolják a haszonkiesést.
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Ha már az ingatlanok szóba kerültek, Szeged környékén mely települések élhetőek? (nem belvizes, előre halad a falu nem hátra, kissebbség nem jellemző). Nem sok ismerősöm van Szegeden kívül azért kérdezem :-)
-
Rhino666
addikt
válasz lugosi #69153 üzenetére
Legutóbb irodabérlés miatt volt néhány köröm néhány ingatlanossal. A legjobb az volt, amikor kérdeztem, hogy ez nettó vagy bruttó ár, erre elkezdett hebegni-habogni, hogy igen, hát az adót azt fizetni kell, de vissza lehet igényelni, szóval csak az ingatlanadó van, amit tényleg fizetni kell...
Gyakorlatilag nem tudta megmondani, hogy mennyi a tényleges bérleti díj.
-
Rick4
félisten
Keresek eladó, hibátlan, voda vagy független Note4-et. Ha valakinek van, és épp gondolkodik az eladáson, itt a lehetőség. Értelemszerűen kp-ben fizetek.
-
ebegab92
senior tag
Eladó Samsung MHL 2.0 adapter. ET-H10FAUWEGWW
Nem használt, mert nem lett jó, ahhoz a telefonhoz, amihez vettem (11 pines, így csak Samsunggal kompatibilis). Ár: 4.500 FtABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #69165 üzenetére
Telefontartó egy nagy csipeszből. [link] Meglepően használhatónak tűnik. Valami puhával bevonni a villákat és akkor a telefont se karmolja össze. Bár a videóban azt mondja gumírozottak.
Mondjuk én még ekkora csipeszt kb. sehol nem láttam a környezetemben, de biztosan létezik[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Hmm, nem rossz. Ennyiért én is rendelek egyet kipróbálni, kösz az ötletet! Ebbe egyébként mennyire stabilan rögzül a telefon? Egy teljes kormány kitekerést túlél mondjuk parkolásnál? (gondolom igen, csak kíváncsi vagyok hányszor kellett ilyenkor visszarakni a telefont? )
Illetve nem zavaró hogy ahogyan tekered a kormányt a telefon folyton váltja a képernyő orientációt? Azt hiszem pont fekvő módban nem zárolható az Android képernyője, csak portré módban. Az pedig ennek a tartónak pont nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Van egy shop.builder 10%-os kuponom, kell valakinek?
-
veze
őstag
kormánykerék méretétől is függhet ez a kérdés, nekem bemegy még fölé (mögé) az oszlop irányába, akkor áll patentul, nálam nincs annyi hely alatta mint a linkelt képen, pont kitölti a helyet anélkül hogy a légzsákra érne (5,5" os tel. esete forog fenn)
ebayen is lehet fillérekért venni hasonlokat többféle színben és nem szakadnak 3-4 használat után, tartósak
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #69156 üzenetére
Olyat is láttam, amit a kormánykerékbe lehet rakni 12 óra irányba.
én ilyet használok peugeot 307swben
teljesen jó pont szem előtt van nem kell lenézni sem ha látni akarom csak a műszerfal irányába és semmi olyat nem takar ki amit folyton néznék, mellesleg a km órat is látom mellette még a fordulatszámot is talán, de azt amúgy is érzi az ember
viszont stabilan áll és nyomogatni is is sokkal könyebb egyszerűbb ha szükséges, mint a szélvédőre vagy a középre rögzitett változatoknál, gyakorlatilag oldalra sem kell nézni..[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz DarkByte #69155 üzenetére
A szellőzőrácsra csiptethető cool nyáron, mert hűti a telót, de télen meg fűti.
Én sélvédőre csiptetőset használok, igaz, csak kölcsön kocsiban. 1200 km-en sem esett le.
Ha pedig egy örökkévalóságnak szánod, akkor vegyél olyat, amit a műszerfalra lehet ragasztani, csavarozni és nem esik le.Nekem az nem tetszik, amikor rossz úton a hosszú kar miatt rezeg az egész. Alacsony sebességnél annyira nem gáz, magas sebességnél meg nem kell olyan sűrűn ránézni, de azért zavar.
Semmi esetre sem tenném kormányvonal alá, vagy tükörre. Nem akarom az út helyett nézni, vagy a tükröt kitakarni. Nekem a műszerfal közvetlen közelében vagy az A-oszlop mellett, vagy a jobbra a tükör vonala és a kormány között vált be. Bár én magas vagyok, ellátok felette, így engem nem zavar.
Olyat is láttam, amit a kormánykerékbe lehet rakni 12 óra irányba. A mai GPS már mutatja a sebességet, a fordulatszám egy gyakorlott vezetőnek dísz, az üzemanyag és egyéb jelzéseket meg úgyis ritkábban nézed.
Az autót meg üresen is feltörik, van, hogy maga az autó az érték, nem az, ami a zsebekben van. Telefontartóért nem törik fel, mert elég kis eséllyel hagynak telefont a kocsiban.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Autóba kinek milyen telefon tartó vált be? A szélvédőre cuppantósok eddig nem győztek meg, biztosan nem láttam még igazán minőségit, de egy idő után leestek amelyekkel eddig találkoztam. Másrészt amikor parkolók az autóval minden ilyet le szeretek szedni, ne legyen tolvaj csaló (hátha a GPS ott van a kesztyűtartóban, stb.). Ezeknek a szopacs-korongját pont a folyton fel-le pakolászás öli meg ahogyan néztem.
Most láttam egy olyat amit a napellenzőre kell rácsíptetni. Próbált már valaki ilyesmit?
Nekem ugye egy régebbi kisautóm van aminek nincs óriási műszerfal felső felülete, így amelyek oda felrögzíthetőek lennének is kiesnek. A fűtés szellőzőbe rögzíthetőm volt, de az sem valami stabil konstrukció.Egyébként ha köv. autót veszek ez szempont lesz, hogy két DIN-es rádió hely lehetőleg a műszerfal felső részében legyen és akkor be lehet pattintani egy Android Auto vagy Apple Car képes fejegységet. A legkulturáltabb megoldásnak tűnik és szerintem pár év eltelik, az áruk is normalizálódni fog (ha nem tűnik el az egész a kukába).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Ted_Beneky #69150 üzenetére
Eszméletlen amúgy, amit egy-két ingatlanos megenged magának. Én totál kiábrándultam belőlük.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #69150 üzenetére
Egyszerűen csak kirostálja a komolytalan érdeklődőket.
-
Rick4
félisten
válasz Ted_Beneky #69147 üzenetére
És ha naponta lerohad a kocsija, mert a 400K-s jutalékokból nem telik neki másikra?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz DarkByte #69133 üzenetére
A közelben árulnak egy lakást (nem tudom melyik ingatlanos cég), de a közvetítő összeszervez 3-4 csapat érdeklődőt és 1 órát váratja őket az utcán, mikor végre megérkezik. Ugyanaz a szövege: lerobbant az autója és kölcsön kellett kérni egyet. Én már 3 turnust láttam, lehet volt több is. Eléggé gusztustalan hozzáállás.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Rick4
félisten
-
Gergello
addikt
Eladóként kár pazarolni rájuk az időt.
Nagynevű cégtől kihozta a gyerek a szerződést, ami úgy indul, hogy jutalék min. 400 000 Ft. Több ezer ingatlant hirdető cég, villamos oldalán hirdet szegeden, megnézem tavalyi forgalma 8 millió ...
Másik: ez az ár úgy néz ki, hogy ha kell, akkor 10.000 ft-ról adok papírt...Ássanak árkot inkább.
Amúgy akár írásba is adhatja. Kollégáját elhozza magával mint vevőt, madár eladó megeszi, írja csak alá a kizárólagos szerződést.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Tud valaki egy jónak mondható teniszoktatót Szegeden?
-
Doggy dog
senior tag
Tegnap este döntötte el az asszony
F@xbukot nem használok sry
Hátha kapok választ ilyen rövid idő alatt.
A többi részletkérdés.Minden van,ami kellhet hozzá a gyerkőcnek.Csak be kell ülni az autóba és a jó irányba indulni!De merre?[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Holnap mennénk babaúszásra a nagyfiúval (10hónapos)
Maradjunk a Szegedinél,vagy irány Algyő?
Konkrét tapasztalatok érdekelnek elsősorban.Melyik a jobb mind oktatás,mind "higiéniai",vagy egyéb más szempontból,ami eszetekbe jut.
Pár száz forint különbség az árban nem érdekel.
Ki,mit ajánl?[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Gergello
addikt
válasz DarkByte #69130 üzenetére
Valamelyik nagy nevű iroda legalább ?
Vevőként eggyel volt dolgom, az 100% korrekt, pontos.
Eladóként már sokkal többel, jöttek volna szerződni, azok huh....
Már hozza is a vevőt, csak szerződjünk. Vidéki idős néni, készpénzes vevő !
Jah, pont 4. emelet, zárószintre, lift mentes házba ...
Kollégámnál ugyanez a mese, idős házaspár tanyáról a 10.-re, stb...[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz vizslakutya #69134 üzenetére
És ha eladja a tulaj akkor pedig én szívom be a hitel intézéssel közben. Sehogyan sem jó ez.
-
vizslakutya
senior tag
válasz DarkByte #69133 üzenetére
Ezért nem szabad foglalózni az ingatlant,csak előleget adni ügyvédi letétbe.A foglaló nem(ha a te hibádból nem jön létre a bolt),de az előleg visszajár.
Viszont az is igaz,hogy ebben az esetben az eladó is visszaléphet és eladhatja másnak.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Rick4
félisten
válasz DarkByte #69128 üzenetére
Melyik ingatlanos volt? 300K jutalékért még egy határidőnaplót se éri meg venni?
Amúgy az adásvételit nem ügyvédnél szokás írni? Nálatok elég az ingatlanos is?
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Ilyen a világon nincs. Az ingatlanos "elfelejti" hogy el kell jönnie az eladóval adásvételi szerződést írni. Az hagyján, de ezek szerint az eladót se tájékoztatta. Még jó hogy tudom igazolni hogy én leegyeztettem. Álltunk mint fa** a lakodalomban.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
Garázs lakatot honnan erdemes ?
Obit neztem..eleg siralmas a kínálat
Egyéb tippetek ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
CanibelZ
aktív tag
Gondolkozik valaki Raspberry Pi 3 vételében? Én akarok egyet, talán majd unokatesóm is és emlékszem, hogy itt volt csoportos beszerzés, talán még a 2-re.
-
válasz RaPiDsHaRe #69105 üzenetére
hát kérlek alássan, én tuti nem megyek ilyen helyekre
de azért köszi az ajánlatot"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Jinxb1rd #69108 üzenetére
Én itthon melózok, reggel 8-kor ültem a gép elé, most fogok felállni. Nem volt ingerszegény napom. Talán volt összesen 30 perc szünetem.
Hopp, és már haza is értem a melóból. De jó nekem.
-
Jinxb1rd
addikt
Volt, de már nincs. És szerintem drága is volt.
Örömmel látom, hogy voltak érdeklődök az ötletre, felírok mindenkit, kicsit utánajárok a dolgoknak, aztán mindenkinek írok, megbeszéljük, kinek mire lenne szüksége, össze lehetne-e hozni.
Nekem személy szerint azért kell, mert egy idő után tényleg nem tudom különválasztani a kettőt. Nagyon ingerszegény leszek és nem túl motiváló, pedig lenne munka dögivel jó pénzért.
Akit érdekelne közös irodabérlés, megtenné, hogy rám dob egy üzenetet? Egy sima 'jelenkezem' szöveg elég, hogy lássam kinek érdemes írni később.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz Lacielvtárs #69104 üzenetére
Üdv Laci mester
Péntekre és vasárnapra szolnak. Nem, hogy kimennétek, és már meg is van egy jegy -
válasz RaPiDsHaRe #69102 üzenetére
Nem lehet hogy a 05 igazából 06?
Szép jó napot kívánok neked[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Valakit nem érdekel a Dejavu-ra 2 jegy, most péntek és szombat (2016.05.03 és 2016.05.05) ?
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #69100 üzenetére
figyelni kell a kis zold zombikat, ugy olvastam naluk nagyobb mennyisegu kp van
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar