Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Köszönöm a sok segítséget. Anyáék vettek (csak ő van ott + nővéremék) WD-40-et, de sajnos nem használt. Egy taxis megállt mellettük, hogy ő mindent be bír indítani, de sajnos neki sem sikerült.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
-
Ted_Beneky
senior tag
Az ebay melyik céggel szállíttat ki Magyarországra? Vagy esetleg többel?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Rick4
félisten
Pont ezért írtam azt a módszert, amire válaszoltál. Sőt, még azt is megmondom, hogy egyszer lehet így elfordítani a kulcsot, onnan már nem szabad leállítani, hanem haza kell vele jönni, aztán venni egy új zárbetétet, aminek ez a száma: [link]
Ennyi.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Az autónk Hódmezővásárhelyen ragadt, mert nem oldódik fel a kormányzár, illetve a gyújtást sem lehet ráadni a kocsira. Vásárhelyi szerelőt hívtunk ki, de Ő nem merte felfúrni a zárat. Egy Open Vectra 1.6-ról lenne szó. Esetleg valaki ismer egy jó szakembert Szegeden, aki Hódmezővásárhelyre is kimegy?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Uraim, jó napot.
nincs itt valakinek eladó vagy cserélhető 1 vagy 1,5 vagy akár 2 TB-os laptop hddje? SATA természetesen
laptopom optibay keretébe kellene, és akár beszámításként vagy csere + ráfizetésként van 2 db 500 GB-os (az egyikhez van külső satás mobil keretem is) laptop hdd-m ami 100/100-as
ha valaki lát ebben fantáziát, írjon nekem és megbeszéljük
előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
HaZse
őstag
2.5"-os SATA HDD-t keresek. Akár 30GB-is jó.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
partymaci
aktív tag
Ha esetleg valaki kedvett kapott a http://www.itmedia.sk/ -ről rendeléshez, akkor betársulnék.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Rick4
félisten
Thinkpad R52 14.1"-os notihoz inverter board-ot vennék.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Polemius
senior tag
válasz daniduke #68273 üzenetére
Vagyis ennek a végére kellene távcső?
-
-
daniduke
tag
Sziasztok!
Keresek M42 végű objektívet 50 mm környékén. Helios 44-2, Pentacon 50mm 1.8 és hasonló kategóriában. Ha netán C mount objektív is lenne eladó, lehet arra is vevő lennék.Köszi
https://www.flickr.com/photos/133492723@N03/
-
félisten
-
martonx
veterán
válasz FoxiestFox #68266 üzenetére
Gondolom a kutyát nem érdekli. Mikor másodjára spammeltek, vettem a fáradtságot és megnéztem a programot. Nem jöttem lázba, hogy ezt 1K-ért megnézzem, még ha pesten is leszek.
Én kérek elnézést!
-
félisten
De jó, hogy harmadjára spamelnek a kiállítással vazze..
-
őstag
Mennyibe kerül most egy rendszám csere szkg esetében és a nem EU-s rendszám helyett nem EU-sat adnak ha cseréltetni akarom?
Ma volt az autónk műszakin és ott szembesültem,hogy .............. kitalálták nem kell matrica a rendszámra(csak a forgalmiba) "újabban" csak ezzel az a gond,hogy a már több matrica eltávolítás nyomai miatt a rendszám elég "randa"Üdv:Attila
-
félisten
-
őstag
-
félisten
-
HaZse
őstag
válasz totya694 #68258 üzenetére
Szerintem meg pont nem, mert ezek az akkori időkben voltak a legkisebb telefonok. (1997-1999)
De úgy néz ki, hogy találtam T28s-t. (Kell a gyűjteményembe)
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Keresek:
Ericcson GH388 vagy GH337-t.
és
Ericcson T28Akinek van ilyen és eladó, azt kérem írjon.
-
Polemius
senior tag
válasz macilaci78 #68253 üzenetére
Rokona neki Olcsó Áron?
-
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #68248 üzenetére
Raspberry-hez szoktam néha venni, az újabbakhoz már microsd kell. Azokból gyűjtöttem párat (8-16-32GB), de mostanában nem láttam sandiskből mobile ultrát nála. Aztán pár samsung evo 16os lett. Mondjuk az pont nem volt akkoriban kompatibilis a pi-vel, de azóta fixálták a firmwareben. A transcend-et sem ajánották a boardhoz, de persze máshoz jó attól még.
Meg hogy ne kelljen próbálgatáskor mindig újraírni, jól jött még pár 8as. Néha noname fajtát is kipróbálok, nmicro-t vettem régebben taiwanről, most meg mixza-t néhányat kínából. Mikor 1.8$ körül dobálják a 8asokat, akkor megér egy próbát A sebessége, kapacitása rendben van, a raspiban megy pár hete már.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz azbest #68246 üzenetére
Így jártam akkor. Mondjuk alapból 4-eset kerestem, hisz 2x1 GB swap lesz, a fennmaradó terület lényegében fölösleges, csak a backuptárolásra gondoltam, mint opcionális felhasználási mód.
Most egy class 4-es 4GB-os Samsung van benne, de lassúcska. Gyorsabb, ha az emmc-n van a swap, csak azt akarom tehermentesíteni. -
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #68245 üzenetére
relatív, ugyanott, ugyanebből a 16GB-os csak 10 centtel több [link]
Árszerint rendezésben persze nem rossz a 8-as sem belőle, a többi az class4 vagy valamivel lassabb uhs I [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez jó ár ezért, memória-szakik? Nemrég rendeltem, lassan szerintem megjön.
Kisebb jobb lett volna, de fajlagos áron ez jobban jött ki.
Telóba fog menni swap meghajtónak, ketté lesz particionálva, a fennmaradó helyre meg mehet a backup. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #68238 üzenetére
Különösebben nem érdekelnek az ilyenek, de a mai világban biztos van az a pénz, amiért hajlandóak jól leprogramozni valamit.
És innentől kezdve már fizetési hajlandóság megléte esetén van értelme tovább gondolkodni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz macilaci78 #68235 üzenetére
Jöhet a működő N-Gage emu link
Amúgy olyan jók ezek a semmire se jó jótanácsok, mikor szvsz elsőre lejön, hogy retrózni eredeti hardveren ér valamit, nyilván azért vettem meg azt is. -
azbest
félisten
válasz partymaci #68224 üzenetére
kaliforniából nem biztos, hogy érdemes rendelni. Kínából megbízható eladótól 4500 alatt megvan, postázással együtt [link]
Moondjuk, ha nyomkövetős, akkor végülis nem sokkal drágább az amcsi sem. A kínai, ha jól emlékszem követés nélkül küldi. csak nagyobb értéknél követős.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
-
félisten
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #68214 üzenetére
Nem pont erre gondolotam, de jogos, itt is utánanézek az eladóknak.
-
martonx
veterán
-
félisten
-
martonx
veterán
válasz FoxiestFox #68229 üzenetére
Szokásos tanácsom: Inkább vegyél egy új fényképezőt
Én kérek elnézést!
-
félisten
Inkább olyat linkeljetek, ahol kapni még régi fajta MMC kártyát... nem dual voltage, nem RS, nem MMCPlus, sima MMC. 256-512MB méretben.
-
-
partymaci
aktív tag
Telefonba tökéletes a régi is, nem volt még gond vele.
Igen, a szállítás sok esetben a másik sarkalatos pont, itthon mindenért jelentős szállítási költésget kell fizetni. Ebay-ről meg házhoz jön.
Tegyük fel kell egy memóriakártya ~5000 huf, de a szállítás legolcsóbban is 1000 Ft...De ugyanez nagyban a közüzemi dolgokkal is, 100 000 fizetésnél ne legyen már 10 000 ft-os számla. (átlag)
No mind1, mindenki olja meg okosba
[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Rendben, mondjuk most rendelnem kellen Samsung EVO 64GB microSD-t, mennyiért hozod?
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
válasz Lacielvtárs #68195 üzenetére
Mi tavaly vettünk egy valag pendrájvot az ebayről, Kínából. Mind korrekt volt.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
-
partymaci
aktív tag
válasz Lacielvtárs #68218 üzenetére
Én tőle szoktam rendelni USA-ból, sztem jó áron van, pendrive, kártya stb. Van tracking number és gyorsan megérkezik.
-
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #68216 üzenetére
Volt az pár éve 146Ft is, most nem mondanám erősnek. Valójában neked nem éri meg onnan rendelni, mert mire ideér, megdrágul rendesen, de a hazai viszonyokhoz képest teljesen jók az árak, ha ugyanazt a terméket nézzük. A kínaiak tudnak meglepetést okozni, nem csak árban, hanem hirtelen nem működő kártyák tekintetében is. .
-
Rick4
félisten
Évek óta az amazon.com-ról veszek minden ilyesmit, a márkás, ultragyors kártyák kb az ebay-es gagyikkal vannak egy árban.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szegedről megy valaki a Veletechre?
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
sss
őstag
Létezik valami topik ahol lehet érdeklődni az itteni eladók megbízhatóságáról? Tudom van a pirospont rendszer, meg a kivel érdemes üzletelni topik, de mégis sokszor olvasok "800 piros/0 fekete de mégis átvert" típusú hozzászólásokat.
-
-
HaZse
őstag
Inkább itt vegyél kártyát. Én már rendeltem innen és mindegyik tökéletesen működik azóta is.
-
válasz quailstorm #68206 üzenetére
vajon milyen szerszámra gondolhatsz
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lacielvtárs #68201 üzenetére
nincs veszély
ellenben nem véletlen nem látsz már újraértékesítőket az aprókon
jön a NAV egy Saint's Row-ból ismerős lila szerszámmal az artisjus miatt -
-
azbest
félisten
áfa 22 euro alatt nincs. Szóval nem érdemes több haverrel együtt rendelni, ha más is venni akar valamit. Az artisjusos meg szeretem magánimportnál talán nem játszik. Ha forgalomba akarnák hozni, akkor kellene rá matrica tudtommal.
-
válasz FoxiestFox #68202 üzenetére
akkor oké... ha csak ennyi a dolgom
-
félisten
Megrendeled, használod, cső.
-
válasz quailstorm #68200 üzenetére
újfent köszönöm mindkettőtök véleményét és tanácsát
de ha én az eBay-ról rendelek magamnak használatra egyet, akkor abból itthon nem lehet jogilag bajom, ugye?
mert ebbe a szerző jogra valamint az áfára nem is gondoltam
nem tudom ez itt mennyire karcos téma, de érdekelne hogy mi is a tényállás ezen a téren"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest