Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan.
Nem az érdekel, hogy spórolók 2-3-4 ezret hanem az, hogy van olyan vasaló 15k-ért amivel nem szeretnék vasalni és van olyan amivel igen. Van olyan amivel kényelmes, könnyű jó érzés vasalni van olyan amivel nem. Az ár-ért arány azt jelenti, hogy az adott áron a legjobb minőségű dolog, én erre hajtok.
lugosi:
senkit sem ÉRDEKEL, hogy áthajtotok a piroson a vasúti átkelőben - be volt korábban linkelve egy videó, hogy áthajt valaki a piroson szóval azért csak érdekel benneteket, mert ezen ment a csámcsogás.De nem a vonatról a büntiről vagy arról van szó, hogy eltapos-e minket, hanem arról, hogy könnyű ítélkezni megfelelő beleélő képesség nélkül. Egyébként egyik sem életszerű mert attól, hogy átmegyek a piroson nem azt jelenti nem nézek jobbra meg balra, nyilván van megfelelő biztonsági ráhagyás, bár szabad jelzésnél is simán jöhet a vonat láttam már rá példát, tehát ugyanaz a gyakorlat akkor is mint mikor piros van. Ha előttünk éppen pirosra vált akkor nem fogok besatuzni mert még akár belém is csattanhat a mögöttem lévő.
Ha szerinted minőségibb időtöltés várni a vonatra 10 percet mint olvasni, tájékozódni, keresgélni, akkor üldögélj egy fotelban és malmozz az ujjaiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest